fantastische borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam Sylvia Stolk
Behandeld op29 juli 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Het is fantastisch gegaan allemaal. Was heel nerveus, de chirurg adviseerde 400cc en ik vond dat erg veel maar heb zijn raad natuurlijk opgevolgd. Ben heel blij met hoe alles is gegaan. Alle mensen zijn zo lief geweest, was best bang voor de narcose en daarna maar alles echt top gegaan. Pijn ook goed te doen, je wordt het wel zat omdat je graag je dagelijkse ding wil doen maar dat moet je er voor over hebben.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


8 + 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Zeer tevreden klant

Tevreden
    
Kosten behandeling Free
Naam Loes
Behandeld op28 juli 2014
BehandelingAcne therapie

Ik kom al jaren naar Aerde schoonheidsinstituut en het is een aanrader! Het personeel is erg vriendelijk en zij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Je krijgt hier een duidelijke uitleg en een passende behandeling. Als een behandeling niet helemaal goed aanslaat, verzinnen ze meteen een alternatief. Ze zorgen ervoor dat je ontspannen de deur uitgaat, met een goed resultaat. Kortom, ik ben een tevreden klant en het is zeker een aanrader!

Geef een reactie


6 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 10

Meer

boven-oogleden

Tevreden
Kliniek Huisartskliniek
    
Kosten behandeling € 650
Naam Hanneke
Behandeld op27 juli 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

ik ben aan m’n bovenoogleden geholpen door Dr. Homa uit Veldhoven.
Had meteen m’n vertrouwen in de Dr. en hij legde alles zeer goed uit
Ik heb ook een huidprobleem ,daardoor veel ontstekingen .
Bij Dr. Homa geweest en de ontsteking was nog niet weg, week later een foto gestuurd naar Dr.
Word ‘s avonds nog gebeld en krijg groen licht.Twee dagen later geholpen , 1 week later de hechtingen eruit gehaald en nu SUPER BLIJ dat ik het heb laten doen.
Dr. Homa is een super arts .

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 1 = 4

Meer

Heerlijke microdermabrasie behandeling!

Tevreden
Kliniek Clinic63
    
Kosten behandeling € 29
Naam Sanaa
Behandeld op27 juli 2014
BehandelingMicrodermabrasie voor huidverbetering

Ik heb onlangs een microdermabrasie gehad in Clinic63. Ik wist eerst niet wat ik ervan moest verwachten en vinden.
Maar eenmaal gedaan, is het zeker voor herhaling vatbaar. Je krijgt direct een veel frissere uitstraling en je huid voelt heel schoon aan. Dus zeker een aanrader.

Geef een reactie


6 + 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Prettig verlopen FUE 1500+

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3500
Naam Anoniem
Behandeld op26 juli 2014
BehandelingLaser haartransplantatie

Bij Aesthetic Beauty Clinics BV heb ik een FUE- haartransplantatie ondergaan van ten minste 1500 grafts. Tijdens het consult werd ik duidelijk geïnformeerd door een ervaringsdeskundige. In eerste instantie was ik erg kritisch om dit te ondergaan en twijfelde ik. Na het prettige gesprek kreeg ik er vertrouwen in. Ik hakte de knoop door en enkele maanden later onderging ik de behandeling.

De behandeling in juli verliep goed en het vertrouwen wat ik kreeg na het consult is ook helemaal waargemaakt door de verpleegsters. Zij waren goed op elkaar ingespeeld en verzetten veel werk; er zijn in totaal zelfs 2100 grafts getransplanteerd op de dag van behandeling. Brabantse gemoedelijkheid was binnen de muren van de kliniek terug te vinden.

Haartransplantatie heb ik niet als pijnlijk ervaren, ik zou het omschrijven als ‘lichtgevoelig’, met name de verdovingen in het achterhoofd. Met name de daaropvolgende dagen waren wat ongemakkelijk, omdat de hoofdhuid moet genezen. Informatie over het wassen van de behandelde hoofdhuid was uitgebreid en vrij duidelijk.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


5 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 0

Meer

Borstvergroting bij Diana Gabriels

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam Manuela
Behandeld op25 juli 2014
BehandelingBorstlift

Na lang zoeken op internet kwam ik terecht bij Diana Gabriels kliniek. Ik had daar veel goede reviews over gelezen en de site zag er netjes uit. Ik kon gelijk terecht voor een consult. Diana gaf goede uitleg over wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten. En ze had ook meteen een datum voor de operatie voor me ingepland.

Volgende consult met de chirurg verliep ook erg goed kon alle vragen stellen en hij nam alle twijfels weg.
De dag van de operatie verliep ook erg goed, ik was toch wel erg zenuwachtig voor zo’n operatie maar iedereen stelde mij erg gerust.

Na de operatie (heeft 1 tot 1,5 uur geduurd) werd ik wakker. Voelde me aanvankelijk erg goed tot ik ophoog ging en misselijk en duizelig werd. Personeel was wederom erg vriendelijk en ik werd goed verzorgd. Na wat gegeten en gedronken te hebben mocht ik al naar huis.
De dagen daarop verliepen allemaal erg goed ik hoefde al gauw geen pijnstillers meer te nemen. De pijn was dus minimaal en het zeker waard!

Ik ben nu 6 weken verder en het resultaat is PRACHTIG!!! Ik ben SUPER tevreden, en natuurlijk niet te vergeten is mijn man er ook ontzettend blij mee!
Ik kan iedereen aanraden om naar Diana Gabriels te gaan als je ook maar iets aan je lichaam wil veranderen.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 6

Meer

Zeer goede ervaring

Tevreden
Kliniek Clinic63
    
Kosten behandeling € 329
Naam P_W
Behandeld op25 juli 2014
BehandelingLaser ontharen

Ik ben bij Clinic63 onder behandeling voor het laser ontharen van mijn benen in Amsterdam. Ik kon zeer snel terecht en werd vriendelijk ontvangen. De kliniek in Amsterdam is mooi en netjes. De schoonheidsspecialiste die de behandeling uitvoerde informeerde mij uitvoerig over de behandeling en vroeg tijdens de behandeling steeds hoe het ging, zij was erg aardig en professioneel. Ook zie ik al duidelijk resultaat Ik zou deze kliniek dan ook aan iedereen aanbevelen!!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 5 = 2

Meer

Laser ontharen: Zeer prettige behandeling

Tevreden
Specialist: Hana Moestoredjo
   
Naam Marcia
Behandeld op24 juli 2014
BehandelingLaser ontharen

Heb hier een zeer goede behandeling gehad. De service is goed en de behandeling (merkbaar) effectief! Ik heb mijn oksels laten behandelen. Tijdens de behandeling werd ik op mijn gemak gesteld. Daarnaast kon ik tussendoor gewoon TV kijken of muziek beluisteren. Een echte aanrader voor iedereen die overweegt om definitief te ontharen.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 4 = 3

Meer

Geen kraaipootjes meer

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
    
Kosten behandeling € 200
Naam Els
Behandeld op23 juli 2014
BehandelingBotox | Bocouture

Op zich vind ik het niet erg om ouder te worden maar die kraaipootjes zijn wel heel diep. Gelukkig is dat nu een stuk minder met een beetje botox! Wat een goede oplossing. Ik ben heel blij.

Geef een reactie


1 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Ooglidcorrectie

Tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 650
Naam Kristel
Behandeld op22 juli 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Kliniek is kleinschalig ,indruk :
Uitermate vriendelijke begeleiding,ontvangst .
Dr Khatchikyan geeft prima uitleg en begeleiding rondom de ingreep en wat je kunt verwachten na de ingreep.
Zonder narcose ooglidcorrectie is prima te doen,geen pijn ervaren.
Kortom ,prima ervaring.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 5 = 9

Meer

wegwerken kringen om ogen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 595
Naam Patrick
Behandeld op21 juli 2014
BehandelingFillers | Teosyal

Omdat ik vooral s’morgens lichte kringen onder mijn ogen heb, ben ik voor behandeling bij Annemarie geweest. Ze is een fijne dokter die precies uitlegt wat je kan verwachten. Door een kleine hoeveelheid van deze filler te gebruiken zijn mijn kringen weg gewerkt waardoor ik een meer vriendelijke uitstraling heb. De verandering is voor degenen die er niet van op de hoogte zijn nauwelijks waarneembaar. Ikzelf zie het resultaat duidelijk. De behandeling zelf duurt een klein uur en het injecteren is niet prettig, maar minder vervelend dan een bezoek aan de tandarts. Na 2 weken een korte controle.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 5 = 2

Meer

Gaos

Niet tevreden
   
Kosten behandeling € 2600
Behandeld op21 juli 2014
BehandelingBorstlift

hierbij mijn ervaring met kliniek Gabriels!!
na een telefonische afspraak gemaakt te hebben waren wij op tijd in de kliniek
na ongeveer een 45 minuten wachten ging ik vragen hoe het zat met mijn afspraak
daar kreeg ik een heel vervelend antwoord,maar daarna wist men mij uit te leggen dat het uitgelopen was,oke kan gebeuren
na de intake gesprek met met de eigenaresse die verder goed verliep,werden wij verteld dat we even konden wachten en daarna de arts te spreken
dit ging niet door,de receptie zij dat er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden.
na een aantal dagen belt deze receptie mij weer om te zeggen dat de afspraak niet door gaat omdat de betreffende dokter er niet zou zijn,na weer een nieuwe afspraak gemaakt te hebben en deze nog extra gevraagd te hebben of deze afspraak nu wel in orde was,zijn wij de betreffende dag en uur weer verschenen in de kliniek
tot mijn grote verbazing was er geen afspraak gemaakt volgens de receptie ,zonder hun excuus te maken werd er gezegd of we niet even de hele middag wilden gaan winkelen.
op dat moment had ik het helemaal gehad met deze kliniek.
de administratie daar IS EEN GROTE PUINHOOP,personeel doet maar wat.
nee als je zo op deze manier behandeld word dan zinkt je vertrouwen wel in je schoenen
vandaar dat ik besloten had om hier geen operatie te laten uitvoeren.

Geef een reactie


7 − 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer