Mondhoekjes staan weer vrolijk

Tevreden
    
Kosten behandeling € 400
Naam Aimee
Behandeld op2 oktober 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Een wondertje, klein beetje fillers in de mondhoekjes en het hele gezicht staat vrolijker. ook wat fillers in de wangen, dat resultaat zie ik iets minder. Al met al heel blij maar was wel prijzig.

Geef een reactie

Meer

Botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 195
Naam Gaby
Behandeld op1 oktober 2015
BehandelingBotox | Azzalure

Ik kom er 3 keer per jaar voor mijn frons en kraaienpotjes naar Drs. H.Hortoglu. Bedankt voor het mooie resultaat!

Geef een reactie

Meer

Fantastisch!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 475
Naam Evelien
Behandeld op26 september 2015
BehandelingFillers of Lipofilling

Ik kan nauwelijks omschrijven hoe gelukkig ik ben met mijn ‘nieuwe’ lippen! Het resultaat is perfect, de arts luisterde aandachtig naar wat ik wilde en we zaten volledig op dezelfde lijn: natuurlijke lippen die er net ietsjes voller uitzien. Ik had vooraf veel opzoekwerk verricht en hij gaf me nog enkele tips om het resultaat te bereiken dat ik voor ogen had (in mijn geval: wel een klein beetje filler in de liprand). Tijdens de behandeling-waar ik overigens helemaal niks van voelde-volgde ik het proces met een handspiegeltje. Hij liet me duidelijk en stap voor stap zien wat hij deed en ik vond het resultaat verbluffend. Dr. Meijer is een hele leuke man die duidelijk weet wat hij doet.

Ik ben ontzettend tevreden, en ik ga zeker terug!

Geef een reactie

Meer

Absolut fantastisch!

Tevreden
   
Naam Evelien
Behandeld op26 september 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ‘nieuwe’ lippen! Ik had op voorhand veel research gedaan, zowel naar wat ik precies wou (en wat helemaal niét), als de kliniek. Ik kwam bij Kliniek aan de Maas in Maastricht uit, en ik ben heel gelukkig met mijn keuze. De behandeling werd netjes uitgelegd en we kwamen helemaal overeen wat betreft de natuurlijke uitstraling die ik wilde, Hij gaf me enkele tips (“toch wat filler in de liprand”, iets wat ik initieel niet dacht te doen), en het resultaat is prachtig. Ik verwachtte me aan op z’n minst een beetje pijn, maar dankzij de verdoving voelde ik helemaal niks. Ik volgde het hele gebeuren via een handspiegeltje, en stap voor stap toonde hij me wat hij gedaan had. Ik ben 100% tevreden, ik heb nu de natuurlijke volle lippen die ik altijd wilde!

Geef een reactie

Meer

Super!

Tevreden
   
Naam Evelien
Behandeld op26 september 2015
BehandelingBotox | Botox

Omdat ik mijn kin spieren ‘s nachts sterk opspan, had ik een in mijn ogen wat overontwikkelde mentalis spier. Dit bezorgde me ‘s ochtends ook hoofdpijn, dus ik ben voor een klein spuitje (100% pijnloze, nooit verwacht!) botox gegaan. Het probleem is verdwenen, ik ben heel tevreden met het resultaat!

Reacties: 1

  1. Hey Evelien,
    Dit had ik ook. Sterke kaakspieren en in de ochtend ook pijn in mijn kiezen. Beetje botox er in en geen last meer! Zouden meer mensen moeten weten, want ik had eerst een bitje voor ‘s nachts, wat A: niet sexy is B: niet lekker zit. Dus een top oplossing!
    Groeten Barbara

Geef een reactie

Meer

Weer een natuurlijke en frisse uitstraling!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 370
Naam Francien
Behandeld op25 september 2015
BehandelingBotox | Botox

Ik kwam via via in aanraking met Annemarie van de Rosamalen Kliniek. Het ouder worden is voor mij nooit een probleem geweest maar het norse en vermoeide uiterlijk ging mij steeds meer opvallen! Ik miste mijn frisse uiterlijk en natuurlijke "glans" Annemarie begreep direct wat ik bedoelde en stelde voor om d.m.v. botox mijn voorhoofd en frons te behandelen. Pijnloos, professioneel en ongedwongen. Ik ben enorm blij met het resultaat. Ik raad het iedereen aan die er weer fris en uitgerust wil uit zien!

Geef een reactie

Meer

Durf mezelf te tonen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam Patries
Behandeld op25 september 2015
BehandelingBotox | Botox

Behandeling ondergaan ivm ontevredenheid gezichtsvormen. Ik schaamde me altijd voor mijn gezicht en als mensen tegen me praatte wilde ik me onzichtbaar maken, mijn hoofd wegdraaien en ik werd erg verlegen.
Nu kijk ik mensen aan en blijf ze vol zelfvertrouwen aankijken. Ik klemde ook altijd mijnkaak bij onbedachte houdingen/ bewegingen ook en dat is nu minder omdat ik me ervan bewust ben en de kracht minder is.
De totale prijs van botox in de frons, kaak en fillers in mijn jukbeen was 1500,-

Geef een reactie

Meer Meer

Blij met het resultaat!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 390
Naam Nathalie
Behandeld op25 september 2015
BehandelingCouperose IPL / OPL

Al jaren stoorde ik me aan mn rode wangen en neus. Ik probeerde dit te maskeren met poeder, dit ging prima tot dat ik het warm kreeg. Kwam ineens mijn rode neus tevoorschijn! Tijd om di probleem aan te pakken!
Via via kwam ik bij de Van Rosmalen Kliniek terecht. Ik ben geholpen door huidtherapeute Jolanda. Na 4x behandelen was ik van de couperose verlost. Had ik dit maar eerder gedaan! Ik voel me niet meer opgelaten als ik het warm krijg: een rode neus & wangen zijn voorgoed verleden tijd!

Geef een reactie

Meer

Super tevreden

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3020
Naam Joyce
Behandeld op25 september 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

11 Mei was mijn grote dag, dat ik eindelijk nieuwe volle borsten zou krijgen, na een autorit en steeds meer stress in me lichaam kwamen we aan bij de kliniek, we werden s morgens al vriendelijk ontvangen en meteen gerust gesteld door de lieve verpleegkundige op de afdeling, er werd naar je geluisterd met een zorgzaam oor, rustig aan klaar maken voor de OK en een uur later was het klusje geklaard…Super tevrede en nu nog steeds ook al is het bijna 5 maanden geleden, geen moment spijt van deze kliniek en helemaal niet van de kundigheid van dokter Straten !!! Mocht ik in de toekomst nog iets willen ondergaan dan weet ik het juiste adres te vinden !!! Zegt genoeg toch?

Geef een reactie

Meer

Happy old man.

Tevreden
Kliniek Bloemingdael
Specialist: dr. Kalam Ahmed
    
Kosten behandeling € 3000
Naam Ron.
Behandeld op24 september 2015
BehandelingFacelift behandeling

Ben een man van in de 60 die, door zware depressieve perioden in zijn leven, er ouder begon uit te zien dan hij zich voelde. Ik heb mezelf laten behandelen door Dr. Ahmed , en voel me weer lekker fris zoals Ik er nu uitzie.Ik ben dan ook zeer tevreden.

Geef een reactie

Meer

Ervaring Ultrashape

Tevreden
Specialist: Cor Kok
    
Kosten behandeling € 4000
Naam Esther
Behandeld op24 september 2015
BehandelingUltrasone golven lichaamscontouren

Je kent dat vast wel dat moment dat je geconfronteerd wordt met een foto van jezelf en schrikt van je buik die ontzettend afsteekt in je shirt. Zo een moment had ik dus. En ja, wat ga je er dan aan doen. Laat ik nu toevallig op een zaterdag aan het zappen zijn en een filmpje van Finesse voorbij zien komen. Vervolgens het bedrijf opgezocht op de website en ’s maandags een afspraak gemaakt voor een intake. Als ik dan ook iets in mijn hoofd heb ga ik er volledig voor en gelukkig kon ik nog die zelfde dag terecht voor een intake. Na een uitgebreide en goede voorlichting over wat ik kan verwachten van de Ultrashape methode kon ik vrijdags al terecht voor mijn 1e behandeling. Ik heb er voor gekozen om mijn buik te laten behandelen. In totaal heb ik 3 behandelingen ondergaan. Om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen is het van belang om gezond te eten en voldoende te sporten. Bij Finesse heb je naast de behandeling de mogelijkheid om 2 tot 3 keer te sporten in de week. Hier heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Het sporten bestaat uit eerst 20 minuten in het vacunautpak, 10 minuten op de bodywave en vervolgens 30 minuten met een vacumassage hypoxipak afzien op de crosstrainer of loopband. Ik ben ontzettend blij met de resultaten die ik behaald heb en wil het Finesse team dan ook ontzettend bedanken.

Omschrijving Beginstand 24-7-2015 Eindstand 24-9-2015
Buikomtrek 95 cm 88 cm
Huidplooi buik onder 3,1 cm 1,8 cm
Lichaamsvet 24,9 kg 14,5 kg
Spiermassa 47,6 kg 54,7 kg
Rompvet 40,2% 33,2%
Gewicht 75,0 kg 71,5 kg

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden dus vandaar dat ik mezelf maar even bloot geef om het behaalde resultaat te laten zien.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie

Meer