Voorgelogen door Acura Medisch Centrum

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 3270
Naam Anoniem
Behandeld op22 mei 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Verschrikkelijke ervaring met deze kliniek. De avond voordat ik de borstvergroting zou krijgen, werd ik opgebeld. De chirurg zou ziek zijn en kon helaas niet opereren. De dag erna werd er zelfs van gemaakt dan hij minimaal 4 weken niet kon opereren wegens een virusinfectie. Een paar dagen later kwam ik er via via achter dat dit allemaal een leugen was, en de chirurg wel gewoon op andere plaatsen opereerde!! De kliniek had deze leugen naar buiten gebracht omdat er een technisch mankement in de operatiekamer was, en er daardoor niet geopereerd mocht worden. Toen ik ze hiermee confronteerde probeerden ze zich niet eens te verdedigen! Ik heb meteen de operatie geannuleerd en mijn aanbetaling terug gevraagd, die ik gelukkig al snel terug had. De desbetreffende chirurg (dr. Verdonck) heeft me erg goed geholpen door mij als nog een week later in zijn privékliniek te opereren. Super vent, die dr. Verdonck!! Maar Acura, bah, daar wil ik niets meer mee te maken hebben..

Geef een reactie


9 − 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Een ware uitkomst!

Tevreden
Specialist: Hana Moestoredjo
    
Kosten behandeling € 2150
Naam Hind
Behandeld op19 mei 2015
BehandelingLaser ontharen

Wat een geweldige ervaring! Na 4 behandelingen heb ik al een geweldige resultaat! Ik kan nu al zeggen dat ik bijna haarloos ben op mijn gehele benen, oksels en bikini! De behandel momenten zijn voor mij tevens een ontspan moment geworden. Onder het genot van een kopje thee ga ik een haarloos leven tegemoet. Verder mijn complimenten voor de medewerkers van Change Laserclinic! Ze zijn vriendelijk, aardig en top servicegericht! Eigenaresse zorgt ervoor je volledig geïnformeerd wordt in de intake en staat altijd open voor vragen.

Geef een reactie


7 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

Sculptra injecties in gezicht

Tevreden
    
Kosten behandeling € 350
Naam Alice Jalvingh
Behandeld op19 mei 2015
BehandelingFillers | Sculptra

Omdat ik me de laatste jaren steeds meer ergerde aan het invallen van mijn gezicht, ben ik via via bij Annebeth terecht gekomen. Ik sport veel en ben vrij tanig, wat zich vertaalt naar een goed lijf maar een beetje een ingevallen gezicht en wangen. Sculptra is echt fantastisch! Doordat het product de eigen collageen aanmaak versterkt zag ik na 1 behandeling al heel duidelijk verschil. Het volume in mijn gezicht is echt voller geworden en het mooie is dat het er natuurlijk uitziet en minimaal 2 jaar blijft. Ik moet nu nog 1 behandeling, want er zit elke keer 6 weken tussen, maar ben nu al enorm enthusiast. Daarbij is Dokter Kroeskop heel bekwaam, legt ze alles goed uit en is de nazorg uitstekend. Voor vragen kan ik altijd terecht. Ik raad de kliniek en de behandeling zeker aan!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 2

Meer

Happy!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2100
Naam A.P
Behandeld op18 mei 2015
BehandelingLiquid facelift

Dit had ik eerder moeten doen, al mijn vooroordelen en angsten waren onterecht. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en ik kreeg goed advies. Het is resultaat is precies wat ik gehoopt had, niet overdreven maar subtiel. Vriendelijk personeel en ik werd direct teruggebeld toen ik mij de volgende dag wat zorgen maakte over een blauw plekje. Het was niet geheel pijnloos maar lang niet zo erg als ik het mij had voorgesteld. Ik kreeg ook meteen een icepack om te koelen en dat hielp echt! ik zou zeggen, niet verder zoeken, maar hier een consult afspreken! Top!

Geef een reactie


6 + 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Fillers

Tevreden
    
Kosten behandeling € 550
Naam Fiene
Behandeld op18 mei 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Drs. Freek Broekhuijse is een vakbekwame arts. Hij heeft mij allereerst erg goed uitgelegd wat Juvederm precies inhoudt en wat de werking ervan is. Daarna legde hij mij uit hoe de behandeling eruit ging zien. Hierdoor kreeg ik erg veel vertrouwen erin en verliep de behandeling ook soepel. Het resultaat zag ik direct en ik ben er super blij mee!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 4 = 5

Meer

tevreden ervaring

Tevreden
Kliniek Biutifill
Specialist: Dr Jan Aghina
   
Kosten behandeling Free
Behandeld op17 mei 2015
BehandelingPDO draden

Ik werd vereerd met een pdo draden lifting decolleté
hoewel ik wat zenuwachtig was is de behandeling reuze meegevallen
Ik heb bijna niets gevoeld
na drie mnd werd me verteld zou resultaat beste zichtbaar zijn en enkele jaren houden

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 5 = 1

Meer

Frisse look

Tevreden
Kliniek Biutifill
Specialist: Dr Jan Aghina
   
Kosten behandeling € 450
Behandeld op16 mei 2015
BehandelingFillers | Princess

Ik wilde mijn neus lippen plooi verzachten. Door middel van de filler op het jukbeen, kaaklijn en rond de mond toe te passen, is het resultaat perfect! Super natuurlijk en subtiel! Ik zie er frisser en uitgerust uit! Top!
De princess filler geeft een natuurlijk effect, geen plastic hoofd. Dat vind ik heel belangrijk.

Geef een reactie


3 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

spataderen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 350
Naam nushin
Behandeld op16 mei 2015
BehandelingBehandelingen tegen spataderen

Ik ben voor mijn spataderen door Anouk te Molder geholpen.
Na de tweede behandeling had ik heel goed zichtbare resultaat.
Ik had eerste keer wat last van na pijn maar na de paardagen was voorbij. Bij tweede keer had ik helemaal geen pijn.
Ik krijg genoeg persoonlijke advies en heel veel aandacht .
prijs is betaalbaar.Ik ben erg tevreden over.
Ik kom ook voor laser ontharen bij Anouk en ben daar ook tevreden over.

Geef een reactie


2 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 11

Meer

Borst

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2600
Naam Daan
Behandeld op14 mei 2015
BehandelingImplantaat borstspier

In juli 2014 had ik een lek borstimplantaat, aangezien de operatie destijds niet naar wens was verlopen en ook de hersteloperatie niet kwam ik via via bij Diana Gabriels terecht.. het intake gesprek vond al plaats een week na ons telefonisch contact, ze wist gelijk wat mijn wensen waren en 2 weken later kon ik al terecht bij dr. Winters in Renswoude, hij was zeker niet te spreken over hoe het eruit zag en het was een uitdaging maar het resultaat is geweldig geworden. Ben ontzettend blij met het resultaat en het herstel is super snel gegaan.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


4 − 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

Droge oksels na een paar prikken

Tevreden
    
Kosten behandeling € 450
Naam Frederique
Behandeld op13 mei 2015
BehandelingBotox | Bocouture

De volgende behandelingen werden door Dr. Njoo bij mij gedaan: botox tegen overmatig zweten van de oksels. Ik ben erg tevreden met het resultaat van de behandelingen! Dr. David Njoo is een zeer ervaren en deskundige dermatoloog, vooral ook op het terrein van de esthetische dermatologie. Hij neemt alle tijd voor zijn patiënten, zowel voorafgaande aan, tijdens, en bij de nazorg van de behandelingen. Dr. Njoo werkt in een goed bereikbaar gezondheidscentrum in Amersfoort en, wat heel belangrijk is, hij doet alles zelf, zodat geen extra kosten worden doorberekend zoals bij de “fancy” prive klinieken met secretaresses en allerlei duur paramedisch personeel! Ik ben zeker van plan om t.z.t. weer bij door Njoo terug te komen.

Geef een reactie


7 − 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Kies voor dermatoloog Dr. Njoo te Amersfoort als je je huid je lief is!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 550
Naam Frederique
Behandeld op13 mei 2015
BehandelingFillers | Juvederm

De volgende behandelingen werden door Dr. Njoo bij mij gedaan: Juvederm Volift marionetlijnen. Ik ben erg tevreden met het resultaat van de behandelingen! Dr. David Njoo is een zeer ervaren en deskundige dermatoloog, vooral ook op het terrein van de esthetische dermatologie. Hij neemt alle tijd voor zijn patiënten, zowel voorafgaande aan, tijdens, en bij de nazorg van de behandelingen. Dr. Njoo werkt in een goed bereikbaar gezondheidscentrum in Amersfoort en, wat heel belangrijk is, hij doet alles zelf, zodat geen extra kosten worden doorberekend zoals bij de “fancy” prive klinieken met secretaresses en allerlei duur paramedisch personeel! Ik ben zeker van plan om t.z.t. weer bij door Njoo terug te komen.

Geef een reactie


5 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 4

Meer