Disclaimer

Ietsmooier.nl is een online platform dat op interactieve wijze informatie biedt over cosmetische ingrepen.

De informatie bestaat – naast een toelichting per behandeling – uit recensies van mensen die ervaring hebben opgedaan met een cosmetische ingreep of behandeling. Ervaringen waar anderen van kunnen profiteren bij de keuze om al dan niet een behandeling of ingreep te laten doen. Of de keuze welke ingreep waar te laten doen. Verder toont ietsmooier.nl foto’s en filmpjes per behandeling.

Ietsmooier.nl is niet voor of tegen cosmetische ingrepen en behandelingen, maar ziet het als een mogelijkheid die mensen kunnen benutten. Maar, als je tenslotte besluit dat je een ingreep wilt, dan moet het wel goed, medisch verantwoord en met het mooiste resultaat denkbaar. Dat is de missie van ietsmooier.nl. Elke ervaring helpt daarbij.

Aansprakelijkheid

Ietsmooier.nl heeft haar uiterste best gedaan om correcte informatie te bieden, zowel over de behandelingen, als over de klinieken, praktijken en specialisten. Ietsmooier.nl is niet aansprakelijk voor beslissingen die mensen nemen op basis van de content op deze site. Het gebruiken van informatie op ietsmooier.nl is volledig voor de verantwoordelijkheid en het risico van de gebruiker.

Ietsmooier.nl is bedoeld om je te helpen bij je oriëntatie op het gebied van cosmetische ingrepen en behandelingen. De site is niet bedoeld om volledige informatie te bieden en dient beslist niet als methode voor zelf-diagnose. De site is geen vervanging voor een intake gesprek met een specialist. Je zult altijd met een specialist in gesprek moeten gaan om als je geïnformeerd wilt zijn over jouw individuele mogelijkheden en risico’s.Ietsmooier kan je helpen in contact te komen met een kliniek, praktijk of instituut.

Ietsmooier aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien je uiteindelijke keuze voor behandeling of kliniek.

Ietsmooier.nl is niet aansprakelijk voor de bijdragen van derden. De redactie van ietsmooier.nl heeft de vrijheid recensies te censureren of verwijderen. Scheldwoorden worden in de regel verwijderd en aantoonbaar onware recensies ook.

Foto’s en video’s die je zelf uploadt bij een review kun je desgewenst weer laten verwijderen. Ietsmooier is niet verantwoordelijk indien beeldmateriaal van de website ietsmooier door derden wordt gebruikt of gemaakt.

Wat kan beter?

Heb je een tip voor verbetering van de inhoud? Laat het ons weten als je ons op een verbetering wilt attenderen via een email naar [email protected]