Deze behandeling heeft geen ervaringen

Dijbeenlift chirurgisch

DIJBENEN, LIFTEN VOOR BETEREN CONTOURENdijbeen lift

Ben je slank maar heb je toch een lubberende huid aan de binnenkant van je bovenbenen? Dan is dat lastig met dieet of sporten weg te krijgen. Een dijbeenlift kan de huid weer strak maken, eventueel in combinatie met een liposculptuur (wegzuigen van vet) of liposuctie.  De huidverslapping kan veroorzaakt worden door natuurlijke veroudering, maar kan ook een effect zijn van sterke vermagering.

 

CHIRURGISCHE DIJBEENLIFT

Een dijbeen lift is ‘de’ aangewezen ingreep wanneer er door vermagering of ouder worden, een slappe en uitgerekte huid is ontstaan op het dijbeen. Een dijbeenlift wordt vaak niet alleen uit esthetische redenen uitgevoerd maar ook uit praktische. Vooral in de zomer kan het een opluchting zijn als de huid van de dijbenen niet meer langs elkaar schuurt en irriteert.

Een litteken is altijd aanwezig na een dijbeenlift. Als de plooien wel meevallen, kan volstaan worden met een snede in de lies-bilplooi. Bij zo’n beperkte dijbeen lift komt het litteken onder de bikinilijn. AIs de huidverslapping ernstiger is dan moet er ook over de hele lengte van het bovenbeen een snede gemaakt worden. Het litteken loopt verticaal aan de binnen- en achterkant van de dij, dus zoals de lijn van de broeknaad. De littekens vervagen mettertijd maar ook na volledige genezing kunnen ze in meerdere of mindere mate zichtbaar blijven.

HOE VINDT HET HERSTEL PLAATS NA DE DIJBEENLIFT?

De eerste twee dagen is het behandelde gebied gevoelig. De zwellingen en de blauwe plekken verdwijnen snel, maar de gevoeligheid kan nog even blijven (tot een maand na de ingreep). Na de ingreep kun je het beste een week goed uitrusten. Dus niet werken, niet sporten en geen inspannende activiteiten. Fysieke inspanning kun je beter een maand lang achterwege laten. Na een week kun je wel weer gewoon gaan werken.

Bereid je goed en maak met minimaal 2 klinieken een afspraak. En lees ook ervaringen van anderen die deze ingreep al achter de rug  hebben.

Meer

Prijzen

Een prijskaartje hangen aan het normale onderhoud van je huid is natuurlijk heel lastig. Maar er zijn wel wat indicaties. Een reinigingsbehandeling bij de schoonheidssalon of huidtherapeut ligt tussen de 40 en 70 euro per behandeling. Vaak wordt geadviseerd om elke 6 weken zo’n behandeling te gaan.

De prijs van schoonheidsproducten varieren enorm, en vallen buiten de scope van ietsmooier. Ietsmooier gaat over behandelingen waar een therapeut aan te pas komt. En daarom worden op ietsmooier ook reviews getoond met betrekking tot de Obagi Medical, en ZO medical lijn. Deze zijn namelijk behandelingen met producten waarbij de cosmetisch arts bepaalt welke samenstelling van producten voor jouw huid het beste is. Voor de onzuivere, droge, rijpe of jonge huid zijn dus totaal andere producten samen te stellen. Een basisset kost ongeveer 700 euro. Daarvoor heb je ongeveer tien producten, waar je overigens best lang mee doet.

De prijs van wimper extentions varieert afhankelijk van het materiaal dat gebruikt wordt. ietsmooier.nl is prijzen tussen de 75 en 105 euro tegen gekomen.  Je moet na een aantal weken een touch up die tussen de 25-50 euro kost. Let goed op dat je vraagt welk materiaal en welke kleefstof de wimpers gezet worden. Ook moet je goed controleren of de specialist echt alle haartjes een extention geeft. Als dit namelijk niet gebeurd en je verliest er een heb je al snel een "gat" in je wimpers.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht