98% Tevreden
50 € Laagste prijs 880 € Hoogste prijs

Schoonheidsbehandeling

schoonheidsbehandelingen.jpegElke 2 maanden een schoonheidsbehandeling bij de salon: ben je dat aan je huid ‘verplicht”?

Hele volksstammen gaan elke 6 weken naar de schoonheidssalon om de huid een oppeppertje te geven. En om met een tas vol tubetjes en potjes naar huis te gaan. Of het wat voor je huid doet is lastig te zeggen. Had je al een mooie gezonde huid, dan hou je een mooie gezonde huid. Maar als je een probleemhuid hebt? Wat kan iets algemeens als een schoonheidsbehandeling voor je doen?

 

6,000 Schoonheidssalons behandelen duizenden mensen per week.

Veel mannen en vrouwen kiezen ervoor maandelijks hun een maandelijks opknapbeurtje te geven. De behandeling bestaat vaak uit een reiniging, aangevuld met een milde peeling, een massage of een masker. Een periodieke reiniging kan – zeker in het geval van acne – een uitstekende manier zijn om de acne enigszins in de perken te houden.

Wat kan de schoonheidsspecialiste voor een probleemhuid betekenen?

Een schoonheidssalon is er niet om een ongezonde huid gezond te krijgen. Bij heel specifieke huidproblemen (acne, sterke veroudering, pigmentvlekken, littekentjes, grove porien etc) schiet het arsenaal aan middelen en behandelingen van de schoonheidssalon vaak tekort. De middelen zijn te mild en leiden vaak niet tot gewenst resultaat. Voor de zwaardere behandelingen (waarbij je met bijvoorbeeld laser werkt, of injecties of aanvullingen met medicinale cremes) is de schoonheidssalon niet uitgerust, en heeft men ook niet de juist papieren en diploma’s.

Dus laat je huid heerlijk vertroetelen met lekker geurende productjes en geniet van het uurtje ik-tijd. Maar verwacht niet dat een probleemhuid wordt hersteld.

 

Voor een behandelplan van een ongezonde huid ga je naar een huidtherapeut, dermatoloog of cosmetisch arts.

Samen met je huidtherapeut of cosmetisch arts kun je vaststellen wat de aandachtspunten zijn voor jouw huid. Te droog, te vet, gevoelig, een oudere huid, acne huid etc etc. Vervolgens kan een behandelplan worden opgesteld.

 

Schrijf jouw ervaring op ietsmooier. Ben jij happy met de periodieke schoonheidsbehandelingen van jouw salon? Wat laat je doen? Welke merken werken goed voor jou? Wat zijn ‘gouden tips’?

 

 

 

 

Meer

Prijzen

Een prijskaartje hangen aan het normale onderhoud van je huid is natuurlijk heel lastig. Maar er zijn wel wat indicaties. Een reinigingsbehandeling bij de schoonheidssalon of huidtherapeut ligt tussen de 40 en 70 euro per behandeling. Vaak wordt geadviseerd om elke 6 weken zo’n behandeling te gaan.

 
De prijs van schoonheidsproducten varieren enorm, en vallen buiten de scope van ietsmooier. Ietsmooier gaat over behandelingen waar een therapeut aan te pas komt. En daarom worden op ietsmooier ook reviews getoond met betrekking tot de Obagi Medical, en ZO medical lijn. Deze zijn namelijk behandelingen met producten waarbij de cosmetisch arts bepaalt welke samenstelling van producten voor jouw huid het beste is. Voor de onzuivere, droge, rijpe of jonge huid zijn dus totaal andere producten samen te stellen. Een basisset kost ongeveer 700 euro. Daarvoor heb je ongeveer tien producten, waar je overigens best lang mee doet.
 
De prijs van wimper extentions varieert afhankelijk van het materiaal dat gebruikt wordt. ietsmooier.nl is prijzen tussen de 75 en 105 euro tegen gekomen.  Je moet na een aantal weken een touch up die tussen de 25-50 euro kost. Let goed op dat je vraagt welk materiaal en welke kleefstof de wimpers gezet worden. Ook moet je goed controleren of de specialist echt alle haartjes een extention geeft. Als dit namelijk niet gebeurd en je verliest er een heb je al snel een "gat" in je wimpers.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht