Meer

Happy Lift maakt wel happy

Tevreden
Kliniek Biutifill
Specialist: Dr Jan Aghina
    
Kosten behandeling € 850
Naam Anna
Behandeld op29 maart 2015
BehandelingPDO draadjeslift

Happy Lift is een behandeling met oplosbare draden. Ik heb aan iedere kant 3 draden gekregen. De draden gaan per naald in de huid en als de naald weer wordt verwijderd, blijft de draad zitten. Er zitten haakjes aan de draden dus die hechten zich vast en liften de huid. De behandeling was niet pijnlijk, de insteek en uitsteekpunten werden verdoofd. Je kunt een paar dagen niet op je zij slapen. Dat is te gevoelig. Het effect blijft volgens de arts 4 jaar, dan is de draad al verdwenen maar het lichaam heeft collageen gemaakt en effect blijft daarom langer. Het is mooi als je geen opgeblazen effect wil maar subtiele lifting met langdurig effect.

Geef een reactie


2 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

Roaccutane top behandeling tegen acne

Tevreden
    
Kosten behandeling Free
Naam Marian
Behandeld op28 maart 2015
BehandelingRoaccutane

Al sinds mijn 12e heb ik een slechte (acne) huid. In de puberteit alleen in de T-zone. Pas jaren later ook de wangen.
Mijn ervaring met schoonheidsspecialistes is dat alles wat ze aanraken en ‘reinigen’ later gaat ontsteken. Mijn huid is slechter geworden door al die zogenaamde reinigingsbezoekjes.
Later werd de acne iets minder (maar is nooit weggegaan); daar kwam bij: acne littekens, putjes, vlekjes, couperose en grote porien. Ook roodheid en irritatie bij temperatuurswisselingen.
Teneinde raad kwam ik bij Stephan Marks van KVEG. Hij heeft mij verschillende behandelingen aangeraden, en die heb ik allemaal opgevolgd.
Het meeste baat had ik bij de Roaccutane, dat zijn pillen. De dosering en duur van de behandeling is gemaximeerd. Dus je kunt een lage dosering voor een jaar gebruiken of bv een hoge dosering voor 3 maanden. Wij kozen voor een lage dosering,omdat er ook nogal wat bijwerkingen zijn.
Ik heb 8 maanden de roaccutane gebruikt en was dolgelukkig met het resultaat. Mijn huid was 100% gaaf, geen mee-eters, geen vetbultjes, geen ontstekingen, helemaal….NIETS
Na een paar maanden kwam de acne toch licht terug, zeker tijdens menstruatie. Ik heb toen nog een kuur van 3 maanden gedaan. Dat is nu een jaar geleden. Tijdens de menstruatie heb ik nog wel eens een ontsteking maar daar valt heel goed mee te leven
De bijwerkingen waar ik over had gelezen, pfffff een enorme lijst die best wel afschrikwekkend is. Op fora las ik heel verschillende verhalen; van vrijwel geen bijwerkingen tot best heftig. Bij viel het ontzettend mee. Eigenlijk is het belangrijkste effect dat daar waar de huid gewoon goed was (armen, rug, benen etc) dat die huid heel erg droog werd en soms heel erg jeukte. Ook de huid in mijn neus was zo droog dat de huid een beetje brak en roofjes kreeg. Dat was alles. De maandelijkse bloedonderzoeken voelen wel alsof je met iets heftigs bezig bent, maar op zich was dit natuurlijk ook geen belastig.
Ik vind echt maar 1 ding jammer, en dat is dat ik Stephan niet 20 jaar eerder heb ontmoet. Ik krijg nu zoveel complimenten over mijn huid, en ik vertel ook altijd aan wie ik dat te danken heb.
Naast de Roaccutane heeft Stephan nog wat andere behandelingen toegepast. Ten eerste een IPL behandelingen tegen couperose en kleine pigmentvlekjes (restanten van acne); dat hielp ook heel erg om mijn huid egaler te krijgen. En ten tweede houdt Stephan mij al 2,5 jaar aan een strikt regime van Obagi (ZO) producten waar ik een groot fan van ben. Eindelijk een product lijn die afgestemd is op een individueel mens, en niet op 1 miljoen vrouwen. Met de juiste afstemming van producten wordt mijn huid niet te droog (te agressieve producten) en niet te vet (te dikke cremes) en voelt gewoon goed. Stephan kan – als arts – daarnaast nog wat medicinale crèmes voorschrijven met werkzame stoffen die in kant en klare potjes nooit verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie


3 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 12

Meer Meer

skinbooster

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Leonie de Noo
    
Kosten behandeling € 700
Naam Linda
Behandeld op26 maart 2015
BehandelingFillers | Restylane

Bij The Bodyclinic in Duiven behandeld door de arts Leonie de Noo. Ik ben eerder in deze kliniek behandeld door Bart Biermans met botox en lipfillers (ook een hele prettige arts) en was dus een beetje huiverig voor een nieuw gezicht. Maar deze vriendelijke, vakvrouw heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik ben wederom zeer tevreden met het resultaat. Deze kliniek en de artsen die er werken zijn een aanrader voor iedereen.

Geef een reactie


5 − 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Thank you Frodo!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1800
Naam Vera
Behandeld op26 maart 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Frodo Gaymans is wat mij betreft ‘Pure Quality’! Allereerst zorgt hij voor een goede sfeer om je vervolgens haarfijn uit te leggen wat precies de behandeling inhoudt. Hij gaat daarbij tot in detail in op de werking van – in mijn geval – de stof Juvederm. De behandeling zelf was vooral gezellig en vrijwel pijnloos. Af en toe is de naald irritant, maar hé, dat hoort erbij. Het resultaat was direct zichtbaar en ik ben er superblij mee. Thank you Frodo!

Geef een reactie


3 + 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

Goede resultaten na acnétherapie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 175
Naam J. Jongsma
Behandeld op25 maart 2015
BehandelingAcne therapie

Graag schrijf ik deze review, vanwege het geweldige resultaat dankzij Laserkliniek Zwolle.
Op mijn 27e had ik nog steeds last van acné en na veel verschillende verzorgingsproducten en niet-helpende behandelingen bij de schoonheidsspecialiste besloot ik deze behandeling te proberen. Prijziger, maar het bleek inderdaad véél effectiever zoals werd verteld. Na 5 behandelingen heb ik geen onzuiverheden of nieuwe ontstekingen meer. Mijn huid is egaler, minder rood en heeft een frissere uitstraling. Dat heeft een positieve uitwerking op mijn zelfvertrouwen, waardoor ik iedereen die nog twijfelt deze behandeling kan aanraden.
Daarnaast ben ik heel tevreden over deze kliniek, welke een professionele uitstraling heeft met warme, sfeervolle accenten waardoor het fijn is om er naar toe te gaan. Gastvrij, attent, zorgzaam, betrokken en bekwaamheid kenmerken de medewerkers: koffie of thee wordt mij aangeboden aan het begin van mijn bezoek, er wordt geluisterd naar mijn ervaringen en hierop doorgevraagd, er wordt meegedacht: ik krijg persoonlijke aandacht en duidelijke informatie die op mij van toepassing is.
Zeker een aanrader!

Geef een reactie


9 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1

Meer

Neuscorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3850
Naam E
Behandeld op23 maart 2015
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Ik wilde vorig jaar graag een neuscorrectie. Hiervoor heb ik diverse consulten aangevraagd op verschillende plekken in Nederland. Bij een aantal had ik een fijn gevoel, maar toch niet fijn genoeg om daar een dure operatie te ondergaan. Tevens merkte ik bij verschillende klinieks dat de reseptioniste me vaak niet al niet serieus nam, waardoor ik afknapte op de kliniek.
Dit was bij Heyendael kliniek anders, zij namen me serieus en namen de tijd (telefonisch) zodat ik vertrouwen in hun kon krijgen. Dit deden ze door belangstelling te tonen, me niet te behandelen als client maar als persoon en betrokken te blijven bij het gehele proces. De arts meneer Straten nam me serieus en wist wat voor eindresultaat ik voor ogen had. Voor de operatie was ik erg zenuwachtig, maar het medisch team stelde me snel en op een prettige manier gerust.
Ook na de operatie bleef de kliniek betrokken en hadden we geregeld contact.

Ik ben blij dat ik hier mijn correctie heb laten doen en ik zou het zo weer doen!! Het is niet de allermooiste locatie op eerste gezicht maar het gaat niet om de buitenkant.

Geef een reactie


3 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

professioneel en vriendelijk!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 325
Naam Saskia
Behandeld op22 maart 2015
BehandelingLaser ontharen

Vriendelijke ontvangst(iedereen die daar werkt heeft een vriendelijke en gastvrije uitstraling), duidelijke uitleg vooraf, zorgzaam tijdens de behandeling; ze nemen de tijd voor je; het ziet er iedere keer schoon en opgeruimd uit. De behandelingen gebeuren in alle rust; er is ruimte voor het stellen van vragen
Ik ben behandeld door Elaine Lisman en zij heeft me erg goed geholpen, vriendelijk, zorgzaam, professioneel, attent
De prijs per behandeling is samengesteld (onderbenen en bikinilijn)
Ik ben erg tevreden over deze kliniek!!

Geef een reactie


3 + 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

SUPER & 100% PIJNLOOS!!!!!

Tevreden
Specialist: Hana Moestoredjo
    
Kosten behandeling € 1495
Naam Naoual
Behandeld op21 maart 2015
BehandelingLaser ontharen

Na vier behandelingen ben ik al zeer tevreden met mijn resultaat!! Ik heb mijn gehele benen,oksels en bikinilijn laten behandelen. De service vanaf het moment dat je binnen stapt tot het einde van je behandeling is TOP!!!! Super & 100% PIJNLOOS!!!! Je voelt je thuis bij Change laserclinic!!!!!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 8 = 11

Meer

It’s real no pain.

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1495
Naam Zahra
Behandeld op20 maart 2015
BehandelingLaser ontharen

Ik kan niet anders zeggen dat ik super blij ben met Laser Clinic. Heb in de voorgaande jaren echt veel geprobeerd het harsen maar ook IPL. Super pijnlijk en maar doorzetten achteraf voor niks want alle haartjes komen terug. Nu bij Chance Laser Clinic twee sessies verder echt enorm merkbaar verschil maar bovenalles het doet geen pijn. Raad het iedereen aan die van het scheren en harsen af wil. Prijs voor een heel pakket. Top meiden! Thanks!

Geef een reactie


5 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1

Meer