100% Tevreden
2950 € Laagste prijs 2950 € Hoogste prijs

Afvallen

Afvallen

Afvallen met specialistische hulp

Als je alles over afvallen wilt weten, ben je bij ietsmooier niet aan het juiste adres. Maar als je wilt afvallen met behulp van specialistische hulp van arts of therapeut, dan moet je hier verder lezen.

Op ietsmooier vind je alleen behandelingen en ingrepen waarvoor je gespecialiseerde hulp nodig hebt. Je kunt zien welke behandelingen er zijn, welke klinieken deze behandelingen bieden, en welke reviews er geschreven zijn over dit onderwerp. Ook vind je foto’s (voor/na) en video’s over afvallen middels behandelingen die door een arts worden uitgevoerd.

Afvallen met een maagballon

De maagballon is een zachte ballon die in de maag wordt geplaatst. De maagballon geeft een verzadigd gevoel waardoor het gemakkelijker wordt om minder te eten. Vergeleken met andere middelen is de  maagballon een uiterst veilige methode om de maaginhoud snel en drastisch te verkleinen. Er komt namelijk geen operatie aan te pas, de maagballon kan eenvoudig via de slokdarm worden ingebracht. Door het gewicht van de zoutoplossing (tot 500cc), krijgt de ballon de juiste omvang om u een verzadigd gevoel te geven. En door de omvang kan de maagballon niet in de darmen terecht komen.

Colon hydrotherapie (afvallen met darmspoeling)

Een darmspoeling is een behandeling waarbij gefilterd lauw water de gehele dikke darm en de aangekoekte darmwand reinigt. Een darmspoeling wordt ook wel hoge darmspoeling of colon hydrotherapie genoemd.

 

Je hebt vast veel ervaring met verschillende methoden van afvallen. En elke methode wordt altijd breeduit besproken met lotgenoten. Maar je vindt niet zomaar ervaringsdeskundigen op het gebied van afvalmethodes zoals een maagballon en een darmspoeling. Dus dan is het fijn om hier alle ervaringen die men heeft met een maagballon of darmspoeling te lezen. En kijk hier welke klinieken deze behandeling bieden. Vraag via ietsmooier een gratis consult aan en bespreek of een van deze twee behandelingen voor jou geschikt zijn. Een specialist kan dan ook meteen de kosten voor zo’n behandeling vertellen.

Meer

Prijzen

Verschillende prijzen van behandelingen voor afvallen.

 
Wat kost het plaatsen van een maagballon?
De huidige ballons kosten rondom en nabij de 3000 euro. Dit bedrag wordt soms vergoed door de zorgverzekeraar. Vraag je huisarts en zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

De prijs kan nog variëren afhankelijk van de kosten van verdoving.
Vraag bij een aantal specialisten advies; over zowel de behandeling, de risico’s als over de prijs. Laat je goed adviseren voordat je besluit tot deze ingreep.

 
Wat kost een darmspoeling?
Een behandeling kost iets minder dan 100 euro (vanaf 65 tot ongeveer 95 euro). Voor een serie behandelingen wordt vaak korting gegeven. 

 
Wordt een darmspoeling door de verzekering vergoed?
Als de therapeut aangesloten is bij de VBAG ( vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijze) en de RBNG ( HBO register beroepsbeoefenaren natuurlijke gezondheidszorg) dan vergoeden sommige verzekeraars de behandeling, mits je aanvullend verzekerd bent. Darmspoeling valt onder alternatieve geneeswijzen.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht