96% Tevreden
5000 € Hoogste prijs

Laser ontharen

Laser en IPL zijn beide bekende methoden om permanent te ontharen. Zowel IPL als laser zetten licht om in warmte. Door middel van de hitte die de laser met zich meebrengt worden haarzakjes vernietigd zodat er geen nieuwe haar kan groeien. De laser gebruikt hierbij 1 golflengte (denk aan de laser aanwijs pen, een rechte rode lichtbundel). Laser heeft een hoger vermogen waardoor laser ook dieper gelegen haarzakjes bereiken. Daardoor wordt met laser betere resultaten geboekt dan met IPL. Meestal vind je de lasers bij prive klinieken of de grote schoonheidsinstituten. Diode-laser, Epixan laser, Alexandrit laser en Lightsheer laser zijn de meest bekende lasers. De laser methode is nagenoeg pijnloos.

Welk resultaat kun je van laser ontharen verwachten?

Laser en IPL werken het beste op mensen met donkere haren op een lichte huid. Pigment loze haren, zoals blonde en grijze, kunnen namelijk onvoldoende energie absorberen om definitief vernietigd te worden. ELOS therapie werkt dan beter. Bij een getinte huid kunnen er pigmentveranderingen en verbrandingen optreden. Het is daarom aan te raden om eerst op een onopvallend stukje huid uit te testen hoe de huid reageert.

Zijn er verschillende vormen van overbeharing?

  1. Hypertrichose is overbeharing op plaatsen waar van nature al enige haargroei is. Haren worden op die plekken dikker en donkerder, bijvoorbeeld op de armen en bovenbenen. Dit komt zowel bij mannen al bij vrouwen voor. Hypertrichose kan een aangeboren probleem zijn.
  2. Hirsutisme is een vorm van overbeharing volgens het mannelijk beharingspatroon. Dat betekent dat vrouwen haargroei ontwikkelen op plaatsen die niet gebruikelijk zijn voor vrouwen, zoals bovenlip, kin, hals, bakkebaarden, borst en buik. Dit is te wijten aan een hormonale stoornis. Mogelijk kan dit ook met medicatie behandeld worden.
  3. 90% van de overbeharing bij vrouwen wordt veroorzaakt door een lokale overgevoeligheid van de haarzakjes voor mannelijke hormonen. Deze vorm van overbeharing kan goed behandeld worden.

Lees ook het artikel van Feeke Schulpen van Laser Skin Clinics te Bussum om alles te weten te komen over de verschillen tussen laser ontharen en IPL ontharen.

Meer

Prijzen

Het oplossen van een ingetrokken tepel kost rond de 1300 euro, totaal voor beide zijden. Ook kosten van verdoving kunnen de prijs beinvloeden.
Vraag er dus specifiek naar wat wel en niet in de prijs inbegrepen is als je voor een consult gaat.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht