100% Tevreden
850 € Hoogste prijs

PDO draadlift

Wat is een PDO draadlift?

PDO draadlift is een nieuwe techniek om het gezicht en de hals te verjongen. De arts gebruikt hiervoor oplosbare draden. Dit is een biologisch afbreekbare stof die al jarenlang veilig als oplosbare hechting wordt gebruikt in de chirurgie. En nu dus ook als draad voor het liften en verstevigen van de huid.

PDO draadlift_wenkbrauwPDO Draadlift ogen

De behandeling met PDO draadlift

Met behulp van een zeer dun naaldje wordt de hechtdraad in de diepere laag van de huid geplaatst. De draad is daardoor niet te zien en te voelen, maar zorgt wel voor een spanning in de gewenste richting. Binnen zes tot acht maanden lost de draad volledig op. En hierin zit het geheim van de smid. Tijdens het oplossen vormt het lichaam namelijk (bindweefsel) collageen rondom de draad. En deze stof zorgt voor de natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor het gewenste liftend effect ontstaat. De behandeling neemt weinig tijd in beslag. Binnen ongeveer een half uur is het achter de rug en is het resultaat reeds licht zichtbaar. De huid wordt met de tijd voller en steviger waardoor rimpels en lijnen minder zichtbaar zijn. In dit artikel lees je meer over de PDO draadlift.

PDO draadlift_naaldjesVoordelen PDO draadlift

In vergelijking met de facelift heeft een draadlift nog al wat voordelen. Het levert weinig stress op omdat de behandeling veel eenvoudiger is. De arts hoeft niet in de huid te snijden. Daardoor zijn er geen zichtbare littekens en gaat de genezing veel sneller. Ook is er veel minder kans op pijn en ontstekingen. En zoals gezegd, direct na de behandeling is het resultaat reeds licht zichtbaar. Een resultaat dat na zes weken optimaal is. En de ergernis van kraaienpootjes, wangplooien of bijvoorbeeld marionetlijntjes voor een tijdje minder worden.

 

Welke lichaamsdelen kunnen er behandeld worden met PDO DRAADLIFT?

De PDO draadlift methode is bruikbaar voor veel delen van het gezicht (wangen, neus-liplijnen, marionettenlijnen, voorhoofd- en lachrimpels) maar ook voor de hals, de bovenarmen, de billen en de buik.

Deze minimaal belastende behandeling kan gecombineerd worden met andere behandelingen, zoals fillers met hyaluronzuur, botox, plasmalift, echografie en laserbehandelingen.

 

Meer

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht