Vreselijk

Niet tevreden
Specialist: Drs. H. Wilmink
    
Kosten behandeling € 1500
Naam Nooit meer
Behandeld op18 oktober 2017
BehandelingFillers of Lipofilling

Aangegeven dat ik niet tevreden ben , maar niets meer van Velthuis kliniek gehoord.
Na een telefoontje van mij werd beloofd dat ik terug gebeld zou worden…….u raadt het al, niets meer gehoord.

Reacties: 2

  1. Excuses voor het ongemak, wij zouden graag alsnog met u in contact komen. Kunt u uw gegevens sturen naar [email protected]? Dan zorgen wij dat er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen wordt. Met vriendelijke groet, Kelly

    • Dat contact is er al geweest, ik ben met een kluitje in het riet gestuurd op een heel nare manier.
      Dit gebeurt mij geen tweede keer.

Geef een reactie

Meer

Zij helpt mij!

Tevreden
Specialist: Anouk Jochemse
    
Kosten behandeling € 2000
Naam Zehra
Behandeld op16 oktober 2017
BehandelingLaser ontharen

Leuke dames die mij helpen bij mijn wens. Heb altijd een vriendelijk welkom. Wordt snel en prettig verzorgt.

Geef een reactie

Meer

Ooglidcorrectie

Tevreden
Kliniek ABC Clinic
Specialist: Drs. Gerd Fabré
    
Kosten behandeling € 1495
Naam Jeroen Smits
Behandeld op16 oktober 2017
BehandelingOnderooglidcorrectie

Als ondernemer en (tv-)presentator vind ik het belangrijk er verzorgd en uitgerust uit te zien. Reden om iets aan mijn wallen te laten doen! Bij ABC Clinic heb ik onlangs een oogcorrectie laten uitvoeren door Drs. Gerd Fabre. Een spannende ervaring, maar wat ben ik blij met het resultaat. Mijn ervaring met ABC Clinic is erg goed, van intake tot en met de nazorg!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie

Meer

Ooglidcorrectie

Tevreden
Kliniek ABC Clinic
Specialist: Drs. Gerd Fabré
    
Kosten behandeling € 1495
Naam Jeroen Smits
Behandeld op12 oktober 2017
BehandelingOnderooglidcorrectie

Als ondernemer en (tv-)presentator vind ik het belangrijk er verzorgd en uitgerust uit te zien. Reden om iets aan mijn wallen te laten doen! Bij ABC Clinic heb ik onlangs een oogcorrectie laten uitvoeren door Drs. Gerd Fabre. Een spannende ervaring, maar wat ben ik blij met het resultaat. Mijn ervaring met ABC Clinic is erg goed, van intake tot en met de nazorg!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie

Meer Meer Meer

Top! Effectief en volledig pijnloos

Tevreden
Specialist: Anouk Jochemse
    
Kosten behandeling € 1700
Naam Lisette
Behandeld op4 oktober 2017
BehandelingLaser ontharen

Vandaag pas de derde behandeling gehad, echter is de haargroei is al sterk afgenomen. Hoewel ik na in het verleden meerdere IPL behandelingen te hebben ondergaan bang was voor pijn is dat bij deze methode niet nodig. De behandeling is pijnloos. Behandelaarster Anouk is aardig en professioneel.

Geef een reactie

Meer

Geen resultaat na facelift + lipofilling

Niet tevreden
Specialist: Drs. H. Wilmink
    
Kosten behandeling € 9750
Naam teleurgesteld
Behandeld op3 oktober 2017
BehandelingFacelift behandeling

Facelift plus lipofilling laten doen voor bijna 10.000 euro.
Resultaat niet zichtbaar.
Wat bijna niemand weet :
Arts heeft inspanningsverplichting en géén resultaat verplichting wat de arts een vrijbrief geeft .
Hij heeft geopereerd ( inspanningsverplichting ) , mislukt het, jammer dan…want garantie ( resultaatverplichting ) is er niet.
Helaas kwam ik daar achter toen het te laat was.
10.000 naar de haaien.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie

Meer

Laser

Tevreden
Specialist: Anouk Jochemse
    
Kosten behandeling € 1700
Naam E. Nikki
Behandeld op2 oktober 2017
BehandelingLaser ontharen

Zeer vriendelijke en goede behandelingen. Anouk legt veel uit en is daarnaast gezellig om mee te kletsen. je voelt je geen moment ongemakkelijk! Mijn haren blijven langer weg en komen zachter terug. Ook zijn het er aanzienlijk minder!

Geef een reactie

Meer

Heel tevreden

Tevreden
Specialist: Besna Ibrahim
    
Kosten behandeling € 740
Naam Amber
Behandeld op1 oktober 2017
BehandelingLaser ontharen

Mijn ervaring bij Change Laserclinic is erg positief.
Zowel de resultaten van het 100% pijnloos laseren, als de service van de lieve dames.
Ik ga hier met een lach naar toe en loop nog vrolijker de deur uit!!!

Geef een reactie

Meer

Botox

Niet tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 150
Naam Anoniem
Behandeld op28 september 2017
BehandelingBotox | Botox

Via Groupon heb ik een aanbieding gezien 150 euro voor 3 zone botox behandeling. Vond dit opvallen duur. Vervolgens heb ik research gedaan naar het bedrijf, echt is informatie over het bedrijf slecht te vinden via internet. Heb besloten het bedrijf te gaan bellen. Kreeg een vrouw aan de telefoon met gebrekkig Nederlands. Vervolgens heb ik gevraagd voor een consult gesprek en eventueel een behandeling. Dit zou ze me per mail sturen. Via mail kreeg ik een aantal datums waarin ik uit mocht kiezen welke dagen mij het beste uitkwam. De "kliniek" heeft openinstijden tot en met 22:00. Ik krijg een datum en tijdstip waarin staat dat ik welkom ben om 21:00. Dit heeft me doen denken! Hoe kan je nou binnen 1 uur een consult gesprek voeren en eventueel de behandeling? Vervolgens heb ik de volgende dag nogmaals gebeld naar de "kliniek". Weer hetzelfde vrouw met haar gebrekkig Nederland genaamd Laura. Het was zo moeilijk om het probleem kenbaar te maken. Ze begree niet waar ik het over had. Met pijn en moeite heb ik me toch verstaanbaar kunnen maken, en ze gaf aan dat ze alleen voor de botox behandeling een afspraak had gemaakt terwijl ik al vaker heb geroepen dat ik eerst een consult gesprek wil. Tevens wat ik vergeet te melden is, zodra ik "Laura" aan de telefoon heb, wordt er continu gezegd dat ik geen Groupon voucher moet kopen. "Je kan namelijk voor hetzelfde bedrag bij ons in de kliniek terrecht" en ja ze hebben een pinautomaat, niet te vergeten. Ze zou kijken naar een alternatief datum met meer tijd voor een gesprek. Dag laten stuur ik het kliniek een mail, om te vragen wat de naam is van het desbetreffende arts. Ik ontvang de naam van de arts en ga op research uit. Arts is nog in opleiding, is nog maar 26 jaar uit (weinig tot geen ervaring). Al met al heb ik besloten niet in zee te gaan met deze "kliniek" vind het erg chaotisch. En heb het vermoeden dat ze niet volgens de officiele richtlijnen werken.

Reacties: 1

  1. Beste “anoniem”,

    Wij vinden het ontzettend jammer dat u op deze manier reageert. Uiteraard zullen wij niet meedoen aan modder gooien en om u te beschermen zullen we ook niet uw berichten aan ons (veelvuldig) openbaar maken. Als u de moeite heeft genomen om in uw niet gebrekkige Nederlands zo’n reactie te schrijven, was het eerlijker geweest te vermelden dat u niet meer welkom was bij ons (wat u schriftelijk heeft ontvangen). Dat is namelijk iets anders dan dat u besluit niet in zee te gaan met ons. Na uitgebreid uitleg en informatie, na meerdere data voorstellen en u netjes te woord staan was de maat namelijk vol nog vóór u langs kon komen. Dit omdat we niet graag gestalkt worden. Wij wensen de collega’s veel sterkte en voor u hopen wij oprecht dat u zult vinden wat u zoekt.

    Met vriendelijke groeten,

    Crown Beauty Centre

Geef een reactie

Meer

Botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam An
Behandeld op27 september 2017
BehandelingBotox | Botox

Ik kom al jaren bij Annemarie in de kliniek en wat daar zo prettig aan is is dat je precies krijgt wat bij jouw gezicht past.. De hoeveelheid Botox word afgestemd op wat mooi en natuurlijk is .. daarbij word naar het gehele oog gekeken dus ook de kleine lijntjes onder het oog.. Annemarie adviseerd om daar om de zoveel maanden een druppeltje te spuiten zodat het gehele oog er mooi en fris uit blijft zien.. met als resultaat een mooi uitgerust gezicht.. Ik kan niets anders zeggen dan dat het een hele fijne kliniek is met een warme uitstraling en fijn ontvangst..

Geef een reactie

Meer