Zeer tevreden

Tevreden
Kliniek Bloemingdael
Specialist: Drs. J.M. Staudt
    
Kosten behandeling € 6500
Naam Kimberley Haviks
Behandeld op29 juli 2016
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Ik had een enorme haakneus, waar ik echt enorm onzeker van werd. Ik heb gekozen voor een ‘uitgebreide neuscorrectie’ en ben nu echt 100% tevreden met mijn neus. Hij is niet super klein, maar ook niet meer groot. Hij past nu gewoon bij mijn gezicht. Dr. Staudt is een super vriendelijke man en heeft echt kennis van zaken. Een dikke 10 :)

Geef een reactie

Meer

Dr. Willeke Kamphof!

Tevreden
Kliniek Skinject
Specialist: Dr. Willeke Kamphof
    
Kosten behandeling € 550
Naam Laurens
Behandeld op28 juli 2016
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Dr. Kamphof heeft mij met de Plexr methode een ooglid-lift gedaan. Het resultaat is echt fantastisc. beter dan een operatie! Ben zeer professioneel en prettig behandeld. Kan deze arts aan iedereen aanraden

Geef een reactie

Meer

Behandeling met fillers

Tevreden
    
Kosten behandeling € 400
Naam Jet
Behandeld op27 juli 2016
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Na het ouder worden is mijn gezicht meer gaan tekenen en hierdoor zag ik er vermoeid uit. Een vriendin heeft mij EC Jan van Goyen aangeraden. Ik heb mij laten behandelen met fillers. Dr. Tom van Eijk heeft mij behandeld en ik ben zeer tevreden over de behandeling en nog meer over het resultaat!

Geef een reactie

Meer Meer

De juiste keuze

Tevreden
    
Kosten behandeling € 150
Naam Roxanne
Behandeld op22 juli 2016
BehandelingChemische peeling Acne littekens

Vanaf het eerste moment wist ik dat ik bij de Van Rosmalen Kliniek op de juiste plek was. Jolanda nam de mogelijkheden met me door, en zo hebben we een behandelplan gerealiseerd. Ik kreeg een professionele indruk, wat me een fijn gevoel gaf. Na de eerste behandeling zag ik al gelijk resultaat, en nu na een eental behandelingen ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Mijn huid is erg vooruit gegaan en ziet er veel frisser uit. Ook de spinnekopjes op mijn decolleté zijn nagenoeg weg. Ik raad deze kliniek aan iedereen aan!

Geef een reactie

Meer

Absolutely Fantastic

Tevreden
Specialist: Dr. M. Abkhezr
    
Kosten behandeling € 1500
Naam Melissa Rivera
Behandeld op19 juli 2016
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

I have been going to Hair and Esthetics for 2 year now. My first treatment was an upper eye lid correction. My right eye was sleepy ans i had excess skin sagging. He did an amazing job.
Also I have had Radiesse fillers and recently lipo fillers.
I am very happy with all the results. He keeps it subtle and natural looking

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie

Meer

Mooi resultaat

Tevreden
    
Kosten behandeling € 125
Naam M. Groenendijk
Behandeld op19 juli 2016
BehandelingIPL

Na 5 x IPL behandeling gehad te hebben ben ik zeer tevreden meet het resultaat. De huid is niet meer rood en het pigment is veel rustiger en egaler. De bijkomende versteviging vond ik verrassend positief.
Ik ga dit zeker bijhouden.

Geef een reactie

Meer

draadlift

Tevreden
Kliniek Mozart Kliniek
Specialist: Drs Olga Liplavk
    
Kosten behandeling € 300
Naam Iris
Behandeld op19 juli 2016
BehandelingHalslift

Ik had een kwabje onder mijn kin en met een paar draden is het weer helemaal mooi! De behandeling was goed te doen nagenoeg geen pijn wel een beetje blauw geworden, maar dat was zo weer weg. Ik kom zeker terug want ik wil het zo graag houden.

Geef een reactie

Meer

fillers in kin en zijkanten gezicht en een beetje botox in kin

Tevreden
Kliniek Mozart Kliniek
Specialist: Drs Olga Liplavk
    
Kosten behandeling € 1250
Naam Maria
Behandeld op19 juli 2016
BehandelingFillers | Juvederm

Olga Liplavk gaf mij een reëel beeld van de mogelijkheden en effect van de behandeling. We waren het snel eens over de soort behandeling en het effect daarvan.
Ik kreeg een filler (een paar dagen eerder botox) in mijn kin. Daarnaast een filler aan de zijkanten (oorgrens) van mijn gezicht zodat het een meer geheel werd met de rest van mijn gezicht. Achteraf waren er geen blauwe plekken

Geef een reactie

Meer

Haartransplantatie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 5000
Naam Rick
Behandeld op18 juli 2016
BehandelingFUT haartransplantatie

Al langere tijd was ik van plan om een haartransplantatie te ondergaan. Nadat ik voor mijzelf de knoop had doorgehakt, ging ik op consult bij een kliniek Veldhoven. Ik had op het internet al wat positieve verhalen gelezen over deze kliniek, en was nieuwsgierig. Na op consult te zijn geweest bij Kliniek Veldhoven wist ik het direct zeker, deze kliniek gaat het worden. Ik ben akkoord gegaan met een overeenkomst voor 1750 grafts met een maximale dichtheid per cm2.

De behandeling ging erg soepel en voor mijn gevoel redelijk snel. Er zijn uiteindelijk1820 grafts verplaatst. Na de behandeling vond ik het resultaat er al keurig uitzien. Ze hebben rekening gehouden met een natuurlijke haargrens, het eindresultaat gaat er volgens de specialisten erg natuurlijk en mooi vol uitzien. Ik ben erg benieuwd en kan niet wachten tot het eindresultaat zichtbaar is.

Ik heb de kliniek als professioneel en erg persoonlijk ervaren, een prettige begeleiding en nazorg van de patiënten, wat een fijn gevoel geeft. Ik zou voor een haartransplantatie de kliniek zeker aanraden!

Geef een reactie

Meer Meer

Heel mooi resultaat

Tevreden
    
Kosten behandeling € 850
Naam Charlotte
Behandeld op15 juli 2016
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

5 februari 2016 heb ik een ooglidcorrectie gehad. Het resultaat is echt fantastisch, het voelt heel prettig en ziet er geweldig uit. De operatie viel erg mee en drs. van Straten en zijn assistente hebben mij erg op mijn gemak gesteld. Ben op vrijdag geopereerd en werd op zondag (carnaval) gebeld of alles goed ging.
Ik kan het iedereen aanraden het kijkt veel meer ontspannen en het ziet er mooi uit.

Geef een reactie

Meer