Zo heerlijk rustig

Tevreden
   
Kosten behandeling € 275
Behandeld op3 juli 2015
BehandelingBotox | Botox

Ik kwam binnen in de wachtkamer, die deel uitmaakt van een groter gezondheidscentrum. Zo ongeveer op tijd nam David Njoo me mee naar de spreekkamer/behandelruimte, die er prettig en schoon uitzag.
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, goed gekeken naar de mogelijkheden en er werd zoveel uitleg gegeven als ik wilde over de mogelijkheden, de behandeling etc.
En het resultaat is, nu ruim twee weken na de behandeling met botox in mijn fronsrimpel en wenkbrauwen, zeer bevredigend.
Mijn licht overhangende oogleden zijn net genoeg omhoog en mijn boze blik is opgeklaard. Ik zie er weer uitgerust uit: precies wat ik voor ogen had! En als bonus is mijn voorhoofd ook gladder.
Ook prettig: omdat het voor mij de eerste keer was, wilde hij na 11 dagen graag zelf het resultaat beoordelen. Bijwerken was niet nodig, maar het was ook voor mij prettig om even mijn ervaringen van die eerste twee weken te kunnen bespreken.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 17

Meer

Filller neus

Tevreden
Kliniek Medica Estetica
Specialist: Drs. K. Firdausi
   
Kosten behandeling € 150
Behandeld op2 juli 2015
BehandelingFillers voor neuscorrectie

Super ervaring , dhr is een rustige man met veel weet van zijn werk
Hij neemt echt genoeg de tijd om een goede behandeling uit te voeren
Dhr was ook zo vriendelijk mij nog voor een tweede keer te ontvangen na dat ik graag nog iets meer filler in mijn neus wilde.
Dhr zorgt dat je tevreden bent over de behandeling! En dat ben ik zeker

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 3

Meer

Aanrader!!

Tevreden
   
Kosten behandeling € 85
Behandeld op1 juli 2015
BehandelingLamp of laser

Al jaren had ik zwarte haren rond de kin, meerdere keren laten laseren bij een andere kliniek, maar daar kreeg ik pigment vlekken van , dus ik had mij er maar in berust dat ik met een pincet door het leven moest., het maakte mij best onzeker.
Ik wil mijn ervaring graag delen en iedereen die dit probleem heeft naar de laserkliniek Zwolle te gaan, ik ben nu 3 keer behandeld met een speciale laser, zodat ik geen pigment vlekken krijg. Het is geweldig de haren zijn bijna allemaal weg! De pincet zit niet meer in mijn tas, niet meer nodig… Geweldig dit had ik eerder moeten weten. Bedankt Anouk!

Geef een reactie


4 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3775
Naam B.
Behandeld op29 juni 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Goed advies en meedenken van Dokter Straten, kon al snel terecht. Goede voorlichting en informatie gekregen.
Operatie zonder problemen verlopen en een geweldig resultaat. kliniek goed bereikbaar, snel antwoord of reactie per telefoon of mail.
Ik kan dokter Straten aan iedereen aanbevelen

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 1

Meer

Dr. Freek bedankt!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 850
Naam Sten
Behandeld op29 juni 2015
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Als 24 jarige jonge en gezonde man heb ik erg getwijfeld of ik wel de juiste kandidaat was voor deze behandeling. Maar aangezien ik altijd bewust met mijn grote wallen en vermoeide uitstraling bezig was, vond ik het toch tijd hier iets aan te doen. De behandeling viel mee, na ongeveer 30 minuten was de klus geklaard. Na mijn behandeling ben ik meer zelfverzekerd en hoef ik me s’ochtends nooit meer druk te maken dat ik er te vermoeid uitzie. Ik zou deze kliniek en de behandeling dan ook iedereen aanraden die met eenzelfde probleem loopt. Dr. Freek bedankt!

Geef een reactie


6 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

Schaamlip correctie ervaring

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1100
Naam S.
Behandeld op28 juni 2015
BehandelingSchaamlip correctie

Super ervaring. Kliniek is goed verzorgd. Arts en assistentes zijn super aardig en stellen je zeker op je gemak.
Operatie zelf viel me ook heel erg mee. Prikjes waren vervelend maar goed te doen en heb amper na pijn. De dag erna gebeld om te checken of het goed gaat. Raad deze kliniek zeker aan.

Geef een reactie


8 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 11

Meer

Goede ervaringen in kliniek Bloemingdael

Tevreden
Kliniek Bloemingdael
Specialist: Dr. P. Melis
    
Kosten behandeling € 950
Naam C.Kant
Behandeld op28 juni 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Ik heb twee maanden geleden mijn boven oogleden laten liften. Ik ben heel tevreden over het resultaat. Het zware gevoel en de vermoeide blik zijn verdwenen. Voor de operatie is er een intakegesprek geweest waarin alles is uitgelegd. De ingreep zelf duurde ongeveer 45 minuten en is mij meegevallen. De verdoving is niet prettig maar dat is het nooit. Na twee weken zijn de hechtingen eruit gehaald en na 2 maanden was er een nacontrole. Dit zat allemaal bij de prijs van de ingreep inbegrepen.
Ik ben erg tevreden met het resultaat en de kliniek. Vriendelijk en kundig.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 0

Meer

Ooglidcorrectie (bovenoogleden)

Tevreden
    
Kosten behandeling € 850
Naam Yvonne Jansen
Behandeld op28 juni 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Ik ben heel erg tevreden over zowel de manier waarop je als ‘patient’ wordt behandeld en het resultaat van de ingreep. Zeer vriendelijke en kundige mensen die je spreekt en ziet. Alle toezeggingen worden waargemaakt en afspraken nagekomen. De locatie is wat gedateerd, wat voor mij eerder een voordeel dan een nadeel was. Ik maak daar uit op dat het niet om de ‘luxe’ gaat maar om de behandelingen en de wijze waarop er met je wordt omgegaan. De kosten waren zeker niet hoog en wat mij betreft wordt er zeer goede kwaliteit geleverd voor een zeer redelijke prijs. ‘Beste koop’ is zeker van toepassing.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 4 = 3

Meer

onderooglidcorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1445
Naam Manou
Behandeld op28 juni 2015
BehandelingOnderooglidcorrectie

Ik ben zeer tevreden over Aesthetic Beauty Clinics te Veldhoven.
Ten eerste het lieve personeel wat echt tijd voor je neemt en je super vriendelijk behandeld. Daarnaast de behandeling verliep echt fijn.. werd gerust gesteld, zelfs grapjes gemaakt en ik voelde me goed in de stoel. Ondanks ik bang was voor de plaatselijke verdoving is het me zo erg meegevallen.. De nazorg was ook super. Eventjes uitgerust op een fijn bed, een snelle jelle gekregen voor de trek, en toen ik naar huis mocht was met heel duidelijk over de nazorg. Ik ben nu 4 dagen geleden geholpen en ik mag niet klagen.. het trekt een beetje en de zwelling is al minder. Vrijdag mogen de hechtingen eruit en ik kan niet wachten. Hoop echt dat mijn vermoeide uiterlijk zal veranderen en mijn wallen weg zullen zijn, maar ik heb alle vertrouwen dat D.Schiettecatte die wens in vervulling heeft laten gaan. Hij weet echt waar hij het over heeft, en praat echt in jip en janneke taal over zijn expertize.. Echt ik kan niet anders zeggen dat ik tot nu toe een zeer tevreden mens ben…

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


7 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 15

Meer

Botox

Tevreden
   
Kosten behandeling € 150
Behandeld op27 juni 2015
BehandelingBotox | Botox

Zonder dat het iemand opvalt zet ik het proces van veroudering stil. En dat is precies wat ik wilde; geen opvalllende veranderingen, maar subtiel. Annemarie neemt dat serieus.

Geef een reactie


9 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer