fillers

Tevreden
   
Naam Jet
Behandeld op26 februari 2017
BehandelingFillers | Juvederm

prettige en professionele behandeling. na een week controle, toen nog even de puntjes op de i gezet.

Geef een reactie

Meer

Zeer tevreden!!

Tevreden
Specialist: Dr. Kerckhove
    
Kosten behandeling € 1350
Naam Charlotte
Behandeld op24 februari 2017
BehandelingLiposculptuur

Ik heb enkele dagen geleden een liposuctie van de flanken (love handles) ondergaan.

Enkele maanden daarvoor was ik reeds op gesprek geweest en ik had er meteen een heel goed gevoel bij. Het personeel was zeer vriendelijk en de arts was ook heel eerlijk en nam alle tijd die nodig was. Ook wat betreft de prijs zaten er geen addertjes onder het gras (in tegenstelling tot veel andere klinieken). Ik heb 1350 euro betaald voor de ingreep en 125 euro voor het drukpak (exact zoals op de site stond aangegeven). Daarnaast was het consult ook volledig gratis en vrijblijvend.

Enkele dagen geleden heb ik dan de stap gezet. Ik was zeer nerveus voor de operatie, maar het hele team heeft mij echt super goed opgevangen. Ik werd goed gerust gesteld en ook de arts deed enorm zijn best door de hele tijd met mij te praten en mij gerust te stellen. Ik mocht zelfs in de hand van een verpleegster nijpen en ik kreeg een koud washandje op mijn voorhoofd.
Na de operatie werd ik goed geholpen om in mijn drukpak te geraken en daarna kon ik zelfs nog even in een aparte ruimte op bed gaan liggen om wat te bekomen (+ koffie, koekje en warm dekentje).

Het is nog wat vroeg om al iets over het resultaat te zeggen, maar als ik in de spiegel kijk zie ik al een enorm verschil! Ook de 2 littekentjes op beide zijden zijn zeer klein.

Ik kan Kliniek Veldhoven echt aan iedereen aanbevelen. Ze streven er echt naar om je zo goed mogelijk te helpen en zijn echt zo vriendelijk. Het feit dat ikzelf er 5 uur voor in de auto heb gezeten, zegt volgens mij genoeg! :)

Geef een reactie

Meer

Het was het waard

Tevreden
Kliniek Mozart Kliniek
Specialist: Drs Olga Liplavk
   
Naam Marianne
Behandeld op23 februari 2017
BehandelingFillers | Restylane

Na lang aarzelen toch de stap gezet. Eerst overal op internet rondgekeken. Vooral recensies gelezen.
Sommige vielen meteen af, maar bij het Mozart Kliniek bleef ik steken.
Ik bekeek een you tube filmpje waarop ik Olga Liplavk aan het werk zag en vooral hoe zij iemand benaderd.
Dit sprak me aan en heb ik een 1e afspraak gemaakt. Ik vond het doodeng, het is toch je gezicht, maar na enkele minuten was ik gerust en had alle vertrouwen. Het was niet zo ga maar liggen en we gaan alles even doen en dit is de rekening. NEE we gingen zitten en stap voor stap bekijken wat ik vervelend vond en graag wat mooier wilde laten maken.
Inmiddels ben ik 3 keer geweest. De laatste keer voor nog 1 klein dingetje. Maar ik voel me een ander mens. Fantastisch en het grappige is niemand heeft er iets van gezien. Zo mooi is het. Maar waar ik aan kon merken dat het anders was, doordat ik vaak de opmerking kreeg goh. wat zie je er moe uit of kijk niet zo chagrijnig. Al na de 1e behandeling nooit meer gehoord.
Nu denk ik had ik het maar eerder gedaan, het is werkelijk te gek. En door het vakmanschap van Olga Liplavk loop ik nu bijna de hele dag glimlachend rond.

Geef een reactie

Meer

Er goed uitzien voor mijn leeftijd

Tevreden
Kliniek Mozart Kliniek
Specialist: Drs Olga Liplavk
    
Kosten behandeling € 800
Naam Helena
Behandeld op23 februari 2017
BehandelingFillers | Princess

Ik kwam bij dokter Olga terecht op aanraden van een vriendin die al jaren vaste klant is. Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb. Ik had al jaren het gevoel dat mijn uiterlijk niet paste bij mijn leeftijd en bij hoe ik in het leven stond. Vooral het feit dat mijn wangen zo waren gaan “hangen” stoorde mij heel erg. Olga is een zeer kundig arts, ze luistert goed naar je verhaal en kijkt goed naar je gezicht. Ze ziet precies wat er nodig is en weet dat ook goed uit te leggen. Zij heeft mijn kaaklijn en wangen met behulp van een filler strakker gemaakt en het resultaat is fantastisch, de “hamsterwangen” zijn verdwenen en het mooie is dat het er zo natuurlijk uitziet! Ik zal haar aan iedereen aanraden.

Geef een reactie

Meer

Fantastisch resultaat

Tevreden
Kliniek Huisartskliniek
Specialist: Dr. N. Adamo
    
Kosten behandeling € 545
Naam Wendy
Behandeld op22 februari 2017
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Vorige week woensdag geopereerd door Natal Adamo in Westervoort, het resultaat is een week later al verbluffend mooi. Hier had ik echt op gehoopt. Service is goed, het is een arts die echt weet wat hij doet, een vakman. Ik zou zeggen, niet twijfelen en gewoon doen. Zelf ben ik er zo bang voor geweest, over alles wat zou kunnen mislukken, of een tegenvallend resultaat, maar een weekje ongemak en je hebt hier jaren plezier van.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie

Meer

Doe het nu en stel het niet uit!

Tevreden
Specialist: Hana Moestoredjo
   
Naam Teb
Behandeld op20 februari 2017
BehandelingLaser ontharen

Dit is mijn eerste keer dat ik een laserbehandeling onder ga. Ik ervaar het als zeer prettig en vooral pijnloos. Ik ben heel blij met de resultaten! Echt super! Ik heb tijdens de behandelingen te maken gehad met zorgzame en hele lieve dames die deskundig zijn en hart voor het vak hebben. Mijn complimenten!

Geef een reactie

Meer

Triaderm is een zeer kundige praktijk, met een aanpak die echt werkt.

Tevreden
    
Kosten behandeling € 50
Naam Tineke
Behandeld op19 februari 2017
BehandelingAcne therapie

Sinds enkele jaren kom ik regelmatig bij Triaderm voor een acne gezichtsbehandeling met af en toe aanvullende peelings/ andere behandelingen. Wat ik fijn vind aan de huidtherapeuten van Triaderm is hun professionele aanpak, up to date kennis en persoonlijke begeleiding bij welke behandelingen of producten geschikt zijn voor mijn huid. En het belangrijkste, deze aanpak heeft echt effect! De behandelingen, adviezen en de producten tussen de behandelingen door hebben mijn huid ontzettend verbeterd. Hiermee heb ik een routine gevonden die mijn acne vrijwel heeft doen verdwijnen. De evidence-based aanpak van de huidtherapeuten spreekt mij erg aan en ik zal zeker nog lang klant blijven bij Triaderm. Ik ben door meerdere therapeuten geholpen (met name door Kim Berger en Kiki Fleming), en bij allen ervaar ik dezelfde professionele en kundige houding.

Geef een reactie

Meer Meer

Laser ontharen bikinilijn en bovenbenen

Tevreden
Specialist: M.G. Visser
    
Kosten behandeling € 990
Naam vrouw 45 jaar
Behandeld op9 februari 2017
BehandelingLaser ontharen

Mijn bikinilijn was al een aantal jaren niet meer mooi weg te krijgen met een scheermesje. Daarbij kwam dat er op mijn bovenbenen ook steeds meer donkere beharing kwam. Het werd er niet fraaier op. Daarom besloot ik om de overbeharing weg te laseren.
Nu na een aantal behandeling is het resultaat al duidelijk zichtbaar. Het duurt langer voordat de haartjes terug komen, het aantal is minder en ze zijn lichter van kleur.
De behandeling bij Laser Skin Clinics is aan te raden, je wordt netjes geholpen en van te voren is er een intake, waarbij alles perfect wordt uitgelegd.
De behandeling is niet pijnlijk (speldenprikjes), na die tijd ook geen uitslag of vlekken.

Geef een reactie

Meer

Super ontharing

Tevreden
Specialist: Melaney
    
Kosten behandeling € 1145
Naam Sascha
Behandeld op8 februari 2017
BehandelingLaser ontharen

In 5 behandelingen is bijna al mijn beenhaar weg! Dat terwijl ik daarvoor om de dag moest scheren. Je voelt speldeprikjes tijdens het laseren, op sommige plekken meer dan andere, maar het is goed te doen. De totale behandeling zijn 6 x hele benen, bikinilijn en oksels. Bij mij duren de oksels en bikinilijn iets langer, maar er is al heel veel haar weg. Kortom: heel erg tevreden!

Geef een reactie

Meer Meer

Lipofilling lippen

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Job Thuis
    
Kosten behandeling € 850
Naam Maria
Behandeld op7 februari 2017
BehandelingFillers | Lipofilling

Ik heb vorige week een Lipofilling gedaan. Dat betekend vet weg halen en plaatsen in een andere plek. Behandeling zelf is vrij pijnloos. Ik ben echt ontzettend tevreden. Van te voren twijfelde ik wel heel erg, omdat het een chirurgische ingreep is. Ik ben pas 23, dus ik heb er wel een aantal maanden over getwijfeld. Achteraf gezien helemaal nergens voor nodig. Ik vind het echt super gedaan. Kliniek is super. Dokters zijn er super. Ik zou het iedereen aanraden die het ook graag wilt doen en er nog over twijfelt.

Geef een reactie

Meer