100% Tevreden
400 € Laagste prijs 1000 € Hoogste prijs

Draadlift

princess lift

Draadlift alternatief voor facelift

Ouder worden, een slappere huid en rimpels krijgen… het hoort bij elkaar. We kunnen de tijd helaas niet stilzetten. Maar de klok terugdraaien dat kan wel! Met mooi ouder worden is immers niks mis. Een draadlift kan hierbij helpen.

Draadlift komt in diverse soorten

De draadlift is bekend onder vele namen: PDO draadjeslift, Silhouette Soft, Happy Lift, Aptos Lift, Feather Lift, Hefluslift of threads.  Bij deze verjongingstechniek is de kans op littekens minimaal. Het te behandelen gebied wordt mogelijk plaatselijk verdoofd. Vervolgens wordt de oplosbare hechtdraad in het diepere weefsel geplaatst. Vooraf wordt met u besproken welke soort draad en hoeveel draden gebruikt gaan worden. Na plaatsing van de draden maakt het lichaam rondom de hechtdraad nieuw bindweefsel (collageen) aan. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger en strakker wordt. De draden lossen na verloop van tijd op. Het oplossen gaat bij het ene type draad sneller dan bij het andere type. De resultaten van de behandeling zijn gedurende een langere periode zichtbaar. In dit artikel lees je meer over de PDO draadlift.

Welk effect heeft een draadlift?

Er zijn verschillende soorten hechtdraden voor verschillende behoeften. Doorgaans hebben deze hechtdraden een huidondersteunende functie waardoor de huid strakker en stralender wordt. Afhankelijk van het gebruikte type hechtdraad kan er sprake zijn van een gelifte huid tot een opnieuw vormgegeven huid als resultaat. De duur en de mate van het effect varieert en is afhankelijk van het type hechtdraad.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE DRAADLIFT?

Het is een methode waarmee de huid opgefrist en licht gelift kan worden, dit alles met minimale inspanningen en vrijwel zonder risico‘s. Er zijn geen zichtbare littekens en de genezing gaat over het algemeen heel snel. Ook is er veel minder kans op pijn en ontsteking. De behandeling neemt weinig tijd in beslag. Binnen zo’n 15 tot 40 minuten bent u klaar. Het resultaat is meteen na de ingreep licht zichtbaar.

WAT ZIJN DE NADELEN VAN DE DRAADLIFT?

De resultaten worden al meteen na de behandeling licht zichtbaar. Het volledige effect is ongeveer 6 weken later zichtbaar. De duurzaamheid hangt af van het gebruikte type hechtdraden. Dit kan variëren van 1½ tot meerdere jaren. Daarna kan eventueel een vervolgbehandeling plaatsvinden. De “oude” Aptos/Featherlift wordt tegenwoordig niet veel meer toegepast en wordt als een enigszins verouderde methode gezien. De nieuwe methode wordt meestal simpelweg draadlift of threads genoemd.

VOOR WIE IS DE DRAADLIFT BEDOELD?

Dit is een weinig ingrijpende behandeling en is geschikt voor mensen die subtiele veranderingen willen. De draadjes lift is effectief voor het liften van (asymmetrische) wenkbrauwen maar ook effectief voor het liften van weefsel rond de jukbeenderen en versteviging van de hals/ kaaklijn. De draadlift heeft het beste effect bij mensen tussen 30 en 60 jaar. De draadlift is minder aangewezen voor 60-plussers omdat de huid en het onderhuidse weefsel dan te dun wordt. Een minilift of een facelift is dan vaak effectiever.

Meer

Prijzen

De prijs voor een draadlift hangt af van het aantal draden dat je krijgt. Vraag een consult aan om te zien of de behandeling bij je past en hoeveel draden nodig zijn. De specialist kan op basis van het consult een prijsindicatie afgeven.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht