Mannen en cosmetische ingrepen

borstvergroting_mannen borstspier

Cosmetische wensen voor mannen.

Mannen hebben veelal te kampen met dezelfde cosmetische oneerlijkheden als vrouwen. Maar er zijn verschillen. Zo hebben zij minder last van striae en cellulite. Maar er zijn veel behandelingen op ietsmooier die voor zowel mannen als vrouwen zijn. We hoeven echt niet meer te denken dat botox alleen door vrouwen gedaan wordt, of dat mannen niet naar een schoonheidsspecialiste gaan.

Echter hebben wij toch gemeend een aantal specifieke behandelingen te benoemen.

Kaalheid bij mannen

Mannen hebben soms te kampen met kaalheid waarvoor zij een haartransplantatie kunnen overwegen. Er zijn tegenwoordig hele goede technieken waarbij het resultaat heel natuurlijk is.

borstvorming en vergroten borstspieren voor mannen

Ook is ongewenste borstvorming (Gynaecomastie) een typisch mannen-probleem waarvoor liposuctie om het vetweefsel te verwijderen een uitkomst kan bieden. Tenslotte is het vergroten van de borstspier door het inbrengen implanteren ook iets dat alleen door mannen wordt overwogen.

Trend in cosmetische behandelingen voor mannen.

Sinds een aantal jaar is permanent ontharen een grote trend. Vooral overbeharing op de rug wordt middels laser of IPL permanent verwijdert.
 
Op ietsmooier niet alleen alle mogelijke behandelingen voor mannen maar ook reviews van anderen die zo’n behandeling hebben ondergaan. Lees de ervaringen om een beeld te krijgen wat zo’n behandeling als haartransplantatie, borstvergroting of liposuctie inhoudt, wat de resultaten kunnen zijn en vind op ietsmooier een kliniek in de buurt.
 
Vraag gerust een consult aan om een specialist naar jouw probleem te laten kijken, en je te laten voorlichten over de mogelijke behandelingen die voor jou geschikt zijn.