Super ervaring

Tevreden
Specialist: Drs. F. Straten
    
Kosten behandeling € 2600
Naam Meggy
Behandeld op17 september 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Hallo allemaal,

Gister ben ik geholpen door de heer van straten hij heeft bij mij een borstvergroting uitgevoerd.
De operatie vond plaats in Nijmegen en het consult ervoor heb ik gehad in Barendrecht eerst met mevrouw diana en daarna nog met de arts zelf.
Ze gaven me echt een goed gevoel, ook kan ik binnen twee weken al geholpen worden.
Ik ben erg tevreden met het resultaat en met de service
Je word goed begeleid en geholpen ook ben ik vandaag al gebeld hoe het gaat echt super.
De mensen in de kliniek(Nijmegen) waren erg aardig en stellen je erg op je gemak.
Ik kan iedereen deze kliniek aanraden.

Groetjes meggy

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 5

Meer

boven ooglidcorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1099
Naam Helma
Behandeld op17 september 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Ik heb 8 weken geleden door Drs Annemarie van Rosmalen een ooglidcorrectie laten doen en ik ben zeer tevreden. Ik kreeg haar naam via een vriendin, die al geholpen was en ook heel tevreden was. Ik had enorme overhangende oogleden, die drukte op mijn wimpers, waardoor ik altijd vermoeide ogen had. Ik ben zeer kundig en vriendelijk geholpen. Alles werd goed uitgelegd. Er is wel 3 cm overtollig vel weggehaald boven mijn ogen, dan kun je je voorstellen hoever ze overhingen. De angst dat ik ineens ver opengesperde ogen zou krijgen was niet nodig. Ik heb hele natuurlijke ogen gekregen, na de ingreep. Ik krijg veel positieve reacties: wat zie je er goed uit, wat een mooie uitstraling… maar niemand ziet dat ik iets aan mijn ogen heb laten doen. Zo natuurlijk ziet het er dus uit. Ik ben er super blij mee en kan Drs Annemarie van Rosmalen zeker aanraden.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 7

Meer

borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam minou
Behandeld op16 september 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

ik zat ruim 1,5 jaar aan een borstvergroting te denken hierbij heb ik dan ook goed onderzoek gedaan en geen overhaaste beslissing genomen omdat het toch een operatie blijft. na veel zoeken en ervaringen te lezen kwam ik uit bij praktijk gabriels ook de prijs werkt erg mee. ik had mijn eerste consult op 16 aug hierbij werd ik goed geholpen en er werd naar mij geluisterd, mijn tweede consult was op 25 aug met de chirurg dit verliep ook allemaal goed maar we kwamen uit eindelijk uit op high profile inplaats van low profile. op 1 sept werd ik geopereerd en dit verliep gelukkig ook allemaal goed ik mocht gelijk doorlopen naar de operatie kamer want ze liepen die dag goed op schema. dat ik gelijk door kon naar de operatie kamer vond ik wel prettig want dan had ik geen tijd voor zenuwen. ik ben nu 2 weken verder en heb niet veel pijn gehad gelukkig. ik heb op 15 sept mijn eerste controle gehad en het zag er allemaal goed uit.ik heb hierbij een foto geplaatst van voor en na maar de foto is niet echt duidelijk maar ik ben er erg blij mee. als ik in het over mocht doen zou ik zo weer naar praktijk gabriels gaan.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


2 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Goede kliniek

Tevreden
Specialist: Drs. Kim Manuels
    
Kosten behandeling € 295
Naam Mevr. Smits
Behandeld op16 september 2014
BehandelingBotox | Botox

Ben hier al 3 x geweest voor botox en fillers en heb het als zeer positief ervaren ben door Kim behandeld en door Drs . Hendriks zijn allemaal zeer deskundig je wordt er ook heel vriendelijk ontvangen .

Geef een reactie


9 − 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam minou
Behandeld op16 september 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

ik zat ruim 1,5 jaar aan een borstvergroting te denken hierbij heb ik dan ook goed onderzoek gedaan en geen overhaaste beslissing genomen omdat het toch een operatie blijft. na veel zoeken en ervaringen te lezen kwam ik uit bij praktijk gabriels ook de prijs werkt erg mee. ik had mijn eerste consult op 16 aug hierbij werd ik goed geholpen en er werd naar mij geluisterd, mijn tweede consult was op 25 aug met de chirurg dit verliep ook allemaal goed maar we kwamen uit eindelijk uit op high profile inplaats van low profile. op 1 sept werd ik geopereerd en dit verliep gelukkig ook allemaal goed ik mocht gelijk doorlopen naar de operatie kamer want ze liepen die dag goed op schema. dat ik gelijk door kon naar de operatie kamer vond ik wel prettig want dan had ik geen tijd voor zenuwen. ik ben nu 2 weken verder en heb niet veel pijn gehad gelukkig. ik heb op 15 sept mijn eerste controle gehad en het zag er allemaal goed uit.ik heb hierbij een foto geplaatst van voor en na maar de foto is niet echt duidelijk maar ik ben er erg blij mee. als ik in het over mocht doen zou ik zo weer naar praktijk gabriels gaan.

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

Botox ervaring

Tevreden
Specialist: Drs. Kim Manuels
    
Kosten behandeling € 300
Naam Diana
Behandeld op16 september 2014
BehandelingBotox | Botox

Deze botox behandeling doe ik al 3 jaar bij praktijk Gabriels Drs Kim manuele, ze doet dat altyd supermooi en vooral ook subtiel zodat je er beter uitziet maar niemand echt direct ziet waarom ik blijf zeker terugkomen hier !

Geef een reactie


6 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 11

Meer Meer

fillers

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1
Naam T
Behandeld op15 september 2014
BehandelingFillers voor wallen en kringen

De behandeling bij Dr. Rogier Meulenaar verdient een echte aanbeveling. Zeer deskundig geholpen aan wallen, mondhoeken en lippen. Dr. Meulenaar is een persoon die observeert, luistert en mee denkt. Toen ik thuis kwam heeft mijn echtgenoot, letterlijk, met open mond mijn hele gezicht doorzocht; niet te geloven… je lijkt ineens 5 jaar jonger!! Hoe doen ze dat?… Een mooi compliment van mijn echtgenoot, vooral omdat hij nooit met uiterlijk bezig is.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 11

Meer

Borstlift bij praktijk Gabriels

Tevreden
Specialist: Drs. V. Koeijers
    
Kosten behandeling € 4500
Naam Lidia eisfeld
Behandeld op15 september 2014
BehandelingBorstlift

Erg tevreden over de kundigheid van de behandelend arts. Ik ben vooraf uitgebreid voorgelicht over de behandeling . Erg tevreden met het resultaat na 4 weken.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 7

Meer

borstvergroting

Tevreden
Specialist: Dr. R.B. Karim
    
Kosten behandeling € 2600
Naam Fleur
Behandeld op14 september 2014
BehandelingDual plane

After visiting several plastic surgery clinics for breast augmentation consultation I went to meet Diana Gabriels and I felt really confident that it was the clinic where I wanted to perform my surgery. Diana asked what shape & size implants I would prefer, unlike other surgeons who immediately tried to sell me anatomical implants (which are a lot more expensive).

Both Diana and my surgeon Dr. R.B Karim were confident that round implants were the best option. I’m young and I exercise a lot, I wanted my body to look more feminine and proportional. I was size A75 (now C75). Dr. Karim gave me two suggestions for the size of the implants: 250cc or 275cc. I decided to go with 275cc and have the implants placed half under the muscle (dual plane).

I had my surgery a week after the 2nd consultation with Dr. Karim. I got really clear instructions how to prepare for the surgery. I was a little nervous before the surgery, but the anesthesia doctors made me feel comfortable and the surgery went well. I left the clinic 1,5h after waking up from the anesthesia.

The recovery was a little more painful what I expected, but nothing to be afraid of. The chest muscles hurt, skin was tight and it was difficult to lift arms. The pain got a lot less 3 day after the surgery and I stopped the pain medication. One week after the surgery I was already able to go shopping, make food and meet friends. I would recommend Diana Gabriel’s clinic to any flat chested woman who wants a more feminine body.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 0

Meer

ooglidcorrectie

Tevreden
Specialist: Drs. Z. Kruppa
   
Naam G.Eibrink
Behandeld op12 september 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Prettige ontvangst in de kliniek.Goede informatie over de ophanden zijnde ingreep.Ingreep op zich viel erg mee.Ook tijdens de ingreep werd voortdurend verteld wat er ging gebeuren.Instructie mee hoe thuis te handelen om de dikke blauwe ogen zo veel als mogelijk te beperken.Plaats van behandeling zou zijn Groningen.Wachtlijst daar.Behandeling zou daar zou pas na enkele weken kunnen.Na overleg met de kliniek is gekozen voor Zeist.Het verwijderen van de hechtingen vond plaats in Groningen.Ook de laatste controle heeft daar plaatsgevonden.Al met al zeer tevreden over de ingreep.

Geef een reactie


8 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Borstvergroting

Tevreden
Specialist: Drs. F. Straten
    
Kosten behandeling € 2600
Naam Lindsey
Behandeld op11 september 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Borstvergroting bij Diana Gabriels. Van een A-cup naar een kleine D-cup gegaan. Operatie viel wel tegen, erg veel pijn erna. Maar het resultaat was het allemaal waard. Zowel de kliniek als de arts raad ik aan!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 13

Meer