87% Tevreden
300 € Hoogste prijs

Whitening gel

Tanden bleken met Whitening gel

Je kunt zelf je tanden bleken. Maar je moet wel eerst bij de tandarts langs.

De tandarts maakt een flexibel plastic bitje exact op maat. Dit kun je thuis gebruiken met een whitening gel. Elke dag dat je het gebruikt worden de tanden wat witter. Opalescence whitening gel is alleen verkrijgbaar via de tandarts. Het is een plakkerige gel, die naast de wit-werking ook positief bijdraagt aan een gezonder gebit.

 

Na een dag kun je al resultaat zien, maar echt resultaat verschijnt in ongeveer een week. Opalescence wordt geleverd in een samenstelling met 10%, 15%, 20% en 35% carbamide peroxide.

Wat betekent het bleek % in de whitening gel?

Hoe hoger het bleek percentage, hoe sterker het blekende effect en hoe witter het resultaat. Let op, hoe hoger het %, hoe korter je de gel op de tanden moet laten intrekken. Overleg dit goed met je tandarts. Wat betekent het bleek % in de whitening gel?

Wat is het verschil tussen carbamide peroxide en hydrogen peroxide whitening gel?

Bekende merken die carbamide peroxide gebruiken zijn onder meer Opalescence, dentist.net en Nite white. Bekende merken die hydrogen peroxide gebruiken zijn onder meer Day White, Zoom, and Nite White turbo. Een 7.5% hydrogen peroxide is vergelijkbaar met een 16% carbamide peroxide. Een 9.5% hydrogen peroxide is vergelijkbaar met een 26% carbamide peroxide. Carbamide peroxide vereist een langere draagtijd dan hydrogen peroxide. Het enige echte verschil is dus hoe lang je de gel in moet houden.

Hoe lang moet je de gel gebruiken?

Het simpele antwoord is: stop wanneer je tevreden bent. De tanden worden steeds iets witter tot het een punt bereikt waarbij het niet meer witter wordt. Dat is het maximum voor jou. Meestal is dat na een week. Maar ga niet langer dan 2 a 3 weken door. De eerste periode nadat je bent gestopt kan de witheid weer iets verminderen.

Hoe lang moet je oppassen met bepaalde voeding en dranken na gebruik van whitening gel?

Gebruik geen voedingstoffen met kleurstoffen tot een week na de behandeling. Dus, geen koffie, thee, wijn en alle andere voedingstoffen en dranken die vlekken maken op een wit laken.

 

Wil je weten hoe dit precies voor jou zal werken? Via ietsmooier kun je een consult aanvragen. Een tandarts zal je precies uitleggen hoe het gaat en welk resultaat je kunt verwachten.

Meer
Wit
Rokin 120 a Amsterdam
Reviews: 0
Tevreden: 0%

Prijzen

Tandartsen werken vooral met op maat gemaakte bitjes die je thuis gebruikt met een whitening gel. De gel kun je los bijkopen. Het kan soms voorkomen dat tandartsen met verouderde producten werken omdat soms ze aan jarenlange contracten met leveranciers vast zitten. Vraag altijd een offerte, voor hoeveel behandelingen het is en welk product gebruikt wordt, het is vaak de moeite waard. Reken dus goed uit wat het bij elkaar kost op de langere termijn en laat je niet verleiden door goedkope beginsets.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht