Naturel resultaat

Tevreden
    
Kosten behandeling € 425
Naam Wendy
Behandeld op25 november 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Ik heb een vrij klein mondje en smalle bovenlip van nature. Na de lipvergroting is deze iets meer aanwezig en volle bovenlip. Niets teveel maar juist een heel naturel resultaat. Niemand in mijn omgeving die een grote verandering zag en daar was ik juist heel blij mee.

Geef een reactie

Meer

doel treffend

Tevreden
    
Kosten behandeling € 250
Naam Meta
Behandeld op25 november 2015
BehandelingLaser ontharen

Goede ervaringen met deze kliniek, het gaat allemaal heel professioneel en ze leggen rustig uit wat er gaat gebeuren. Ik ben inmiddels ongeveer 10 keer behandeld en vrij van haar (over een periode van 1,5 jaar omdat je na een paar maanden soms toch weer een aantal haren hebt). Het laser ontharen is niet pijn vrij, maar ze doen echt hun best om het te verzachten en je even de tijd te geven om bij te komen als dat nodig is.

Geef een reactie

Meer

change staat voor resultaat en kwaliteit

Tevreden
   
Naam kristina
Behandeld op25 november 2015
BehandelingLamp of laser

Ondertussen heb ik 6 behandekingen gehad bij Change (benen, oksels en bikini). de lasers geven meer dan het gewenste resultaat, ik ben erg tevreden. mijn specialist angelique is erg professioneel, open en geeft altijd de goede informatie. staat altijd klaar om afspraken in te plannen en te wijzigen en komt de klant altijd tegemoet. een aanwinst voor change! ik zou change aan iedereen aanbevelen die goede ressultaten verwacht, een professionele houding en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Geef een reactie

Meer

Deskundig

Tevreden
    
Kosten behandeling € 150
Naam Neb
Behandeld op24 november 2015
BehandelingChemische peeling | Huidconditie

Een zeer deskundige aanpak. Een fijneen informele wachtruimte waar je goed en vriendelijk ontvangen wordt. Zowel een peeling als een laserbehandeling (voor mij onderbenen) gehad bij Jolanda. Jolanda is zeer vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader voor anderen.

Geef een reactie

Meer

Naturel

Tevreden
    
Kosten behandeling € 345
Naam Debby
Behandeld op23 november 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Ik ben zeer tevreden over de kennis en het resultaat. Wat je ook laat doen bij Annemarie je blijft er natuurlijk uitzien. Mooie kliniek, vriendelijke ontvangst, maar allerbelangrijkste voor mij is dat Annemarie altijd eerlijk is en nooit zomaar wat doet. Resultaat is altijd verbluffend.

Geef een reactie

Meer

Ooglidcorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 975
Naam Inge
Behandeld op23 november 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Voordat ik de behandeling liet doen, las ik ook ervaringen op diverse sites met als reactie, eerder laten doen. Dat kan ik zeker beamen. Ik heb een opener en jongere blik. Vooral mijn hardnekkige eczeem is een stuk minder geworden. Annemarie en haar collega’s zijn kundig en professioneel.

Geef een reactie

Meer

Laser Skin Clinics

Tevreden
    
Kosten behandeling € 190
Naam Nadia L.
Behandeld op23 november 2015
BehandelingAcne therapie

Laser Skin Clinics. Een praktijk waar ik al jaren kom. In het verleden heb ik hier diverse behandelingen ondergaan. Altijd tevreden geweest over het resultaat en de service. Vrij recent heb ik een acne behandeling ondergaan: microdermabrasie in combinatie met een chemische peeling en laser. Tijdens de behandeling werd duidelijk uitgelegd wat en waarom er iets werd gedaan. Na de behandeling had ik een rode huid en ben ik gaan schilferen. Pas na ongeveer een week zag ik het resultaat: Het leek net alsof ik een nieuwe huid had gekregen. Het zag er veel beter, veel frisser en veel fitter uit dan voorheen. Een resultaat wat ik altijd gewend ben van elke behandeling bij Laser Skin Clinics! Kortom, ik ben zeer tevreden en raad iedereen die zijn huid een boost wilt geven Laser Skin Clinics aan!

Geef een reactie

Meer Meer

Miracle of laser

Tevreden
    
Kosten behandeling € 390
Naam Sabrina
Behandeld op22 november 2015
BehandelingCouperose Laser coagulatie

I’ve been at Van Rosmalen Kliniek to remove red spots ( couperose) from my face just one month ago. I didn’t know what to expect , read few articles here en there, on the internet. I was doubting about succes but I’ve to admit laser is simply great, not that much painful. Result are visible already just after one treatment. The kliniek and people are also very welcome, clear in explanation and follow you/care of you. I did receive a call after a week to know how it was going and did appreciate that very much. I recommend to everyone who wants to feel better with couperose!

Geef een reactie

Meer

Heyendael

Tevreden
    
Kosten behandeling € 6200
Naam Martijn
Behandeld op19 november 2015
BehandelingBuikwand plastiek

De kliniek heeft een normale prettige uitstraling, de doorslag gaf dat ik het consult met de arts heb die mij daadwerkelijk heeft geopereerd en… dat hij mij zeer deskundig advies heeft gegeven en dit advies echt op mijn lichaam heeft afgestemd. Waar ik bij andere klinieken gewoon een standaard verhaal en ingreep verhaal heb gehoord week dhr. Straten af van een standaard ingreep en heeft hij daarop aanpassingen gedaan wat uiteindelijk tot een geweldig eindresultaat heeft geleid.

Geef een reactie

Meer

Top peeling

Tevreden
    
Kosten behandeling € 79
Naam Bernardette
Behandeld op19 november 2015
BehandelingChemische peeling | Huidconditie

Jolanda is heel erg goed in haar beroep, goede voorlichting met een zeer goed resultaat. Ik heb divers IPL behandelingen gehad en vandaag voor het eerst een peeling. In het verleden ook wel een peeling gehad bij de schoonheidsspecialist, maar een peeling bij de Van Rosmalen Kliniek is veel intensiever en effectiever. Al met al zeer tevreden.

Geef een reactie

Meer

Meer dan een uitstekende kliniek!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3000
Naam Dee
Behandeld op18 november 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Ik ben 01-06-2015 geopereerd in kliniek Heyendaal, bij Drs. Frans Straten en erg gelukkig met het resultaat. Mijn hele leven was ik al onzeker over mijn borsten, maar deze zorgen zijn compleet verdwenen door deze operatie. Ik was erg zenuwachtig, maar de anesthesiemedewerker heeft mij erg op mij gemak kunnen stellen en wat grapjes kunnen maken. Voordat ik het wist sliep ik en werd ik wakker gemaakt door twee lieve zusters. Ik was zo blij, kon mijn geluk niet op en liet dan ook wel even een traantje. Ik ben de hele dag gebleven om rustig bij te kunnen komen en daarna mocht ik naar huis. De pijn thuis viel me alles mee door de goede pijnstilling. Het is wel belangrijk om goede hulp thuis te hebben, omdat je afhankelijk bent. Na de behandeling werd ik nog wel eens onzeker of iets goed was ja of nee, hiervoor kon ik altijd mailen naar de kliniek en kreeg ik goed advies of werd ik gebeld door de arts zelf. Heel fijn, ik zou iedereen Frans straten en zijn kliniek aanraden!

Geef een reactie

Meer