Injectables borstvergroting

Waard
Specialist: Drs. F. Straten

Ik had een gratis consult aangevraagd bij praktijk Diana gabriels! Ik werd erg vriendelijk ontvangen Door Diana zelf. Je word erg goed ingelicht over de ingreep. Ik ging met een tevreden gerust en tevreden gevoel weg. Bij de gevolg afspraak bij Frans straten werd ik weer erg vriendelijk ontvangen hij neemt alle tijd voor je. Hij heeft goede adviezen gegeven en was van overtuigd dat ik de ingreep bij Diana wilde laten doen.

Ik werd geopereerd in de privé kliniek UCCZ dekkerswald.
Ik moest om 11 uur binnen zijn en kon gelijk Door naar de OK.
we werden erg vriendelijk ontvangen Door de verpleegster,
Alles was erg hygiënische en school wat ik heel belangrijk vind.
Toen de operatie eenmaal achter de rug was en ik in de spiegel kon kijken was ik erg tevreden. Precies zoals ik wilde en had aangegeven!
De arts kwam na de ingreep nog even langs om te kijken hoe het met me was.
Frans straten is echt een super arts.
Ik raad zeker de praktijk Diana gabriels aan.
En natuurlijk de chirurg Frans straten! Echt een dikke 10!!

Geef een reactie

Meer Meer

Borstlift

Waard

Ik heb mijn borsten laten vergroten via diana gabriels, bij Willem roosenburgh kliniek Amstelveen. Het resultaat is geweldig en de werkwijze van zowel de chirurg als diana gabriels zijn in 1 woord geweldig echt een aanrader om via diana de behandeling te laten doen . Was in het begin wat sceptisch vanwege de lage Prijs maar na het gesprek met diana en daarna met de chirurg hebben mij overtuigd om deze Ingreep door hun te laten doen. Dus mijn ervaring was zeer goed en prettig, zowel de ingreep als de nazorg zijn top.

Geef een reactie

Meer

Cohesieve siliconen

Waard
Specialist: Dr. R.B. Karim

Ik heb 12 jaar geleden een borstvergroting laten doen en vond het tijd worden om mijn siliconen te laten vervangen. Ik had mijn operatie toen de tijd in een prive kliniek laten doen die nu niet meer bestaat. Via mijn vriendin die ook haar siliconen borsten heeft laten vervangen kwam ik bij praktijk Diana Gabriels terecht. Ik heb meteen gebeld en kon de volgende week al terecht. Ik had mijn eerste gesprek met Diana wat meteen een heel goed gevoel gaf en zij heeft toen meteen een afspraak gemaakt om een gesprek te hebben met de chirurg Dr Rafaat Karim in kliniek Amstelveen. Mijn gesprek met Dr Rafaat Karim was heel ontspannen en hij nam echt de tijd om alles uit te leggen. Ik voelde me helemaal op mijn gemak en we zijn samen tot de conclusie gekomen dat 600cc mooi zou staan. Op de dag van de operatie was ik ook helemaal niet zenuwachtig. Ik moest om half 8 aanwezig zijn, nuchter. Ik werd opgehaald en kon mee naar boven waar ik mijn kleding en schoenen in een bak kon doen en ik kreeg een schort aan. Ik kon lekker even gaan liggen in een heerlijk opgemaakt bed en maakte kennis met de anesthesist die nog wat vragen met mij doornam. Er werd een infuus ingebracht in mijn hand en de dokter kwam nog even gedag zeggen voor de operatie en wilde weten of ik nog vragen had. Daarna zijn we naar de ok gelopen waar ik lekker kon gaan liggen en hebben we nog even gekletst. Ik kreeg een kapje voor mijn mond en bij de derde keer inademen was ik al vertrokken.
Rond 10 uur werd ik wakker in mijn bedje en voelde me prima, beetje moe nog maar ik lag heerlijk. Nadat ik geplast had en wat gegeten had ben ik lekker naar huis gegaan. De volgende dag werd ik gebeld om te kijken of alles goed ging. Ik heb eigenlijk helemaal geen pijn gehad niks waar ik wel een beetje bang voor was. Ik ben heel blij met het resultaat en ik kan niets anders zeggen dan dat ik een hele fijne ervaring heb met praktijk Diana Gabriels en kliniek Amstelveen. Alle mensen waren zo aardig en nemen de tijd voor je. Hier ben je geen nummertje maar een mens en dat is zo fijn.

Geef een reactie

Meer

Borstlift

Waard

Vorige week een borstvergroting laten doen op advies van Praktijk Gabriels.
Operatie heeft plaats gevonden in de kliniek in Amstelveen .
Ben echt super tevreden, zowel over Diana Gabriels als over de kliniek in Amstelveen en natuurlijk niet te vergeten over het resultaat!!

Geef een reactie

Meer

Bil vergroting chirurgisch

Waard
Specialist: Diana Gabriels

Na heel lang zoeken ben ik terecht gekomen bij de Praktijk Gabriels. Ik heb een consult afspraak gemaakt en werd goed ontvangen en geholpen.
De arts gaf mij een goed en kundig gevoel. Heb ook gelijk afspraak gemaakt voor de ingreep. Ik ben nu drie weken verder ik ben erg blij dat ik het heb gedaan!
De behandeling is zeer goed verlopen. ik kon na de behandeling gelijk naar huis. de eerste dag veel geslapen en daarna eigenlijk bijna geen pijn. ik heb nu mooie volle billen!
het is het zeker waard. ben Diana Gabriels en zijn Team erg dankbaar.

Geef een reactie

Meer

Fillers | Juvederm

Waard
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Drs. Kim Manuels

Ik ben een vaste klant van dokter Kim Manuels voor mijn lippen en ben dus al vaker door haar behandeld. Zij is niet alleen zeer kundig, maar neemt de tijd, stelt je gerust en zorgt ervoor dat je precies krijgt wat je wilt! Ik ben nu nog te jong voor andere ingrepen maar ik zal ook in de toekomst door deze supervriendelijke en bekwame arts willen worden behandeld! Lieve Kim, dankjewel en tot gauw!

Geef een reactie

Meer

Peeling

Waard
Specialist: Edith de Boon

Ik ben zeer tevreden over de peeling die Edith bij mij heeft gedaan. Ook de uitleg was heel helder. Mijn huid ziet er duidelijk egaler en frisser uit. Ook zijn de poriën naast mijn neus fijner geworden.
En dat al na 1 behandeling!! Ik ga zeker een vervolgafspraak maken met Edith om nog een cosmopeeling te laten doen.

Geef een reactie

Meer

Cryolipolyse

Waard
Kliniek Dorien.nl
Specialist: specialist onbekend

Ik heb drie behandelingen ondergaan van cryolipolyse. Dat is mij aangeraden voor het beste resultaat! Aan het begin was ik een beetje onzeker, maar aan het einde geen woorden meer over dan alleen maar lof! Geweldig! Twee maanden geleden de laatste behandeling gehad! En het werkt nog steeds door! En ook gelijk aan voedingsshakes gegaan, ook bij Dorien verkrijgbaar!

Bedankt Dorien en haar team.

Geef een reactie

Meer

Lamp of laser

Waard
Specialist: de Koning

Ik ben gisteren bij The White Smile Company geweest om mijn tanden te laten bleken en ben zeer tevreden over het resultaat. Ik koos voor de vipbehandeling omdat ik het mooiste resultaat wilde. Ik werd daar keurig ontvangen en er werd eerst een consult gedaan voordat er aan de behandeling begonnen werd. Alles werd uitgelegd zodat ik van te voren wist wat het resultaat zou zijn. Het was wel een lange zit, maar ik kon gelukkig tv kijken! Na de behandeling kwam ik witter uit dan was ingeschat maar de kleur zou nog iets terug lopen. Al met al ben ik super tevreden en wil graag langs deze weg The White Smile Company bedanken.

Geef een reactie

Meer Meer Meer