Botox en wallen opvullen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1000
Naam Priscilla
Behandeld op22 juni 2018
BehandelingBotox | Botox

3 zones Botox dysport en wallen laten opvullen met 1 ml hydralonzuur prachtig resultaat zeer kundige arts..

Geef een reactie

Meer

Geweldig

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam Maryam
Behandeld op28 mei 2018
BehandelingLaser ontharen

Via instagram ben ik bij Change Laser Clinic gekomen. Vanaf de eerste dag ben ik onwijs goed geholpen. Ik kreeg een proefbehandeling (gratis) om te kijken hoe mijn huid erop zou reageren. Inmiddels ben ik zo goed als haarvrij in mijn gezicht en nu net begonnen met mijn hele lichaam! Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding

Geef een reactie

Meer Meer

Resultaat was geweldig

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1650
Naam Sarah de Grunt
Behandeld op19 april 2018
BehandelingFillers | Restylane

Fijne relaxte plek, goede verzorging, rustige duidelijke intake. Ik had een hoop vragen en twijfels en na het eerste gesprek was ik goed geïnformeerd. Behandeling zelf was pijnloos en fijn ontspannen. Tikkie napijn gehad van de fillers, resultaat was geweldig.

Geef een reactie

Meer

Leefstijl is anders geworden

Tevreden
   
Naam Finesse Bodyline Clinic B.V. Pompmolenlaan 19A 3447 GK Woerden 0348-409199 [email protected] www.finessebodylineclinic.nl
Behandeld op14 april 2018
BehandelingUltrasone golven lichaamscontouren

Leefstijl is anders geworden!
Cor en zijn medewerkers wil ik heel veel dank zeggen voor de behandelingen, de begeleiding, de adviezen, de gezelligheid en de persoonlijke momenten. Het resultaat daar ben ik heel erg blij mee! Het inzicht wat ontstaan is in mijn leefstijl heeft mij heel veel gegeven. Mede daardoor ben ik verder gekomen dat ik had verwacht. Super veel dank, graag tot ziens en hartelijke groet, Wim.

Geef een reactie

Meer Meer Meer Meer

Dikke aanrader betaalbaar mooier voor de botox behandeling

Tevreden
Specialist: Drs. Avi Roopram
    
Kosten behandeling € 99
Naam Lieke Bergen
Behandeld op14 maart 2018
BehandelingBotox | Azzalure

Erg tevreden over Betaalbaar Mooier in Eindhoven. Normaal gesproken ben ik niet zo van het schrijven van reviews maar ik wil graag mijn ervaring met jullie delen. Ik ben nu ruim 2 weken geleden geholpen door dokter Avi voor mijn eerste botox behandeling, wat een fijne arts. Werd goed geïnformeerd over de behandeling en wat mij te wachten stond. Het viel echt reuze mee en het resultaat is toppie. Ik kom binnenkort terug om mijn lippen op te vullen 🙂

Geef een reactie

Meer

Borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4250
Naam K
Behandeld op9 maart 2018
BehandelingZoutwater vulling borstvergroting

Naar dat ik 2 kinderen gehad heb was er weinig over van mijn borsten (geen borstvoeding).
Heb er vaak over nagedacht maar na dat ik ten huwelijk gevraagd ben werd mijn wens alleen maar groter.
Naar veel verhalen gelezen te hebben op internet waaronder veel “horror” verhalen heb ik een afspraak gemaakt.
De assistente gaf mij al direct een gerust gevoel en na dat ik de arts ontmoet had zat het voor mij helemaal goed. Ik heb gekozen voor 500 cc per borst en volgens mijn arts was dit ook de max. Ik was achteraf bang dat het teveel zou zijn.. maar het resultaat oogt heel natuurlijk! Van een 80 B naar 85D gegaan..
de operatie is mij heel erg meegevallen, 2 dagen naar mijn operatie kwam de zorg van mijn toen 1 jarige zoon weer volledig op mij terecht en dit is mij goed gelukt.
Het was een dure behandeling, ik heb mij niet laten verleiden door prijzen!! En dat is 1 van de belangrijkste dingen waar men naar moet kijken. Het was het geld waard!
Een dikke duim omhoog voor iedereen die mij tijdens dit proces geholpen heeft bij velthuis kliniek Velp!

Geef een reactie

Meer

Een super fijne ervaring

Tevreden
    
Kosten behandeling € 850
Naam Indy Soolsma
Behandeld op21 februari 2018
BehandelingFillers | Juvederm

Ik heb een super fijne ervaring gehad bij mijn eerste behandeling in deze kliniek. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde dat er echt de tijd voor mij werd genomen en mijn vragen eerlijk werden beantwoord. Uiteindelijk super mooi en een natuurlijk resultaat behaalt, waardoor ik zeker blijf terug komen.

Geef een reactie

Meer

Jaar later al het haar weer terug!

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 4200
Naam Xander Xander
Behandeld op19 februari 2018
BehandelingLaser ontharen

Had er steeds vertrouwen in dat het meeste haar weg zal blijven, nou na een half jaar was bijna alles weer terug! €4200,- armer! Alle positieve reacties hier komen omdat ze nog niet klaar zijn met de complete behandeling. Lees zeldzaam tot nooit dat ze na de behandeling jaren tevreden zijn. Laat je niet in de maling nemen over de Soprano Laser, het werkt gewoon niet! Je denkt dat het werkt omdat je steeds geschoren daar moet komen! Marketing ten top, met de zin: 100% pijnloos ontharen! Pijnloos oke, maar ontharen niet!

Geef een reactie

Meer