Ik <3 Frodo

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1500
Naam Lydia van der Weide
Behandeld op28 januari 2015
BehandelingFillers | Juvederm

‘Hé, wat zie jij er goed uit! Net terug van vakantie zeker?’ ‘Wat lijk je jong, nu je zo bent

afgevallen.’ ‘Doe jij aan sport tegenwoordig, dat je zo straalt?’ En, de leukste: ‘Ben jij soms

verliefd?’

Een kleine greep uit de reacties na mijn V-lift bij dokter Frodo. Soms lach ik geheimzinnig.

Anderen keren heb ik zin om te choqueren en zeg met een grijns dat een bezoek aan een

cosmetische kliniek wonderen kan doen. De reacties kan ik uittekenen. Gefronste

wenkbrauwen, een onderzoekende blik. ‘Echt? Hoe kan dat nou, ik zie er niets van. Wat heb

je laten doen dan?’ A tempo gevolgd door: ‘Nu niet doorslaan hoor! Oppassen, voor je het

weet zie je er niet meer uit!’

Cosmetische behandelingen, het lijkt het laatste taboe in ons land. IJdelheid mag best,

vinden we; niets mis met naar de kapper gaan of jezelf verwennen met mooie kleding of

make-up. Maar zodra het om fillers of botox gaat, speelt onze Calvinistische inborst op. Met

de voorspelbare vooroordelen.

1. Je ziet het altijd. Keer op keer leg ik uit dat je het juist in 95% van de gevallen helemaal

níet ziet, juist omdat het heel subtiel wordt gedaan, en alleen de extremiteiten opvallen.

2. Er gaat heel vaak wat mis. Wat is het toch jammer dat mensen zich laten bang maken

door zeldzame rampverhalen. Maar juist díe verhalen worden in de media uitgemeten, want

niets verkoopt zo goed als ellende, dat weet ik als human interest journalist als geen ander.

3: Mensen slaan altijd door. Gelukkig kan ik daar tegenin brengen dat ik in ieder geval een

cosmetisch arts heb die mij daarvoor behoed, want dokter Frodo wil puur en alleen

natuurlijk resultaat afleveren, en zegt onomwonden dat niet alles haalbaar is.

En een gladgestreken gezicht alsof ik weer twintig ben wilde ik ook niet, zocht ik ook niet.

Wat ik wél zocht was een vrolijk makend cadeautje aan mezelf, na een jaar lang lijnen – 30

kilo is eraf – en een lichte burn out. Ik was benieuwd of ik met een aantal simpele prikjes

hier en daar net een betere versie van mezelf zou kunnen worden.

Nu, ik ben razend enthousiast over het resultaat, en niet minder over de goede voorlichting

en zorgvuldige handelwijze van dokter Frodo. En ik word overspoeld met complimentjes en

wie wil dat nu niet? Zelfs mijn moeder moet toegeven dat ik stralend uitzie. Aan de telefoon

had ik haar al verteld over mijn geplande behandeling. ‘Is dat nu nodig?’ vroeg ze zuinig.

‘Ouder word je toch, dat moet je accepteren.’ ‘Ja-ha,’ zei ik zuchtend. ‘En het is maar

tijdelijk, dat is toch zonde van het geld?’ probeerde ze nog. ‘Kleding draag je toch niet

eeuwig,’ bracht ik daar tegenin. ‘En haar groeit toch ook weer aan? En dat het tijdelijk, dat

maakt het juist ook zo veilig!’

Nu zit ze tegenover me en kijkt me onderzoekend aan. ‘Nou, het valt me niets tegen,’ zegt ze

afgemeten. Dan buigt ze zich vertrouwelijk voorover. ‘Maar nu heel wat anders: ben jij soms

verliefd?’ Ik barst in lachen uit. ‘Ja mam,’ zeg ik. ‘Op dokter Frodo!’

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


5 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 8

Meer Meer Meer Meer

borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2950
Naam ilse
Behandeld op26 januari 2015
BehandelingZoutwater vulling borstvergroting

Ik heb in oktober een borstvergroting ondergaan bij kliniek heyendael.
Ik ben super tevreden over het resultaat. Ook het personeel is erg aardig, kundig en behulpzaam.
Ik raad iedereen aan om daar naartoe te gaan.
Je word goed geïnformeerd en er word geluisterd naar wat jij wil.
Heb meer zelfvertrouwen gekregen en sta nu vol trots in een bikini!

Geef een reactie


5 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

De spiegel vindt mij weer leuk!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 550
Naam Margaretha
Behandeld op26 januari 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Het nieuwe jaar goed begonnen! In de spiegel zag ik een zorgelijk type en dat ben ik niet. Al een poosje over de mogelijkheden om dit te veranderen nagedacht maar de gang naar een clinic vond ik wat ver gaan. Ik hoorde van de praktijk van Dr.Njoo, gewoon om de hoek. De stap was direct wat minder groot. Na een intake gesprek zijn mijn frons rimpels behandeld met botox en de neus-lip plooien met filler Juvederm. Het resultaat is prima; ik zie er weer ontspannen uit. Als het weer nodig is zal ik zéker niet meer lang na hoeven te denken en weer een nieuwe afspraak maken!
Laagdrempelig, goed advies, goed resultaat.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 7 = 13

Meer

Flapoorcorrectie

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 900
Naam Linda
Behandeld op26 januari 2015
BehandelingFlaporen corrigeren

Na een eerdere succesvolle operatie via Praktijk Gabriels, besloot ik na jarenlange aarzeling mij toch te laten helpen aan mijn ene flapoor. Bij het consult van Drs. W. Roosenburg heb ik expliciet gevraagd of de operatie zou slagen, omdat ik deze anders niet zag zitten. Dr. Roosenburg gaf aan dat het goed zou komen.
Na de operatie moest het verband er 5 dagen om heen blijven en daarna enkele weken met een haarband slapen. Na de operatie vond ik het verband al niet heel strak zitten, dit liet ook na 1,5 dag langzaam los. Toen ik de kliniek belde waar ik geholpen was en aangaf dat het verband los liet, kreeg ik te horen dat ik er maar vanaf moest blijven. Na 3 dagen was het verband echter helemaal los en had ik wederom opgebeld met de vraag wat te doen. Uiteindelijk werd me verteld maar vast met de hoofdpijn om te gaan lopen.
Na het hersteltermijn vond ik het resultaat zeer tegenvallen. Ik heb de praktijk Gabriels met dit probleem opgebeld en zij hebben mij meteen een andere hoofdpijn gestuurd die ik nog 6 weken moest omdoen om het hopelijk nog te laten bijtrekken. Dit is helaas niet gebeurd. Mijn oor is nog verder terug gaan staan. Ik heb ook enkele maanden erg veel pijn gehad, en nu pas na ruim 5 maanden kan mijn oor weer beetje normaal aangeraakt worden.

Praktijk Gabriels gaat echter erg goed met mijn klacht om en gaan samen met mij voor een passende oplossing kijken. Conclusie goede ervaring met Praktijk Gabriels, maar helaas niet met de arts.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


3 + 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Flapoor correctie

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 900
Naam Laura
Behandeld op26 januari 2015
BehandelingFlaporen corrigeren

Na een eerdere succesvolle operatie via Praktijk Gabriels, besloot ik na jarenlange aarzeling mij toch te laten helpen aan mijn ene flapoor. Bij het consult van Drs. W. Roosenburg heb ik expliciet gevraagd of de operatie zou slagen, omdat ik deze anders niet zag zitten. Dr. Roosenburg gaf aan dat het goed zou komen.
Na de operatie moest het verband er 5 dagen om heen blijven en daarna enkele weken met een haarband slapen. Na de operatie vond ik het verband al niet heel strak zitten, dit liet ook na 1,5 dag langzaam los. Toen ik de kliniek belde waar ik geholpen was en aangaf dat het verband los liet, kreeg ik te horen dat ik er maar vanaf moest blijven. Na 3 dagen was het verband echter helemaal los en had ik wederom opgebeld met de vraag wat te doen. Uiteindelijk werd me verteld maar vast met de hoofdpijn om te gaan lopen.
Na het hersteltermijn vond ik het resultaat zeer tegenvallen. Ik heb de praktijk Gabriels met dit probleem opgebeld en zij hebben mij meteen een andere hoofdpijn gestuurd die ik nog 6 weken moest omdoen om het hopelijk nog te laten bijtrekken. Dit is helaas niet gebeurd. Mijn oor is nog verder terug gaan staan. Ik heb ook enkele maanden erg veel pijn gehad, en nu pas na ruim 5 maanden kan mijn oor weer beetje normaal aangeraakt worden.

Praktijk Gabriels gaat echter erg goed met mijn klacht om en gaan samen met mij voor een passende oplossing kijken. Conclusie goede ervaring met Praktijk Gabriels, maar helaas niet met de arts.

Geef een reactie


9 − 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Laser ontharen bij Laserkliniek Zwolle

Tevreden
   
Kosten behandeling € 200
Behandeld op26 januari 2015
BehandelingLaser ontharen

Elaine heeft me op een heel prettige, professionele en persoonlijke manier geholpen. Ze bood een luisterend oor en keek goed naar mijn huid. Het resultaat is beter dan ik had durven hopen! Een gladde huid zonder irritaties. Laserkliniek Zwolle is een geweldig bedrijf, ik zou elke vrouw aanraden zich hier te laten behandelen. Gewoon top!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 11

Meer Meer

lippen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 420
Naam D. Snel
Behandeld op25 januari 2015
BehandelingFillers | Glytone

Een paar maanden geleden heb ik mijn lippen gedaan bij een andere kliniek. Op het eerste oog was ik hier tevreden over, maar nadat de zwelling was verdwenen bleken mijn lippen zeer ongelijk te zijn. Ik ben terug geweest en ze hebben dit geprobeerd te corrigeren. Helaas weer ongelijk. Nu kreeg ik opmerkingen van mijn omgeving, wat ik met mijn lippen had gedaan en waarom ze ongelijk waren. Ik had veel goede berichten gelezen over dokter Delavary en heb een afspraak bij zijn kliniek gemaakt. Na een fijn en geruststellend gesprek heeft hij opnieuw mijn lippen gedaan gevuld/gecorrigeerd. Nu 2 weken na de behandeling zijn mijn lippen symmetrisch en ben ik blij met het resultaat. Ik vind dokter Delavary zeer professioneel en vriendelijk. Ik ga zeker terug naar hem.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 1 = 5

Meer

Peeling en Acne behandeling met aandacht!

Tevreden
    
Kosten behandeling Free
Naam Melina
Behandeld op24 januari 2015
BehandelingPeeling

Nadat ik een aantal keer een slechte behandeling voor Acne bij een schoonheidsspecialist heb gehad ben ik opzoek gegaan naar een huidtherapeut. Via google kwam ik al snel bij Triaderm terecht. Een fijne kliniek met stralende dames die met zorg je huid behandelen. Er wordt altijd goed uitgelegd wat er tijdends de vorige behandeling is gedaan, hoe de huid daarop heeft gereageerd en wat er de komende behandeling wordt aangepakt. Je kan met al je vragen over verzorgingsproducten bij hun aankloppen. Met goede tips en samples van producten die zij adviseren kan je kijken wat het beste bij jouw huid past. Er wordt niet aangedrongen om producten te kopen. Ik heb nu een aantal acne behandelingen gehad en mijn huid ziet er stukken beter en stralender uit!

Geef een reactie


9 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 10

Meer