Borsten en borstbehandelingen

ietsmooier.nl borsten

borstbehandelingen: Borstvergroting, borstverkleining, borstlift

Een van de meest voorkomende plastisch chirurgische ingrepen zijn borstvergroting en borstverkleining. De borstvergroting wordt meestal uit esthetische motieven overwogen, maar borstverkleining wordt vaak gedaan om medische redenen. Een borstlift (bij hangborsten) wordt vaak gecombineerd met een borstvergroting.

Borstvergroting

Op het gebied van vooral borstvergroting zijn veel verschillende methodes. Hier lees je alles over borstvergroting en de verschillende behandelingen borstvergroting. Ook houdt ietsmooier een dossier voor je bij met alle nieuws en nieuwtjes op het gebied van borstvergroting. Lees hier het nieuws over borstvergrotingen, behandelingen en specialisten.

Borstverkleining

Meestal is een borstverkleining een medische ingreep maar toch heeft ietsmooier deze behandeling in de site opgenomen. Omdat wij het belangrijk vinden dat als je last heb, je ook toegang hebt tot informatie als reviews van anderen, welke klinieken een borstverkleining uitvoeren en welke specialisten gekwalificeerd zijn.

Tepelhof verkleining

Naast de grootte van je borsten kan de tepel ook chirurgisch aangepast worden. Bijvoorbeeld door de tepelhof te verkleinen of te corrigeren. Of door ingetrokken tepels naar buiten te trekken.

Mannen en borsten

Ook mannen kunnen zicht storen aan borstvorming. Voor deze groep mannen is Gynaecomastie een uitkomst. Lees op ietsmooier welke klinieken en specialisten deze behandeling uitvoeren.

Op ietsmooier niet alleen alle mogelijke borst behandelingen maar ook reviews van anderen die zo’n behandeling hebben ondergaan. Lees de ervaringen om een beeld te krijgen wat zo’n behandeling inhoudt, wat de resultaten kunnen zijn en vind op ietsmooier een kliniek in de buurt.
Vraag gerust een consult aan om een specialist naar jouw probleem te laten kijken, en je te laten voorlichten over de mogelijke behandelingen die voor jou geschikt zijn.