Borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4250
Naam K
Behandeld op9 maart 2018
BehandelingZoutwater vulling borstvergroting

Naar dat ik 2 kinderen gehad heb was er weinig over van mijn borsten (geen borstvoeding).
Heb er vaak over nagedacht maar na dat ik ten huwelijk gevraagd ben werd mijn wens alleen maar groter.
Naar veel verhalen gelezen te hebben op internet waaronder veel “horror” verhalen heb ik een afspraak gemaakt.
De assistente gaf mij al direct een gerust gevoel en na dat ik de arts ontmoet had zat het voor mij helemaal goed. Ik heb gekozen voor 500 cc per borst en volgens mijn arts was dit ook de max. Ik was achteraf bang dat het teveel zou zijn.. maar het resultaat oogt heel natuurlijk! Van een 80 B naar 85D gegaan..
de operatie is mij heel erg meegevallen, 2 dagen naar mijn operatie kwam de zorg van mijn toen 1 jarige zoon weer volledig op mij terecht en dit is mij goed gelukt.
Het was een dure behandeling, ik heb mij niet laten verleiden door prijzen!! En dat is 1 van de belangrijkste dingen waar men naar moet kijken. Het was het geld waard!
Een dikke duim omhoog voor iedereen die mij tijdens dit proces geholpen heeft bij velthuis kliniek Velp!

Geef een reactie


9 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 4

Meer

Domper na borstvergroting, slechte afhandeling

Niet tevreden
Specialist: Drs. Frans Straten
    
Kosten behandeling € 2995
Naam A.
Behandeld op30 augustus 2017
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Resultaat is niet zoals verwacht. Wel qua grootte, maar littekens zijn groot, hard en lelijk. Daarnaast is de onderste helft van mijn borst tot en met tepel gevoelloos geworden. Hier wel melding van gemaakt meerdere malen maar elke keer afgepoeierd met ‘dat gaat wel over’. Dat was 1.5 jaar geleden en is reeds niet over. Wordt niet meegedacht of serieus genomen en baal hier enorm van.

Geef een reactie


7 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

Dual plane anatomisch 320 cc

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4600
Naam Moniek
Behandeld op7 april 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Ik ben in oktober naar de open avond geweest bij Velthuis Kliniek in Velp. Meteen werden we vriendelijk ontvangen en wij hebben met iedereen een 1-op-1 gesprek gehad. Het was nog erg rustig dus dat kon toen op dat moment. We kregen heel veel goede informatie en ook de vragen die ik had zijn allemaal beantwoord. Wij hadden een gesprek bij Drs. W. van den Berg, daarna hebben we ook bij hem een eerste consult gepland. Mijn vriend en ik hadden allebei een goed gevoel bij de arts en het is fijn dat iemand al een deel van het verhaal weet.

In november hadden we het eerste consult gepland. Voorafgaand aan het consult had ik ook gekeken hoe ik dit met de kosten kon gaan doen, omdat dit niet wordt vergoedt. Bij het passen voelde ik mij heel erg goed en ik had echt zin om hiermee door te gaan. Het voelde meteen zo anders aan en het was zo mooi al. De arts keek goed mee met de maat en gaf zijn mening en keek daarbij ook naar mijn wensen en wat het beste past bij mijn lichaam. Na het consult hebben we er een weekend over geslapen en samen alles nog besproken. Ik wilde het zo graag en ik was na het consult echt helemaal om. Maandagochtend heb ik meteen gebeld en heb ik een afspraak gemaakt voor de operatie.

Vrijdag voor de kerstvakantie was het zover. Mijn wens ging eindelijk in vervulling en ik kreeg een borstvergroting! We hadden gekozen voor dual plane, anatomisch 320 cc aan beide kanten. Al vanaf het begin voelde ik mij erg prettig en op mijn gemak bij de kliniek. Ik was ook niet bang en had er veel zin in. De operatie was goed gegaan en ik had naderhand geen pijn. Ik werd prima wakker (had wel wat langer uitgeslapen dan verwacht, maar dat ben ik zelf wel gewend) en om half 6 mocht ik weer naar huis. In totaal was ik met 4 uur weer thuis! De pijn viel mij ontzettend mee en het resultaat was al zo mooi. Ik heb maar 2 dagen pijnstillers genomen en daarna niks meer want ik had geen pijn. Wel ben ik nog 2x teruggekomen omdat aan 1 kant mijn wond niet helemaal goed dichtging en omdat ik bijna geen pijn had deed ik al heel veel. Ik was een beetje onzeker over wat ik al wel of niet mocht doen en of ik niks fout deed. Ik kon de kliniek gewoon bellen voor vragen en ik kon altijd een afspraak maken als ik dat wilde. Nu zijn we alweer 3 maanden verder en het is zo mooi genezen.

Mijn wens was dat het zo natuurlijk mogelijk zou worden en past bij mijn lichaam. Nou het is zo gaaf en mooi geworden. Net alsof het nooit anders is geweest. Ik kan Velthuis Kliniek aanraden en dan in mijn geval de vestiging in Velp.
Het zijn allemaal vriendelijke en deskundige mensen die je op je gemak laten voelen en echt luisteren naar jouw verhaal en wensen. Van begin tot eind wordt je goed begeleid en zijn ze heel betrokken!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 2

Meer

super tevreden!

Tevreden
Kliniek MedCentric
Specialist: M.P.J. Loonen
    
Kosten behandeling € 5000
Naam Miranda
Behandeld op3 mei 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

super tevreden met het reseltaat de eerste 2 weken behoorlijk pijn gehad maar vanaf toen iedere dag beter nu 7 weken verder draag ik weer een gewone beugel bh en kan ik alles weer doen !

Geef een reactie


6 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 5500
Naam Daan
Behandeld op23 april 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

18 jaar geleden wilde ik mijn borsten vergroten.
Ik had de naam van Dr. van Rappard doorgekregen. Tijdens het eerste consult heeft hij gevraagd wat ik wilde, maar hij snapt al vrij snel wat mijn wensen waren. Ik heb hem een plaatje gegeven en exact die borsten gekregen. Ik was zeer tevreden over het resultaat. Wat belangrijk is om te melden dat dr. van Rappard een zeer ervaren arts is die dit al jaren doet. Daarom heeft hij vaak weinig woorden nodig om te weten wat je wil. Wat ik merkte is dat toen ik buiten stond toch nog veel vragen had, daarom ben ik nog een keer teruggegaan met een lijstje met al mijn vragen zodat we die samen konden doornemen. Naderhand zijn nog een paar vriendinnen bij hem behandeld omdat ze het resultaat van mijn borstvergroting zo mooi vonden. Allen ervaren dat het een kundige arts is maar vrij snel gaat en dat het handig is om een lijstje of iemand anders bij het gesprek te hebben zodat je niet vergeet om alle voor jou belangrijke vragen beantwoord te krijgen.

1 jaar later heb ik ook liposuctie laten doen van mijn zadeltassen en billen. Deze operatie is ook naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik had nog wel aan een kant een klein bultje vet wat niet goed was verwijderd. Dat heeft dr. van Rappard poliklinisch gratis voor me weggehaald. Dat was dus goede service.

Afgelopen december heb ik mijn implantaten laten vervangen. Deze zaten er al 18 jaar in en waren toe aan vervanging.
Ik wilde graag ook 2 maten groter. Ik vond het lastig om zelf de maat te bepalen. Uiteindelijk hebben we wat siliconen in mijn bh gestopt om te kijken wat het resultaat ongeveer moest zijn. Ik vond dat ik daar wel zelf naar moest vragen ipv dat hij daar zelf mee komt.
Daarnaast wilde ik ook het vet van de binnenkant van mijn knieën laten verwijderen.
Dit kon in 1 operatie. Operatie is naar tevredenheid uitgevoerd.

Kortom goede, kundige arts en het resultaat is altijd prima.
Aandachtspunt: vragen om te mogen passen van siliconen voor juiste resultaat en lijstje met vragen meenemen!!

Het Catharinaziekenhuis is een heel fijn ziekenhuis en de zusters waren allemaal super vriendelijk, behulpzaam en hebben mij goed over alles geïnformeerd. TOP

Geef een reactie


4 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1

Meer Meer

Lipofilling borsten dr Niessen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3650
Naam Gast
Behandeld op22 mei 2014
BehandelingLipofilling borsten

In mei 2014 lipofilling aan de borsten bij dr Niessen ondergaan. Hij heeft vet bij mijn heupen en lovehandles weggehaald en 200cc vet per borst ingespoten.

Pijn na operatie heb ik amper gevoeld. Gezwollen borsten en beetje steken in benen als ik opstond. Voelde mij gelijk erg goed eigenlijk had veel erger verwacht. Heb wel hulp in de huishouding van mijn man omdat ik nog niet mag stofzuigen en tillen.

Iedereen in de kliniek was heel erg aardig en kundig. De zuster stelde mij gelijk op mijn gemak en zo was zo lief en meelevend.

Zal over 3 maanden een update doen. Hopelijk blijft er veel vet zitten in mijn borsten.

Reacties: 2

  1. Hoi
    Ik ben eigenlijk wel benieuwd of het vet in de borsten goed is blijven zitten. Na na 6 maanden. Ben je nog steeds tevreden?
    groetjes, Judith

  2. Beste Judith

    Ik heb lipofilling laten doen om de deuken in mijn borsten op te vullen nadat ik mijn implantaten had laten verwijderen. De deuken zijn weg maar mijn borsten zijn niet groter geworden helaas. Maar ik heb nu geen ‘verminking’ aan mijn borsten.

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 12

Meer

Kliniek heeft | Cohesieve siliconen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4250
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Kliniek heeft vaak de operatiedatum verzet waar ik niet blij mee was en bij de controleafspraak werd absoluut niet de tijd genomen voor mij.
Echter ben ik super super blij met het resultaat, ik wilde voor de operatie groter (heb 300cc gekregen) maar ik ben heel blij dat de dr dat niet wilde doen, dat was nmlk echt te groot geweest.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 16

Meer

Ik ben erg blij met | Vloeibare gel

Tevreden
Kliniek ImpulseLaser
Specialist: A. Helbers
    
Kosten behandeling € 850
Naam Ria ter weer
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingVloeibare gel borstvergroting

Ik ben erg blij met het resultaat van de behandelingen na 10 behandelingen is mijn tatoeage weg. Er zitten nog een paar puntjes maar die worden over enkele weken gratis verwijderd. Ik ben altijd goed behandeld zeer profesioneel en een gratis intake gesprek. De behandeling zelf is niet helemaal pijnloos maar dat weegt niet op tegen het resultaat.

Geef een reactie


5 − 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Nou, ik heb 2 | Cohesieve siliconen

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 3600
Naam Manouk
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Nou, ik heb 2 weken geleden een borsrvergroting gehad, moet zeggen ben niet echt tevreden. Had ze een stuk groter verwacht. Dit had ik namelijk ook al van te voren aangegeven, d’r d’hondt vertelde mij dat dit niet mooi zou worden, dus ben maar gewoon akkoord gegaan. Nu heb ik de grootste spijt en ga ik in de winter ergens anders weer terug. Achteraf hoorde ik dus dat dit veel vaker voorkwam bij deze arts. Weet iemand misschien of ik op de 1 of andere manier toch aan een evt vergoeding kan komen, of dat ik toch weer opnieuw alles moet gaan betalen.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 8 = 10

Meer

Ik heb een bo | Cohesieve siliconen

Tevreden
Specialist: Dr. T. Moojen
    
Kosten behandeling € 4400
Naam anoniem
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Ik heb een borstvergroting laten uitvoeren door dr. Moojen-Zaal in Hilversum (Velthuis kliniek). Ik wilde een natuurlijk eindresultaat en niet te grote borsten. Dr. Moojen heeft goed geluisterd en uitstekend advies gegeven. Mijn protheses zijn boven de spier geplaatst omdat dat bij mij het mooiste resultaat zou geven. Ik ben compleet tevreden met het eindresultaat. De ingreep was goed verzorgd in de Velthuis kliniek en de napijn was heel weinig.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 7

Meer

borstvergroti | Cohesieve siliconen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3600
Naam fleur
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

borstvergroting, 275cc + labiacorrectie. CHIRURG, FRANS STRATEN
maandag ben ik geopereerd , hoe ging dat, ik kreeg samen met mijn vriend een kamer toegewezen, (tijd 9:30) daar moest ik wachten tot ze me kwamen halen, (12:00)toen naar de uitslaap kamer, daar brachten ze een infuus aan, om half 1 naar de operatie kamer en om 14:00 u werd ik weer wakker gemaakt. ik moest tot 16:30 in de uitslaap kamer blijven, pijn viel opzich mee, toen de bh aan moest had ik wel veel pijn, dus kreeg medicijnen via het infuus. toen ik weer bij mijn vriend was hebben we gelegen, wat gegeten en geplast en om kwart voor zes mocht ik weg. het ziekenhuis zelf zag er wel wat verouderd uit, ze huren tenslotte ook maar een paar ruimtes, dus dat is opzich niet erg dat komt weer overeen met de lage prijs die je betaal.(kliniek, UCCZ Dekkerswald) de mensen waren aardig en de borsten zien er erg goed uit, wel wat gezwollen nog, en de chirurg heeft niet alleen de schaamlippen gedaan, maar ook de knip van de bevalling gecorrigeerd, uit zich zelf! echt heel fijn! blij en positief dus! geschreven twee dagen na operatie.

Geef een reactie


8 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer
123