100% Tevreden
1500 € Laagste prijs 3200 € Hoogste prijs

Onderkin

OnderkinEen mooiere kin

Een onderkin kan het profiel van je gezicht danig verstoren. Zelfs als je niet fors gebouwd bent kun je een onderkin hebben, zodat afvallen geen optie is. Naarmate je ouder wordt vormt zich ook vaker een onderkin. Dat komt omdat het volume in het gezicht verdwijnt. Soms zakt dat volume (vet) naar beneden en vormt een ‘zakje’ onder de kin. Lees op ietsmooier over de prijzen, voor en na foto’s, welke klinieken en specialisten onderkin behandelingen uitvoeren in Belgie en Nederland, en welke soorten onderkin behandelingen er zijn. Natuurlijk ook ervaringen van anderen die een kin correctie of behandeling hebben ondergaan, hun reviews zijn op ietsmooier te vinden.

Dit zijn mogelijke oplossingen voor een onderkin

Maak met minimaal 2 klinieken een afspraak. En lees ook ervaringen van anderen die je voor zijn gegaan.

Meer

Prijzen

Behandelingen tegen een onderkin worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
Voor alle behandelingen raden wij aan eerst tijdens een consult je te laten informeren welke behandeling het beste bij je past, wat de kosten precies gaan worden en welk resultaat je mag verwachten. Laat je niet verrassen!

 

Liposculptuur / liposuctie voor de onderkin of hals

De prijs voor hals liposuctie, of ook wel halsliposculptuur om de onderkin te verminderen is ongeveer 1000 euro, oplopend tot 1500 euro. De prijs is wat hoger als je voor een narcose kiest.
De kosten worden bepaald door de uitgebreidheid van de behandeling van de onderkin. Een hals liposuctie of halsliposculptuur wordt vaak uitgevoerd in combinatie met één of meerdere andere behandelingen, zoals een facelift of een hals/kaaklift. Tijdens het consult zal de arts je kunnen informeren over de eventuele mogelijkheden en/of noodzaak om behandelingen te combineren en u de daarbij behorende kosten.

 

Laser Lipolyse voor de onderkin of hals

De prijs van het nieuwe laser lipolyse voor de onderkin bedraagt tussen de 1200 en 1500 euro. Dat is voor een behandeling van de onderkin of voor een behandeling tegen hamsterwangen. Deze behandeling heeft een duurzaam resultaat omdat de vetcellen worden weggesmolten. Het is echter geen behandeling tegen rimpels of vermageren, maar wel tegen 'het hangen' van wangen en kin ten gevolge van natuurlijke veroudering.
Doe je beide gebieden tegelijk, dan zal er een korting te bedingen zijn. De kosten zijn inclusief (lokale) verdoving).

 

Radio Frequentie therapie voor de onderkin of hals.

Een onderkin behandeling met Radio Frequentie therapie is per behandeling ongeveer 100-150 euro. Dit wordt veelal met de Venus Freeze uitgevoerd. Afhankelijk van het te behandelen gebied is 6-10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Laat bij een consult de specialist u uitleggen hoeveel behandelingen nodig zijn, welk resultaat u mag verwachten en wat de totaalprijs gaat worden.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht