100% Tevreden
700 € Hoogste prijs

Fillers lichaam

Met fillers kun je goed volume toevoegen aan bepaalde lichaamsdelen die baat hebben bij zo’n correctie. Een bekend merk van fillers voor het lichaam is Macrolane.  Macrolane is een merknaam. Er zijn diverse andere fillers die gebruik maken van de werkzame stof Hyaluronzuur. Veel van deze fillers worden gebruikt als filler voor rimpels in het gezicht. Macrolane is een product dat gebruikt wordt om grote oppervlakken mee te vullen en te vormen.

Het mooie van deze behandeling met fillers is dat er geen operatie aan te pas komt. Maar het effect is natuurlijk wel tijdelijk. Je kunt fillers bijvoorbeeld gebruiken voor het creëren van volume voor kuiten of billen. Het resultaat van fillers is onmiddellijk na de behandeling zichtbaar. Voor een duurzaam resultaat zul je 1 a 2x per jaar de behandeling met injectables moeten herhalen.

Voor welke behandelgebieden zijn injectables met Macrolane geschikt?

  • Billen
  • Kuiten
  • Correctie van lichaamsoneffenheden (bijvoorbeeld na liposuctie)

Is Macrolane geschikt voor borstvergroting? Nee, in april 2012 heeft de fabrikant (Q-Med) van de belangrijkste lichaamsfiller (Macrolane) besloten dit product niet te adviseren voor borstvergroting. Reden is dat er geen consensus is onder de radiologen inzake de keuring van de borsten die met Macrolane zijn gevuld. (bijvoorbeeld met mammografie). Kort hierna heeft de NVPC besloten om het gebruik van fillers ten behoeve van borstvergroting te verbieden.

Waarvan is Macrolane gemaakt? Macrolane is een biosynthetische versie van hyaluronzuur, een stof die het lichaam van nature aanmaakt om de huid volume te geven en de gewrichten te smeren.

Hoe werken de injectables met Macrolane? Je wordt eerst lokaal verdoofd, en daarna wordt de Macrolane-gel met een speciale naald diep onder de huid geïnjecteerd. Macrolane wordt vervolgens geleidelijk door het lichaam afgebroken. De snelheid waarmee dit gebeurt verschilt per persoon. Echter, het is de bedoeling dat het effect van Macrolane tenminste één jaar zichtbare resultaten geeft. De behandeling wordt doorgaans uitgevoerd tijdens één bezoek en duurt ongeveer 30-25 minuten. Direct na de behandeling zal er sprake zijn van wat zwelling, roodheid en gevoeligheid in het behandelde gebied. Als dit echter lang blijft voortduren, neem dan even contact op met de behandelend specialist. Gedurende enkele weken na de behandeling mag je behandelde gebied niet (laten) masseren. Pas ook op met extreme temperaturen (sauna) en zon (ook zonnebank).

Is verdoving noodzakelijk bij injectables met Macrolane? Ja, er wordt lokaal verdoving toegediend. Na de behandeling kun je je dagelijkse werkzaamheden direct weer oppakken

Door wie wordt Macrolane vervaardigd? Macrolane is ontwikkeld en wordt vervaardigd door het Zweedse biotechnologiebedrijf Q-Med (ook de producent van Restylane).

Bij welke klinieken kun je terecht voor een behandeling met Macrolane?  Doctors Inc, Bergman Clinics , Derma Clinic en Elzen Kliniek. In België bij Aesthetic Clinics in Hasselt.

Wanneer is het resultaat van Macrolane injectables zichtbaar? Het resultaat is onmiddellijk na de behandeling met Macrolane zichtbaar. De injectables of fillers worden geleidelijk door het lichaam afgebroken. Na een jaar is het effect ongeveer uitgewerkt.

Lees hier meer en een interview met arts Jani van Loghem van Doctors Inc.

Meer

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht