Subtiele wenkbrauw-lift

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Job Thuis
    
Kosten behandeling € 150
Naam Tevreden Klant
Behandeld op5 maart 2015
BehandelingBotox | Bocouture

Uitleg was heel goed, de dokter en de assistenten hebben de tijd genomen voor alles. De behandeling was zo gepiept en bijna pijnloos. Er is een nacontrole. Ik ben heel tevreden!!!

Geef een reactie


5 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

Fractional laser Doctors Inc

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Chantal Roose
   
Naam Mark W
Behandeld op5 maart 2015
BehandelingFractionele laser littekens

Niet alleen is het ontvangst hartelijk, ook de expertise en vakmanschap zorgen voor een meer dan prettige samenwerking tussen cliënt en therapeut. Dr. Jani van Loghem zorgde voor wat lokale verdoving en Chantal, mijn huidtherapeute, voerde met precisie de fractional laserbehandeling uit.
Natuurlijk; een laser op je huid is geen pretje, maar met een paracetamol en een goede zalf merkte ik daar na de behandeling niets van. Na ernstige acne-uitbraken werd het tijd voor een stap naar mijn vertrouwde, gladde huid. De eerste behandeling heeft direct resultaat: de littekens zijn zichtbaar kleiner geworden. Het fijne aan de samenwerking met Doctors Inc. is dat niet alleen die ene behandeling zorgt voor resultaat, maar dat de aftercare waanzinnig goed geregeld is. Zo worden behandelingen op maat samengesteld waardoor je écht resultaatgericht gaat werken.
Bij Doctors Inc. voel ik me gehoord en begrepen. Een appje met de vraag hoe het met mijn huid gaat – en of ik asjeblieft wil bellen als ik vragen heb. De beste cosmetische behandelingen in huiskamersfeer: betere zorg kan ik me niet wensen.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 4 = 12

Meer Meer

Slechte ervaring

Niet tevreden
   
Kosten behandeling € 190
Behandeld op5 maart 2015
BehandelingFillers of Lipofilling

Super slechte kliniek met een super slechte arts! Tijdens de behandeling was de dame onzeker en dat maakte me al bang. we zijn er met 4 personen geweest alle 4 lipvergroting we hebben alle 4 duidelijke asymetrie bij me zusje zijn de fillers zelfs in haar boven lip gespoten ipv haar lip.. Ik belde voor een afspraak om te corrigeren, het is natuurlijk normaal dat ke asymetrie krijgt na zo een behandeling en hier voor mag je altijd terug komen en dat belooft hun site ook maar dit maken ze niet waar!!! Na een hele gezeik op ‘whatsapp’ wat ook super onprofessioneel was mochten we terug komen. Uit eindelijk hebben we toch gekozen om naar de injectable kliniek te gaan waar we normaal gesproken altijd gaan en wat een geweldige artsten en resultaten leveren zei! Ze zijn wel prijzig maar het is het waard je bestaal niet voor troep! Eerder heb ik ook bij hun fillers gehad en mocht ik ook altijd kosteloos terug als er was mis was en zo hoort het ook net als bij vele andere klinieken behalve betaalbaar mooier dus! Ik raad deze kliniek niemand aan ze zijn onprofessioneel en absoluut niet behulpzaam ze luisteren niet naar je klachten en gaat hun alleen maar om het geld!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 6 = 10

Meer

Top

Tevreden
Specialist: N. Smolska
    
Kosten behandeling € 150
Naam Marloes
Behandeld op4 maart 2015
BehandelingBotox | Botox

Zij neemt de tijd voor je en hanteerd eerlijke prijzen.
Een top arts die ik iedereen kan aanraden!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 6 = 9

Meer

Skinboosters behandeling

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Bart Biermans
   
Naam Lara
Behandeld op4 maart 2015
BehandelingFillers | Restylane

Afgelopen maandag mijn derde en laatste behandelsessie gehad van de skinboosters.
De skinbooster behandeling die bestaat uit een kuur van 3 behandelingen, waarbij je huidkwaliteit verbeterd word. Mijn huid ziet er stralender, steviger en gezonder uit. De fijne lijntjes die ik had rondom mijn mond zijn verdwenen en ook de slapper wordende huid op mijn kaaklijn is weer mooi stevig.
Omdat er in 3 behandelingen gewerkt word is de overgang heel subtiel. In mijn omgeving zegt iedereen dat ik er zo goed uitzie, maar niemand heeft gevraagd of opgemerkt dat ik behandeld ben. Precies zoals ik gehoopt had!
Kortom, ik ben erg tevreden over de behandeling, het resultaat en de behandeld arts. Ik zou deze kliniek iedereen aanraden!

Geef een reactie


8 − 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Weg zweetplekken onder oksels

Tevreden
    
Kosten behandeling € 500
Naam Cindy
Behandeld op4 maart 2015
BehandelingBotox | overmatig zweten

Voor de tweede keer mijn oksels met botox laten behandelen. Na de eerste keer had ik goede ervaringen en inderdaad nergens meer last van. Na 8 maanden heb ik de tweede behandeling gehad. Super tevreden en versterkt je zelfvertrouwen. Voorafgaand is er een verdovende crème op mijn oksels aangebracht. Dit moest een kwartiertje/ 20 minuten intrekken en vervolgens heeft Annemarie mijn oksels behandeld. Je voelt er niets van.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 7 = 9

Meer

Zeer tevreden!

Tevreden
   
Naam Maria
Behandeld op2 maart 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Vanaf het consult had ik geen twijfels over. Drs. Duco van den Broecke heeft de tijd genomen om goed uit te leggen wat zijn de mogelijkheden en hoe gaat het gebeuren. Tijdens de operatie is goed begeleiding geweest. Nazorg is goed geweest. Resultaat van de ooglidcorrectie is goed! Ik ben tevreden over resultaat, dankzij Duco van den Broecke, kliniek en aandacht die aan de patiënten wordt besteed!!!!!!!!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 1 = 3

Meer

Botox oksels

Tevreden
Specialist: Drs. T. van Eijk
    
Kosten behandeling € 600
Naam Melvin
Behandeld op2 maart 2015
BehandelingBotox | overmatig zweten

Ik kom al jaren hier om elke zes maanden mijn oksels te laten behandelen met Botox tegen overmatige transpiratie. Voor mijn werk moet ik vaak presentaties geven en na zo’n powerpoint kon ik vroeger mijn overhemd wel weggooien. Het zweten is niet helemaal weg maar wel voor 90 procent, dus ik ben er heel blij mee! Het is ook niet zo dat het ergens anders meer terugkomt of zo. Het valt me op dat in mijn omgeving als ik dit vertel mensen niet eens weten dat deze behandeling bestaat. Relaxte, professionele kliniek. Goeie koffie, alles klopt hier.

Geef een reactie


8 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer

Mooie lippen.

Tevreden
Kliniek Medica Estetica
Specialist: Drs. K. Firdausi
    
Kosten behandeling € 150
Naam Ranjeeta
Behandeld op2 maart 2015
BehandelingFillers of Lipofilling

Heel tevreden met mijn behandeling. Ook de dokter begreep precies wat ik wilde en heeft zijn best gedaan om dat na te streven.
Voor mij is dit zeker voor herhaling vatbaar! Verder word je goed ontvangen in de kliniek en is iedereen heel vriendelijk.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 4 = 9

Meer

goedkoper en mooier

Tevreden
    
Kosten behandeling € 365
Naam Trudy
Behandeld op2 maart 2015
BehandelingBotox | Azzalure

Naar aanleiding van de goede recensies elders kwam ik bij deze arts terecht. In één woord geweldig! Kwam eerst elders in Breda waar ik voor drie zones meer dan 500 euro moest afrekenen. Peter den Otter raadde mij aan twee zones te doen en dat dan over drie te verdelen voor een zachter, natuurlijker effect. Super resultaat! De eerste keer dat mijn voorhoofd strak is ZONDER dat de wenkbrauwen naar beneden zakken! Het kan dus toch!

Geef een reactie


4 + 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer