Had deze ingreep veel eerder moeten laten doen

Tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 699
Naam Cora
Behandeld op5 augustus 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Heb lang getwijfeld over de kliniek waar ik het wilde laten doen en ben veel vooronderzoek gedaan via internet. Uiteindelijk voor Crown gekozen. Vanwege de goede en duidelijke uitleg bij het eerste consult. Er werd totaal geen druk uitgeoefend maar er werd gezegd dat ik maar even moest nadenken en eventueel ee tweede consult moest aanvragen: dit gaf mij een heel goed gevoel. De ingreep onder plaatselijke verdoving, dit was prima te doen. Tijdens de ingreep werd steeds uitgelegd wat er werd gedaan en op een hele rustige manier. Het resultaat is geweldig. De zwelling is minimaal en het litteken nauwelijks zichtbaar. Het resultaat is nu, na een week, al heel spectaculair, heb alle vertrouwen in een prachtig eindresultaat. Top dr Khatchikyan!

Geef een reactie

Meer

PDO lift

Tevreden
Specialist: Dr. T. Tha-In
    
Kosten behandeling € 800
Naam Damen
Behandeld op3 augustus 2015
BehandelingPDO draden

Mid Facelift gedaan , mooie kliniek en een fijne ervaring met Dr.Thanya Tha-In , diepe neus lippenplooi uit me gezicht gehaald. Ben er erg blij mee ,zie er weer stukken jonger uit. Dr.Tha-In heeft uitgebreid de tijd genomen en goed uitlegd wat ze allemaal ging doen

Geef een reactie

Meer

Zeer slecht bedrijf Clinic63

Niet tevreden
Kliniek Clinic63
    
Kosten behandeling € 575
Naam Janssen
Behandeld op31 juli 2015
BehandelingLaser ontharen

Kennis van medewerkers is slecht. Ik had een Soprano behandeling voor ontharing. Deze werkt met een lazer en gezien ik een kleine tattoeage heb was mijn vraag dan ook of dit uit zou maken. Mederwerker 1 vond dit geen probleem en ging hier gewoon over heen. Op de plek van mijn tattoo deed het extra pijn. De keer erop zei medewerker 2 dan ook dat dit totaal niet mocht want lazerstraling is altijd slecht.
Daarnaast zegt de ene dat je na een behandeling gewoon mag zonnen in de volle zon, terwijl de andere zegt dat dit totaal niet mag. Zeer slecht. Onproffesioneel bedrijf waarbij alles vooral om veel verdiensten gaat, maar de behandelingen zijn het totaal niet waard!

Daarnaast werd mijn laatste behandeling ook nog eens geweigerd omdat de regels ineens aangepast waren en er maar zoveel behandelingen binnen een prijs mochten plaats vinden. Deze regels waren er nog niet toen ik betaald heb dus volledig onterecht.

De ontharings behandeling heeft bij mij ook NIET gewerkt. Mijn haartjes zijn wat dunner geworden, maar ik heb nog steeds veel haargroei en dat na een jaar behandeling die honderden euro’s kost. Begin niet aan dit bedrijf dat alleen uit is op geld en waarbij jij maar als een nummertje wordt behandeld.

Geef een reactie

Meer

V-lift

Tevreden
   
Naam Marieke
Behandeld op29 juli 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Ik heb goed advies gekregen over wat er nodig was om een iets minder vermoeid gezicht te krijgen. Ik wilde er niet ‘behandeld’ uitzien en dat is goed gelukt. Er wordt gewerkt met 3D foto’s en dat geeft heel goed inzicht.
De behandeling zelf is niet prettig maar zeker niet pijnlijk.
Leuk om na de behandeling steeds in de spiegel te blijven kijken om het effect te bewonderen. Heel natuurlijk, maar net een paar jaar jonger.

Geef een reactie

Meer

Een aanrader!

Tevreden
Specialist: Drs. V. Koeijers
    
Kosten behandeling € 3200
Naam M.
Behandeld op29 juli 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Al een paar jaar heb ik me op dit mooie moment verheugd. Eindelijk zouden mijn borsten van een kleine B naar een D gaan. Nadat ik veel was afgevallen werden niet alleen mijn borsten kleiner. ook stonden ze erg ongelijk. Na goed overleg thuis ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare, goede en betaalbare kliniek. Voorheen hoorde ik al veel goede verhalen over kliniek Diana Gabriels en heb toen besloten om bij Diana een afspraak te maken. Omdat ik maar een korte vakantie had hoopte ik dat het een snel proces zou worden. 2 dagen na mijn telefoontje kon ik al terecht voor mijn eerste intake. Met een zenuwachtig gevoel zat ik met mijn moeder in de wachtruimte. De mensen die er werkte zagen dat en stelde me gerust. Ook de manier hoe we werden ontvangen gaf me een veilig en fijn gevoel. Tijdens het gesprek krijg je twee siliconen onder je shirt om te kijken hoe het eruit gaat zien. Na dit+het gesprek wist ik zeker dat ik het door wilde zetten(soms heb je natuurlijk nog ergens twijfel). 1 dag later kon ik al op gesprek in Amstelveen waar ik een gesprek zou hebben met dokter Koeijers. Hij adviseerde mij een anatomische behandeling onder de borstspier van ongeveer 400cc(een grote D). Gedurende het gesprek weet de dokter vanzelf wat je wilt en wat goed bij je past. Nog steeds was ik overtuigd van de behandeling. 2 weken later werd ik geopereerd. De operatie ging goed en de mensen die er werkte hebben goed voor me gezorgd. Ze zijn oprecht in je geïnteresseerd en doen er alles aan om je een fijn gevoel te geven. Na de operatie ben je ook wat dizzy natuurlijk. Nu een week geleden heb ik wel nog steeds pijn. Ik heb steken in m’n rechterborst met liggen, lopen en opstaan. Maar het is het allemaal waard. Ik ben zo blij met het resultaat ondanks dat ik er nog niet echt van kan genieten. Al m’n vriendinnen kijken met bewondering hoe ‘echt’ het lijkt en dat de vorm precies bij m’n lichaam past. Ik adviseer zelf ook iedereen een anatomische behandeling. Hierdoor lijken je borsten niet nep en rond. De nazorg vanuit Diana is ook super. Je mag elke dag bellen met welke vraag je ook hebt. Ze bellen zelf ook om te kijken hoe het met je gaat. Deze snelle service van de afgelopen weken heeft me veel goed gedaan. Ik kan iedereen Diana adviseren.

Geef een reactie

Meer

Fillers in onderooglid

Tevreden
    
Kosten behandeling € 600
Naam Fiona
Behandeld op27 juli 2015
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Een aantal jaren geleden heb ik mijn onderoogleden laten opvullen met lichaamseigen vet. Dit kon niet verkeerd gaan was mij verteld, maar niets bleek minder waar. Dit vet is gaan kapselen, waardoor ik altijd een dik oog leek te hebben. Ik heb het vet zo snel mogelijk weer laten verwijderen, maar ik bleef een ietwat dikker onderooglid behouden. Dit was voor mij heel vervelend en ik wilde er heel graag iets aan laten doen, maar was inmiddels ook huiverig geworden voor nog een operatie. Na een zoektocht kwam ik uit bij Annemarie van Rosmalen, zij had meerdere mensen geholpen met dit zelfde probleem. En wat ben ik blij! Ik kon snel terecht, je wordt goed ontvangen en het belangrijkste; dankzij Annemarie ben ik weer gelukkig als ik in de spiegel kijk. Ze geeft een eerlijk en oprecht advies over de mogelijkheden. Ze houdt rekening met wat bij je gezicht past en zal nooit overcorrigeren, waardoor je je natuurlijke look behoudt. Bij mij is het traangootje gevuld en zijn er fillers in de wang gespoten, waardoor het opgezette deel vrijwel niet meer opvalt. Deze kliniek is zeker een aanrader!

Geef een reactie

Meer

ooglidcorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 850
Naam Erik
Behandeld op27 juli 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Al zeker 5 jaren zag ik op om een ooglidcorrectie bij mij te laten uitvoeren vanwege mijn -traumatische- angst voor (tand) artsen. Mijn "markiezen" werden steeds groter, en een operatie was voor mij dus onafwendbaar omdat ik in mijn dagelijks (professionele) leven steeds meer hinder van dit euvel kreeg.
Na een diepgaande oriëntatie bij een aantal klinieken en plastisch chirurgen, heb ik uiteindelijk gekozen voor dr. Frans Straten van Kliniek Heyendael omdat hij alle tijd nam om allereerst al mijn – wellicht onzinnige- vragen te beantwoorden en bovenal mijn angsten te reduceren tot aanvaarbare proporties waardoor ik vertrouwen kreeg in zijn deskundigheid. Hij beschreef mij het proces van voor respectievelijk tijdens en na de operatie in heldere begrijpbare bewoordingen en wees mij ook op eventuele potentiele complicaties.
Nu, 5 weken na de operatie, is het resultaat al verbluffend mooi en goed. Geen concentratieverlies, geen brandende ogen en "last but not least" mijn gezichtsveld is weer zoals het moet zijn. Jammer dat ik zo lang gewacht heb!

Geef een reactie

Meer Meer

Top behandeling door top arts

Tevreden
Kliniek Easy Cosmetics
Specialist: Dr. Toby Makmel
    
Kosten behandeling € 250
Naam Sheila
Behandeld op26 juli 2015
BehandelingFillers of Lipofilling

Mijn lippen vertoonde rokerslijntjes en de contouren vervaagde waardoor m’n lippen smaller leken. Ik wilde geen lipvergroting dus heeft de arts dhr Makmel met het minale er het maximale uit weten te halen. De lipcontouren en de rokerslijntjes opvullen met een filler met als resultaat lippen die weer op vroeger lijken! :-) Een zeer tevreden cliënt door een fantastische behandeling van een fantastische arts tegen een fantastische prijs!

Geef een reactie

Meer

Ontspannen kaken en scherperer kaaklijn

Tevreden
    
Kosten behandeling € 200
Naam Sonja
Behandeld op25 juli 2015
BehandelingBotox | Bocouture

Ik heb nu al een aantal Botox injecties gehad vanwege tandenknarsen. Ik ben weer ontzettend blij met het resultaat en wilde dat even laten weten. Sinds vandaag merk ik dat de spieren in mijn kaken veel soepeler en minder stijf aanvoelen, wat een heel prettig gevoel is. Ik klem veel minder en het lukt me niet eens goed om kracht te zetten met die spieren. Erg fijn. Ik zie het bovendien ook meteen aan m’n gezicht, fijne bijkomstigheid:). Als de klachten weer terugkomen over een paar maanden neem ik weer contact op met dr David Njoo ! Dus weer ontzettend bedankt!

Geef een reactie

Meer

GAAF

Tevreden
Kliniek ABC Clinic
Specialist: Drs. Joost Kroon
   
Naam Nicole
Behandeld op24 juli 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat van mijn liquid facelift behandeling door Joost Kroon. Zonder te snijden, (Zelfs geen blauwe plekken), zie ik er frisser en jonger uit! Het resultaat is erg natuurlijk, ik krijg reacties dat ik er goed uit zie maar niemand ziet dat ik een behandeling met fillers heb gehad. Aardige ontvangst bij ABC Clinic, deskundige behandeling, rustige omgeving, kortom alles getuigt van hoge kwaliteit. Ik wil het iedereen aanraden!!!

Geef een reactie

Meer

Couperose

Tevreden
    
Kosten behandeling € 124
Naam Marjan
Behandeld op24 juli 2015
BehandelingCouperose IPL / OPL

Ik ben erg tevreden over de behandeling. Wat ik fijn vind is dat als je een abonnement neemt en er blijven wat behandelingen over je ze niet direct hoeft te nemen. De ontvangst is prima, altijd vriendelijk en er wordt niets opgedrongen. Al met al dik tevreden.
Ga zo door!!

Geef een reactie

Meer