100% Tevreden
1500 € Laagste prijs 2100 € Hoogste prijs

Lipcorrectie

Volle lippen worden aantrekkelijk gevondenlipcorrectie.jpeg

Uit onderzoek blijkt dat de mens zich het meest  aangetrokken tot mensen die genetisch het beste matchen. Dat betekent: tekenen dat mensen vruchtbaar zijn en goede genen hebben. Klaarblijkelijk zijn we – zonder ons daar bewust van te zijn –  heel goed in het opmerken van deze kenmerken.  We kijken namelijk of iemand er jong (vruchtbaar) en gezond (goede genen) uitziet. Volle lippen staan hoog op het verlanglijstje. Immers, lippen worden naarmate je ouder smaller. Volle lippen worden dus gezien als aantrekkelijk.

Naast volle lippen staan er nog meer wensen op het verlanglijstje

  • Een hoog voorhoofd, volle lippen, hoge jukbeenderen, een smalle kin en grote ogen (vrouw)
  • .Een frisse, egale huid straalt gezondheid uit. (vooral vrouw)
  • Symmetrische gezichten lijken jonger en gezonder
  • Grote kaak, een brede kin en een imposant voorhoofd (man)
  • Heldere ogen

Mooiere lippen door een lipcorrectie

Niet iedereen is gezegend met een indrukwekkende paar lippen. Maar er zijn mogelijkheden om lippen kunnen op allerlei manieren te corrigeren.

  • Smalle lippen kunnen voller gemaakt worden. Lipvergroting kan voor één of op voor lippen. Er zijn 2 manieren, door middel van operatie of door middel van inspuitingen (injectables). Voor de vulling van de lip kun je kiezen tussen een tijdelijke vulling met silicone fillers, of permanente vulling met lichaamseigen materiaal (lipofilling).
  • Te volle lippen kunnen smaller gemaakt worden.
  • Een lift van de bovenlip is ook mogelijk, mocht deze wat verzakt zijn. Met een bovenlip lift wordt de bovenlip of de uiteinden van de bovenlip omhoog gelift.

Welke behandeling past het beste bij jou? Maak met minimaal 2 klinieken een afspraak. En lees ook ervaringen van anderen die je voor zijn gegaan. Heb je zelf een lipcorrectie ondergaan? Schrijf dan snel een review. Dit helpt anderen weer in hun zoektocht naar de beste lipcorrectie behandeling, de beste arts en de beste kliniek.

Meer

Prijzen

De prijs van een lipcorrectie is afhankelijk van het type behandeling. De prijs van lipvergroting door tijdelijke fillers is tussen de 250 en 450 euro. Het prijsverschil hangt af van het gebruikte merk maar nog meer van de hoeveelheid die gebruikt is. De prijs van permanente fillers ligt wat hoger, rond de 950 euro. De prijs van lipvergroting door lipolyse is ongeveer 900 euro, maar niet veel klinieken doen dit. Het wordt voor kleine oppervlakken niet vaak gedaan.
 
De prijs van een chirurgische lipvergroting is ongeveer 1200 euro voor boven of onder, en rond de 2000 euro voor beide lippen. De prijs van een lipversmalling is ongeveer hetzelfde als voor lipvergroting. Het chirurgisch versmallen van de lip kost eenzijdig ongeveer 1200 en voor beide lippen 2000 euro. De prijs van een bovenlip lift kost vanaf 1100 euro. Dit is een prijs exclusief narcose. Al deze lip correcties worden in principe niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht