Super tevreden over schaamlipcorrectie!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 975
Naam M.
Behandeld op4 september 2015
BehandelingSchaamlip correctie

Ben super tevreden over de correctie. Van alle voorafgaande ongemakken af. Herstel ging zeer voorspoedig. Voor tijdens en na de behandeling ben ik zeer fijn geholpen.

Geef een reactie

Meer

Niet twijfelen; gewoon doen!

Tevreden
Kliniek Ooglift
Specialist: Dr. R.A. Geerling
    
Kosten behandeling € 875
Naam B.C.
Behandeld op2 september 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Dr. R.A. Geerling is een deskundig arts en een vriendelijke man. Samen met zijn team zorgen zij ervoor dat je op een ontspannen manier de behandeling ondergaat. En het resultaat is prachtig.
Kortom: stop met twijfelen en gun jezelf dit.

Geef een reactie

Meer

Helaas niet tevreden

Niet tevreden
   
Naam Anoniem
Behandeld op1 september 2015
BehandelingFillers of Lipofilling

Ik ben ook bij Cynthia geweest, duidelijk uitgelegd wat ik wilde behandeling gehad maar amper verschil dus niet tevreden. Gebeld, terug geweest en toen zei ze mij dat ze haar werk heeft gedaan en meer kon zij niet doen. Toch raar dat ze eerst zegt dat het wel kan, eenmaal betaald en na de behandeling kan ze het dus niet opvullen. Ik vind dit niet eerlijk, ik vind dat je als cosmetisch arts een goed en duidelijk advies moet krijgen. Achteraf meerdere ontevreden mensen gesproken.

Geef een reactie

Meer

Prima!

Tevreden
Kliniek Liquidbeauty
Specialist: N. Smolska
    
Kosten behandeling € 250
Naam Renee
Behandeld op31 augustus 2015
BehandelingFillers | Stylage

Ik heb geen moeite met mijn rimpels, maar wel volumeverlies van bijvoorbeeld mijn lippen. Zodoende kwam ik in contact met Natasha.
Een hele fijne, integere vrouw. Zij geeft kwaliteit voor een scherpe prijs.
En ik ben weer helemaal blij om mijn lippen terug te hebben, zoals ze waren 😉

Geef een reactie

Meer

Borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3750
Naam *
Behandeld op31 augustus 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

In april heb ik een borstvergroting gehad. Ik zat hier al jaren mee in mijn hoofd. (leeftijd 22) Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. Ik ben na veel speuren op het internet én de positieve reacties die ik om mij heen had gehoord bij Kliniek Heyendael uitgekomen.
Ik heb een consult aangevraagd en werd daar goed begeleid. We hebben toen gekeken wat bij mijn lichaam zou passen en zijn uitgekomen op 390cc. Nog geen maand later was de operatie al. Alles werd die dag nog een keer duidelijk verteld. Binnen een klein uurtje was het al weer gebeurt. Het personeel heeft mij goed geholpen en de eerste dag ook goed verzorgd. Ik heb de eerste 3/4 dagen echt veel pijn gehad. Omdat ik van een mini A naar een 75D ben gegaan stond het behoorlijk strak. Een tip is koelen met icepacks, heeft bij mij veel geholpen. Die paar dagen pijn is het dubbel en dwars waard geweest. Vorige week de laatste controle gehad en alles was helemaal prima. Ik zou als je twijfelt hier zeker een consult aanvragen!

Geef een reactie

Meer

Tevreden met kliniek en arts

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3400
Naam anoniem
Behandeld op30 augustus 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Ik ben zeer tevreden. Voelde me altijd op mijn gemak en had vertrouwen in iedereen. Dit was ook terecht. Dokter Straten heeft altijd goed naar mij geluisterd en heeft mij nooit iets opgedrongen. Ik had een 70A en wilde niet te groot omdat ik zelf nogal klein ben. Ik heb 255cc achter de borstspier laten plaatsen en het lijkt nu een kleine C te zijn geworden. Het is officieel een 70E maar dit klinkt meer dan dat het werkelijk is! Behandeling is snel en goed verlopen. Werd na de behandeling goed gecontroleerd en in de gaten gehouden voordat ik naar huis mocht. Ik heb na enkele dagen waarschijnlijk een borstspier verrekt want ik kreeg heel erg pijn. Dit heeft het herstel met een week vertraagd. Tijdens deze pijnlijke week heb ik heel vaak gebeld met de consulente en zij heeft mij altijd vriendelijk te woord gestaan en gerust gesteld. Ik heb zelfs een keer foto’s gestuurd naar de chirurg om te controleren of alles er nog goed uit zag. Ik woon niet in de buurt van de kliniek dus dit was een prima oplossing. De kliniek zelf ziet er van binnen niet echt mooi uit (wel schoon en netjes) maar als je daar doorheen kan kijken dan is er niets aan de hand.
Ik ben goed geadviseerd en ben erg tevreden met het resultaat!

Geef een reactie

Meer Meer

Top kliniek en top chirurg

Tevreden
   
Kosten behandeling € 2950
Behandeld op28 augustus 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Echt een super ervaring bij kliniek Heyendael gehad. De eerste consult waar ik zo tegenop zag viel echt 100% mee. Had eerst de intakegesprek bij Tanne en daarna door naar dhr Frans Straten. Hier werden de wensen en wat mogelijk was heel duidelijk verteld net zoals de mogelijke complicaties. Doordat dhr Straten ook echt naar je luisterde en je toch een goed gevoel gaf was ik er na mijn eerste consult direct al uit.
Op de dag van de operatie werd ik zeer vriendelijk ontvangen en mocht als eerste mee naar de ok. Na de operatie werd je ook goed in de gaten gehouden en mocht na een tijdje weer de afdeling op. Na wat gegeten te hebben liep ik al wat heen en weer op de gang. Tanne die de intake had gedaan kwam zelf ook nog even langs om te kijken hoe het met je gaat en had zelfs een bloemetje mee dat vond ik erg leuk.
En het eind resultaat is echt prachtig ben inmiddels bijna 6 maand po en het ziet er mooi natuurlijk uit.

Je staat als persoon centraal en bent absoluut geen nummer, daarom zou ik ook zeker deze kliniek aanraden.

Geef een reactie

Meer

Tanden witten clinic63 NIET DOEN!!

Niet tevreden
Kliniek Clinic63
    
Kosten behandeling € 75
Naam P.S.
Behandeld op28 augustus 2015
BehandelingWhitening gel

NIET DOEN!
Ik heb mijn tanden laten witten via een actie van groupon. Ik dacht laat ik het proberen, reviews gelezen dat het resultaat gaf. Echter ben ik helaas dik teleurgesteld, terwijl ik nog voor de extra wit behandeling heb gekozen!

Ik kwam hoopvol aan in een mooi pand. Helaas was de ontmoeting met de arts erg chaotisch, er werd niet voorgesteld, alles was kort, geen inlichting of uitleg.
Ik wam in een wit kamertje terecht en moest 40 min lang naar een witte muur staren.. De arts liet het resultaat zien en het leek er op dat mijn tanden iets lichter waren maar dit kwam echter door de gel die nog op je tanden zit en die je er vervolgens af moet poetsen.
Ik raad niemand aan om hier je tanden te laten bleken, je hebt er niks aan. Zonde van je tijd en geld!! Ik ben voor niks helemaal naar Amsterdam gereden!

Geef een reactie

Meer

Super Happy

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3675
Naam Happy
Behandeld op27 augustus 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Na jaren twijfel toch de stap gezet om een borstvergroting te ondergaan en wat ben ik blij met het resultaat!! Vanaf het begin heeft kliniek Heyendeal mij gerust gesteld en fantastisch begeleid in het "proces". Ik ben zeer enthousiast over de specialisme van Dhs. Frans Straten (fantastische arts!!). Hij weet wat hij doet en levert prachtig resultaat. In het begin werd ik overspoeld met de nieuwe termen zoals "cc’s, projectie etc." en zag de bomen door het bos niet meer. Dhs. Straten en zijn assistente hebben mij voorzien van informatie & advies en mij geholpen om die grote stap te zetten. Na mijn operatie werd ik zelfs nog verwent met een prachtige bos bloemen namens Kliniek Heyendael. Ik kan er niets anders over zeggen dan dat ik zeer en zeer tevreden ben. Ik wil het hele team nogmaals hartelijk bedanken!

Geef een reactie

Meer

Een buitengewoon tevreden patient

Tevreden
Kliniek Huisartskliniek
Specialist: Dr. N. Adamo
    
Kosten behandeling € 650
Naam N.N
Behandeld op26 augustus 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Mijn buitengewone tevredenheid wil ik graag met u delen zodat eventuele twijfels worden weggenomen bij het zoeken van een cosmetisch behandelaar.
Precisie is het goede woord wat ik ervaren heb in huisartskliniek.nl ook rust, tijd en goede complete informatie voor/na en tijdens behandeling waren uitstekend. Een zichtbaar eindresultaat waar ik blij mee naar buiten kan. Chapeau!

Geef een reactie

Meer

Frons voorhoofd

Tevreden
    
Kosten behandeling € 300
Naam Eva
Behandeld op26 augustus 2015
BehandelingBotox | Botox

Zeer zorgvuldige uitleg, informatie, huidanalyse uitgevoerd door dr. Rosmalen. Dr. Rosmalen gaat uit van de vraag van de client. Zij biedt dan de mogelijkheden die aansluiten op deze vraag, geen overbodige extra’s. Behandeling geeft een zeer natuurlijk resultaat, zoals gewenst. Nabehandeling/controle ook zorgvuldig. 2e behandeling volgens planning was nodzakelijk.

Geef een reactie

Meer