100% Tevreden
3700 € Laagste prijs 4000 € Hoogste prijs

Bilplooicorrectie

Door het ouder worden, na zwangerschap of na gewichtsverlies kunnen de billen zakken. Of eigenlijk zakken de spieren en het onderhuids vetweefsel, en daarmee verdwijnt de oorspronkelijke ronde vorm. Bilverzakking is een esthetisch verschijnsel in de westerse wereld. Het resultaat is een “platte kont” door verzakking naar het onderste gedeelte van de billen. Ook kan er een huidoverschot ontstaan in de bil en de beenplooi.

Hoe werkt de bilplooicorrectie?

Bij een bilplooicorrectie wordt overtollige huid van de bilplooi weggenomen om de contour van de bilplooi te verbeteren. De chirurg maakt een ellipsvormige insnede in de natuurlijke bilplooi. Soms heeft de insnede een uitloop richting heup.

Een bilplooicorrectie is mogelijk als de billen voldoende gevuld zijn, maar er toch sprake is van huidoverschot. Hierbij ontstaat een vrij lang litteken achterop de rug in de onderbroeklijn of een litteken in de bilplooi.

Een bilplooicorrectie wordt soms gecombineerd met een liposculptuur van de aangrenzende gebieden en/of een bilvergroting. Bij liposculptuur wordt er geen huid weggenomen. De arts maakt enkele kleine gaatjes in de huid en zuigt overtollig vet weg.

Meer

Prijzen

De prijs van een acne behandeling is niet te duiden. Heb je echt last van acne, dan heb je er alles voor over om dat op te lossen. En dat heb je vaak ook gedaan met allerlei smeerseltjes. Maar wat werkt nu echt? En wat kost dat? Er zijn medicijnen tegen acne, zoals Tretinoine en Roaccutane. Deze worden door de arts (huisarts, cosmetisch arts of dermatoloog) voorgeschreven in hoeveelheden die niet vrij verkrijgbaar zijn. Deze producten worden in principe vergoed door de zorgverzekeraar. Ook kun je er voor kiezen (vaak tegelijkertijd) om naar een schoonheidsspecialiste of huidtherapeute te gaan die bijvoorbeeld maandelijks je huid goed reinigt. Dat zal je ongeveer 50 euro per maand kosten. Wil je naast de reiniging ook andere behandelingen proberen, zoals LED lichttherapie dan kom je meestal in aanmerking voor vergoeding door de verzekering (althans voor een beperkt aantal behandelingen).

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht