100% Tevreden
1500 € Laagste prijs 3200 € Hoogste prijs

Laser lipolyse onderkin

laser lipolyse onderkinLipolyse-laser als oplossing tegen een onderkin?

Voor allerlei verouderingskenmerken is wel een oplossing. Variërend van chirurgische ingrepen (facelift) tot fillers en botox. Maar een onderkin krijg je er niet mee weg. Tot voor kort was liposuctie de enige methode om overtollig vet onder de kin te verwijderen. Maar nu is er een niet-chirurgische methode om deze probleemgebieden aan te pakken: Laser lipolyse. Er is nog maar een klein aantal klinieken die dit nu aanbieden (onder meer Katja Kiewiet de Jonge), maar als de resultaten echt zo mooi zijn, dan verwacht ‘ietsmooier’ dat meer klinieken snel volgen.

Op welke manier kan lipolyse-laser een oplossing bieden?

Met de laser lipolyse behandeling is het nu mogelijk om de verslapte huid rondom en onder de kin en van de bovenarmen effectief en langdurig te verstrakken.

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de ingreep worden eerst de probleemgebieden afgetekend. Vervolgens krijg je een plaatselijke verdoving toegediend. En dat start het echte werk: via een aantal heel kleine prikgaatjes wordt een canule (buisje) onderhuids ingebracht. De arts zal de canule onderhuids parallel aan de huid heen en weer bewegen. Aan het uiteinde van de canule zit een zogenaamde fiber die warmte afgeeft; door de warmte wordt het vetweefsel onderhuids weggesmolten.

 Wanneer is het resultaat van de laser lipolyse zichtbaar?

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. In de eerste weken na de behandeling zal de vetreductie steeds beter zichtbaar zijn, en wekelijks toenemen.

Verder is het merkbaar dat in het behandelde gebied een duidelijke toename van collageen plaatsvindt in de maanden na de laser lipolyse. Ook daardoor zal de huid aanzienlijk verstrakken. De huidverstrakking begint pas later en het eindresultaat zal na drie tot zes maanden goed zichtbaar zijn.

Hoe vindt het herstel plaats na de laser lipolyse behandeling?

Na behandeling bevindt zich nog wat verdovingsvloeistof onder de huid. Daardoor is het gebied nog gezwollen. Soms kan een absorberend verband worden aangelegd die dan nog een paar dagen gedragen dient te worden. Door de druk van het verband wordt de zwelling tegengegaan. De zwellingen verdwijnen met een paar dagen.

Wat zijn de risico’s en complicaties van een laser lipolyse behandeling?

Een behandeling met de lipolyse laser vereist een minimale incisie (snede) waardoor de canule (het buisje) ingestoken wordt. De insteekopeningen voor de canule hebben een minimale doorsnede. Het risico op het ontstaan van een infectie is daardoor zeer klein. Verder is er een heel klein risico op het ontstaan van brandwonden in de huid, maar deze genezen weer.

Is er verdoving nodig voor laser lipolyse?

De behandelingen worden onder plaatselijke verdoving uitgevoerd.

Waar kan Laser lipolyse allemaal op toegepast worden?

Hamsterwangen, onderkin en slappe bovenarmen hebben met elkaar gemeen dat de huid (en het vetlaagje) met de jaren steeds losser gaan zitten. De huid wordt in de loop van de tijd slapper en dunner. De huid die vroeger strak om je spieren zat begint nu steeds losser te worden.

Al met al veranderen de contouren van je gezicht en armen veranderen hierdoor en laten je ouder laten lijken.

Zonder zichtbare littekens (facelift, armlift, liposuctie) was dat niet makkelijk op te lossen. En als je zo’n ingrijpende behandeling kunt vermijden, dan is dat wel het overwegen waard. Laser lipolyse is dan een oplossing.

Meer

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht