100% Tevreden
400 € Laagste prijs 400 € Hoogste prijs

LED lichttherapie (acne)

 

DE BEHANDELING LED LICHTTHERAPIE

Bij LED-lichttherapie wordt gewerkt met licht dat een specifieke intensiteit (nanometer) en kleur heeft. De verschillende lichtgolven hebben elk een eigen uniek effect op de verschillende lagen van de huid. Er wordt gewerkt met blauw, rood en near Infra Red licht. Blauw licht (415 nm) is de lichtste vorm en werkt meest oppervlakkig. Het geeft interessante resultaten bij acne, omdat het de bacterie die acne helpt ontstaan bestrijdt, de Propioni-bacterie Acnes. Het rode licht (633 nm) is wat zwaarder en wordt ingezet bij rimpeltjes, oppervlakkige littekens, verminderde weerstand van de huid of bij irritatie en zonschade. Near Infra Red/Rood licht is bedoeld voor algehele huidverbetering. Het stimuleert de doorbloeding van de huid en de cellen die collageen en elastine helpen aanmaken.

LED LICHTTHERAPIE VOOR ACNE, RIMPELS EN COUPEROSE

LED lichttherapie is een oplossing voor tal huidproblemen en dus niet alleen acne. Ook couperose, littekens,  vochtarme huid, hyperpigmentatie of een algehele huidverbetering kunnen het doel zijn van LED lichttherapie. De LED lichttherapie is een relatief milde behandeling, die net als microdermabrasie geregeld herhaald moet worden. Er is geen hersteltijd en de behandeling is pijnloos. Specifieke risico’s: Niet geschikt voor mensen met epilepsie en bij lichtgevoeligheid.

Het is belangrijk om uit te zoeken of LED lichttherapie geschikt is voor jou. Heb je acne en wil je weten of LED lichttherapie geschikt is? Vraag via ietsmooier een consult aan en laat een specialist je adviseren.

Meer

Prijzen

De prijs van een LED lichttherapie behandeling is afhankelijk van de mate van Acne. De prijs van de behandeling gaat meestal op tijd. Vraag dus een specialist hoeveel behandelingen nodig zijn en hoe lang de behandeling per keer gaat duren, zo kom je niet voor verassingen mbt kosten te staan.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht