Heel professionele behandelingen , een 10

Tevreden
    
Kosten behandeling € 500
Naam Jorphine
Behandeld op16 januari 2018
BehandelingFillers of Lipofilling

Iedereen is super aardig in de kliniek. De behandeling vond ik heel professioneel, er werd voldoende verdovende crème aangebracht, het was niet pijnvrij, maar wel prima te doen. Ik kreeg een eerlijk advies en een natuurlijk resultaat. Ik geef Kliniek Dokter Frodo een 10.

Geef een reactie

Meer

Zeer tevreden vaste klant

Tevreden
Specialist: Drs. Lidy Knigge
    
Kosten behandeling € 1500
Naam J.
Behandeld op14 januari 2018
BehandelingLaser lipolyse onderkin

Ik kom al sinds een aantal jaar bij Lidy én Jolanda. Ik heb al diverse behandeling filler én botox behandelingen laten doen. Het is voor mij zoiets als periodiek onderhoudje. Steeds een kleine subtiele verbetering. Niemand die wat ziet maar wel zodanig waardoor ik voortdurend complimenten krijg dat ik er toch zo goed uitzie. Over de Lypolaser behandeling was ik in eerste instantie niet zo tevreden. Deze behandeling heeft Lidy op mijn verzoek ondertussen 3x gedaan, overigens zonder bijbetalen! Een tevreden klant is alles voor haar. Onvermoeid heeft ze de in mijn ogen oneffenheidjes weggewerkt en ben ik nu zeer tevreden met het resultaat. Boven verwachting. Geen onderkin of hamsterwangen. Gewone een strakke kaaklijn die bij mij past. Van mij krijgt Gooische Rimpels een dikke 10+ en ik kan Lidy van harte aanbevelen.

Geef een reactie

Meer Meer Meer

blijvende schade

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 300
Naam drs sn messack-plisinga
Behandeld op11 januari 2018
BehandelingFillers voor wallen en kringen

zeer slechte ervaring met drs messack plisinga van de medical beauty kliniek in zeist, zij heeft mij vanaf de wang juk been een filler onder mijn oog aangebracht,
dit leek een dag later op een zwaar ongeluk het blauw trok maar niet weg en na 3 maanden zit er nog een donkere blauwe vocht rand onder de ogen met een niet dicht gaand prik gat,, al het contact met haar gaat via de whats app ze reageerde niet eens op mijn klacht heeft mij ook niet op controle uitgenodigd ik loop nu nog met schade hier van, dus zeer slechte ervaring en service met haar kliniek in zeist.

Geef een reactie

Meer

TOP!

Tevreden
Specialist: Jamie Bozkurt
    
Kosten behandeling € 2000
Naam Aleyna
Behandeld op30 december 2017
BehandelingLaser ontharen

Ik ben hier gekomen een jaar geleden, ik was op zoek naar een laser die pijnloos is. Toen zag ik op sociaal media change laser clinic ik dacht ik ga even kijken en ervaren hoe deze laser is omdat ik al een aantal behandelingen gehad heb ergens anders. dus ben ik een jaar geleden begonnen bij change ik zag een aantal recenties waardoor ik twijfels kreeg maar ik was al begonnen, dus ik ging gewoon door. Ik kan zeggen dat de dames erg vriendelijk zijn en dat ik erg goed geholpen word! ik ben begonnen met mijn bikinilijn groot, omdat ik erg tevreden was heb ik ervoor gekozen om mijn buik+ gehele benen te laten laseren nou ik zeg top! heel erg tevreden.

Geef een reactie

Meer

Eindelijk billen

Tevreden
   
Naam N.D.
Behandeld op19 december 2017
BehandelingLiposculptuur billen

Ik wist nooit wat ik met mijn billen aan moest, totdat ik las over lipofilling. Hierbij gaat er vet van de plek waar je het niet wil hebben (mijn buik) naar de plek waar je het wel wil hebben (mijn billen). Een win-win dus! Dokter Schuringa kon me heel goed vertellen wat ik moest verwachten waardoor ik helemaal niet zenuwachtig was.

Geef een reactie

Meer

Ik voel me fijn

Tevreden
    
Kosten behandeling € 750
Naam Esther
Behandeld op16 december 2017
BehandelingFillers | Juvederm

Ik ben via vriendinnen bij Annemarie terecht gekomen, bij het eerste gesprek stelt ze je al meteen op je gemak en heeft ze antwoord op al je vragen. Ik was eerst nogal huiverig en bang om wat aan mijn gezicht te laten doen. Wat ik absoluut niet wilde is eruit komen te zien als een barbie. Annemarie heeft, zoals ze zelf zegt ‘de mooiste versie van mijzelf’ naar boven gehaald! Mijn man die nergens van weet, geeft mij ineens weer complimentjes dat hij mij zo mooi vindt en vroeg aan mij of ik naar de kapper was geweest omdat ik er zo goed uitzie! Wat een heerlijk gevoel.

Geef een reactie

Meer

Botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam Ger
Behandeld op16 december 2017
BehandelingBotox | Botox

Ik had lange tijd al last van een boos-kijkend gezicht doordat ik zo’n sterke frons heb. na een bezoekje bij Annemarie is het helemaal verholpen! ik laat het tegenwoordig elke 5/6 maanden bijspuiten, mijn gezicht is nu veel opener en vriendelijker. Ik hoor van mij omgeving dat ik nu veel toegankelijker ben om aan te spreken omdat ik niet meer zo boos kijk. TOP!

Geef een reactie

Meer

Had het eerder moeten doen

Tevreden
   
Naam D.H.
Behandeld op14 december 2017
BehandelingSchaamlip correctie

Als ik jaren geleden wist hoe pijnloos de operatie was had ik het veel eerder gedaan. Zag altijd op tegen de pijn, maar bij de Boerhaave (en misschien ook wel in andere ziekenhuizen) gebruiken ze een verdovende zalf. Hierdoor voel je de prikjes nauwelijks. Ik ben erg blij met het resultaat.

Geef een reactie

Meer Meer Meer