100% Tevreden
3600 € Laagste prijs 3600 € Hoogste prijs

Kuitvergroting

Een kuitvergroting wordt in de medische wereld kuitaugmentatie genoemd. Er wordt een kuitvergroting overwogen door mensen van wie de kuiten onvoldoende ontwikkeld zijn, of waarvan de kuiten niet in proportie zijn met de rest van het lichaam. Heb je spillebenen en stoor je je ernstig aan de contouren van je benen? Dan is een kuitvergroting wellicht een uitkomst.

Er zijn drie manieren om de contouren van de kuiten aan te passen: Lichaamsfillers, Lipofilling en Implantaten.

Wat zijn de voordelen van fillers om de contouren van de kuiten te verbeteren?

Zonder dat er een operatie aan te pas komt kunnen bijvoorbeeld borsten, kuiten of billen worden behandeld. Een bekend merk voor injectables (fillers) voor het lichaam is Macrolane. Macrolane is een beproefde injectiebehandeling die volume aan het lichaam toevoegt en gebieden van het lichaam vorm geeft.Macrolane maakt gebruik van de werkzame stof Hyaluronzuur. Hyaluronzuur wordt als ingredient veel gebruikt als filler om rimpels in het gezicht te vullen.

Het resultaat is onmiddellijk na de behandeling met Macrolane zichtbaar, volgens de klinieken die dit product gebruiken. Een behandeling met Macrolane is minder ingrijpend dan een operatie, maar het effect is tijdelijk van aard. Voor een duurzaam resultaat zul je 1 a 2x per jaar een behandeling voor injectables moeten nemen.

Hoe werkt een injectable in de kuiten?

Na de lokale verdoving wordt de Macrolane-gel met een naald diep onder de huid geïnjecteerd. De Macrolane wordt vervolgens geleidelijk door het lichaam afgebroken tot het verdwenen is. Het is de bedoeling dat het effect van Macrolane tenminste één jaar zichtbaar is, maar dit verschilt per persoon. Na de behandeling zal het geinjecteerde gebied wat gezwollen, rood en gevoelig zijn. Dat is normaal. Duurt dit te lang, neem dan contact op met je specialist. Vermijd enkele weken zon, sauna en massage. Lees hier meer en een interview met arts Jani van Loghem van Doctors Inc.

Wat zijn de voordelen van een Kuitvergroting via lipofilling?

Het belangrijkse voordeel van lipofilling is dat het een permanente oplossing is, met gebruik van lichaamseigen materiaal.

Hoe gaat een kuitvergroting door middel van een implantaat in zijn werk?

Een kuitvergrotende operatie door middel van implantaten bestaat uit het plaatsen van een siliconen implantaat in een gleuf, die gemaakt wordt boven de kuitspier, achter in de knieholte. De operatie duurt ongeveer een uur. De implantaten zijn speciaal gevormde zachte siliconen implantaten. Afhankelijk van je wensen kan het implantaat speciaal op maat worden gemaakt. Ook is het mogelijk om  twee implantaten per been inbrengen namelijk een achter- en een zijkant.

Laat je vooraf goed informeren. En maak bij minimaal 2 klinieken een afspraak.

Meer

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht