0% Tevreden

Radio frequentie therapie

radio_frequentie_therapie.PNGDe anti aging behandeling voor alle huidtypen: radio frequentie therapie.

In de glossy’s wordt tegenwoordig veel verwezen naar (vormen van) radiofrequentie en ultrasone golven als nieuwe, hippe Hollywood anti aging hype. Maar wat is dit nu voor behandeling? Werkt het echt? En blijvend? En waarom horen we hier dan zo weinig over van ‘gewone’  mannen en vrouwen? Op ietsmooier.nl staan duizenden reviews op het gebied van anti-aging, maar weinig over radiofrequentie en ultrasone golven. Kortom, wat is hier aan de hand?

Radiofrequentie & ultrasone golven zorgen voor aanmaak van collageen door verhitting van de huid

Radiofrequentie & ultrasone golven verstrakken het bindweefsel van het gezicht, zonder te snijden of te prikken. De behandeling verwarmt de huid, met een milde beschadiging tot gevolg. Daardoor gaat je huid aan het werk om nieuw collageen aan te maken. Radiofrequentie is elektromagnetische straling, net als zichtbaar licht, maar onzichtbaar voor het menselijke oog. Ultrasone golven zijn geluidstrillingen, maar deze kunnen niet met het menselijk oor worden waargenomen (denk aan een echo). Met geluidstrillingen trilt het huidweefsel mee, waardoor het huidweefsel opwarmt, zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Radio frequentie therapie ofwel E-Matrix ofwel Venus Freeze

De radio frequentie therapie, ook wel bekend onder merknamen zoals E-matrix of Venus Freeze Deze unieke behandeling is meer dan een trend. Zoals ook de laser ooit een “trend” was, is de laser nu een onmisbare basis in de cosmetische kliniek. Klinieken verwachten dat radio frequentie therapie op niet al te lange termijn een heel bekende en veel gebruikte behandeling zal zijn.

Wat zijn de voordelen van radio frequentie therapie?

Een groot voordeel van radio frequentie therapie is dat je dezelfde dag nog toonbaar bent, terwijl je met bijvoorbeeld fillers toch rekening moet houden met blauwe plekken en zwelling. Er worden geen lichaamsvreemde stoffen in het lichaam geïnjecteerd en dus loop je geen risico loopt op complicaties die je wel met injectables (fillers en botox) hebt. Injectables zijn een specialistisch vakgebied en mogen alleen door een goed getrainde arts worden ingebracht. Radio frequentie therapie kan ook door huid therapeuten worden toegepast.

Wat zijn de nadelen van de radio frequentie therapie?

De individuele resultaten kunnen behoorlijk verschillen. Dat komt omdat de gebruikte apparaten ook sterk in kwaliteit kunnen verschillen. Verder maakt het uit of je te maken hebt met een ervaren arts of therapeut. Risico’s zijn vooral de instellingen van het apparaat en degene die het apparaat bedient. De instellingen kunnen bij de meeste apparaten niet al te extreem worden ingesteld, waardoor je weinig risico loopt.  Ook voor het resultaat geldt dat bij Radio frequentie dit nogal varieert.  Ook dat is weer afhankelijk van diverse factoren zoals, de huidkwaliteit, roken, type apparaat, instellingen, etc.

Meer

Prijzen

De prijs van een behandeling met radio therapie kost ongeveer 100 euro per behandeling. Je hebt ongeveer 6 behandelngen nodig, alhoewel dat uiteindelijk afhankelijk is van jouw persoonlijke situatie. Vraag daarom altijd een consult aan om te bepalen of de behandeling bij jou past en hoeveel behandelingen nodig zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=oiG53SCypJc
Soms wordt Radio Frequentie therapie gecombineerd met een andere behandeling om het resultaat te versterken.

https://www.youtube.com/watch?v=oiG53SCypJc
Radio frequentie therapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht