100% Tevreden
499 € Laagste prijs 600 € Hoogste prijs

Handverjonging

Mooie handen met handverjonging

Handverjonging
Als je ouder wordt, wordt je huid steeds dunner. Juist op je handen, omdat dat lichaamsdeel gedurende je leven veel blootgesteld wordt aan de zon. Bij je handen zie je echter ook steeds meer vlekken verschijnen. En bovendien worden – door de afname van onderhuids vetweefsel – de aderen en pezen steeds duidelijker zichtbaar. Er is immers minder volume. Aan de handen kun je goed de leeftijd van iemand inschatten.

Op welke manier kun je pigmentvlekken verwijderen zodat de handen er jonger uit zien?

Pigment is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen. Door kleine korreltjes pigment af te geven aan de buitenste laag van je opperhuid, krijgt je huid & haar kleur. Onder invloed van zonlicht neemt het aantal werkzame pigmentcellen en de aanmaak van pigment toe: de huid wordt bruin. Bij een verstoring van dit proces, kunnen pigmentvlekken ontstaan. Vooral de huid op handen en gezicht hebben kans op pigmentvlekken. De handen kunnen tamelijk verouderen door de bruine vlekjes. Vandaar dat mensen overwegen deze vlekken te laten verwijderen met laser.

Fillers geschikt voor handen?

De handen krijgen naarmate je ouder wordt, steeds minder vet. Fillers zijn een goede oplossing om dit op te vullen. Fillers als Macrolane, Radiesse en Perlane worden veel gebruikt bij filler behandelingen voor de handen. Je handen zien er een stuk jonger uit als ze minder dun zijn.

 

Bereid je goed voor en maak met minimaal 2 klinieken een afspraak. En lees ook ervaringen van anderen die je voor zijn gegaan.

Meer

Prijzen

De prijs van fillers voor de handen is afhankelijk van het aantal milliliters dat is gebruikt. Zie hier meer informatie over de prijzen van fillers. Verder zijn er verschillende behandelingen tegen pigmentvlekken. De prijzen van de behandelingen varieren. Een goede laser behandeling kost tot 400 voor het gezicht.
 
Verder is de prijs van laser (of IPL) afhankelijk van de zones die behandeld worden. Soms worden deze behandelingen vergoed door je zorgverzekeraar. Vraag hiernaar bij je specialist.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht