90% Tevreden
2600 € Laagste prijs 5500 € Hoogste prijs

Cohesieve siliconen borstvergroting

Borstvergroting met cohesieve siliconen

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van vaste of cohesieve siliconengel in borstprothesen. De vaste of cohesieve siliconen gel voelt nauwelijks steviger aan dan de vloeibare gel en wordt dan ook steeds vaker gebruikt. De siliconen gel heeft bijna dezelfde eigenschappen als het borstweefsel. Door de eigenschappen van de cohesieve siliconen wordt de vorm, de veerkracht en de contour van de natuurlijke borsten bereikt. Daardoor voelen de cohesieve siliconen net zo natuurlijk aan als de prothesen met vloeibare siliconengel.

Voordeel van BORSTVERGROTING MET COHESIEVE SILICONEN

Lekken zijn uitgesloten bij cohesieve siliconen prothesen, zelfs na eventuele scheurtjes in het omhulsel van het borstimplantaat. Dit komt omdat de siliconen niet vloeibaar zijn.

Risico’s van borstvergroting met cohesieve siliconen

Wel kunnen de cohesieve siliconen scheuren, een ruptuur wordt dat genoemd. Indien er een ruptuur ontstaat dan zullen de meeste vrouwen met cohesieve siliconen dit niet direct opmerken. Immers, er kan geen vloeistof weglekken. Veel fabrikanten geven een levenslange productgarantie op hun siliconen protheses (vraag wel even naar de voorwaarden). Hierdoor zijn de siliconen protheses zeer populair bij een groot publiek. Het scheuringspercentage blijkt evenwel op meer dan 10% te liggen na een periode van 10 jaar. En een gescheurde prothese moet altijd vervangen worden. Naast lekken en scheuren

is kapselcontractie een specifieke complicatie dat gepaard gaat met borstvergrotingen. En dan zijn er natuurlijk nog alle risico’s die je altijd loopt bij elke chirurgische ingreep.

Een goede borstvergroting laat een zo min mogelijk opvallend litteken achter.

In de meeste gevallen wordt de borstprothese ingebracht via een snee onder de borst. Zo valt het litteken straks zo min mogelijk op. Het kan ook zo zijn dat er wordt gekozen voor een snee in de oksel. Het voordeel hiervan is dat er op de borst geen litteken zichtbaar is. Het nadeel van deze techniek is dat de prothesen zich soms naar boven verplaatsen. Dan is er ook nog een borstvergroting mogelijk waarbij via de tepelhof de prothese wordt ingebracht. Dit kan niet als er wat grotere prothesen worden ingezet.

Na het plaatsen van de prothese wordt de wond mooi gehecht, waarbij er in elke borst een drain achterblijft. De drains zorgen ervoor dat overtollig vocht wordt afgevoerd en dat uw borsten niet te veel zwellen. De operatie duurt ongeveer anderhalf uur.

Bereid je heel goed voor op de borstvergroting

Lees veel, en maak dan een afspraak bij minimaal 2 klinieken. Tijdens zo’n gratis consult wordt een lichamelijk onderzoek gedaan. Er wordt gekeken naar de vorm en afmetingen van je borsten, de symmetrie, en de hoogte van je borsten. De arts bekijkt ook de stevigheid en elasticiteit van de huid. Vraag om al de verschillende typen, vormen en maten te bekijken en de pasprotheses te proberen. Zo krijg je een goed beeld van het resultaat. Neem ook voldoende tijd om tot een besluit te komen.

Het onderwerp borstvergrotingen is geregeld in het nieuws; al het nieuws zie je ook op ietsmooier, waaronder al het nieuws over het PIP schandaal. Lees hier alle artikelen die zijn verschenen rondom de PIP implantaten.

Ook kun je meer over borstvergroting te weten komen door op het borstenforum van ietsmooier te kijken.

Meer

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht