100% Tevreden
150 € Laagste prijs 795 € Hoogste prijs

Fillers voor neuscorrectie

Neuscorrectie met fillers voor perfecte vorm

De grootte maar ook de vorm van de neus kan enorm variëren. Het ideale neusje is een symmetrisch geval. De ideale ligging van de neus is als je 2 denkbeeldige lijnen trekt van je binnenste ooghoek naar beneden: de ideale neus ligt tussen die 2 lijnen. En tenslotte, is de middellijn van de ideale neus recht.

Maar cosmetische chirurgie en cosmetische ingrepen worden bijna nooit gedaan om een perfecte neus, of perfecte wat-dan-ook te verkrijgen. De ingrepen worden gedaan omdat soms de afwijkingen ten opzichte van het ideaalplaatje zo groot zijn. Dan heeft iemand te kampen met een opvallend grote, of niet mooi gevormde neus.

Wat kunnen fillers doen om de proporties van de neus te verbeteren?

Een chirurgische ingreep is wel een heel grote stap. Misschien heb je vooral te kampen met een a-symmetrische neus? Dan kun je wellicht een chirurgiche ingreep vermijden. Met tijdelijke fillers kun je de neus beter in balans laten brengen. Dit wordt vaak gedaan met een filler als Radiesse of Restylane.

Lees hier alles over fillers.

Maar ook een neus vergroting komt voor

In Europa is het niet gebruikelijk om een grotere neus te wensen. Maar in Azie zijn de neusjes over het algemeen klein en fijn. Vaak wensen de Aziaten een wat grotere, meer Westerse neus. Dat is een chirurgische ingreep. Het neusskelet moet namelijk opnieuw worden opgebouwd, met behulp van kraakbeen uit het neustussenschot, oorschelp of het ribkraakbeen. Dat klinkt nogal ingrijpend en dat is het ook. Het leidt tot  veel meer ongemak en hersteltijd. Daarom wordt vaker gekozen voor een kunststof implantaat (bijvoorbeeld van siliconen). Maar dat is beslist niet zonder gevaar. Het omhullende weefsel van de neus is dun (hetgeen niet het geval is bij borsten, waar ook met siliconen wordt gewerkt) waardoor bij stoten de neus makkelijker de  neiging heeft om het siliconen implantaat af te stoten. De inkapseling die daarmee gepaard gaat kan serieuze misvorming tot gevolg hebben.

Meer

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht