Geen kraaipootjes meer

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
    
Kosten behandeling € 200
Naam Els
Behandeld op23 juli 2014
BehandelingBotox | Bocouture

Op zich vind ik het niet erg om ouder te worden maar die kraaipootjes zijn wel heel diep. Gelukkig is dat nu een stuk minder met een beetje botox! Wat een goede oplossing. Ik ben heel blij.

Geef een reactie


3 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 7

Meer

Ooglidcorrectie

Tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 650
Naam Kristel
Behandeld op22 juli 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Kliniek is kleinschalig ,indruk :
Uitermate vriendelijke begeleiding,ontvangst .
Dr Khatchikyan geeft prima uitleg en begeleiding rondom de ingreep en wat je kunt verwachten na de ingreep.
Zonder narcose ooglidcorrectie is prima te doen,geen pijn ervaren.
Kortom ,prima ervaring.

Geef een reactie


8 + 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

wegwerken kringen om ogen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 595
Naam Patrick
Behandeld op21 juli 2014
BehandelingFillers | Teosyal

Omdat ik vooral s’morgens lichte kringen onder mijn ogen heb, ben ik voor behandeling bij Annemarie geweest. Ze is een fijne dokter die precies uitlegt wat je kan verwachten. Door een kleine hoeveelheid van deze filler te gebruiken zijn mijn kringen weg gewerkt waardoor ik een meer vriendelijke uitstraling heb. De verandering is voor degenen die er niet van op de hoogte zijn nauwelijks waarneembaar. Ikzelf zie het resultaat duidelijk. De behandeling zelf duurt een klein uur en het injecteren is niet prettig, maar minder vervelend dan een bezoek aan de tandarts. Na 2 weken een korte controle.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 1

Meer

Gaos

Niet tevreden
   
Kosten behandeling € 2600
Behandeld op21 juli 2014
BehandelingBorstlift

hierbij mijn ervaring met kliniek Gabriels!!
na een telefonische afspraak gemaakt te hebben waren wij op tijd in de kliniek
na ongeveer een 45 minuten wachten ging ik vragen hoe het zat met mijn afspraak
daar kreeg ik een heel vervelend antwoord,maar daarna wist men mij uit te leggen dat het uitgelopen was,oke kan gebeuren
na de intake gesprek met met de eigenaresse die verder goed verliep,werden wij verteld dat we even konden wachten en daarna de arts te spreken
dit ging niet door,de receptie zij dat er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden.
na een aantal dagen belt deze receptie mij weer om te zeggen dat de afspraak niet door gaat omdat de betreffende dokter er niet zou zijn,na weer een nieuwe afspraak gemaakt te hebben en deze nog extra gevraagd te hebben of deze afspraak nu wel in orde was,zijn wij de betreffende dag en uur weer verschenen in de kliniek
tot mijn grote verbazing was er geen afspraak gemaakt volgens de receptie ,zonder hun excuus te maken werd er gezegd of we niet even de hele middag wilden gaan winkelen.
op dat moment had ik het helemaal gehad met deze kliniek.
de administratie daar IS EEN GROTE PUINHOOP,personeel doet maar wat.
nee als je zo op deze manier behandeld word dan zinkt je vertrouwen wel in je schoenen
vandaar dat ik besloten had om hier geen operatie te laten uitvoeren.

Geef een reactie


9 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 11

Meer

Tevreden ooglidcorrectie

Tevreden
   
Naam Jacqueline de Smaele
Behandeld op21 juli 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Nadat ik bij Dr. van Loenen mijn intake gesprek heb gehad en mjn alles goed is uitgelegd en ik er alle vertrouwen in had , durfde ik de stap te zetten en heb de ooglidcorrectie bij hem laten doen.
Ik ben nu 4 weken verder en het verschil is duidelijk te zien.
De behandeling is prima verlopen dankzij een zeer vriendelijke dokter en zijn assistente.
Vooral tijdens de behandeling het vragen aan mij of alles goed ging, en het tussen tijds uitleggen wat hij ging doen vond ik erg prettig.
Een ieder die deze behandeling wil ondergaan kan ik Dr van Loenen aan bevelen.

Geef een reactie


4 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

blij blij blij

Tevreden
    
Kosten behandeling € 89
Naam Max
Behandeld op18 juli 2014
BehandelingWhitening gel

Ben vorige week bij the white smile company geweest in Amsterdam. Het was heel makkelijk bereikbaar en gelukkig voldoende parkeer gelegenheid. De zaak zag er netjes uit. Eerst een gesprek gehad met een medewerkster om me tanden te laten bekijken en de kleur te bepalen. Heb toen besloten om de behandeling van 89 euro te nemen ( intensive behandeling ). Kon heerlijk tv kijken tijdens de behandeling. Moest alleen steeds hoesten en doordat ik een mondklem in me mond had was dat best onprettig. Na de behandling keek ik in de spiegel en was echt blij. Me tanden waren echt heel stuk witter geworden.

Geef een reactie


4 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

Neus correctie

Tevreden
Specialist: Drs. Jan de Jong
    
Kosten behandeling € 4500
Naam PRINSESSA
Behandeld op17 juli 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Ik ben vrijdag 27 juni geopereerd aan een neuscorrectie.
Ik moest mij om 07:30 melden, ik was heel erg bang en wilde het eigenlijk afzeggen uiteindelijk heb ik toch maar doorgezet ( waar ik heel blij om ben) Voor de operatie kwam dr de jong nog even met mij praten om alles te bespreken en ook de anesthesist kwam een praatje maken. om 08:00 was het zo ver ik moest mee naar de operatie kamer, huilend liep ik de kamer in ik was heel erg bang want ik was nog nooit eerder geopereerd aan iets. ik moest gaan liggen op de operatie tafel en werd aangesloten aan allemaal apparatuur.. De anesthesist en assistent artsen zagen dat ik heel bang was en probeerde me af te leiden door een praatje te maken ( wat goed lukte). Nadat ik vast gemaakt was aan het apparatuur werd het tijd om het infuus aan te brengen, doordat ik heel erg gestrest was lukte het pas na de 3de om het infuus goed aan te brengen (wat best pijnlijk was). Daarna kreeg ik een kapje op me gezicht en viel ik een paar minuten later in slaap. 1,5 uur na de operatie werd ik wakker, ik had nergens last van ik was alleen een beetje vermoeid had geen pijn gelukkig. Ik moest toen wat eten en wat drinken. 3 uur na de operatie werd ik opgehaald door mijn vriendin en mocht ik met goedkeuring van dokter de jong naar huis.
Thuis aangekomen heb ik 3 dagen op de bank gelegen, heb geen pijn gehad het enige wat een beetje vervelend is zijn de tampons in je neus en dat je daardoor door je mond moet ademen. Na 3 dagen gingen de tampons eruit! hiervoor was ik dus heel erg bang omdat ik allemaal verhalen had gelezen dat het lijkt alsof je hersens eruit werden getrokken! Ik kwam dus aan bij de kliniek en moest gaan zitten op de stoel, dokter deceates en asistent gerrie haalde tegelijkertijd de tampons eruit! Ik voelde NIETS ik vroeg was dat het! en inderdaadd dat was het.. Het enige nadeel was dat ik nu nog een weekje met het kapje moest rondlopen, en ik wilde graag het resultaat zien! Een week later ging het kapje eraf en was ik al heel tevreden met het resultaat. Nu ben ik bijna 3 weken verder en is me neusje nog kleiner geworden! De zwelling zakt met de dag een beetje, waardoor me neus steeds mooier word! De operatie heeft mij 4500 gekost, natuurlijk een hoop geld maar het gaat wel me hele leven mee!
Ik ben heel erg blij met het resultaat, zou het zo nog een keer kunnen doen! Heb totaal geen pijn gehad, ben goed geholpen door dr jan de jong en zijn assistenten! Bedankt Diana Gabriels kliniek!

Geef een reactie


8 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Rokerslijntjes opgevuld met Juvederm Fillers

Tevreden
    
Kosten behandeling € 550
Naam Maria
Behandeld op17 juli 2014
BehandelingFillers | Juvederm

Nadat mijn marionettenlijnen naar tevredenheid waren behandeld zijn ook mijn rokerslijntjes op de bovenlip met Juvederm opgevuld.
Dat is 5 dagen geleden en er zijn nog wat blauwe plekjes, maar ik zie wel een duidelijk verschil met voorheen.
Ook nu kreeg ik een duidelijke uitleg en was de sfeer plezierig.
Misschien ga ik volgend jaar de laserbehandeling proberen.

Geef een reactie


2 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 4

Meer

Couperose behandeling

Tevreden
    
Kosten behandeling € 80
Naam Cindy
Behandeld op17 juli 2014
BehandelingCouperose IPL / OPL

Tijdens mijn zwangerschap erg last gekregen van couperose op mijn wangen. Dit in eerste instantie laten behandelen bij een salon in mijn woonplaats. Geen gewenst resultaat helaas. Uiteindelijk terecht gekomen bij Laser Skin Clinics in Bussum. Na drie behandelingen zo goed als van mijn couperose af. Mevrouw F. Schulpen-Wijffels heeft mijn behandeld. Wat een aardige, zeer kundige vrouw is dit. Ze legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Ik ben zo blij met het resultaat. Mijn complimenten voor laser skin Clinics!!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 2

Meer

Gezonde look!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1050
Naam Saskia
Behandeld op15 juli 2014
BehandelingFillers | Juvederm

Heel spannend uiteraard, maar buiten verwachting. Ik had een smal koppie gekregen en de lijnen werden zichtbaar. Soort vermoeide blik en een beetje treurig. Paste niet bij wie ik ben en hoe ik me voel. Dus fillers voor het eerst en natuurlijk moet je even wennen, maar het resultaat is een prachtig gezonde uitstraling. Alles is weer als vanouds eigenlijk en daar voel ik me heel prettig bij. Nog altijd een zacht huidje, maar dan weer met mijn features.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 2

Meer

Botox voorhoofd

Tevreden
   
Kosten behandeling € 375
Behandeld op14 juli 2014
BehandelingBotox | Botox

Twee weken geleden ben ik behandeld door Annemarie van Rosmalen. Zeer tevreden ben ik over het resultaat. De rimpels op mijn voorhoofd zijn nagenoeg verdwenen en toch oogt het heel natuurlijk. Ik vind haar ook heel prettig in de omgang. Ze neemt echt de tijd en geeft goed advies.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 11

Meer