93% Tevreden
89 € Laagste prijs 5500 € Hoogste prijs

Fillers

Fillers voor rimpels

Fillers, tovermiddel om gelaat en lichaam te corrigeren

Bij jonge gezichten zijn de wangen het breedste deel van het gezicht. Bij veroudering neemt het volume van de wangen af, waardoor de huid naar beneden zakt. Dit zorgt voor een verandering van de driehoek, omdat het breedste deel van het gezicht nu de kaaklijn is. Mensen met volle wangen zien er doorgaans jonger uit dan hun leeftijdsgenoten. Cosmetisch artsen laten weten steeds minder vaak rimpels weg te werken en vaker de wangen voller maken door middel van fillers.

Diepere rimpels kunnen worden weggewerkt door ze ‘op te vullen’. Dit gebeurt met fillers ook wel injectables genoemd. Fillers worden veel toegepast bij diepere rimpels met name in de onderste helft van het gezicht (marionetlijn of neus-lippen plooi). Fillers worden ook gebruikt voor het opvullen van lippen (lipcorrectie). Een complete behandeling waarbij met fillers diverse gebieden in het gezicht worden behandeld wordt ook wel een liquid face lift genoemd.

Hoe werken fillers?

Injectables is een techniek waarbij een stofje met een injectienaald in de huid gespoten. Hiermee worden diepere lijnen als het ware opgevuld. Er worden tientallen verschillende injectables of fillers gebruikt. Fillers met hyaluronzuur wordt het meeste toegepast. Het is een natuurlijk bestanddeel van het menselijk bindweefsel dat de huid sterk maakt. Hyaluronzuur kan tot dertig keer zijn volume aan water vasthouden, zodat je een ‘volle’ huid krijgt. De populairste vorm van hyaluronzuur is het merk Restylane. Het effect van injectables of fillers is langer zichtbaar dan dat van botox, maar na ongeveer een jaar is de rimpel of plooi wel weer terug.

Samengevat de voor- en nadelen vergeleken met andere behandelingen tegen rimpels: Fillers hebben een tijdelijke werking, variërend van een paar maanden tot meer dan een jaar. Er is geen hersteltijd en een verdoving is niet nodig. Pas op met permanente fillers van niet-lichaamseigen materiaal, die worden door vrijwel iedereen afgeraden. Fillers zijn vooral een oplossing voor de diepere rimpels aan de onderste helft van het gezicht.

Lees ook alle vragen over fillers op het ietsmooier rimpel forum.

Meer

Prijzen

De prijzen van fillers zijn meestal afhankelijk van het aantal milliliters - (ml) en van het type filler dat gebruikt wordt. Bij een consult voor een filler behandeling is het belangrijk te vragen hoeveel ml fillers de cosmetisch arts gaat gebruiken. En van welk merk filler. Ook is het belangrijk te weten dat bepaalde fillers langer blijven dan anderen.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht