95% Tevreden
2800 € Hoogste prijs

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie, meest voorkomende COSMETISCHE ingreep

Aanpakken van hangende oogleden en wallen ofwel de ooglidcorrectie is een cosmetische operatie die meer en meer geaccepteerd wordt. Frisse ogen zijn ontzettend bepalend voor de uitstraling van je gezicht. Een bovenooglidcorrectie is dan ook een van de meest populaire ingrepen tegenwoordig. Voor het aanpakken van wallen kun je eventueel vet verwijderen onder het oog, al dan niet in combinatie met een onderooglidcorrectie.
Bij een ooglidcorrectie wordt een overschot aan onderhuids vetweefsel of huid verwijderd van de bovenoogleden en/of onderoogleden. Ook kan de vorm van het oog verfraaid worden. Om het effect van een ooglidcorrectie te versterken kan aan de buitenkant van de oogleden laser toegepast om de huid strakker en gladder te maken.

Ooglidcorrectie, welk resultaat mag je verwachten?

Na een ooglidcorrectie blijft er een klein littekentje achter dat niet of nauwelijks zichtbaar is omdat het in de plooi van het ooglid valt. Het duurt een paar maanden voordat het definitieve resultaat zichtbaar is. Lees ook de ervaringen van anderen met een ooglidcorrectie op ietsmooier. Je kunt een goed beeld krijgen.

Op ietsmooier is naast alle informatie en reviews van ooglidcorrecties ook de mogelijkheid om een consult aan te vragen. De specialisten kunnen dan je verder voorlichten en aangeven welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Ook kunnen zij de prijs voor de ooglidcorrectie bepalen. Wil je zelf zien welke specialisten in jouw buurt een ooglidcorrectie uitvoeren? Er zijn vele klinieken in Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Haarlem, Groningen en Rotterdam. Maar wij kunnen ook klinieken in België voor je vinden.

Meer

Prijzen

De kosten van een ooglidcorrectie ligt tussen de 800 en 2200 euro.
Een onderooglidcorrectie kost tussen de 1200 en 1900 euro.
De combinatie onderooglidcorrectie en bovenooglidcorrectie levert wat prijsvoordeel op. Doe je beide, dan ben je zo'n 2000 a 3500 euro kwijt.
Let op dat bij een onderooglidcorrectie bijna altijd narcose bij de prijs inbegrepen zit. Vraag dit na bij de specialist.

 
Bij een ooglidcorrectie dmv fillers hangt de prijs af van de hoeveelheid en het merk van de filler. Daarom is het raadzaam om eerst een consult aan te vragen zodat je precies weet welke behandeling bij je past en wat de pijs van deze behandeling voor jou is.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht