98% Tevreden
1800 € Hoogste prijs

Wallen & kringen

wallen en kringenVermoeide ogen door wallen en kringen

Door de wallen of donkere kringen onder je ogen ziet je gezicht er moe uit. Ook als je je prima voelt. Wallen of kringen onder je ogen is eerder erfelijk bepaald, dan dat het met je levensstijl te maken heeft. Wallen onder je ogen bestaan vetophopingen, en voor een klein deel uit vochtophoping. Het vocht kun je mogelijk wegmasseren of bijvoorbeeld met ultrasone golven. Maar de plaatselijke vetophoping is het meest effectief via een plastisch chirurgische ingreep te verwijderen. Hierbij wordt een klein sneetje net onder de wimpers gemaakt. Vervolgens kan het vet verwijderd worden. Als er ook overtollig huid aanwezig is, kan dit ook worden verwijderd.

Soms bestaan de wallen onder de ogen bestaan niet uit vet, maar vooral uit vocht. Als de ophoping uit vocht bestaat, zal dit per moment anders eruit moeten zien. Het ene moment zijn de vochtwallen kleiner dan op een ander moment van de dag. Een chirurgische ingreep heeft dan geen zin. Vochtophoping heeft vaak een verband met bepaalde voeding. Voordat je een specialist raadpleegt zou je een periode kunnen experimenteren met je voeding.

De donkere kringen onder de ogen is eigenlijk het tegenovergestelde van de wallen. Het kan veroorzaakt worden door een gebrek aan vocht, maar is ook vaak genetisch bepaald. De huid komt (door gebrek aan onderliggend vet of vocht) dicht tegen het grijze botvlies van je schedel aan te liggen. Dat verklaart de donkere kleur. Met fillers kun je ‘leegte’ onder de ogen opvullen. Deze oplossing is tijdelijk (ongeveer 1- 1½ jaar).

Wil je nog meer weten over soorten wallen en kringen onder de ogen? Lees dan het artikel van Olga, zij is gespecialiseerd in wallen en kringen en legt in de nieuwssectie van ietsmooier uit wat de verschillen zijn.

Lees hier alle ervaringen en bekijk alle klinieken die behandelingen aanbieden tegen wallen en kringen.

Meer

Prijzen

Een onderooglidcorrectie kost tussen de 1200 en 1900 euro. Een ooglid correctie kost tussen de 800 en 2200 euro. De combinatie onderooglidcorrectie en bovenooglidcorrectie levert wat prijsvoordeel op. Doe je beide, dan ben je zo'n 2000 a 3500 euro kwijt. Heb je last van kringen onder de ogen, dan is de prijs van toepassen van fillers ongeveer 400 euro, afhankelijk van de hoeveelheid die je nodig hebt. Een permanente manier van fillers is lipofilling (met gebruik van eigen vet). De prijs van lipofilling onder de ogen is 2250 euro.

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht