Deze behandeling heeft geen ervaringen

Silhouette Soft

Silhouette SoftSILHOUETTE SOFT DRAADLIFT

Cosmetische behandelingen zonder te opereren zijn de laatste tijd steeds meer gangbaar. Veel mensen vinden chirurgische ingrepen te invasief en kiezen liever voor een minder ingrijpende behandelwijze.
Injectable behandelingen waarmee veroudering wordt tegengegaan zijn reeds bij velen bekend. Maar wat te doen wanneer injectables de verslapping van de huid niet meer goed genoeg kunnen behandelen of wanneer de voorkeur uitgaat naar andere technieken met een langdurig resultaat?

Silhouette Soft is een technologische innovatie uit Amerika die een oplossing biedt tegen verouderingskenmerken, zonder te opereren. De ontwikkeling hiervan is gebaseerd op jarenlange ervaring in hechtdraad ophanging met kegeltjes gebruikt in de reconstructieve chirurgie en cosmetische chirurgie. Met behulp van veilige oplosbare hechtdraadjes met kegeltjes van polymelkzuur, die onder de huid worden geplaatst, wordt de huid op een subtiele manier gelift. De hersteltijd van deze behandeling is minimaal en het resultaat langdurig. De welbekende hamsterzakjes, de hals, kaaklijn en wenkbrauwen kunnen met behulp van deze techniek behandeld worden. Cosmetische behandelingen met behulp van hechtdraden worden al vele jaren uitgevoerd. 

SILHOUETTE SOFT HEEFT EEN DUBBELE WERKING

  • een direct, natuurlijk, liftend effect zodra de Silhouette Soft draden zijn geplaatst.
  • een regenerende werking door het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen tijdens het oplossen van de hechtdraden in de maanden die volgen, voor een toenemend en langdurig resultaat.

HOE WERKT SILHOUETTE SOFT?


Silhouette Soft is een hechtdraad met bidirectionele absorbeerbare polymelkzuur kegeltjes die de trekkracht aan en onder de huid verzorgen. Onder lokale verdoving worden een aantal prikjes in de huid gegeven en worden de hechtdraadjes onder de huid geplaatst. Door de tractie op de huid door de kegeltjes wordt een lift van het behandelgebied bereikt met als resultaat een natuurlijk ogende verfrissing van het gelaat.

ss3 ss2 ss1

IN WELKE GEVALLEN IS SILHOUETTE SOFT GEÏNDICEERD?

Silhouette soft wordt aanbevolen bij mannen en vrouwen van 30 jaar en ouder die effectief de tekenen van veroudering willen tegengaan, maar niet bereid zijn om een invasieve operatieve behandeling te ondergaan en waarbij injectable behandelingen niet het gewenste effect geven. De Silhouette Soft behandeling wordt gezien als een behandeling die tussen injectable behandelingen en opereren staat. Silhouette Soft is geschikt voor elk huidtype; bij uitgebreid testen op allergische reacties bleken deze niet voor te komen in klinische studies.

HOE ZIET DE BEHANDELING ER UIT?

Een Silhouette Soft behandeling duurt minder dan een uur; na de behandeling kunnen direct de dagelijkse bezigheden worden hervat.

Tijdens de behandeling wordt eerst de huid gedesinfecteerd, waarna de arts op de huid aftekent waar Silhouette Soft hechtdraadjes worden geplaatst. Vervolgens wordt het te behandelen gebied lokaal verdoofd door middel van een klein prikje in de huid. Na de verdoving worden de hechtdraadjes zoals afgetekend geplaatst. Doordat het gebied verdoofd is, zal dit geheel pijnloos zijn. Direct na de behandeling is het effect van de trekkracht te zien als een subtiele lift. Het liftende effect van de draadjes wordt in de loop der weken na de behandeling nog versterkt, doordat tijdens het oplossen van de hechtdraadjes de collageenaanmaak wordt gestimuleerd en het gelifte weefsel zich vastzet op de nieuwe positie. Dit effect is zeer langdurig.

WAARIN ONDERSCHEIDT SILHOUETTE SOFT ZICH VAN ANDERE LIFTDRADEN?

Liftdraden zijn er in verschillende soorten en maten; er zijn standaard gladde draden, draden met weerhaakjes en draden in spiraalvorm.

  • Silhouette Soft is de enige liftdraad met innovatieve kegeltjes.
  • De fijne kegeltjes, die in de draad verwerkt zijn, hebben een conische vorm.
  • Door deze vorm wordt de onderliggende huid veel meer vastgegrepen als bij standaard gladde draden of draden met weerhaakjes. Er is een optimale tractie op het weefsel en een verbetering in de contouren van het gelaat of hals is direct merkbaar.
  • Silhouette Soft liftdraden bestaan uit polymelkzuur (PLA of Poly Lactic Acid) en hebben een uitzonderlijke eigenschap; in de eerste 12 weken is er geen sprake van resorptie en kan het polymelkzuur de aanmaak van collageen optimaal stimuleren.
  • Na 12 weken lossen de draden langzaam op, tot 30 maanden na behandeling. Andere draden lossen binnen 8 weken voor 50% op en geven daardoor een minder langdurend effect.
Meer

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht