94% Tevreden
48 € Laagste prijs 9000 € Hoogste prijs

Lichaamscontouring

Lichaamscontouring

lichaamscontouring zoals liposuctie

Soms zijn er lokale vetophopingen die niet verdwijnen bij het sporten of het lijnen. Bij vrouwen zijn dat vooral de buitenzijde van de dijen of “rijbroek”, de onderbuik, de bovenbuik, de binnenkant van de dijen, de knieën en de heupen. Bij mannen zijn voornamelijk de onderkin, de buik, de heupen (“love handles”) en de borstkas de probleemgebieden. Als vetophopingen alleen plaatselijk zijn, kan het de contouren van je lichaam sterk verstoren.

Wat veroorzaakt de lokale vetophoping, waarvoor verschillende behandelng zijn om het licham betere contouren te geven?

Hormonen zijn de hoofdschuldige. Daardoor kan het lichaam op sommige plaatsen een teveel aan vet opslaan. Als je ’gewoon’ dikker wordt (je eet meer dan dat je lichaam nodig heeft) wordt het overschot aan calorien wordt door je lichaam opgeslagen in vetcellen. De plaats van die vetcellen bepaalt waar je dikker wordt. En dat kan heel plaatselijk zijn. Daardoor staan deze vetophopingen soms niet in verhouding tot de lichaamsbouw en zijn zeer moeilijk met behulp van diëten weg te krijgen. Heb je vrij veel vetcellen bij de buik? Dan word je daar als eerste dikker. Plaatselijk vet verbranden is ontzettend lastig. Als je pech hebt spreekt je lichaam pas als laatste de vetreserves aan op de plek waar je juist een vetophoping hebt.

Kun je betere lichaamscontouring krijgen door lokale vetophoping met liposuctie te verwijderen?

Er zijn naast chirurgische (liposuctie) ook niet-chirurgische behandelingen. Bindweefselmassages, cavitatie en radio frequentie therapie zijn meer bedoeld als cellulite behandelingen, waardoor de contouren verbeteren.  Liposuctie kan een ingrijpender keuze zijn, maar leidt ook tot meer uitgesproken resultaat.

Bereid je goed voor om vast te stellen welke behandeling het beste bij jou past. Wat in jouw unieke geval de juiste keuze van behandeling zou kunnen zijn, al dan niet met een combinatie van ingrepen, moet je van te voren goed met een specialist doornemen. Probeer specialisten bij klinieken te spreken die alle behandelingen bieden, zodat zij een volledig advies aan je kunnen geven. Maak met minimaal 2 klinieken een afspraak. En lees ook ervaringen van anderen die je voor zijn gegaan.

Meer

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht