80% Tevreden
289 € Hoogste prijs

Microdermabrasie Acne littekens

Acne littekens verhelpen met microdermabrasie.

Naarmate je ouder wordt heb je wellicht te kampen met allerlei ongewenste effecten. Lijntjes, (acne) , littekentjes, pigmentvlekjes. Een manier om wat te doen aan de oneffenheden, is het verwijderen van de huidlaag waarin de vlekjes en littekentjes zitten. Dat kan via ‘behandeling met zuur’ (chemische peeling), via ‘schuren’ (Microdermabrasie), via ‘hoge druk’ (Oxygen O2) of ‘afbranden’ van de huid (laser). Dit zijn heftige behandelingen omdat je de huid eerst wat beschadigt voordat deze zich (mooier) herstelt. Wees heel voorzichtig met zon en volg de aanwijzingen van de huidtherapeut goed op.

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een soort superpeeling. Bij Microdermabrasie worden het dode toplaagje van de huid verwijderd door middel van een kleine slijptol. Oppervlakkige littekens kunnen (afhankelijk van de diepte van de dermabrasie) soms vrijwel onzichtbaar worden en diepe littekens worden minder opvallend.

Microdermabrasie is een vrij milde therapie. De impact is dan ook relatief beperkt vergeleken met meer agressieve methoden. Echter, het is pijnloos en er is geen hersteltijd. Het beste is een om in een winterseizoen maandelijks behandelingen te doen. De huidtherapeut kan dan elke keer een iets zwaardere microdermabrasie toepassen. Microdermabrasie is een oplossing voor verschillende huidproblemen zoals acne, (acne) littekenscouperose, littekens, fijne lijntjes rond de ogen, voorhoofd of bovenlip,vochtarme huid, hyperpigmentatie en algehele huidverbetering.

WAT ZIJN DE VOOR- EN NADELEN VAN MICRODERMABRASIE VERGELEKEN MET ANDERE BEHANDELINGEN TEGEN RIMPELS?

Microdermabrasie is een vrij milde therapie. De impact is dan ook relatief beperkt vergeleken met meer agressieve methoden zoals laser en chemische peeling. Echter, het is pijnloos en er is geen hersteltijd.
Verwacht geen wonderen, het is een goede manier om de huid te onderhouden maar heeft niet zo’n directe impact als fillers of botox.

Lees goed alle reviews die geschreven zijn over microdermabrasie. Je zult zien dat sommige mensen het toch niet mild vonden.

Meer

Prijzen

De prijs per behandeling Microdermabrasie ligt tussen de 75 en 100 euro. De kosten zijn meestal per deel van het gelaat.
Microdermabrassie als behandeling voor acne littekens wordt door sommige zorgverzekeraars vergoed. Raadpleeg jouw polis of je hier voor in aanmerking komt.

Hou er rekening mee dat meerdere behandelingen nodig zijn. Vraag hier dus om bij een intake of gratis consult.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht