100% Tevreden

Liposculptuur billen

Liposculptuur (de meer verfijnde vorm van liposuctie, maar de termen worden veel door elkaar gebruikt) kan een oplossing zijn voor lokale vet ophopingen. Liposuctie betekent letterlijk: het wegzuigen van vet. Het is één van de meest voorkomende plastisch chirurgische behandelingen.

Hoe werkt liposculptuur of liposuctie precies?

Bij een liposculptuur of liposuctie wordt een verdovende en bloedstelpende oplossing ingespoten. Hierdoor zwelt het vet op en worden de vetcellen week. Doordat het vetweefsel vloeibaarder wordt gemaakt, kan het nadien beter en nauwkeuriger verwijderd worden  d.m.v. zeer fijne naalden. De microcanules (afzuigbuisjes) hebben een doorsnede van 0,5 mm tot max 3mm (sommige klinieken werken met canules van maximaal 1,5mm doorsnede. De ‘oude’  liposuctie methode gebruikte buisjes van wel 8mm). Er wordt waar nodig een kleine incisie (sneetje) in de huid gemaakt. Dan beweegt de chirurg de vibrerende micronaalden heen en weer, waarbij hij of zij alle andere weefsels intact laat. Op die manier kan zowel diep als oppervlakkig vet worden verwijderd. Je voelt wel een lichte druk, maar geen pijn. Het resultaat is dat het lokaal opgehoopt vetweefsel verdwijnt, en de lichaamscontouren mooi in balans brengt.

Voor meer informatie over mogelijkheden, resultaten en risico’s van liposuctie of liposculptuur, lees hier verder.

Meer

Prijzen

Halslift

De prijs van een halslift ligt tussen de 2200 en 3500 euro. De prijs kan per kliniek sterk varieren. Een halslift wordt niet zo vaak uitgevoerd als bijvoorbeeld ooglidcorrecties. Check dus in de allereerste plaats of je je offerte aanvraagt bij een kliniek cq specialist die hier ervaring mee heeft. Een halslift wordt ook wel gecombineerd met een facelift. Dan wordt het prijsplaatje flink hoger, denk aan 5000 tot 9000 euro. Ga bij minstens 2 klinieken op intake gesprek. Check wat het prijsverschil bepaalt. Zitten bijvoorbeeld kosten van verdoving of narcose wel of niet in de prijs? Betaal je wat meer voor de ruime ervaring van de specialist? Maar lees ook de reviews op deze site.

Decolleté behandeling

Een behandeling om de veroudering van de decollete te verminden verschilt per behandeling. Een peeling begint bij 160 euro, terwijl een IPL behandeling om de pigmentvlekjes te vewijderen start bij 300 euro. Zorg dat je vraagt of meerdere behandelingen nodig zijn.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht