milkpeel voor een mooie huid

Tevreden
    
Kosten behandeling € 79
Naam carien
Behandeld op28 juni 2017
BehandelingChemische peeling | Huidconditie

Door de cosmetisch arts ben ik doorgestuurd naar de huidtherapeut. Daar ben ik nu onder behandeling en mijn huid voelt beter, dikker, steviger en ben super tevreden.

Geef een reactie

Meer

Botoxbehandeling frons

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam carien
Behandeld op28 juni 2017
BehandelingBotox | Botox

Ik wilde nooit iets aan mijn gezicht laten doen, was er ook een beetje bang voor. Maar ik heb het toch gedaan en wat ben ik er blij mee. Geweldig arts. Goed behandelingsplan. Fijne kliniek, gaan echt voor het totaalplaatje. Ze denken mee, zijn vriendelijk en de sfeer is er heel erg goed.

Geef een reactie

Meer Meer

Tevreden

Tevreden
Specialist: Besna Ibrahim
    
Kosten behandeling € 2500
Naam Keziban
Behandeld op18 juni 2017
BehandelingLaser ontharen

Ik wordt erg vriendelijk behandeld en de behandelingen zijn pijnloos. De medewerker is professioneel wat erg prettig is. Ik heb tot nu toe al goed resultaat. Merk dat de haargroei veel minder is.

Geef een reactie

Meer

fillers

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1400
Naam Joke
Behandeld op17 juni 2017
BehandelingFillers | Juvederm

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. De jukbeenderen halen mijn hele gezicht op en de "hamsterwangetjes"zijn verdwenen door een klein beetje filler aan weerszijden van mijn kin en op mijn kin. Ik had zeer opvallende ringen in mijn hals waardoor mijn hals er oud uitzag en dat stak erg af tegen mijn gezicht dat veel jeugdiger toont. Fillers in de lijnen hebben ze verzacht al zijn ze niet weg. Het was meer dan ik dacht dat mogelijk zou zijn.

Geef een reactie

Meer

Fantastisch

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1425
Naam Marianne
Behandeld op12 juni 2017
BehandelingLiquid facelift

Een tijd geleden ben ik door meerdere mensen aangeraden om eens langs Annemarie te gaan, dit omdat mijn gezicht steeds meer begon in te vallen. Ik was gewicht verloren en naarmate ik ouder werd begon het steeds meer te tekenen in mijn gezicht. Eenmaal een afspraak gemaakt bij Annemarie, was het consult erg prettig en ik werd meteen geholpen! Wat een verschil heeft het gemaakt, niet te geloven. Annemarie heeft een heel mooi plan gemaakt en daar zijn we nu helemaal doorheen. Ik krijg ontzettend veel complimenten dat ik er zo ontzettend goed uitzie! Kennissen/vrienden die van niks weten, attenderen mij er allen op dat ik er zo ontzettend goed uitziet. Ik voel me weer lekker in m’n vel zitten en echt zelfverzekerd. Mijn man zei me laatst dat ik weer dat ‘lekkerstuk’ ben waar hij zo verliefd op is geworden! Het heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Zoals Annemarie altijd zegt, ‘ik streef naar natuurlijke schoonheid, geen barbie pop’. Fantastisch!! Elke vrouw wilt toch op deze manier oud worden. En een rimpeltje hier of daar, dat is heel normaal! Ik ben 52, dan heeft elke vrouw dat, maar je hoeft geen ingevallen, oud gezicht te hebben alsof je ziek bent. Ik ben gelukkig, TOP!

Geef een reactie

Meer

Botox + fillers

Tevreden
    
Kosten behandeling € 800
Naam Jose
Behandeld op31 mei 2017
BehandelingBotox | Botox

De combinatie van gewichtsverlies en ouderdom zorgen voor minder volume en zichtbare rimpels. Op advies van Frodo minder botox rond de ogen en opvullen van slapen met fillers. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Nu heb ik nog steeds mijn eigen gezichtsuitdrukkingen en rimpels rond de ogen, echter een veel frissere blik en minder ingevallen. Ik zie er meer ontspannen en minder moe uit. Het ontvangst is altijd prettig, er wordt goed naar mij geluisterd en de behandelingen hebben een mooi en heel natuurlijk resultaat.

Geef een reactie

Meer

laser

Tevreden
    
Kosten behandeling € 925
Naam E.
Behandeld op24 mei 2017
BehandelingCouperose IPL / OPL

Fijne sfeer, professioneel en persoonlijk.

5 IPL behandelingen gehad voor rode wangen. Heel mooi resultaat!!
De behandeling vraagt tijd, om de 3 weken terug komen. en heeft elke keer wat bijwerkingen. Roodheid en zwelling.
Het kost wat maar dan heb je ook wat. Kwaliteit en expertise van de kliniek en huidtherapeute staan buiten kijf!

Geef een reactie

Meer

Blij

Tevreden
    
Kosten behandeling € 130
Naam Diana
Behandeld op23 mei 2017
BehandelingLaser ontharen

Blij dat ik de stap genomen heb om mijn bikinilijn te laten laseren. Haartjes zijn weg en ook de ontstekingen die ik kreeg door het scheren zijn nu verdwenen. Zou het zeker aanraden. Wou dat ik het veel eerder had gedaan,

Geef een reactie

Meer Meer Meer

Oplichting

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 900
Naam Anna Rosé
Behandeld op16 mei 2017
BehandelingLaser ontharen

Pure oplichting! Ik heb voor 900eu laten ontharen zonder enig resultaat. Op de website staat definitief ontharen voor alle haarkleuren en huidstypes. Eindstand het kan voorkomen dat het bij sommige mensen niet pakt. Kreeg geen geld terug kon alleen een 2 gratis behandelingen krijgen. Dus geld ontvangen voor behandelingen wat niet werkt!

Geef een reactie

Meer