100% Tevreden
300 € Laagste prijs 7400 € Hoogste prijs

Hals en Decollete

Hals en decolleteDe hals of decolleté correctie

Als je hals ten opzichte van je gezicht erg verouderd is, is een halslift een mogelijke, maar wel ingrijpende oplossing. Nog ingrijpender is een halslift die je combineert met een facelift. Deze combinatie biedt wel vaak het beste resultaat. Tenslotte is er ook een veel minder ingrijpende behandeling, namelijk de Platysmaplastiek. Ook voor de decolleté zijn dit soort behandelingen mogelijk. Populair is de IPL/OPL behandeling om pigmentvlekjes te verwijderen.

Wanneer kun je een hals correctie overwegen?

Met het ouder worden neemt de elasticiteit van huid- en spierweefsel af waardoor de huid en ook de spieren in de hals kunnen gaan hangen. Bovendien vermindert het ondersteunend vetweefsel in het gezicht. Erfelijke aanleg speelt bij deze verouderingsprocessen een belangrijke rol. Maar ook blootstelling aan zonlicht en roken zijn van invloed.

Wat voor verdoving is nodig voor een halslift?

Een halslift (Z-plastiek) kan worden uitgevoerd onder lokale verdoving.

Wat zijn de risico’s en complicaties van een halslift?

Iedere chirurgische ingreep brengt risico’s en complicaties met zich mee zoals bijvoorbeeld wondinfectie, nabloeding, gestoorde wondgenezing of trombose. Ook reageren sommige mensen allergisch op desinfecteermiddel, verdovingsvloeistof of pleisters.

Stem goed met een specialist af wat voor jou een goede oplossing zou kunnen zijn. Maak met minimaal 2 klinieken een afspraak. En lees ook ervaringen van anderen die je voor zijn gegaan.

Meer

Prijzen

Halslift

De prijs van een halslift ligt tussen de 2200 en 3500 euro. De prijs kan per kliniek sterk varieren. Een halslift wordt niet zo vaak uitgevoerd als bijvoorbeeld ooglidcorrecties. Check dus in de allereerste plaats of je je offerte aanvraagt bij een kliniek cq specialist die hier ervaring mee heeft. Een halslift wordt ook wel gecombineerd met een facelift. Dan wordt het prijsplaatje flink hoger, denk aan 5000 tot 9000 euro. Ga bij minstens 2 klinieken op intake gesprek. Check wat het prijsverschil bepaalt. Zitten bijvoorbeeld kosten van verdoving of narcose wel of niet in de prijs? Betaal je wat meer voor de ruime ervaring van de specialist? Maar lees ook de reviews op deze site.

 

Decolleté behandeling

Een behandeling om de veroudering van de decollete te verminden verschilt per behandeling. Een peeling begint bij 160 euro, terwijl een IPL behandeling om de pigmentvlekjes te vewijderen start bij 300 euro. Zorg dat je vraagt of meerdere behandelingen nodig zijn.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht