90% Tevreden
900 € Hoogste prijs

PRP Vampire facelift

Wat is PRP Vampire facelift?

PRP staat voor plaatjes rijk plasma en wordt ook wel ‘Vampire facelift’ genoemd.

PRP (plaatjes rijk plasma) is een nieuwe techniek uit Zwitserland, waarbij met je eigen bloed een huidverjongende behandeling wordt uitgevoerd. Door middel van centrifuge wordt het bloedplaatjesrijk plasma (het PRP) gescheiden van de andere bloedcellen. In dit plasma zitten actieve groeifactoren die een helende, verjongende werking hebben op de huid en het collageen stimuleren. PRP werkt verstevigend en hydraterend, waardoor je een stralende, strakkere huid krijgt. Omdat gebruik wordt gemaakt van je eigen bloed, noemen we het ook wel de ‘vampire facelift’.

PRP, hoe verloopt een behandeling?

De arts neemt een kleine hoeveelheid bloed af. Dit zijn, afhankelijk van de behandeling, een of meerdere buisjes. Nadat het bloed is afgenomen plaatst de arts het in een speciale centrifuge. De centrifuge zorgt ervoor dat het bloedplaatjesrijk plasma (het PRP) wordt gescheiden van de andere bloedcellen. Vervolgens wordt het plasma gebruikt om te injecteren in de huid. Voor het injecteren gebruikt de arts een hele dunne naald en brengt het plasma oppervlakkig in de huid. De behandeling is vrijwel pijnloos, veilig en snel.

Waarvoor gebruiken we PRP?

Huidverbetering van het gezicht, hals, decolleté en handen. PRP is uitermate geschikt voor volumeherstel van de huid en de behandeling van fijnere rimpels. Daarbij kan er een algehele huidverbetering worden bereikt met mesotherapie, waarbij meerdere, oppervlakkige injecties worden gegeven.

Welk resultaat geeft PRP?

De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling. Het belangrijkste effect van een PRP behandeling is de aanmaak van nieuwe collageenvezels van het ‘type I’. Dit type collageen is verantwoordelijk voor het behoud van een natuurlijke elasticiteit van de huid. Bij het ouder worden, zorgt de afname van collageen type I voor het ontstaan van fijne lijntjes en diepere rimpels. Door de behandeling met PRP wordt de huid geactiveerd en geregenereerd, waardoor deze gladder, steviger en beter wordt gehydrateerd.

Lees hier wat Dr Frodo Gaymans vindt van PRP.

Lees ook op het Rimpelforum van ietsmooier vragen en antwoorden op PRP behandelingen.

Meer

Prijzen

Wat kost een PRP behandeling?
 
Bij een PRP behandeling moet je denken aan prijzen vanaf 350 euro per behandeling. Afhankelijk van het resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Meestal is voor optimaal resultaat 3 behandelingen nodig.
Vaak worden PRP behandelingen gedaan in combinatie met een andere behandeling als Mesotherapie.
Vraag via ietsmooier een gratis consult aan of een PRP behandeling voor jou geschikt is en welke kosten daarbij komen kijken.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht