Tevreden borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2800
Naam Robin S.
Behandeld op20 november 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Eindelijk het besluit durven nemen om mijn borsten te laten vergroten. 5 dagen geleden heb ik een borstvergroting ondergaan, het voelt nu nog erg gespannen aan maar tot zo ver ben ik zeer tevreden over het resultaat, de behandeling zelf is goed verlopen en het viel allemaal erg mee. De dag na de behandeling werd ik ‘s ochtends netjes gebeld door Kliniek Veldhoven om te vragen hoe het ging. Ik zou deze kliniek zeker aanraden! :)

Geef een reactie

Meer

Dreams Come treu

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2500
Naam Kena
Behandeld op19 november 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Geweldige ervaring.. met veel zenuwen heen gegaan.. maar op locatie werd dat allemaal afgenomen door super lief personeel. Echt nogmaals mijn complimenten.
Na de operatie een happy dance gedaan. En nog altijd super trots op het resultaat.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie

Meer

heyendael kliniek is geweldig!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3300
Naam Nicole
Behandeld op20 september 2016
BehandelingDual plane

ik heb een hele fijn ervaring met deze kliniek. Na jaren twijfelen en zoeken op internet had ik een goed gevoel bij heyendael kliniek.. Ik wilde geen lopende band werk en verwachtte dat er geluisterd werd naar mijn wensen. Ik maakte een afspraak en kon snel terecht voor een consult. Spannend dat het was! Eerst uitgebreid gesproken met de consulente met aansluitend passen bij de chirurg Frans van Straten. Overigens een hele rustige man die je op je gemak stelt. Ik was over de streep en werd ongeveer 6 weken
later geopereerd aan een borstvergroting. Het ziekenhuisverblijf was prima, personeel was heel zorgzaam en niets is teveel gevraagd. Voor de ok heb ik nog met de chirurg alles doorgesproken, na de ok is hij ook nog langs geweest. Ik heb 3 dagen na de operatie behoorlijke pijn gehad daarna ging het stapje voor stapje beter en na 2 weken was ik weer helemaal op de been en kon aan het werk. Deze kliniek is van het begin tot het einde zorgzaak en professioneel geweest voor mij. Het eindresultaat is dan ook geweldig…..zou iedereen die twijfelt deze kliniek aanraden.

Nicole

Geef een reactie

Meer

Het was het zeker waard

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3600
Naam Anoniem
Behandeld op19 september 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Op 15 maart een borstvergroting ondergaan . Ik was aardig nerveus voor de narcose, naar mijn angsten werd goed geluisterd en daarna ook weggenomen. Erg tevreden over het eindresultaat. Veel pijn gehad na de operatie, maar ik vond het zeker wel waard. Alle medewerkers in de kliniek waren erg deskundig en ontzettend vriendelijk! Top!

Geef een reactie

Meer

Borstvergroting Heyendael

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3000
Naam Drenthe
Behandeld op14 september 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Ik heb een super ervaring met kliniek Heyendael. Ik vond al het personeel heel vriendelijk en ook het personeel net voor en net na de operatie stelde mij echt op mijn gemak. Ik vond het ook super lief dat ik op de dag van de operatie een bloemetje mee kreeg. Het resultaat is ook precies geworden wat ik wilde: past goed bij mijn lichaam (niemand ziet het als ze het niet weten) en het voelt super zacht. Heb er ook maar een laar dagen echt laat van gehad en kon al snel weer dingen doen (dual plane). Ben benieuwd hoe de littekens gaan genezen, maar dat heeft nog tijd nodig.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie

Meer

Geweldige ervaring

Tevreden
Specialist: R.M. Kappel
   
Kosten behandeling € 2850
Behandeld op31 augustus 2016
BehandelingLipofilling borsten

Ik heb alweer 2 keer een lipofilling sessies bij dr. Kappel gehad. Ik ben vrij slank, maar mevr. Kappel wist nog genoeg vet te oogsten bij me.
Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en zou deze arts zeker aan anderen aanbevelen.

Geef een reactie

Meer

Borstvergroting bij kliniek Heyendael

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2970
Naam Sabry D.
Behandeld op2 juni 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Ik heb mijn borstvergroting uit laten voeren door dr. Straten bij zijn kliniek in Groesbeek, kliniek Heyendael. Ik ben 200% tevreden over het resultaat en ik kan de kliniek iedereen aanbevelen! Het personeel bij kliniek Heyendael is duidelijk heel erg kundig en uitermate vriendelijk! Heb me elk moment veilig en in goede handen gevoeld!

Geef een reactie

Meer

Borstvergroting bij Kliniek Heyendael

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3695
Naam Daphne
Behandeld op30 mei 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Ik zou deze kliniek bij iedereen aanraden. Ben meer dan tevreden over de service en het eindresultaat!

Ik wilde ze zo natuurlijk mogelijk en niet te groot, daar werd heel goed naar geluisterd tijdens het eerste consult. De dag van de operatie ben je natuurlijk behoorlijk zenuwachtig. Door het leuke personeel laten ze je deze zenuwen bijna vergeten. Voor de operatie moet je een tijdje wachten in de uitslaapkamer, hier waren 2 hele gezellige verplegers die hele verhalen vertellen en over alledaagse dingetjes praten. Vervolgens in de OK waren 2 leuke anesthesisten die er zeker voor zorgen dat je vrolijk de narcose in gaat. Zodra je na de operatie wakker wordt staan de verplegers van voor de operatie weer naast je om je gerust te stellen en even rustig wakker te laten worden.

Na een week mogen de pleister van de wonden af, dit werd door een verpleegster gedaan die alle tijd voor je neemt.

Bij mijn laatste controle was Frans, net als ik, heel erg tevreden over het eindresultaat. Het is precies zoals ik van te voren had aangegeven. De littekens zijn heel mooi geheeld en die zie je nu al bijna niet meer!

Het telefonisch contact met de kliniek is ook heel erg fijn! Iedereen is super aardig en ze denken altijd met je mee.

Door al het leuke personeel, en hoe ze mij op m’n gemak stelden, heb ik mijn operatie eigenlijk als ‘leuk’ ervaren. Tuurlijk is het niet pijnloos erna, maar met de pijnstillers die je krijgt is het zeker wel vol te houden. En het is het allemaal waard! Het is helemaal in verhouding en de littekens zijn heel klein en vallen totaal niet op.

Dus als je twijfelt over waar je een borstvergroting wil laten doen zou ik zeker voor kliniek Heyendael en Frans Straten kiezen!

Geef een reactie

Meer

in 1 woord TOP!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3400
Naam Nicole
Behandeld op22 mei 2016
BehandelingDual plane

Ik heb me een lange periode verdiept in verschillende klinieken. Ik was op zoek naar een kliniek die de tijd voor je neemt en waar geluisterd wordt naar je wens. Geen lopende band werk. Ik kwam bij kliniek heyendael uit en maakte een afspraak. Ontzettend spannend. ….eenmaal in gesprek met de consulent Tanne viel de grote spanning weg. Een hele rustige sfeer met alle tijd. Gelijk na de eerste informatie heb ik de chirurg Frans Straten gesproken en mogen passen voor een maatkeuze. Ik was eruit….19 april werd de ok vastgelegd. Super goed opgevangen op de afdeling, voorbereiding en Frans gesproken voor ik onder narcose ging. Ook na de ok de chirurg en Tanne nog gezien. De eerste 3 dagen super veel spierpijn gehad en daarna stapje voor stapje vooruit. Na 2 weken kon ik weer behoorlijk uit de weg. Nu 5 weken later ben ik ontzettend tevreden over de zorg/nazorg en heel belangrijk natuurlijk. …het resultaat! !!

Geef een reactie

Meer

in 1 woord TOP!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3400
Naam Nicole
Behandeld op22 mei 2016
BehandelingDual plane

Ik heb me een lange periode verdiept in verschillende klinieken. Ik was op zoek naar een kliniek die de tijd voor je neemt en waar geluisterd wordt naar je wens. Geen lopende band werk. Ik kwam bij kliniek heyendael uit en maakte een afspraak. Ontzettend spannend. ….eenmaal in gesprek met de consulent Tanne viel de grote spanning weg. Een hele rustige sfeer met alle tijd. Gelijk na de eerste informatie heb ik de chirurg Frans Straten gesproken en mogen passen voor een maatkeuze. Ik was eruit….19 april werd de ok vastgelegd. Super goed opgevangen op de afdeling, voorbereiding en Frans gesproken voor ik onder narcose ging. Ook na de ok de chirurg en Tanne nog gezien. De eerste 3 dagen super veel spierpijn gehad en daarna stapje voor stapje vooruit. Na 2 weken kon ik weer behoorlijk uit de weg. Nu 5 weken later ben ik ontzettend tevreden over de zorg/nazorg en heel belangrijk natuurlijk. …het resultaat! !!

Geef een reactie

Meer

Top kliniek, aanrader!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3695
Naam Mel
Behandeld op20 mei 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Geopereerd door dr. Straten. Er werd voldoende tijd voor je genomen, geen \"lopende bandwerk\". Ook de verpleging was heel behulpzaam en vriendelijk. Het resultaat is precies geworden zoals ik vooraf gevraagd had; heel natuurlijk! Ik kan deze kliniek iedereen aanraden!

Geef een reactie

Meer Meer