Goede beslissing

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3200
Naam Germaine
Behandeld op23 augustus 2016
BehandelingLaser lipolyse onderkin

Ik ben klein met een normaal postuur en had al ongeveer 10 jaar last van een behoorlijke onderkin. Vooral bij het naar beneden kijken was dit erg zichtbaar. De contouren in mijn gezicht waren verdwenen en voor mijn gevoel ging mijn gezicht direct over in mijn hals. Bij ons in de familie komt dit vaker voor. Voor zover mij bekend waren alleen snijden en liposuctie een middel om dit op te lossen. Voor mij geen optie. Een paar maanden geleden, na uitgebreid het Internet te hebben verkend, kwam ik uit bij de Van Rosmalen Kliniek die een Smart lipo laser behandeling hebben voor de onderkin. Kort gezegd wordt het onderhuidse vet gesmolten en treedt er ook een verstrakking van de gezichtscontouren op. Het consult gaf duidelijke informatie en na een korte bedenktijd was het ook nog mogelijk wat verdere telefonische toelichting van de arts te krijgen. Ik ging voor de behandeling die mij erg meeviel. Na de ingreep was de eerste dagen een bandage nodig om de zwellingen te verminderen. Na een week zag ik al een voorzichtige gezichtscontour verschijnen. Het uiteindelijke resultaat zou pas na 6 maanden zichtbaar zijn. In die periode zag ik mijn gezicht langzaam veranderen. Het vet was weg (en zal ook niet meer terugkeren) en de contouren werden steeds duidelijker. Voor mijn gevoel heb ik mijn oude gezicht weer terug. Ben zeer tevreden met het resultaat en ik beschouw de Lipo laser behandeling als een van mijn betere beslissingen.

Geef een reactie

Meer

Weg met die ouderdomsplekken

Tevreden
    
Kosten behandeling € 49
Naam Harry
Behandeld op22 augustus 2016
BehandelingLaser tegen pigmentvlek

Ik had al jaren een aantal ouderdomsplekken op mijn gezicht. Ze werden steeds groter en donkerder en ik kon er niet vanaf blijven. Ook kreeg ik steeds meer vragen vanuit mijn omgeving wat voor plekjes ik daar had. Twee maanden geleden was ik het zo zat dat ik besloot om advies in te winnen bij de van Rosmalen Kliniek. Ik ben hier geholpen door Silvia. Zij stelde mij op mijn gemak en vertelde dat ik echt niet de enige man was die hiervoor naar de kliniek kwam. Dat was fijn om te horen! Ze heeft mij duidelijk uitgelegd wat de behandeling inhield en wat ik kon verwachten. Na 2 cryopen behandelingen zijn mijn ouderdomsplekken zo goed als verdwenen. Ik ben super blij met dit resultaat en had niet verwacht dat door zo’n simpele en snelle behandeling zo’n goed resultaat behaald kon worden. Bedankt Silvia!

Geef een reactie

Meer

Zonder concealer de deur uit!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 495
Naam Anne
Behandeld op18 augustus 2016
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Ik heb altijd donkere kringen onder mijn ogen gehad waardoor mensen altijd zeiden dat ik er steeds maar moe uitzag. Ik ben medio juli bij Annemarie geweest om daar wat aan te laten doen. De behandeling duurde ca. 30 min en was goed te doen. Ik ben vervolgens lekker op vakantie gegaan en met een mooi kleurtje thuisgekomen. Bemerkte ik vandaag dat ik gewoon naar mijn werk ben gegaan zonder concealer op te doen! (dit deed ik nooit!) Mensen spreken me aan dat ik er uitgeslapen uitzie.

Geef een reactie

Meer Meer

Schandalig!

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 3450
Naam Pietro
Behandeld op16 augustus 2016
BehandelingLiposculptuur

Mensen ga niet naar Acura en Pascal Duijsters! Deze zijn niet eerlijk! Ik heb daar een vaserliposuctie ondergaan 1 oktober 2015 en een correctie 15 april 2016.
In beide gevallen werd er veel te weinig vet weggehaald! Men scheept je af onder het mom dat je een erg dikke huid hebt! Wel nu dan dan heb ik nu op mij buik onder andere nog een olifantenhuid! Ik pak na de correctie nog steeds ongeveer drie centimeter op mijn buik op! De klantvriendelijkheid van Duijsters is ver te zoeken! Bij de eerste keer enkele minuten na het voldoen van het restantbedrag van mij aan de balie en vlak voor de operatie kreeg ik van Duijsters het volgende te horen: Als je niet achter de behandeling staat doen we het niet! Ik heb gehoord van Iris dat je een paar keer had gebeld. Ik zei nee ik ben nu hier en ga niet meer weg! Ik had drie of vier keer voor de operatie gebeld met vragen maar blijkbaar vinden ze dat bij Acura maar een vervelende zaak. Dus ging ik met een vervelend verbluft gevoel naar de operatiekamer. Tijdens de operatie had ik twee keer heftige pijn op mijn borst en op mij buik. Blijkbaar was de verdoving niet sterk genoeg. Na de operatie kwam Duijsters op mijn kamer op te vermelden dat alles wat goed gegaan en er op mij buik helemaal geen vet meer zat. Helaas bleek in de volgende maanden daarna dat er nog veel vet was achter gebleven. Ik werd niet serieus genomen door Duisters deze probeerde mij af te schepen onder het valse voorwendsel dat ik een zeer dikke huid heb! . Ik ging daar niet mee akkoord en heb de hulp ingeroepen van een andere arts. Deze concludeerde dat er teveel vet was achtergebleven en in het midden van mijn buik zelfs een te veel is weggenomen.Dit zou dan op den duur gaan rimpelen!. Deze arts heeft toen een verslagje voor mij gemaakt dat ik Duijsters heb laten zien. Duijsters bleef echter bij zijn standpunt bij tussentijdse extra controle. Bij de eindcontrole werd mij dan uiteindelijk na een boel gedoe toch een correctie aangeboden en deze vond plaats op 15 april 2016. Duijsters bezocht mij na de tweede operatie wederom op mij kamer en vermelde dat ik nu letterlijk vel over spieren was. Helaas werd er toen weer te weinig vet weggehaald zo blijkt in de loop van de verlopen maanden! Ik pak nu nog steeds zo’n meer dan drie cm vet op tussen mijn duim en wijsvinger en ik ben onder bij mijn navel scheef…Duijsters doet een beroep op mijn zeer dikke huid wederom! Hij zei hij wil me niet verder helpen voor hem is de zaak afgedaan. Of anders moest ik maar weer komen met een verslag van een andere arts die concludeerde dat er nog een teveel aan vet zit en ik geen olifantenhuid heb! En indien zo dan zagen we dan wel verder zei hij! Duisters wilde er niet meer over praten en verzocht mij er over te stoppen anders werd hij boos zo zei hij!

Nu dus meer dan 10 maanden na de eerste operatie en 3450,- lichter heb ik nog steeds geen fatsoenlijk resultaat bereikt van de liposucties bij Acura! Het enige dat het geval is is dat er een beetje minder vet is. Overigens deed Duijsters vaak zijn beroep op"het is minder”! Maar een liposuctie doe je niet alleen maar om wat minder vet te krijgen en 1 mm is ook al minder.

Ik ga mij hier dus niet bij neerleggen. Mensen kijk op het internet goed naar deze kliniek en arts! Er zijn veel slechte reviews en rare verhalen over! Kijk ook op hun voormalige naam: Silhouet kliniek! Ik kwam er te laat achter ondanks dat ik dacht dat ik mijn huiswerk goed had gedaan. Een vervolg volgt! Pietro.

Geef een reactie

Meer

Labia

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
    
Kosten behandeling € 995
Naam Ied
Behandeld op10 augustus 2016
BehandelingSchaamlip correctie

Uitmuntend kliniek veldhoven.
De dames van het afspraken bureau Zeer vriendelijk en meedenkend.
De arts en verpleging Zeer vriendelijk duidelijk in uit leg… Voor je het weet was de behandeling voor bij.. De verdovingsprik was het minst plezierig, de verdere behandeling Zeer goed te doen sfeer erg plezierig.. Heerlijke koffie gekregen an de be handling in de rust kamer. Nettie’s schoon Zeer profession eel..een 10 !!!

Geef een reactie

Meer

Geweldig

Tevreden
Kliniek Skinject
Specialist: Dr. Willeke Kamphof
    
Kosten behandeling € 189
Naam Jacqueline
Behandeld op8 augustus 2016
BehandelingBotox | Azzalure

Willeke is betrouwbaar en zeer kundig. Ik wou van alles alleen zij attendeerde mij erop dat ik dat helemaal niet nodig had, nou dat was ook voor het eerst. Dames geef toe dat hoor je anders toch niet vaak, tenminste ik niet. Gebruik botox al jaren en liet dat doen bij zeer goede klinieken. Bij Willeke kamphof ben ik op me gemak en laat het aan haar over. Willeke dank je wel!

Geef een reactie

Meer Meer

fillers tegen wallen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 850
Naam Mirthe
Behandeld op8 augustus 2016
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Ik heb lang getwijfeld over een behandeling tegen mijn wallen, maar uiteindelijk toch besloten er iets aan te doen en daar ben ik echt ontzettend blij mee. Ik was altijd bang dat het te ingrijpend en definitief zou zijn, maar doordat het fillers zijn is dit totaal niet het geval. De behandeling viel mij alles mee en Freek is ook heel aardig en weet je volledig op je gemak te stellen. Je merkt dat hij ervaren is en zich echt in je verplaatst en op basis daarvan een eerlijk en gedegen advies geeft. Zelf liep ik al 10 jaar of langer met mijn ‘wallen-probleem’/frustraties rond en deze simpele behandeling heeft een wereld van verschilt gemaakt. Absoluut een aanrader dus. Natuurlijk is het ook wel iets wat nou eenmaal bij mij hoort, dus het zal nooit zo egaal of glad zijn als bij sommige andere mensen, maar dat kan ik na deze behandeling wel veel beter accepteren. Ik kan eindelijk zonder make-up ( concealer ) naar buiten zonder het gevoel te hebben dat ik op een zombie lijk ;’) Als ik al enige verwachting had, heeft het er absoluut aan voldaan.

Geef een reactie

Meer Meer

10 jaar jonger

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1650
Naam Ingrid
Behandeld op5 augustus 2016
BehandelingOnderooglidcorrectie

Heb ingreep onder algehele narcose ondergaan, dus heb er niets van gemerkt. Vooraf goede uitleg gekregen en achteraf prima verzorging. Arts neemt ruimschoots de tijd voor je. Je voelt je hier geen nummer. Napijn viel erg mee. alleen eerste avond paracetamol genomen. Verder nergens last van gehad. Bloeduitstortingen trokken snel weg. Hoor nu alleen maar reacties dat ik er 10 jaar jonger uit zie :-)

Geef een reactie

Meer

Fantastisch goed!!

Tevreden
Kliniek Skinject
Specialist: Dr. Willeke Kamphof
    
Kosten behandeling € 200
Naam Dr, Willeke Kamphof
Behandeld op4 augustus 2016
BehandelingFillers | Belotero

Door in mijn puberteit veel last gehad te hebben van acne heb ik in mijn gezicht flinke littekens hiervan overgehouden. Door de jaren heen veel behandelingen ondergaan maar niks hielp echt. Totdat ik bij Willeke kwam en zij mij aanraadde om 3x een behandeling te ondergaan met fillers. Ik ben nu 46 jaar en heb voor het eerst sinds mijn tienerjaren weer een mooie, bijna helemaal egale huid. Wat ben ik er blij mee!

NB ik vind Willeke een deskundige arts die echt de tijd voor je neemt, goed de mogelijkheden door bespreekt met de te verwachten resultaten, met daarbij een opgave van de kosten. Ik vind haar ook lief, gezellig en heel laagdrempelig (ze heeft absoluut geen "dokters-air").

Geef een reactie

Meer