Verschrikkelijk!

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 300
Naam Tim
Behandeld op9 oktober 2015
BehandelingPRP Vampire facelift

‘PRP kliniek’ Enschede. Ik mag wel zeggen dat ik ‘redelijk wat’ ervaring heb op cosmetisch gebied m.b.t. verschillende behandelingen.

De ‘PRP klniek Enschede’ bestaat uit 2 personen. 1 voor de mail/ telefoon de ander voert de behandelingen uit. Er is een kamer gehuurd in een pand(een of ander spiritueel centrum)en dat is tevens de behandellocatie(‘de kliniek’).
Er staat een ligstoel (behandelstoel) en een tafel met een pc. in de ruimte erachter de PRP centrifuge en wat ‘medische’ spullen.
Het is zo ontzettend onproffesioneel, dat het bijna niet met een pen te beschrijven is. Het lijkt (bijna)een parodie cq. verborgen camera grap. Stoel waarop je plaats mag nemen niet voorzien van schoon papier/laken en/of kussens. Je krijgt een prop papier die je over je hals moet leggen tegen het lekken en dat blijkt inderdaad nodig want tijdens de behandeling vliegt het vocht namelijk in het rond. Tijdens de behandeling kwam er plotseling iemand de kamer ingelopen (iemand van het spirituele centrum waar het pand zich in bevindt) die ook gewoon doorgaat met praten met behandelaar (die terloops nog opmerkt dat degene absoluut niet stoort…).
Nu nog steeds is mijn hele onder en bovenarm blauw van de bloedafname.

Een totaal maar dan ook echt totaal waardeloze behandeling ad 300.00 euro.

Nadien verhaal gezocht maar opeens geen respons meer op mijn mails. Zelf erg bekend met PRP dus weet hoe het er nadien hoort uit te zien; niets van dat, geen roodheid, zelf niet een lichte roodheid, geen vervelling, totaal geen resultaat. Degene die de behandeling uitvoerde had ‘een cursus PRP’ gevolgd (‘what ever that may be’) en bestempeld zichzelf nu als PRP ‘specialist’ (zal de echte naam van de dame in kwestie achterwege laten uit een soort van medelijden die ik ergens heb met dit geheel).

Te slecht voor woorden. Gewoon niet doen. U bent gewaarschuwd…

Geef een reactie

Meer

laserskinclinics

Tevreden
Specialist: M.G. Visser
    
Kosten behandeling € 190
Naam S.
Behandeld op8 oktober 2015
BehandelingLaser ontharen

heel erg fijne kliniek en professionele mensen

Geef een reactie

Meer

Mijn rode wangen vallen niet meer zo op!!!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 124
Naam Claire
Behandeld op6 oktober 2015
BehandelingCouperose IPL / OPL

Onlangs heb ik voor de derde keer een bezoek gebracht aan de van Rosmalen Kliniek. De reden voor mijn bezoek was goed zichtbare rode vaatjes in mijn gezicht die ik erg storend vond. Mijn eerste kennismaking was een intake met huitherapeut Silvia Scheurwater. Ik werd zeer hartelijk ontvangen. Er werd een duidelijke uitleg gegeven over wat de mogelijkheden waren en wat ik kon verwachten. Drie behandelingen verder ben ik zeer tevreden over het resultaat. De roodheid is grotendeels verdwenen. Overall een heel goed gevoel bij de kliniek en huidtherapeut.

Geef een reactie

Meer

Mooie lippen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 425
Naam Zoë
Behandeld op5 oktober 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Mooiere lippen stonden al even op mijn verlanglijstje. De reden dat ik de behandeling nog niet eerder ondergaan heb is omdat ik er tegenop zie. Via via kwam ik bij Annemarie van Rosmalen terecht. Ik werd daar prettig ontvangen en ze stelde mij op mn gemak.
Ik kreeg een tandartsverdoving en heb vrijwel niets gemerkt van de behandeling. Annemarie nam alle tijd voor me, heel prettig.
Het resultaat is mooi, geen duckface maar een subtiele verandering. Precies zoals ik het wil!

Geef een reactie

Meer

Wallen/traangoot met fillers

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Dr. James Fouché
    
Kosten behandeling € 350
Naam Joyce
Behandeld op5 oktober 2015
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Ik heb altijd al last gehad van wallen, dat is bij mij helaas genetisch. Ik heb mij altijd al daar aan gestoord, maar wil niet hiervoor onder de mes. Ik ben 33 jaar en vind ik het nog te vroeg voor. Maar ik was wel erg nieuwsgierig naar injectables. Via internet veel gelezen en ging ik op zoek naar een betrouwbare kliniek met goeie reviews.

Met veel hartkloppingen had ik doctors inc. gebeld en ik kon dezelfde dag nog bij dokter James terecht. Bij binnenkomst werd ik zeer vriendelijk door de dames ontvangen, meteen met een drankje en daarna werd er foto’s voor de arts gemaakt. Kort daarna werd ik ontvangen door de arts James.
Hij kwam mij meteen goed over, vraagt netjes wat mijn wensen zijn en luisterde zeer goed en aandachtig. Ik legde mij probleem uit. Hij adviseerde mij om mijn traangoot op te vullen.
Resultaat mocht er meteen wezen! Ik ben ein-de-lijk van m’n wallen af! Dit had ik echt veel eerder moeten doen, ik ben er echt superblij mee!!

Tussentijds heb ik geen zwellingen of blauwe plekken gehad. Na 2 weken ben ik voor controle terug geweest, en bijspuiten was niet nodig. Ik hoop wel dat dit wel 9-12 maanden blijft zitten voor het geld (Ik had 2x 0,25ml nodig, voor 350 euro belotero intense).
Maar verder kan ik het echt iedereen aanrader die graag van de vermoeide blikken en wallen af willen!

Geef een reactie

Meer Meer Meer

Absolut fantastisch!

Tevreden
   
Naam Evelien
Behandeld op26 september 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ‘nieuwe’ lippen! Ik had op voorhand veel research gedaan, zowel naar wat ik precies wou (en wat helemaal niét), als de kliniek. Ik kwam bij Kliniek aan de Maas in Maastricht uit, en ik ben heel gelukkig met mijn keuze. De behandeling werd netjes uitgelegd en we kwamen helemaal overeen wat betreft de natuurlijke uitstraling die ik wilde, Hij gaf me enkele tips (“toch wat filler in de liprand”, iets wat ik initieel niet dacht te doen), en het resultaat is prachtig. Ik verwachtte me aan op z’n minst een beetje pijn, maar dankzij de verdoving voelde ik helemaal niks. Ik volgde het hele gebeuren via een handspiegeltje, en stap voor stap toonde hij me wat hij gedaan had. Ik ben 100% tevreden, ik heb nu de natuurlijke volle lippen die ik altijd wilde!

Geef een reactie

Meer

Super!

Tevreden
   
Naam Evelien
Behandeld op26 september 2015
BehandelingBotox | Botox

Omdat ik mijn kin spieren ‘s nachts sterk opspan, had ik een in mijn ogen wat overontwikkelde mentalis spier. Dit bezorgde me ‘s ochtends ook hoofdpijn, dus ik ben voor een klein spuitje (100% pijnloze, nooit verwacht!) botox gegaan. Het probleem is verdwenen, ik ben heel tevreden met het resultaat!

Reacties: 1

  1. Hey Evelien,
    Dit had ik ook. Sterke kaakspieren en in de ochtend ook pijn in mijn kiezen. Beetje botox er in en geen last meer! Zouden meer mensen moeten weten, want ik had eerst een bitje voor ‘s nachts, wat A: niet sexy is B: niet lekker zit. Dus een top oplossing!
    Groeten Barbara

Geef een reactie

Meer

Weer een natuurlijke en frisse uitstraling!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 370
Naam Francien
Behandeld op25 september 2015
BehandelingBotox | Botox

Ik kwam via via in aanraking met Annemarie van de Rosamalen Kliniek. Het ouder worden is voor mij nooit een probleem geweest maar het norse en vermoeide uiterlijk ging mij steeds meer opvallen! Ik miste mijn frisse uiterlijk en natuurlijke "glans" Annemarie begreep direct wat ik bedoelde en stelde voor om d.m.v. botox mijn voorhoofd en frons te behandelen. Pijnloos, professioneel en ongedwongen. Ik ben enorm blij met het resultaat. Ik raad het iedereen aan die er weer fris en uitgerust wil uit zien!

Geef een reactie

Meer

Durf mezelf te tonen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam Patries
Behandeld op25 september 2015
BehandelingBotox | Botox

Behandeling ondergaan ivm ontevredenheid gezichtsvormen. Ik schaamde me altijd voor mijn gezicht en als mensen tegen me praatte wilde ik me onzichtbaar maken, mijn hoofd wegdraaien en ik werd erg verlegen.
Nu kijk ik mensen aan en blijf ze vol zelfvertrouwen aankijken. Ik klemde ook altijd mijnkaak bij onbedachte houdingen/ bewegingen ook en dat is nu minder omdat ik me ervan bewust ben en de kracht minder is.
De totale prijs van botox in de frons, kaak en fillers in mijn jukbeen was 1500,-

Geef een reactie

Meer Meer