92% Tevreden
5000 € Hoogste prijs

Borstverkleining

BorstverkleiningBorstverkleining, als cosmetische of medische ingreep

Te grote of hangende borsten kunnen letterlijk en figuurlijk een zware last zijn. Je kunt zelfs rugklachten krijgen omdat je door het gewicht een verkeerde houding aanneemt. Of je klacht nu medisch is of esthetisch, een borstverkleining is gelukkig een mogelijkheid. Te grote borsten hangen vaak en zijn meestal slap. Met een borstverkleining kan ook de vorm van de borst worden verbeterd, of de tepelhof verkleind. Een borstverkleining is meestal ook een borstlift. Lees op ietsmooier over de prijzen, voor en na foto’s, welke klinieken en specialisten borstverkleining behandelingen uitvoeren in België en Nederland, en welke soorten borstverkleining behandelingen er zijn. Natuurlijk ook ervaringen van anderen die een borstverkleining hebben ondergaan, hun reviews zijn op ietsmooier te vinden.

Hoe werkt een borstverkleining precies?

Bij een borstverkleining wordt er vetweefsel, huid en klierweefsel verwijderd uit de borst en het gebied direct om de borst. Dit gebeurt door een sneetje direct onder de tepel en een sneetje onder de borst, in de plooi. Meestal is het ook nodig dat de tepel wordt verplaatst; hiervoor wordt er een incisie rondom de tepelhof gemaakt. Na de een incisie rond de tepelhof, zal de chirurg een incisie maken naar de borstplooi en soms ook in de plooi zelf. Vet- en huidweefsel worden zorgvuldig verwijderd, waardoor de borst in de gewenste vorm en afmetingen gebracht wordt. Daarna zal de chirurg de tepel en tepelhof op de gewenste hoogte vastzetten.

Bereid je goed voor om vast te stellen welke behandeling het beste bij jou past. Wat in jouw unieke geval de juiste keuze van behandeling zou kunnen zijn moet je van te voren goed met een specialist doornemen.

Lees op ietsmooier de forumvragen over borstverkleining. En lees ook ervaringen van anderen die je voor zijn gegaan.

Meer

Prijzen

De prijs van een borstverkleining ligt tussen de 3000 en 5000 euro, als je kijkt naar de tarieven van klinieken. Dat lijken sterk uiteenlopende prijzen maar hou er rekening mee dat sommige klinieken niet vermelden dat je apart moet betalen voor een narcose en een eventuele overnachting.
Als je je orienteert voor de keuze van een specialist check dan vooraf goed of er nog eventuele bijkomende kosten zijn. De anker methode is de meest gebruikte methode, maar de sleutelgat methode is wat moderner, en wat duurder ook. De sleutelgatmehode is echter niet voor alle type vrouwen geschikt.
In sommige gevallen wordt een borstverkleining vergoed door de verzekeraar, maar vaak genoeg ook niet. Enkele klinieken verrichten een borstverkleining middels liposuctie. Dan wordt er alleen vet verwijderd, en geen weefsel. De prijs is dan wel veel lager, denk aan 1600 euro.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht