Meer

Bovenooglidcorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1350
Naam Carla
Behandeld op26 augustus 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Via Diana Gabriels behandeld bij Kliniek Amstelveen. Ik ben bij Diana goed ontvangen en vond het ook prettig dat ik in de avonduren terecht kon. De chirurg verwees mij door naar een collega, omdat hij gespecialiseerd was in het zogenaamde wenkbrauwophanging. Alles is mij goed uitgelegd en ik ben goed geholpen. De operatie verliep prettig en mij werd stap voor stap uitgelegd wat er ging gebeuren. Nu, twee maanden verder ben ik nog niet geheel tevreden over het resultaat. Ik hoop dat het vocht nog wegtrekt. Misschien is dat een kwestie van geduld. Al met al tevreden over Diana, de chirurgen, de kliniekmedewerkers en redelijk over het resultaat.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 7

Meer

Borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam A. Reedijk
Behandeld op25 augustus 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Al jarenlang aan het twijfelen geweest om een borstvergroting uit te laten voeren. Dit jaar toch maar de knoop doorgehakt. Via consult van Diana Gabriels ben ik behandelt in Kliniek Amstelveen door drs. W. Roosenburg.
Nu ik het eindresultaat zie heb ik spijt dat ik dit niet veel eerder heb laten doen. Ik ben SUPER blij met het eindresultaat!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 2 = 3

Meer

Borstvergroting

Tevreden
Specialist: Drs. V. Koeijers
    
Kosten behandeling € 3500
Naam Helemaal happy
Behandeld op25 augustus 2014
BehandelingCohesieve siliconen

Hoe fijn dat ik na 1,5 jaar wikken en wegen nu uiteindelijk ook zelf de stap genomen heb en nu mijn eigen ervaring kan delen! Na 12 kilo gewichtsverlies en twee zwangerschappen verder (en alleen borstvoeding kunnen geven door intensief te kolven), waren mijn borsten aanzienlijk veranderd van een goedgevulde 75C naar een slappere 75A (met push up net een kleine 75B). Toen ik deze zomer opnieuw de confrontatie met mijn bikini moest aangaan, wist ik zeker dat ik nu echt werk wilde maken van mijn lange wens om mijn borsten te corrigeren en weer terug te krijgen! Na veel research op internet een uitgebreide intake gepland met Diana Gabriels in Barendrecht. Een gedreven dame, die uitgebreid de tijd nam ondanks dat ze uitliep en een volle wachtkamer nog in het vooruitzicht had. Al snel een vervolgafspraak met de kliniek in Amstelveen gemaakt bij Vito Koeijers. Een hele rustige, symphatieke arts die goed luistert naar je wensen en je heel goed advies geeft. In tegenstelling tot de ronde implantaten die door Diana geadviseerd waren, heeft dr. Koeijers mij overtuigd om voor druppelvormige (anatomische) siliconen te kiezen (merk Mentor) met een gemiddelde projectie (tip om ook hier naar te vragen in het gesprek met de arts, dus niet alleen de vorm en het type silicoon, maar ook belangrijk om te weten welke projectie gekozen wordt!) aangezien ik ze niet heel erg ‘aanwezig en prompt naar voren’ wilde hebben, maar het liefst zo natuurlijk mogelijk, en passend bij mijn lichaam. Goed om te weten dat hier een ander prijskaartje aan hangt, namelijk €3.500 ipv €2.600 omdat anatomische siliconen handmatig gemaakt worden ipv machinaal. Aangezien het advies van Diana Gabriels afweek van het advies van de arts heb ik zelfs nog een 2e gesprek met de arts gehad om te voorkomen dat druppelvormige siliconen geen ‘skischans’ zouden worden, maar dit is absoluut niet het geval. Gelukkig kon er snel een operatiedatum gepland worden en ben ik op de dag zelf erg goed opgevangen door de mensen uit de kliniek. Ik had er zelfs zin in! Het is me echt enorm mee gevallen, ook qua pijn achteraf. De dag van de operatie voelde ik nauwelijks iets omdat de narcose nog niet is uitgewerkt, de tweede dag heb ik vooral veel spierpijn gehad, maar geen pijn aan de operatiewonden. Ik heb ook niet de volledige pijnmedicatie meer nodig (nu dag 4), en ik ben vanaf de dag na de operatie juist wel in beweging gebleven, gewandeld en geprobeerd mijn armen te bewegen zonder iets te tillen of te forceren. De dag na de operatie ben ik door Diana Gabriels nagebeld en vanmorgen door Kliniek Amstelveen, ik kan niet anders zeggen dan dat ik de juiste beslissing heb genomen. Bovendien kan ik dr. Vito Koeijers echt bijzonder aanbevelen, er zijn helaas minder reviews over hem te vinden omdat hij ook werkzaam is in een gewoon ziekenhuis, maar ik ben héél happy met het eindresultaat!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 5 = 8

Meer

Ervaring

Tevreden
   
Kosten behandeling € 2600
Behandeld op24 augustus 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Na dat ik mijn 2 kinderen borstvoeding had gegeven waren mijn borsten al stukken kleiner en was ik er niet meer tevreden mee. Ik wil al dus 8 jaar lang mijn borsten vergroten maar heb nooit echt de kans gehad. Ik hoorde van de kliniek Diana Gabriels via via en het waren allemaal goede reacties, toen ging ik dus bellen en meer informatie verzamelen. Alles ging heel soepel en ik had steeds meer zenuwen. Uiteindelijk heb ik het gepland samen met de consultant van kliniek Amstelveen. Toen het op de operatie aankwam werd ik door dr. Karim geopereerd onder narcose en ging het van start. Ik had geen idee wat er gebeurde dus voelde ik er ook niks van. Het ging allemaal precies volgens plan. Ik was zeer tevreden met het resuultaat daarna, en werd ook prima geholpen. Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


9 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Natuurlijke uitstraling .

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam Astrid
Behandeld op21 augustus 2014
BehandelingBotox | Botox

De eerste keer dat ik naar Van Rosmalen in Nijmegen had was ik 37 en had ik al een aantal jaren moeite met acceptatie van mijn gezicht. Er had zich een diepe frons ontwikkeld tussen mijn wenkbrauwen alsof ik altijd moeilijk aan het denken was. Ik vond het niet prettig dat die frons zo veel invloed had op hoe ik me voelde en wat ik uitstraalde en hoe anderen op me reageerden. Het eerste gesprek heeft meteen geleid tot een behandeling en ik vond dat heel spannend. Er werd een foto van mijn gezicht gemaak van hoe het was en na de behandeling werd er weer een foto gemaakt. Die eerste behandeling met een filler en botox heeft haar werking nu na 2 jaar nog. Ik kreeg een veel zachtere en openere uitstraling; focus bij het zien van mijn gezicht lag weer op mijn ogen. Het was direct een natuurlijke verbetering. De tijd van verdere ontwikkeling van die enorme denkrimpel heeft de afgelopen jaren stil gestaan. Ook de acne stond op die plek een tijdje stil (positief extern effect van de botox op deze plek). Ondertussen heb ik ons tweede kindje gekregen (dus toen geen botoxbehandelingen).. Het was voor mij een enorme stap om zo’n behandeling te ondergaan maar het is me reuze meegevallen en ik heb er geen spijt van gehad, integendeel. Annemarie gaat samen met Wendy zorgvuldig te werk; prima (lange termijn) en eerlijk advies met nazorg. Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik dit gedaan heb.

Geef een reactie


9 + 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Als een koningin behandeld

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam Tatjana
Behandeld op21 augustus 2014
BehandelingCohesieve siliconen

Op 5 juli borstvergroting ondergaan,heb hier lang naar uitgekeken!Voorlichting was zeer goed,Diana heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen naar Kliniek Amstelveen ben gegaan.Je wordt daar echt als een koningin behandeld!Operatie is gedaan door Dr.Schietecatte,en het resultaat heeft de verwachting overtroffen!Wat ben ik toch mooi geworden!Hiervoor nog mijn hartelijke dank aan de dokter en zijn geweldige team.
Groetjes, Tatjana

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 1 = 6

Meer

Erg tevreden met neuscorrectie!

Tevreden
Specialist: C.F. Wever
   
Kosten behandeling € 5000
Behandeld op21 augustus 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Erg tevreden over de neuscorrectie en vooral het resultaat!
Tijdens de consulten werd er tijd genomen, er werd meegedacht over alle opties (de correctie, financiën, eventuele andere ingrepen), wat maakt dat je je serieus genomen voelt en je op je gemakt voelt. Twijfels werden weggenomen en je was niet zomaar een nummertje.
We waren goed voorbereid op de operatie, wisten wat we konden verwachten door alle verkregen informatie. Na de operatie was er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen/telefonisch contact op te nemen. Na een week bleek wat extra controle nodig te zijn, dit werd zonder moeite ingepland en ook hier werd er alle tijd genomen voor vragen.
Erg benieuwd over het totale eindresultaat over een aantal weken/maanden.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Reacties: 1

Geef een reactie


3 + 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Weer jaren jonger uit!

Tevreden
Specialist: Diana Gabriels
    
Kosten behandeling € 800
Naam Tatjana
Behandeld op20 augustus 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Samen met mijn borstvergroting heb ik ook een bovenooglid correctie laten doen.Voorlichting door Diana was prima,omdat ik 45+ ben ook uitgebreid vooronderzoek gehad ivm de narcose.Operatie is gedaan in Kliniek Amstelveen door Dr.Schietecatte en zijn geweldige team.
Naderhand absoluut geen last gehad van na pijn.Ik ben heel blij met het resultaat,en zie er weer jaren jonger uit!

Groetjes Tatjana

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 5 = 8

Meer

borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam Heidi
Behandeld op20 augustus 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

28 mei heb ik in Amstelveen een borstvergroting ondergaan. Eerst een intake met Diane Gabriels. Dit was een fijn gesprek en Diane weet door haar vele ervaringen wat bij je past en stelt je op je gemak. Ik kon daar gelijk achteraan met de chirurg Refaat Karim spreken. Dit is een beleerd persoon met veel vakkennis en ervaring. Daarna kon ik al vrij snel (binnen 2 weken) geopereerd worden. Daar was Ik natuurlijk super blij mee. De operatie verliep zonder problemen. Ook de napijn viel me alles mee, en binnen een week zat ik alweer op de motor. Ik ben een supertevreden "klant". Diane en Karim…bedankt!!

Geef een reactie


8 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 14

Meer

Borstvergroting Diana gebriels

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam m.s.
Behandeld op20 augustus 2014
BehandelingDual plane

1 augustus een intake gesprek gehad in barendrecht bij Diana daar moest ik wel wat lang wachten voordat ik aan de beurt was
maar er is uiteindelijk wel goed de tijd voor mij genomen om alles te bespreken. Leuke aardige spontane vrouw goed advies gegeven en had er een goed gevoel bij. Ze kwam met het advies om 325 cc voor de spier te plaatsen die ook netjes gepast en dat stond super.
Direct een afspraak gemaakt voor bij de arts in amstelveen dat kon allemaal gelukkig snel geregeld worden.

Afspraak in amstelveen daar was ik wel zenuwachtig voor het was voor mij erg belangrijk dat ik een goed gevoel zou hebben bij de arts
ook daar moest ik weer wat lang wachten maar misschien is dat normaal. Ik had een intake bij dr schiettecatte vriendelijke man hij heeft mijn borsten opgemeten en heeft me uitleg gegeven wat hij gaat doen het aantal cc’s was hetzelfde gebleven we hebben alleen voor een andere methode gekozen en dat was niet voor de spier maar dual plane dat was met mijn aan de bovenkant wat lege borsten de beste methode. De vragen die ik had kon ik ook allemaal aan hem stellen. Daarna gelijk een afspraak gemaakt voor 11 augustus zo snel kon ik al geholpen worden.

11 augustus was de dag, naar amstelveen gereden ik hoefde niet lang te wachten en ik mocht gelijk naar boven kleding uit doen
de arts ging wat strepen op mijn borsten tekenen en ik mocht direct naar de ok ! Het ging allemaal super snel de mensen waren ook allemaal super aardig en voelde me echt op mijn gemak ook al was het mijn eerste operatie ooit en was hier natuurlijk erg zenuwachtig voor. Toen ik wakker werd kijk ik direct onder mijn deken en was toen al dolgelukkig mijn nieuwe boobs !
25 aug moet ik weer op controle ben blij met hoe alles zo makkelijk en snel gegaan is ik zou de kliniek en zeker ook de arts aanraden bij anderen.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


5 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Behandeling ogen

Tevreden
  
Behandeld op18 augustus 2014
BehandelingFillers | Juvederm

Onlangs heb ik mijn ogen laten behandelen met fillers. Voluma onder de ogen en restylane in de traangootjes. Eerlijk gezegd vond ik het best spannend om het gebied rond mijn ogen met fillers te behandelen.. Maar ik ben ontzettend blij met het resultaat! Niemand die het opvalt maar ik krijg wel complimentjes dat ik er zo ‘fris en uitgerust’ uitzie…. Daar doen we het voor…. Een volgende keer graag weer…

Geef een reactie


5 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer