Fillers in oorlel

Tevreden
    
Kosten behandeling € 250
Naam Betty
Behandeld op22 september 2016
BehandelingFillers | Juvederm

De behandeling was geheel pijnloos. Ik zou het meteen aan anderen adviseren indien dat nodig is. Het viel 100% mee! Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Mijn oorlellen zien er sterker en steviger uit.

Geef een reactie

Meer

ooglid correctie had ik eerder moeten doen

Tevreden
Kliniek ABC Clinic
Specialist: Drs. Pieter Vermeulen
    
Kosten behandeling € 995
Naam Thea
Behandeld op21 september 2016
BehandelingOnderooglidcorrectie

Heb ooglid correctie ondergaan en het is echt een aanrader.
Heb bijna geen pijn gehad, had eerder hinder van de pleisters op de wond.
Eerste dag wat prikkeling gehad, regelmatig gekoeld met erwten in een sok gaat goed met je vorm van je oogleden mee.
Het is echt reuze mee gevallen, had het jaren eerder moeten doen.
Service en aandacht reuze top
Heel erg bedankt voor de goede zorg.

Geef een reactie

Meer

Rosacea/Couprose

Tevreden
    
Kosten behandeling € 124
Naam Chari
Behandeld op21 september 2016
BehandelingCouperose IPL / OPL

Na drie behandelingen al duidelijk zichtbaar resultaat. Had vurige rode wangen en dit is duidelijk verminderd. Heb hierdoor meer zelfvertrouwen. Teven goede adviezen gekregen over nazorg, en de mineralogie poeder die niet de poriën verstopt en een gelijkmatige tint geeft. Silvia is zeer kundig en is net als alle andere medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Geef een reactie

Meer

heyendael kliniek is geweldig!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3300
Naam Nicole
Behandeld op20 september 2016
BehandelingDual plane

ik heb een hele fijn ervaring met deze kliniek. Na jaren twijfelen en zoeken op internet had ik een goed gevoel bij heyendael kliniek.. Ik wilde geen lopende band werk en verwachtte dat er geluisterd werd naar mijn wensen. Ik maakte een afspraak en kon snel terecht voor een consult. Spannend dat het was! Eerst uitgebreid gesproken met de consulente met aansluitend passen bij de chirurg Frans van Straten. Overigens een hele rustige man die je op je gemak stelt. Ik was over de streep en werd ongeveer 6 weken
later geopereerd aan een borstvergroting. Het ziekenhuisverblijf was prima, personeel was heel zorgzaam en niets is teveel gevraagd. Voor de ok heb ik nog met de chirurg alles doorgesproken, na de ok is hij ook nog langs geweest. Ik heb 3 dagen na de operatie behoorlijke pijn gehad daarna ging het stapje voor stapje beter en na 2 weken was ik weer helemaal op de been en kon aan het werk. Deze kliniek is van het begin tot het einde zorgzaak en professioneel geweest voor mij. Het eindresultaat is dan ook geweldig…..zou iedereen die twijfelt deze kliniek aanraden.

Nicole

Geef een reactie

Meer

Het was het zeker waard

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3600
Naam Anoniem
Behandeld op19 september 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Op 15 maart een borstvergroting ondergaan . Ik was aardig nerveus voor de narcose, naar mijn angsten werd goed geluisterd en daarna ook weggenomen. Erg tevreden over het eindresultaat. Veel pijn gehad na de operatie, maar ik vond het zeker wel waard. Alle medewerkers in de kliniek waren erg deskundig en ontzettend vriendelijk! Top!

Geef een reactie

Meer

Borstvergroting Heyendael

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3000
Naam Drenthe
Behandeld op14 september 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Ik heb een super ervaring met kliniek Heyendael. Ik vond al het personeel heel vriendelijk en ook het personeel net voor en net na de operatie stelde mij echt op mijn gemak. Ik vond het ook super lief dat ik op de dag van de operatie een bloemetje mee kreeg. Het resultaat is ook precies geworden wat ik wilde: past goed bij mijn lichaam (niemand ziet het als ze het niet weten) en het voelt super zacht. Heb er ook maar een laar dagen echt laat van gehad en kon al snel weer dingen doen (dual plane). Ben benieuwd hoe de littekens gaan genezen, maar dat heeft nog tijd nodig.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie

Meer

Acne Litteken

Tevreden
Specialist: R.M.C. van Doorn
    
Kosten behandeling € 250
Naam Laksmi
Behandeld op12 september 2016
BehandelingFractionele laser littekens

Ik heb acne litteken. Mijn eerste ervaring bij een andere kliniek was zeer ongelukkig, de sfeer van die kliniek was niet goed en het draaide alleen maar om geld. Het belang van de patient niet en Ik zag ook geen het resultaat van de verbetering van mijn acne litteken.
Toen ik veel goede reviews over Laser Skin Clinics heb gelezen, nam ik meteen contact op met Laser Skin Clinic in Zwolle en Ik werd behandeld door Raquelle van Doorn. Zij deed het heel goed en zeer professioneel . De sfeer is vriendelijk, ze zijn heel flexibel en je voelt je thuis. Na drie behandelingen zag ik een mooi resultaat op mijn gezicht. Ik zou deze Clinic zeker aan anderen aanbevelen.

Geef een reactie

Meer

Fillers in traangoot

Tevreden
    
Kosten behandeling € 800
Naam Nienke
Behandeld op6 september 2016
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Waardering: 10!! Enorm blij met de behandeling, ik voel me zelfverzekerd. Advisering: 10!! Ik zou dit zeker aanraden aan mensen die hier ook last van hebben, er is iets aan te doen! Prikje en filler zelf voelde ik niet, canule deed wel zeer maar de moeite waard. Voldoet zeker aan mijn verwachtingen, ik heb weer een frisse blik. Fijn om na 2 weken terug te komen voor controle, geeft mij een begrepen en "veilig" gevoel.

Geef een reactie

Meer

Aanrader

Tevreden
    
Kosten behandeling € 975
Naam Julia
Behandeld op6 september 2016
BehandelingFillers | Juvederm

Ik ben erg te spreken over mijn behandeling en met name de behandelaar. Annemarie van Rosmalen gaat heel voorzichtig te werk. Mijn eerste ervaring bij een andere kliniek was zeer ongelukkig en pijnlijk. Bij Van Rosmalen heb ik geen pijn ervaren en verliep alles heel goed. Zeker aan te raden!

Geef een reactie

Meer

Dermaceutic is super!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 172
Naam Sandra
Behandeld op4 september 2016
BehandelingPeeling

Ik was jarenlang op zoek naar huidverzorgingsproducten die mijn huid konden verbeteren. Van heel goedkoop tot de duurste cremes, ik heb ze allemaal geprobeerd. Op de potjes stonden mooie teksten als "minder rimpels binnen 4 weken" en "verdwijnen van pigmentvlekken". Helaas viel het resultaat keer op keer tegen. Totdat ik 3 maanden geleden in de van Rosmalen Kliniek terecht kwam. De huidtherapeut gaf mij een duidelijk advies en legde gedetailleerd uit wat belangrijk is bij huidverzorgingsproducten om iets te kunnen bereiken met je huid. Ik gebruik een aantal producten van Dermaceutic, de foamer15, hyal en turnover en na een paar weken voelde ik al verschil. Mijn huid voelt gladder en zachter aan en ziet er veel frisser uit. Ik ga binnenkort terug naar de huidtherapeut om mijn lijn wat meer uit te bereiden. Zij weet precies wat ik erbij kan gaan gebruiken om mijn huid nog mooier te krijgen. Ik kan de producten van Dermaceutic iedereen aanraden!

Geef een reactie

Meer

Acnebehandeling

Tevreden
    
Kosten behandeling Free
Naam Danique
Behandeld op4 september 2016
BehandelingChemische peeling Acne littekens

Bij Triaderm heb ik de afgelopen anderhalfjaar verschillende behandelingen gehad, waaronder peelings, microdermabrasie en microneelding. Mijn huidconditie is echt enorm verbeterd, ik had nooit durven dromen dat het nog goed zou komen na bijna 10 jaar last van hardnekkige jeugdpuistjes/acne gehad te hebben. De dames zijn super professioneel, betrokken en behulpzaam, ik ga er altijd met plezier naartoe!

Geef een reactie

Meer

Botox mondhoeken en kin

Tevreden
    
Kosten behandeling € 170
Naam Ingrid
Behandeld op31 augustus 2016
BehandelingBotox | Botox

Vanuit mijn omgeving hoor ik dat ik een zachtere en vriendelijkere blik heb dan voorheen en dat doet me heel goed omdat voorheen mijn mondhoeken hingen en dat zag er niet vriendelijk en blij uit, ook al was ik dat wel! Dus erg blij met de behandeling! Tevens ziet het er super natuurlijk uit.

Geef een reactie

Meer