Ik zeg doen!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam Machio
Behandeld op18 mei 2017
BehandelingBotox | Botox

Ben heel tevreden met deze kliniek. Goed advies en ze luisteren heel goed naar wat je wilt bereiken. Hele aardige en professionele mensen. Een absolute aanrader. Ik zeg doen!!

Geef een reactie

Meer

Hyaluronzuur

Tevreden
    
Kosten behandeling € 300
Naam Naomi
Behandeld op17 mei 2017
BehandelingFillers | Juvederm

Goede indruk. Het personeel laat je op je gemak voelen en begrijpen waar je het over hebt. De behandeling is vrijwel pijnloos. Ik raad het zeker iedereen aan. Zeer professioneel!

Geef een reactie

Meer

Oplichting

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 900
Naam Anna Rosé
Behandeld op16 mei 2017
BehandelingLaser ontharen

Pure oplichting! Ik heb voor 900eu laten ontharen zonder enig resultaat. Op de website staat definitief ontharen voor alle haarkleuren en huidstypes. Eindstand het kan voorkomen dat het bij sommige mensen niet pakt. Kreeg geen geld terug kon alleen een 2 gratis behandelingen krijgen. Dus geld ontvangen voor behandelingen wat niet werkt!

Geef een reactie

Meer

Zeer tevreden!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 150
Naam Britt
Behandeld op16 mei 2017
BehandelingChemische peeling | Huidconditie

De grillige pigment op mijn voorhoofd en wangen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen na een reeks van 5 chemische peelings. Na de 3e peeling was er al veel resultaat, maar de laatste twee TCA peelings maakten het echt af. Nu elke 3-4 maanden voor onderhoud. Mijn huid ziet er fris en stralend uit en de pigmentvlekken zijn bijna weg. Ik had dit niet verwacht omdat de pigment toch wel erg diep zat. De behandelingen werden mij goed uitgelegd met een duidelijk behandelplan zonder verassingen. Altijd een leuk ontvangst en eigenlijk gewoon gezellig. Ik ben zeer tevreden!

Geef een reactie

Meer Meer

Het werkt écht!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 400
Naam Lisa
Behandeld op11 mei 2017
BehandelingLaser ontharen

Na jarenlange struggle met ontharen kwam ik enigszins sceptisch binnen bij Change Laserclinic. Pijnloos, oké.. maar werkt het dan wel? Al na de eerste behandeling merkte ik verschil en nu 4 behandelingen verder kan ik me niet meer voorstellen hoe het voorheen was. Hele dunne haartjes en nog maar 1 keer in de 2 weken scheren. Change Laserclinic is zeker een aanrader; professioneel, hygiënisch en een fijne sfeer. Vraag vooral naar Nathalie: werkt snel, professioneel én het is gezellig!

Geef een reactie

Meer

Lideweij

Tevreden
   
Kosten behandeling € 495
Behandeld op9 mei 2017
BehandelingFillers | Juvederm

Ik ben nu al jaren klant van Annemarie en echter ontzettend tevreden. De laatste keer heeft ze de traangootjes gedaan en wat een fantastisch gevoel nu ik weer frissen en uitgeslapen oog. Mensen spreken mij dan ook echt aan dat ik er weer helemaal goed uitziet. Ik ben weer helemaal blij, dank Annemarie!

Geef een reactie

Meer

Geen hoofdpijn meer na behandeling met Botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam Mo
Behandeld op9 mei 2017
BehandelingBotox| migraine

Ben nu zo’n kleine 5 jaar onder behandeling bij Annemarie. Vanaf de eerste week na m’n botox behandeling in mijn frons rimpel heb ik geen hoofdpijn meer, doordat ik niet meer kan fronsen(wat ik voorheen vaak deed). Ik vind het fantastisch om Annemarie als arts te hebben, ze werk heel zorgvuldig en secuur. Ook fijn om altijd dezelfde arts te hebben, voelt erg vertrouwd en zij weet heel exact waar te prikken. Vaak had ik in de weekenden last van ontspanningshoofdpijn, ook dit heb ik niet meer. Mijn gezicht is nu ontspannen en ik kijk niet meer zo moeilijk.

Geef een reactie

Meer Meer

Slechte ervaring

Niet tevreden
Kliniek Easy Cosmetics
    
Kosten behandeling € 250
Naam Cato
Behandeld op3 mei 2017
BehandelingFillers of Lipofilling

Vorig jaar oktober was de radiesse in mijn marionetlijnen na 1 jaar uitgewerkt. Sneller dan vorige keren dus ik vroeg advies. De arts stelde voor hyaluronzuur te gebruiken, wellicht dat dit langer zou blijven zitten. Hij had genoeg aan 1 spuit; sterker nog: hij had zoveel over dat hij de neuslippenplooi ook deels behandeld heeft.
Helaas was na 6 maanden het effect aan 1 kant verdwenen. Toen ik mij daarover beklaagde, was het ineens normaal dat het maar zo kort blijft zitten (op de site staat 10-12 mnd) en dat, als hij de hele plooi weg zou spuiten, hij wel 3 spuiten nodig zou hebben.
Ik vertelde nog dat hij een half jaar eerder iets heel anders had beweerd (nog afgezien van het feit dat hij toen niet eens een hele spuit nodig had), maar helaas wou hij mij niet tegemoet komen. Toen ik zei dat ik wegging omdat ik niet van plan was €250 te betalen voor maar 1 kant zei hij letterlijk: dat moet u vooral doen!
Wat een ongelooflijke onbeleefde man! Ik kom hier nooit meer.

Geef een reactie

Meer

Borstvergroting tevreden

Tevreden
Kliniek Bloemingdael
Specialist: dr. Menno Huikeshoven
    
Kosten behandeling € 3830
Naam Anne
Behandeld op2 mei 2017
BehandelingFillers borstvergroting

Ik ben zo blij met het resultaat van mijn borstvergroting en zou willen dat ik de stap al veel eerder had genomen. Na veel onderzoek ben ik bij dr. Huikeshoven in Bloemingdael terecht gekomen, een eerlijke plastisch chirurg die mij heel goed geadviseerd heeft. Als leek wist ik nog helemaal niks en ben ik ook bij commerciële artsen terecht gekomen waar ik uiteindelijk niet veel wijzer van werd. Gelukkig voelde het consult bij Kliniek Bloemingdael meteen goed en hebben ze me van A tot Z goed geholpen. Het fijnste vond ik dat er echt naar je geluisterd wordt, dat je samen kijkt wat het beste resultaat gaat zijn en daarom ben ik ook zo teverden, het is precies geworden wat ik ervan verwacht had.

Geef een reactie

Meer Meer