99% Tevreden
775 € Laagste prijs 1250 € Hoogste prijs

Botox

Botox

Botox: dé rimpelbehandeling.

Botox is een merknaam, net als Aspirine, alleen gebruiken we het inmiddels in de volksmond als behandelingsnaam. Botox®, Azzalure®, Bocouture® en Vistabel® zijn alle merknamen voor botox met de werkzame stof botuline toxine. Botox één van de vijf geregistreerde merknamen voor botulinetoxine type A op de Nederlandse markt en een merknaam van de firma Allergan, de eerste fabrikant die het eiwit botuline-toxine introduceerde. Alle vijf de merken (Botox, Vistabel, Bocouture en Azzalure) bevatten precies hetzelfde type botuline-toxine type A, dus welk merk je ook kiest, het resultaat zal er zijn en (afhankelijk van de dosis) een voorspelbare tijd blijven.

Lees op ietsmooier over de prijzen, voor en na foto’s, welke klinieken en specialisten botox behandelingen uitvoeren in België en Nederland, en welke soorten behandelingen er zijn. Natuurlijk ook ervaringen van anderen die een behandeling hebben ondergaan, hun reviews zijn op ietsmooier te vinden.

Botox is een stof die spieren (die de mimiek beïnvloeden) verslappen of verlammen. Als je de spiertjes niet langer gebruikt, dan ‘vouwt’ de huid zich niet meer en krijgt de huid de kans zich te herstellen. De rimpels vervagen. Botox is vooral geschikt voor fronsrimpels op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en rimpeltjes bij de ogen (kraaienpootjes) maar wordt ook gebruikt voor overmatig transpireren en tegen migraine.

Werkt Botox bij iedereen?

Niet iedereen reageert op dezelfde manier op de injecties. Gemiddeld zal bij 90% een duidelijke vermindering van de rimpel worden bereikt. Maar let op, het duurt een paar dagen voordat het echt helemaal goed werkt. Bij een klein deel van de mensen vallen de behandelingsresultaten tegen. Mocht bij jou de werking niet helemaal naar je zin zijn, neem dan altijd contact op met de specialist.

Hoe lang werkt Botox?

Het effect van de behandeling is na een paar dagen zichtbaar, na 2 weken optimaal en na ongeveer 4 tot 6 maanden uitgewerkt.

Lees ook de vragen op het Rimpelforum van ietsmooier.

Meer

Prijzen

Klinieken bieden botox aan met verschillende benamingen voor de hoeveelheden. De enek kliniek gebruikt de term "zone", de ander gebruikt de term "eenheid". Vraag goed door zodat je weet hoeveel botox je krijgt en je niet voor verassingen komt te staan.

 
De prijs van Botox ligt tussen de 150 en 225 euro voor 1 zone.
De prijs van Botox is ongeveer 300 euro voor 1,5 zone.
De prijs van Botox ligt rond de 300 a 400 euro voor 2 zones.
De prijs van Botox ligt tussen de 400 en 550 euro voor 3 zones.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht