pigmentvlekken

Tevreden
    
Kosten behandeling € 163
Naam Annemarie
Behandeld op28 november 2015
BehandelingLaser tegen pigmentvlek

Ik ben hier nu 3x geweest en ben heel tevreden, zowel over de professionaliteit van Jolanda Terlouw als over het resultaat. De pigmentvlekken in mijn gezicht zijn door de laserbehandeling minder zichtbaar. Ook heeft Jolanda met een criopen (die plaatselijk bevriest) een litteken op mijn kin verwijderd dat er al jaren zat. Een aanrader!

Geef een reactie

Meer

Laserbehandeling tegen rosacea

Tevreden
    
Kosten behandeling € 390
Naam Mariska
Behandeld op28 november 2015
BehandelingCouperose IPL / OPL

Voor de behandeling tegen couperose en het rustig houden van mijn rosacea wordt mijn huid met laser en IPL behandeld bij de Van Rosmalen Kliniek. Op deze manier worden mijn huidproblemen in toom gehouden en de behandelingen bevallen me dan ook erg goed.

Geef een reactie

Meer

Stuk egalere huid

Tevreden
    
Kosten behandeling € 124
Naam Esmeralda
Behandeld op27 november 2015
BehandelingCouperose Laser coagulatie

Ik ben een tijdje geleden voor het eerst behandeld voor de vaatjes/roodheid in mijn gezicht. Ik ben zeer tevreden over het proces, het ging pijnloos en het resultaat was erg snel te zien. De huidtherapeut was erg informatief en geduldig, wat ook zeker bijdraagt aan het gehele proces. Kortom aan te raden!

Geef een reactie

Meer

Top service!

Tevreden
Kliniek ABC Clinic
Specialist: Drs. M. Wichers
    
Kosten behandeling € 149
Naam Michael
Behandeld op26 november 2015
BehandelingBotox | Botox

Mijn 2e ervaring bij ABC kliniek voor een botox behandeling. Tevreden met het resultaat maar wat ik net zo belangrijk vind is de service en gastvrijheid die de kliniek biedt! Mijn ervaring is dat ze eerlijke adviezen geven en je tot niets verplichten.

Geef een reactie

Meer

Acne behandeling

Tevreden
    
Kosten behandeling € 125
Naam Marieke
Behandeld op26 november 2015
BehandelingAcne therapie

Ik ben via een vriendin terecht gekomen bij de kliniek. Ik zat eerst bij een schoonheidsspecialiste voor mijn acne. Ik merkte dat er weinig verandering in zat. Toen een vriendin van mij bij deze kliniek kwam. Ik dacht: "zo erg is het toch niet, huidtherapie klinkt wel heel erg". Maar blij dat ik ben geweest. Super geholpen door Michelle, denken fijn met je mee en erg eerlijk en vriendelijk. Heel toegankelijk, en laagdrempelig. Voor de kleinste dingen kan je terecht. En het resultaat is super.

Geef een reactie

Meer

Naturel resultaat

Tevreden
    
Kosten behandeling € 425
Naam Wendy
Behandeld op25 november 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Ik heb een vrij klein mondje en smalle bovenlip van nature. Na de lipvergroting is deze iets meer aanwezig en volle bovenlip. Niets teveel maar juist een heel naturel resultaat. Niemand in mijn omgeving die een grote verandering zag en daar was ik juist heel blij mee.

Geef een reactie

Meer

doel treffend

Tevreden
    
Kosten behandeling € 250
Naam Meta
Behandeld op25 november 2015
BehandelingLaser ontharen

Goede ervaringen met deze kliniek, het gaat allemaal heel professioneel en ze leggen rustig uit wat er gaat gebeuren. Ik ben inmiddels ongeveer 10 keer behandeld en vrij van haar (over een periode van 1,5 jaar omdat je na een paar maanden soms toch weer een aantal haren hebt). Het laser ontharen is niet pijn vrij, maar ze doen echt hun best om het te verzachten en je even de tijd te geven om bij te komen als dat nodig is.

Geef een reactie

Meer

change staat voor resultaat en kwaliteit

Tevreden
   
Naam kristina
Behandeld op25 november 2015
BehandelingLamp of laser

Ondertussen heb ik 6 behandekingen gehad bij Change (benen, oksels en bikini). de lasers geven meer dan het gewenste resultaat, ik ben erg tevreden. mijn specialist angelique is erg professioneel, open en geeft altijd de goede informatie. staat altijd klaar om afspraken in te plannen en te wijzigen en komt de klant altijd tegemoet. een aanwinst voor change! ik zou change aan iedereen aanbevelen die goede ressultaten verwacht, een professionele houding en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Geef een reactie

Meer

Deskundig

Tevreden
    
Kosten behandeling € 150
Naam Neb
Behandeld op24 november 2015
BehandelingChemische peeling | Huidconditie

Een zeer deskundige aanpak. Een fijneen informele wachtruimte waar je goed en vriendelijk ontvangen wordt. Zowel een peeling als een laserbehandeling (voor mij onderbenen) gehad bij Jolanda. Jolanda is zeer vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader voor anderen.

Geef een reactie

Meer

Naturel

Tevreden
    
Kosten behandeling € 345
Naam Debby
Behandeld op23 november 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Ik ben zeer tevreden over de kennis en het resultaat. Wat je ook laat doen bij Annemarie je blijft er natuurlijk uitzien. Mooie kliniek, vriendelijke ontvangst, maar allerbelangrijkste voor mij is dat Annemarie altijd eerlijk is en nooit zomaar wat doet. Resultaat is altijd verbluffend.

Geef een reactie

Meer

Ooglidcorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 975
Naam Inge
Behandeld op23 november 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Voordat ik de behandeling liet doen, las ik ook ervaringen op diverse sites met als reactie, eerder laten doen. Dat kan ik zeker beamen. Ik heb een opener en jongere blik. Vooral mijn hardnekkige eczeem is een stuk minder geworden. Annemarie en haar collega’s zijn kundig en professioneel.

Geef een reactie

Meer

Laser Skin Clinics

Tevreden
    
Kosten behandeling € 190
Naam Nadia L.
Behandeld op23 november 2015
BehandelingAcne therapie

Laser Skin Clinics. Een praktijk waar ik al jaren kom. In het verleden heb ik hier diverse behandelingen ondergaan. Altijd tevreden geweest over het resultaat en de service. Vrij recent heb ik een acne behandeling ondergaan: microdermabrasie in combinatie met een chemische peeling en laser. Tijdens de behandeling werd duidelijk uitgelegd wat en waarom er iets werd gedaan. Na de behandeling had ik een rode huid en ben ik gaan schilferen. Pas na ongeveer een week zag ik het resultaat: Het leek net alsof ik een nieuwe huid had gekregen. Het zag er veel beter, veel frisser en veel fitter uit dan voorheen. Een resultaat wat ik altijd gewend ben van elke behandeling bij Laser Skin Clinics! Kortom, ik ben zeer tevreden en raad iedereen die zijn huid een boost wilt geven Laser Skin Clinics aan!

Geef een reactie

Meer