Mooi resultaat

Tevreden
Specialist: Dr. Just Hofmans
    
Kosten behandeling € 120
Naam Mirella
Behandeld op11 februari 2016
BehandelingBotox | Botox

Frons rimpel laten behandelen en zeer tevreden met het resultaat.

Geef een reactie

Meer

Borstvergroting kliniek veldhoven

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2595
Naam peggy
Behandeld op11 februari 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Vorige week behandeld voor een borstvergroting. Is erg meegevallen. Is allemaal goed verlopen en ben blij met het resultaat tot nu toe.

Geef een reactie

Meer Meer

Mijn huid straalt weer

Tevreden
    
Kosten behandeling € 150
Naam Fleur
Behandeld op10 februari 2016
BehandelingChemische peeling | Huidconditie

Sinds ik een aantal peelings heb gehad bij huidtherapeut Silvia straalt mijn huid weer!!
Ik heb nooit eerder peelings gehad en vond het best een beetje spannend. Silvia gaf duidelijke uitleg en stelde mij erg op mijn gemak. Ze gaf duidelijk aan wat we konden bereiken met de peelings. Ik heb nu 4 peelings gehad en gebruik trouw een aantal producten van Dermaceutic. Mijn huid glanst veel meer, mijn make up zit veel mooier en pigmentvlekjes zijn lichter geworden.

Geef een reactie

Meer Meer

botox + wallen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1090
Naam Adam
Behandeld op10 februari 2016
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Na lang overwegen heb ik een afspraak gemaakt, dr Broekhuijse heeft de angts/twijfel bij mij weggenomen en de behandeling is exact zo gedaan zoals van te voren werd gezegd. Zowel de botox als de wallen behandeling was pijnloos. Voor ieder die twijfelt zou ik adviseren een afspraak te maken.

Bedankt dr. Broekhuijse

Geef een reactie

Meer Meer

Dr Njoo : Goede luisteraar en uitstekende prikker

Tevreden
    
Kosten behandeling € 175
Naam Lizette
Behandeld op8 februari 2016
BehandelingBotox | Bocouture

Jaren terug ben ik regelmatig vanwege mijn fronsrimpel behandeld geweest in een Belgische kliniek. Ik was altijd tevreden. De laatste 2 keren ben ik echter in een kliniek in Utrecht geweest maar het resultaat viel enorm tegen. Er werd toen ook anders dan normaal geprikt. Dit heb ik aan dr Njoo verteld. Hij luisterde goed naar mijn wensen , stelde mij op mijn gemak en behandelde mijn frons met Bocouture. Hij prikte zoals mijn allereerste dokter in Brussel maar hij deed nog meer, een soort “prikpatroon op maat”. Het resultaat is zó mooi. Nog nooit zo mooi geweest. Een goede luisteraar, en een uitstekende prikker dus !

Geef een reactie

Meer

Zoals altijd weer erg blij!!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 395
Naam Barbara
Behandeld op8 februari 2016
BehandelingFillers | Juvederm

Zelfs na een paar jaar went een cosmetische behandeling nooit. Ik ben altijd weer zenuwachtig dat er iets mis gaat of dat het pijn zal doen, maar dat verdwijnt als sneeuw voor de zon zodra ik bij Annemarie binnenstap. Ze is kundig, stelt je gerust en ik ben achteraf altijd erg blij met het resultaat.

Geef een reactie

Meer

Filler kin

Tevreden
    
Kosten behandeling € 495
Naam Noah
Behandeld op8 februari 2016
BehandelingFillers | Juvederm

Fijne ervaring bij Annemarie van Rosmalen. Zij heeft mijn terug trekkende kin d.m.v. een filler behandeling gecorrigeerd.
Vooral aan de zijkant (enprofile) zag je de wijkende kin goed, om dit minder zichtbaar te maken hield ik mijn kaak in een positie zodat deze beter naar voren kwam. Door de filler valt de kin veel minder op.

Geef een reactie

Meer Meer

Zorgvuldigheid voor alles

Tevreden
    
Kosten behandeling € 183
Naam Janneke
Behandeld op7 februari 2016
BehandelingCouperose Laser coagulatie

Ben heel tevreden over de werkwijze en behandeling. Vooraf een eerlijk advies waarin de verwachtingen duidelijk worden geschetst. Tussentijds contact gedurende de behandelingen, telefonisch of per mail, is geen enkel probleem. Alles is bespreekbaar. Deskundigheid en vriendelijkheid geven een geruststellend en comfortabel gevoel. Resultaat tot op heden is goed.

Geef een reactie

Meer