definitief ontharen benen

Tevreden
   
Kosten behandeling € 1200
Behandeld op31 oktober 2014
BehandelingLaser ontharen

Heel erg blij met het resultaat. Ik had een vrij extreme haargroei. Mijn voordeel is dat de behandeling snel aansloeg. Nu hoef ik bijna niet meer te scheren. Heerlijk! En de haren die soms terugkomen zijn niet meer stug. Voorheen schoor ik in de ochtenden en de avond had ik alweer harde stoppels.
Anouk is een erg fijne en kundige therapeut. De behandeling is gevoelig maar niet pijnlijk. Ik raad het iedereen aan. Het is het geld echt waard.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 6 = 11

Meer

Happy

Tevreden
    
Kosten behandeling € 800
Naam Danielle
Behandeld op31 oktober 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Ik heb 1,5 week geleden een boven ooglidcorrectie gehad in kliniek Amstelveen door Drs W Roosenburg. ik ben zeer tevreden over de operatie en de voor en nazorg door het team van de kliniek. ik stoorde mij al zo’n 5 jaar aan mijn oogleden en heb nu de stap gezet. ik ben heel blij met het tot nu toe resultaat en het gaat nog mooier worden. Bij Diana Gabriels had ik mijn eerste afspraak op haar advies ben ik naar deze kliniek geweest. Diana Gabriels ben ik zeer dankbaar voor het tot nu toe resultaat.
Happy Danielle

Geef een reactie


9 − 5 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam kim
Behandeld op31 oktober 2014
BehandelingCohesieve siliconen

Ben nu inmiddels anderhalve week geleden geholpe, voor mijn borstvergroting. Ben super goed geholpen eerst door Diana en daarna door dokter W. Roosenburg. Ik moet zeggen dat ik best wel zenuwachtig was voor mijn 1e afspraak, maar werd erg op mijn gemak gesteld. Kreeg protheses te passen en wilde zelf eerder voor kleinere gaan maar Diana gaf aan dat het erg snel went en achteraf spijt hebt en het liever groter had gewild. met dit in mijn achterhoofd hebben we foto’s gemaakt van de kleinere en de grotere prothese. Wat erg fijn is van Diana is dat ze aangeeft dat je foto’s moet maken, zodat je het later thuis op je gemak kan bekijken. na mijn verhaal / wensen te hebben aangehoord kwam ze bij dr. W. Roosenburg uit. Er werd een afspraak voor consult gemaakt en gelijk de voorlopige operatiedatum werd vastgesteld. Dat benauwde me een beetje, omdat ik daar eigenlijk nog niet op voorbereid was. Achteraf gezien was het eigenlijk prima. Het 1e consult was prima bij dr. Roosenburg. Hij komt een beetje stug over, maar heeft wel verstand van zaken en door zijn verhaal had ik het gevoel dat ik bij het juiste adres was. Verder was de kliniek wel een beetje chaotisch. De dag van de operatie was ik als 1e aan de beurt en werd ik goed begeleid. De operatie is goed gegaan, moet zeggen dat het pijnlijker (de 1e 6 dagen) was dan verwacht. maar nu merk ik na een ruime 1.5 week dat het echt stukken beter gaat elke dag. wat ik nog wel vind is dat ze erg strak zijn en niet soepel. maar heb al gelezen dat het even tijd nodig heeft. woensdag mag ik voor de nacontrole en mogen de hechtingspleisters eraf. Ik ben zeer tevreden met zowel praktijk Gabriels en met dr. W. Roosenburg en kan iedereen beiden aanraden.

Geef een reactie


8 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 7

Meer Meer

Ingreep

Tevreden
Kliniek Ooglift
Specialist: Dr. R.A. Geerling
   
Kosten behandeling € 850
Behandeld op30 oktober 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

In principe zeker tevreden. Het is inmiddels bij mij net een jaar geleden.
Wees er wel op voorbereid dat deze kliniek ooglidcorrecties aan de lopende band doet. Hierdoor weet de arts waarschijnlijk heel goed wat hij doet, maar is er erg weinig tijd voor je tijdens het consult en net voor de operatie. Tijdens het consult stond ik met een paar minuten weer buiten na naar het praatje te hebben geluisterd, terwijl er verder niet werd gevraagd of ik nog vragen had. Daarentegen is de prijs hier natuurlijk ook naar.
Wat me verder tegenviel was hoe ver de littekens bij mij doorliepen. Dat heeft echt lang geduurd voor dat minder zichtbaar werd.
Nu een jaar verder had er van mij wat meer weggehaald mogen worden nog, maar ben ik heel blij dat ik het heb laten doen!

Geef een reactie


9 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 7

Meer Meer

zeker een aanrader

Tevreden
Specialist: Drs. Kim Manuels
    
Kosten behandeling € 650
Naam mr
Behandeld op30 oktober 2014
BehandelingPDO draadjeslift

ik heb bij praktijk Diana Gabriels door kim Manuels een draadjeslift hals gedaan, en echt uitstekend resultaat een hele kundige arts en heel vriendelijk neemt echt de tijd voor je. Ik heb in deze kliniek ook al botox laten doen en ik raad deze kliniek echt aan. Hiervoor was ik bij een andere kliniek die veel duurder was en qua behandeling en persoonlijke benadering veel minder, hier heb je ook vaak aanbiedingen .

Geef een reactie


9 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

Mijn huid straalt weer!

Tevreden
Specialist: H.M. Verweij
    
Kosten behandeling Free
Naam Femke Boor
Behandeld op29 oktober 2014
BehandelingAcne therapie

Na mijn zwangerschappen was de conditie van mijn huid achteruit gegaan, acne was het gevolg. Ik probeerde van alles, scrubben, knijpen, zalfjes, andere voeding. Ik belandde in een vicieuze cirkel van knijpen, littekens, nog meer acne.
Totdat ik de goede reviews las over de acne therapie bij Laser Skin Clinics. Nu 2 behandelingen later, ziet mijn huid er weer gezond uit en is mijn acne zo goed als verdwenen…. Ik ben heel erg tevreden. Ook de vriendelijke begeleiding van de medewerkers sprak mij erg aan.

Geef een reactie


9 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 7

Meer

Juvederm lippen

Tevreden
Kliniek Mozart Kliniek
Specialist: Drs Olga Liplavk
    
Kosten behandeling € 500
Naam Evelien van Herwaarden
Behandeld op29 oktober 2014
BehandelingFillers | Juvederm

Ik ben heel blij met deze behandeling. Ik ben door Olga Liplavk heel goed voorgelicht over de behandeling.
De behandeling is voor mij nagenoeg pijnloos geweest.
Met mijn 74 jaren heb ik mijn "eigen" gezicht weer terug!
En de ontevreden neerhangende mondhoeken ben ik kwijt!

Geef een reactie


3 + 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

Schaamlipcorrectie

Tevreden
Specialist: B. Rysavy
    
Kosten behandeling € 800
Naam Anoniem
Behandeld op28 oktober 2014
BehandelingSchaamlip correctie

Via Praktijk Gabriels een schaamlipcorrectie laten doen in Uden. Een behandeling via Gabriels is zeker aan te raden, vanwege de betaalbare prijs. De praktijk is goed bereikbaar voor vragen.
Na de operatie wel redelijk wat last gehad van zwellingen, dus voor het uiteindelijke resultaat moet je echt wel even geduld hebben.
Maar de wond geneest goed en de pijn valt wel mee. De verdovingsspuit doet wel ontzettend veel pijn, en de eerste dag (nadat de verdoving is uitgewerkt) doet het ook wel een klein beetje pijn. Maar daarna al bijna niet meer.

Geef een reactie


6 + 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam shirley
Behandeld op28 oktober 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Eerste gesprek gehad bij Diana Gabriels, zij luistert naar je wensen en geef je advies! Ze neemt de tijd en stelt je op je gemak.
diana had advies gegeven 400/425 cc en arts dr. Schietecatte bij amstelveel kliniek.
Vervolg afspraak bij Amstelveen kliniek bij Dr. Schietecatte, aardige man, geef duidelijk advies en zij samen tot de conclusie gekomen dat 400 cc mentor mp+ prothese zou krijgen.
Operatie was op 21 oktober, er wordt je duidelijk uit gelegd wat er gaat gebeuren door verpleegkundige, daarna komt de anesthetist wat vragen stellen en infuus plaatsen.
Ook kwam de chirurg schietecatte langs om nog alles door te nemen en de borsten af te tekenen.
Al gauw daarna door naar ok, en mij complimenten naar verpleegkundige en chirurg wat stelde zij mij op mijn gemak en maakte grapjes.
Eenmaal wakker na zo 50 min keek ik onder de laken en ja hoor ik zag 2 heuvels als zag het er best allemaal nog gek uit.

ik knapte gauw op en mocht na eten en plassen lekker naar huis!

nu een week veder gaan de borsten er steeds mooier uit zien en ben helemaal te vrede!
Pijn? eigenlijk niet gehad.
Wel heel erg stijf.
Ik nam op vaste tijden medicatie in en dat 5 dagen lang en dit werkt echt tegen de pijn!

Nogmaals mijn complimenten naar Diana Gabriel, Amstelveen kliniek, dr. Schietecatte ik ben door jullie geweldig geholpen en zal dan ook jullie aanraden!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 6

Meer