Zeer tevreden ABC Clinic

Tevreden
Kliniek ABC Clinic
Specialist: Drs. Gerd Fabré
    
Kosten behandeling € 995
Naam Edwin
Behandeld op25 oktober 2016
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Bij ABC Clinic heb ik bij Dr. Fabré een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren.
Ik had last van vermoeide ogen. Deze klacht is verdwenen en heb ook geen overhangende bovenoogleden meer.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Tijdens het eerste consult ben ik goed geïnformeerd over de behandeling en de nazorg.
De medewerkers zijn erg vriendelijk.

Geef een reactie

Meer

ABC Clinic bovenooglidcorrectie

Tevreden
Kliniek ABC Clinic
Specialist: Drs. Gerd Fabré
    
Kosten behandeling € 995
Naam Margot
Behandeld op25 oktober 2016
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

De telefonische bereikbaarheid van ABC kliniek is goed en er zijn geen wachttijden als je een afspraak hebt.
De behandeling zelf is 100% meegevallen. Ik heb geen pijn gehad en zie al goed resultaat. Voor de ingreep ben ik op consult geweest bij de plastisch chirurg en heb daar mijn vragen kunnen stellen. De chirurg heeft een duidelijke uitleg gegeven over de behandeling en het te verwachten resultaat.
Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Over de nazorg ben ik ook heel tevreden. De dag na de ingreep werd er telefonisch contact met mij opgenomen om te informeren hoe het gaat.

Geef een reactie

Meer

wallen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1200
Naam Nina
Behandeld op21 oktober 2016
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Mijn ervaring met de kliniek en de behandeling is heel positief. Het laatste jaar stoorde ik mij heel erg aan mijn wallen/donkere kringen. Ik wilde er graag iets aan laten doen, omdat camoufleren niet meer voldoende was. Toen heb ik besloten om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult bij de Kliniek van dokter Frodo Gaymans. Er werd tijdens dit consult foto’s van mij gezicht gemaakt en daarna met dr. Freek besproken. Het was al snel duidelijk dat ik de intensieve wallen behandeling (3ml) nodig had om het volumeverlies onder mijn ogen op te vullen. Ik kreeg een duidelijke uitleg over de behandeling, kosten en eventuele bijwerkingen. De behandeling zelf ging heel goed. De uitleg was duidelijk en niet pijnlijk. Het resultaat was direct zichtbaar en heel mooi! Ik heb de dagen erna alleen een beetje een beursgevoel gehad en onder 1 oog was het een beetje geel, maar dat was na een week helemaal verdwenen. Na 2 weken is er nog een controle afspraak. Ik kan deze behandeling zeker aanraden, want ik ben nog steeds heel blij met het resultaat als ik in de spiegel kijk!

Geef een reactie

Meer

Botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 220
Naam Marie
Behandeld op20 oktober 2016
BehandelingBotox | Botox

De behandeling door Dr. Freek heb ik als zeer prettig ervaren. Dit was mijn eerste keer in de kliniek en ik voelde me snel op mijn gemak. Dr. Freek heeft mij helder uitgelegd wat ik kon verwachten en wat de behandeling in hield. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Mijn gezicht ziet er rustiger uit en het resultaat is erg natuurlijk. Al niet al ben ik erg blij!

Geef een reactie

Meer

life changing

Tevreden
Kliniek Bloemingdael
Specialist: Drs. J.M. Staudt
    
Kosten behandeling € 4700
Naam Richard
Behandeld op12 oktober 2016
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Ik was al jaren onzeker van mijn grote neus. Vooral als man is er toch een taboo op plastische chirurgie, Ik heb mjn neuscorrectie gedaan bij Dr. Staudt. Ik ben er erg blij mee en ben weer een stuk zekerder over mijn neus.

Ik vond het personeel bij Bloemingdael heel erg aardig. Ze stelde mij op mn gemak en alles werd goed uitgelegd. Ook na de operatie werd er nog regelmatig contact opgenomen hoe het ging. Ook kon ik altijd bellen als ik vragen had. Super service.

Geef een reactie

Meer

Zeer aanbevelenswaardig!

Tevreden
Kliniek Huisartskliniek
Specialist: M. Weenen
   
Naam Rob B.
Behandeld op11 oktober 2016
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

De bovenooglidcorrectie is zeer goed uitgevoerd.
Via twee kennissen ben ik geattendeerd op Margriet Weenen van huisartskliniek Leusden. Zij waren heel enthousiast over haar werkwijze en de resultaten.
Na een intake, waarin Margriet duidelijk uitlegde wat er zou gaan gebeuren, was ik direct overtuigd. Enkele weken later, op 1 oktober 2016, kon de ingreep plaatsvinden. Margriet en haar assistente Dominique zijn ongeveer 1 ½ uur met mij bezig geweest, inclusief het aftekenen waar de incisies zouden komen. De behandeling was absoluut niet vervelend. Akkoord, je voelt de verdoving iets, maar dat mag geen naam hebben.
Van te voren heb ik middels Youtube gezien wat de behandeling inhoudt. Wat opviel is dat Margriet veel rustiger werkte dan de artsen op de filmpjes. Na de ingreep kreeg ik duidelijk instructie over het koelen en het verdere verloop van het herstel.
De zwellingen en verkleuringen vielen enorm mee, volgens mij komt dit mede omdat Margriet zo voorzichtig en nauwkeurig tewerk is gegaan. Daarnaast is het regelmatige koelen gedurende de eerste twee dagen erg belangrijk.
Zes dagen later mochten de hechtingen eruit, wat door Dominique is gedaan (ook weer heel voorzichtig).
Het resultaat is verbluffend goed; er zijn nauwelijks zwellingen meer te zien en van verkleuringen is helemaal geen sprake. Mijn oogleden zien er nu al heel natuurlijk uit en dat terwijl het uiteindelijke resultaat na drie maanden is bereikt.
Ik kan Margriet van harte aan iedereen aanbevelen en ben erg blij dat ik de correctie door haar heb laten doen.

Geef een reactie

Meer Meer Meer

Zeker het geld waard!

Tevreden
   
Naam Aly
Behandeld op2 oktober 2016
BehandelingFlaporen corrigeren

Na een intakegesprek kun je een maand later al de ingreep laten doen! Lekker snel dus! De ingreep zelf ging zonder problemen. Een chirurg had ongeveer 12 spuiten met verdovingsmiddel in totaal in mijn oren gespoten waar ik amper iets van voelde. Echt 1% gevoel gaf dat. Verder duurde mijn behandeling 2uur en mijn gevoel zei max 1uur. Waarschijnlijk komt dat door dat ik erg op mijn gemak was. De chirurg had een muziekje opgezet en maakte ook een praatje met me. Er was een hele relaxte sfeer. Het is nu 2maanden later en mijn oren zien er prima uit en niet pijnlijk meer.

Zeker het geld waar!

Helaas ben ik niet goed met namen en kan ik me dus niet herinneren wie mijn chirurg was.

Hoe dan ook.. die chirurg en het Catharina ziekenhuis te Eindhoven geef ik een 10!

Geef een reactie

Meer

IPL tegen roodheid – mijn probleem is opgeloost

Tevreden
    
Kosten behandeling € 90
Naam Mirka D
Behandeld op2 oktober 2016
BehandelingIPL

Ik had door mijn nieuwe leven situatie (net een moeder, half jaar boorstvoeding, werkstress, enz.) plus een keer te lang op een zonnenbank geweest, rosacea ontwikkeld. Na een tijdje te zoeken kwam ik Triaderm tegen. Na de eerste afspraak (intake) snel hulp gekregen en het was een zeer goede ervaring.
Je krijgt zeer professionele hulp en advies. Bovendien geen overbodige informatie waarmee je soms gedvongen bent/voelt om meer dan nodig te kopen. Kliniek ligt in een zeer prettige omgeving en de sfeer is zeer vriendelijk. Mijn probleem is opgelost wat vind ik heel erg belangrijk. Ik voel mee beter en ik wordt niet meer onzeker vanwege mijn uiterlijk.
Bedankt Triaderm (Eva) mijn leven is beter geworden. :-)

Geef een reactie

Meer Meer

Ik ben weer zelfverzekerd

Tevreden
    
Kosten behandeling € 175
Naam Demi
Behandeld op27 september 2016
BehandelingCouperose IPL / OPL

Ik ben in het VRK gestapt met veel onzekerheid en angst over mijn gezicht. Al 4 jaar( na een ongeluk bij een schoonheidsspecialist) ben ik op weg met tientallen behandelingen terug te krijgen zoals het ooit is geweest. VRK heeft aan mijn wens kunnen voldoen. Mijn gezicht straalt weer rust en zuiverheid uit. De vreselijke roodheid is teruggevorderd. De acne is met de laserbehandeling sterk verminderd. Ik zie er weer uit zoals ik mij voel. Ik ben weer zelfverzekerd. Ben super blij!

Geef een reactie

Meer