vriendelijk en professionele zaak

Tevreden
   
Kosten behandeling € 230
Behandeld op13 april 2017
BehandelingLaser ontharen

Vriendelijk personeel, goede informatie en uitleg, betrouwbaar. Goed resultaat na een aantal behandelingen.

Geef een reactie

Meer

Na jaren een ooglidcorrectie..

Tevreden
   
Naam Louisa
Behandeld op10 april 2017
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Na jaren niet gedurfd te hebben heeft Kliniek Veldhoven mij overtuigd om het gewoon te doen! Ik ben zeer angstig en nog hebben ze mij gerustgesteld… super lieve mensen die mij van het begin tot het einde hebben begeleid.
Een aanrader. Het is nu achter de rug en ik ben superblij!.

Geef een reactie

Meer

bovenooglidcorrectie

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
    
Kosten behandeling € 795
Naam Jacco
Behandeld op9 april 2017
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Heel erg tevreden over de de operatie en de medewerksters. Ik ben goed voorgelicht en vond het fijn dat mij tijdens de operatie verteld werd wat men aan het doen was. Ik werd niet alleen gerust gesteld, het was zelfs best gezellig. s’Avonds een beetje pijn gehad maar de dag erna al niet meer. Ik voelde alleen wat trekken van de pleisters. De dag na de operatie ben ik gebeld door een verpleegkundige die wilde weten hoe het met me ging. Al met al is het me zeer goed bevallen.

Geef een reactie

Meer

ZEER TEVREDEN

Tevreden
    
Kosten behandeling € 800
Naam Connie Renwarin
Behandeld op7 april 2017
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Vier dagen geleden heb ik een ooglidcorrectie gehad. Ik was best wel zenuwachtig, maar ik ben goed begeleid door de verpleegkundigen en de arts. Ze stellen je echt gerust . Tijdens de ingreep vertellen ze wat ze gaan doen, zeer professioneel allemaal. Ik ben zeer tevreden en hoop op een mooi resultaat.

Connie Renwarin.

ING rek.nr. NL76 INGB 0003 8785 55

Ps Foto’s volgen na verwijdering van de hechting

Geef een reactie

Meer

Ontharen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 373
Naam Lisanne renate
Behandeld op6 april 2017
BehandelingLaser ontharen

Derde behandeling oksels, bikini groot en gehele benen. Resultaten zijn tot nu toe super, mere dan de halftime van de haartjes is verdwenen. De resterende haartjes groeien minder snel terug en zijn dunner. Vriendelijk en kundig personeel.
Aanrader!

Geef een reactie

Meer

Schaamlipcorrectie

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
    
Kosten behandeling € 995
Naam Lotte
Behandeld op4 april 2017
BehandelingSchaamlip correctie

Hele goede ervaring gehad bij Kliniek Veldhoven. Het team bestaat volledig uit vrouwen en dat is heel fijn! Ze nemen de tijd voor je en beantwoorden geduldig al je vragen. Ook de nazorg is goed geregeld: de dag na de operatie werd ik gebeld om te vragen hoe het gaat. Ik beveel kliniek Veldhoven en dr. Derks van harte aan!!

Geef een reactie

Meer

HEEL ERG TEVREDEN, SUPER BEHANDEL TEAM

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
    
Kosten behandeling € 995
Naam Anoniem
Behandeld op3 april 2017
BehandelingSchaamlip correctie

Eigenlijk al jaren last. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen, ik schaamde me er enorm voor en het was natuurlijk altijd erg lastig. Ik wilde er eigenlijk heel graag vanaf, ik vond het afschuwelijk. Je praat natuurlijk niet even gemakkelijk over dit onderwerp, vandaar dat het bij mij heel lang geduurd heeft voor dat ik de stap heb gezet. Ik vroeg me met name af of deze behandeling nou zo veel uitgevoerd werd? Of dat het bij mij wel erg genoeg was om te laten behandelen of dat ik het maar voor lief moest nemen. Ik heb wat speurwerk verricht op internet en uitgekomen bij kliniek Veldhoven. Zeer goede recensies en het vrouwelijke team heeft mij doen besluiten om contact op te nemen met kliniek Veldhoven.
Het consult verliep naar prima, ik werd op mijn gemak gesteld en kreeg een duidelijke uitleg. Ik heb toen ook vrijwel meteen besloten dat ik de behandeling wilde ondergaan. Gelukkig kon ik na 3 weken al terecht. Ook de dag van de behandeling was ik heel erg zenuwachtig ik vond het doodeng. Allereerst werd ik door de verpleegkundige die me kwam ophalen al heel erg op mijn gemak gesteld, zij heeft mijn ergste zenuwen toch wel weggenomen. Eenmaal in de behandel- ruimte geef je jezelf er aan toe en is het spannend wat er gaat gebeuren. Het blijft eng maar er wordt duidelijk verteld wat ze gaan doen. Alleen de verdovingsspuitjes vond ik erg vervelend maar wel te doen. Daarna voel je echt niks meer in dit gebied. Zowel door de arts als de verpleegkundige wordt je erg op je gemak gesteld, gedurende de hele behandeling. Na een klein uurtje was ik geloof ik weer op de rustkamer. Dan valt er echt een heleboel spanning van je af. Ik kan echt met zekerheid zeggen dat het mij 100% mee is gevallen en super blij ben dat ik de behandeling heb ondergaan.
De eerste dagen na de behandeling is mij ook echt 100% meegevallen (dit blijft natuurlijk wel per persoon verschillend) Het is een wat onwennig en heel erg gevoelig, maar echt hele erge pijn heb ik na de behandeling niet gehad. Ik ben benieuwd hoe het herstel verder verloopt. Ik zie het in ieder geval positief tegemoet.

Geef een reactie

Meer Meer Meer

Lang getwijfeld maar de moeite meer dan waard!

Tevreden
   
Naam Dorine Westbeek
Behandeld op30 maart 2017
BehandelingFillers lichaam

Zelf heb ik lang getwijfeld over de rimpels op mijn bovenlip maar uiteindelijk de knoop doorgehakt en naar een consult bij Jan van Goyen in Amsterdam geweest. Daar adviseerde de consulente mij om voor mij bovenlip fillers te gebruiken. Nu moet ik zeggen dat het natuurlijk wel heel erg veel maatwerk is als het gaat om je gezicht. Ga er dus maar niet meteen vanuit dat het voor iedereen werkt, maar voor mij werkte het zeker wel.

Na de intake heb ik meteen een afspraak gemaakt voor de fillers en ik ben nog geen verharding tegengekomen. Ik zou deze methode daarom ook iedereen aanraden! Het verschil is heel mooi maar zeker heel subtiel.
Dit is mijn ervaring. Bij drastische veranderingen zal ik jullie op de hoogte houden!

Geef een reactie

Meer

Chirurgisch verwijderen tatoeage

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
   
Naam Evelien
Behandeld op29 maart 2017
BehandelingVerwijderen cosmetische tatoeages

Door medische oorzaken was ik genoodzaakt mijn tatoeage chirurgisch te laten verwijderen bij Kliniek Veldhoven. Ik heb de voorbereidende consulten en de behandeling als zeer positief ervaren. Je wordt door de artsen en verpleegkundigen van Kliniek Veldhoven zeer professioneel geholpen en op een persoonlijke manier benaderd.

Geef een reactie

Meer Meer