Meer

Ervaring

Tevreden
Specialist: Dr. R.B. Karim
   
Kosten behandeling € 2600
Behandeld op1 september 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Na dat ik mijn 2 kinderen borstvoeding had gegeven waren mijn borsten al stukken kleiner en was ik er niet meer tevreden mee. Ik wil al dus 8 jaar lang mijn borsten vergroten maar heb nooit echt de kans gehad. Ik hoorde van de kliniek Diana Gabriels via via en het waren allemaal goede reacties, toen ging ik dus bellen en meer informatie verzamelen. Alles ging heel soepel en ik had steeds meer zenuwen. Uiteindelijk heb ik het gepland samen met de consultant van kliniek Amstelveen. Toen het op de operatie aankwam werd ik door dr. Karim geopereerd onder narcose en ging het van start. Ik had geen idee wat er gebeurde dus voelde ik er ook niks van. Het ging allemaal precies volgens plan. Ik was zeer tevreden met het resuultaat daarna, en werd ook prima geholpen. Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 4

Meer

Ervaring

Tevreden
Specialist: Dr. R.B. Karim
   
Kosten behandeling € 2600
Behandeld op1 september 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Na dat ik mijn 2 kinderen borstvoeding had gegeven waren mijn borsten al stukken kleiner en was ik er niet meer tevreden mee. Ik wil al dus 8 jaar lang mijn borsten vergroten maar heb nooit echt de kans gehad. Ik hoorde van de kliniek Diana Gabriels via via en het waren allemaal goede reacties, toen ging ik dus bellen en meer informatie verzamelen. Alles ging heel soepel en ik had steeds meer zenuwen. Uiteindelijk heb ik het gepland samen met de consultant van kliniek Amstelveen. Toen het op de operatie aankwam werd ik door dr. Karim geopereerd onder narcose en ging het van start. Ik had geen idee wat er gebeurde dus voelde ik er ook niks van. Het ging allemaal precies volgens plan. Ik was zeer tevreden met het resuultaat daarna, en werd ook prima geholpen. Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


8 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Ervaring

Tevreden
Specialist: Dr. R.B. Karim
   
Kosten behandeling € 2600
Behandeld op1 september 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Na dat ik mijn 2 kinderen borstvoeding had gegeven waren mijn borsten al stukken kleiner en was ik er niet meer tevreden mee. Ik wil al dus 8 jaar lang mijn borsten vergroten maar heb nooit echt de kans gehad. Ik hoorde van de kliniek Diana Gabriels via via en het waren allemaal goede reacties, toen ging ik dus bellen en meer informatie verzamelen. Alles ging heel soepel en ik had steeds meer zenuwen. Uiteindelijk heb ik het gepland samen met de consultant van kliniek Amstelveen. Toen het op de operatie aankwam werd ik door dr. Karim geopereerd onder narcose en ging het van start. Ik had geen idee wat er gebeurde dus voelde ik er ook niks van. Het ging allemaal precies volgens plan. Ik was zeer tevreden met het resuultaat daarna, en werd ook prima geholpen. Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


3 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

Ervaring

Tevreden
Specialist: Dr. R.B. Karim
   
Kosten behandeling € 2600
Behandeld op1 september 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Na dat ik mijn 2 kinderen borstvoeding had gegeven waren mijn borsten al stukken kleiner en was ik er niet meer tevreden mee. Ik wil al dus 8 jaar lang mijn borsten vergroten maar heb nooit echt de kans gehad. Ik hoorde van de kliniek Diana Gabriels via via en het waren allemaal goede reacties, toen ging ik dus bellen en meer informatie verzamelen. Alles ging heel soepel en ik had steeds meer zenuwen. Uiteindelijk heb ik het gepland samen met de consultant van kliniek Amstelveen. Toen het op de operatie aankwam werd ik door dr. Karim geopereerd onder narcose en ging het van start. Ik had geen idee wat er gebeurde dus voelde ik er ook niks van. Het ging allemaal precies volgens plan. Ik was zeer tevreden met het resuultaat daarna, en werd ook prima geholpen. Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


9 + 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Ervaring

Tevreden
Specialist: Dr. R.B. Karim
   
Kosten behandeling € 2600
Behandeld op1 september 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Na dat ik mijn 2 kinderen borstvoeding had gegeven waren mijn borsten al stukken kleiner en was ik er niet meer tevreden mee. Ik wil al dus 8 jaar lang mijn borsten vergroten maar heb nooit echt de kans gehad. Ik hoorde van de kliniek Diana Gabriels via via en het waren allemaal goede reacties, toen ging ik dus bellen en meer informatie verzamelen. Alles ging heel soepel en ik had steeds meer zenuwen. Uiteindelijk heb ik het gepland samen met de consultant van kliniek Amstelveen. Toen het op de operatie aankwam werd ik door dr. Karim geopereerd onder narcose en ging het van start. Ik had geen idee wat er gebeurde dus voelde ik er ook niks van. Het ging allemaal precies volgens plan. Ik was zeer tevreden met het resuultaat daarna, en werd ook prima geholpen. Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


4 + 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Borstvergroting bij Frans Straten

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam Roos
Behandeld op1 september 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Na maanden lang gespaard te hebben was het dan eindelijk zover. Ik vroeg een consult aan bij praktijk Diana Gabriels, het beviel me eigenlijk gelijk al helemaal goed. Maar dat kon eigenlijk ook niet anders na al die goede verhalen te hebben gehoord. Al vrij snel kon ik terecht. Op maandag 25 augustus was het zover. Vol spanning reden ik mijn vriend naar de kliniek in Groesbeek waar Frans Straaten mij zou opereren. Eenmaal in de kliniek aangekomen werd ik vriendelijk verwelkomd. Er werd mij een eenpersoons kamer aangeboden waar ik mij rustig mocht gaan omkleden. Al vrij snel kwam de verpleegster mijn gezondheid testen, alles was goed. Vol spanning zat ik te wachten tot ik werd gehaald.. En jahoor, daar kwamen ze. Op naar het O.K. De zenuwen begonnen toe te slaan. Voor het O.K. Heb ik afscheid genomen van mijn vriend die op me zou wachten. Voor de laatste keer kwamen de verpleegsters mijn gezondheid testen en kwam Frans mijn borsten aftekenen. Eenmaal op de operatietafel hadden ze de narcose stof via een infuus op mijn arm toegediend. En weg was ik…. Om 15:10 werd ik naar de uitslaap kamer gebracht. Toen ik wakker werd was ik erg benauwd en nog heel erg suf en moe. De verpleegsters kwamen aan lopen met een spiegel zodat ik vol trots mijn nieuwe borsten kan bewonderen. Ik vond/vind ze prachtig!! De verpleegsters deden de sport BH bij mij om en ik werd naar mijn kamer gereden, waar mijn vriend op mij zat te wachten. Ik kreeg een beschuitje met hagelslag en een kop thee. Alhoewel dat er niet lang in bleef zitten van de misselijkheid. Als ik had geplast en me goed voelde mocht ik naar huis. Ik zat erg tegen de terug reis op. De gedurende reis van bijna 2 uur leek niet voorbij te gaan. Zo misselijk enzo. Blij om eenmaal thuis te zijn! Ik dook gelijk mijn bed in en sliep als een roosje.

Om een lang verhaal kort te maken,

Ik ben zo blij met het eind resultaat! Er is 300cc mentor high profile cohesive I in gegaan.
Ik ben van een kleine 75B cup Naar tot nu toe een 75D (sport bh).
Het herstel is me ook erg mee gevallen. De eerste 2 dagen erg misselijk maar de pijn valt zo erg mee. Na 2 dagen ben ik helemaal gestopt met mijn pijnstillers. En na 4 dagen zaten ik en mijn vriend al lekker bij de Pizzaria, alhoewel de pizza snijden niet zo’n succes was. Het is nu 1 week geleden dat ik werd geopereerd, het gaat steeds beter!
Ik kan niet wachten om mooie bh’s te kopen.

Im happy!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 5 = 12

Meer Meer

Tevreden!

Tevreden
Specialist: Diana Gabriels
   
Kosten behandeling € 4500
Behandeld op31 augustus 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Na lang getwijfeld te hebben, heb ik na jaren eindelijk besloten om een neuscorrectie te ondergaan. Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel en hoopte dat dit mij wat meer zelfvertrouwen zou geven.

Ik ben via praktijk Gabriels terecht gekomen bij Dr. Wever. Een erg goede chirurg, die goed en aandachtig luistert tijdens het consult, en ook prima nazorg levert.
Op de dag van de operatie zelf was ik erg nerveus , vooral omdat ik nog nooit eerder geopereerd ben geweest, maar gelukkig viel het allemaal reuze mee. Van de operatie zelf krijg je niks mee omdat je onder algehele narcose gaat. Na de operatie mag je dezelfde dag nog naar huis en gek genoeg deed het bijna geen pijn. Het was eerder irriterend dan pijnlijk omdat je door je mond moet ademen waardoor je keel wat aan de droge kant raakt. Een glas water drinken was ook al een heel karwei, omdat je oren dicht gaan elke keer dat je een slok neemt. Bovendien gebruikt Dr. wever geen tampons in je neus maar laat het gewoon zo ( gelukkig ). De eerste week heb ik de meeste tijd doorgebracht op de bank of in bed. Je krijgt flink wat medicijnen en zalfjes mee en moet de hechtingen goed schoonmaken en je neus meerdere malen per dag spoelen met zoutwater-opl. Na een week worden de hechtingen en het kapje eraf gehaald, en krijg je nog eventueel een pleistertje op je neus indien het nog erg opgezwollen is. Zodra het kapje eraf is merk je gelijk hoe groot het verschil is. Ik heb een erg klein gezicht dus in verhouding met de rest past mijn neus er nu veel beter bij. Het is nog steeds wat gezwollen, maar dat trekt nog wel weg, het is ook nog niet zo lang geleden namelijk. ( maandje of 2 )
Daarnaast word ik nog regelmatig gebeld door praktijk Gabriels om te kijken of alles goed is verlopen en of je nog eventuele vragen hebt.
Al met al, ik heb er geen spijt van en ben tevreden met het resultaat!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 5

Meer

Borstvergroting en borstlift

Tevreden
Specialist: Drs. F. Straten
    
Kosten behandeling € 4500
Naam M
Behandeld op30 augustus 2014
BehandelingBorstlift

Ik heb een borstvergroting en borstlift ondergaan vanwege slappe en kleine borsten. Na een goede uitleg van Diana Gabriels besloten om tot de ingreep over te gaan. Frans Straten heeft de operatie perfect uitgevoerd en ik ben dan ook zeer tevreden. Wel viel de pijn de eerste twee weken behoorlijk tegen, onderschat dit niet! Maar ik ben uiterst tevreden met het verloop en het resultaat. Complimenten team GABRIELS!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 7

Meer

Super snele resultaat zonder ommekijken

Tevreden
Specialist: H.M. Verweij
    
Kosten behandeling € 300
Naam Saruk
Behandeld op29 augustus 2014
BehandelingLaser ontharen

Ben via een vriend bij Laser skin Clinics terecht gekomen. Na zijn positieve verhaal te horen had gekregen heb ik ook de stoute schoenen aangetrokken om voorgoed af te rekenen met mijn overtollige beenharen.
Hoewel ik voor het kennismakingsgesprek ging heb ik zo’n goed gesprek gehad dat ik ook gelijk met behandeling ben begonnen. Mw. Verweij is heel erg vriendelijk en erg goed in haar vakgebied. Elke keer wordt ik goed geïnformeerd over het voortgang en krijg tips en trucks mee om eventuele reacties te verminderen.
Het resultaat heb ik gelijk na mijn eerste sessie kunnen ervaren. Na de sessie hoef ik al helemaal niet meer te scheren of om te kijken of ik weer wild groei hebt. Gisteren mijn 3de sessie gehad en ben zo goed als mijn haren kwijt.

Geef een reactie


1 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 9

Meer

Super blij

Tevreden
Specialist: Dr. R.B. Karim
    
Kosten behandeling € 2600
Naam Danielle
Behandeld op29 augustus 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Eerst op intake gedweest jn Barendrecht… Heel relaxed … Ze wist meteen wat ik wilde en hoe het ging gebeuren.. Super geholpen en echt naar hoe ik het wilde, heel relaxed en totaal niet ongemakkelijk!
Een week later kon ik naar de kliniek in Amstelveen voor de verdere informatie… Ook daar ging het precies hoe ik wilde… Ze zijn er echt voor jou…
Daar een week op volgend iheeft de behandeling plaatsgevonden… Ging erg snel, al het personeel was erg vriendelijk en professioneel .
Een dag na de behandeling werd ik keurig gebeld hoe het ging en of ok nog vragen had… Ik kan niet anders zeggen super service!
ben echt blij met mijn keuze.
Er wordt echt gekeken naar wat jij wilt, dat is toch echt het belangrijkste… Zou het iedereen aanraden!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 2 = 7

Meer