Jaar later al het haar weer terug!

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 4200
Naam Xander Xander
Behandeld op19 februari 2018
BehandelingLaser ontharen

Had er steeds vertrouwen in dat het meeste haar weg zal blijven, nou na een half jaar was bijna alles weer terug! €4200,- armer! Alle positieve reacties hier komen omdat ze nog niet klaar zijn met de complete behandeling. Lees zeldzaam tot nooit dat ze na de behandeling jaren tevreden zijn. Laat je niet in de maling nemen over de Soprano Laser, het werkt gewoon niet! Je denkt dat het werkt omdat je steeds geschoren daar moet komen! Marketing ten top, met de zin: 100% pijnloos ontharen! Pijnloos oke, maar ontharen niet!

Geef een reactie

Meer

Change Laserclinic

Tevreden
Specialist: Hana Moestoredjo
    
Kosten behandeling € 250
Naam Nelly
Behandeld op1 december 2017
BehandelingLaser ontharen

Vandaag is mijn 3e behandeling en ik Ben zeer tevreden!
goede service, Vriendelijk personeel en resultaat!
Echt een aanrader.

Geef een reactie

Meer

Oksels laseren bij Change laserclinic

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 20
Naam Pauline
Behandeld op7 november 2017
BehandelingLamp of laser

Zonde van je geld. Ik weet niet of het overal zo is maar ik heb bij Change iets van 12 behandelingen gehad (oksels) en het haar zit er nog steeds. Soms na een behandeling was het weg, en dan ineens zaten er weer haartjes. Tis misschien wat zachter en groeit wat langzamer, maar net zoveel en net zo donker als voorheen. En als je zacht haar gaat scheren worden t gewoon weer harder haartjes. Echt zonde zonde zonde van je geld. Doe het niet. Ik scheer nu weer gewoon. Dat is volgens mij niet de bedoeling na 12 behandelingen… mij werd geadviseerd om de nieuwe laser te proberen. Nee helaas kon Change laser clinic mij daarin niet tegemoet komen, ondanks mijn ontevredenheid. Kost “maar” ruim het dubbele per behandeling. Ik vind het geen goede service dat zij mij na 12 behandelingen zonder resultaat, adviseren om op eigen kosten hun “nieuwe” laser te proberen voor dubbele kosten.
Voor mij geen Change laser clinic meer.

Reacties: 1

  1. Wat een gek verhaal mij is verteld tussen de 8 a q0 maar kan meer zijn xus daar ga ik dan ook vanuit. En volgens mij hebbem ze pas sinds een jaar xie nieuwe laser en dan is het toch logisch dat ze die dan aanrader als je zelf niet tevreden bent. En wat is duur 35.- maar wel gladde oksels ik ben wel tevreden netzoals vele familie leden die ik hier naartoe gebracht heb!

Geef een reactie

Meer Meer Meer Meer

Top! Effectief en volledig pijnloos

Tevreden
Specialist: Anouk Jochemse
    
Kosten behandeling € 1700
Naam Lisette
Behandeld op4 oktober 2017
BehandelingLaser ontharen

Vandaag pas de derde behandeling gehad, echter is de haargroei is al sterk afgenomen. Hoewel ik na in het verleden meerdere IPL behandelingen te hebben ondergaan bang was voor pijn is dat bij deze methode niet nodig. De behandeling is pijnloos. Behandelaarster Anouk is aardig en professioneel.

Geef een reactie

Meer

Laser

Tevreden
Specialist: Anouk Jochemse
    
Kosten behandeling € 1700
Naam E. Nikki
Behandeld op2 oktober 2017
BehandelingLaser ontharen

Zeer vriendelijke en goede behandelingen. Anouk legt veel uit en is daarnaast gezellig om mee te kletsen. je voelt je geen moment ongemakkelijk! Mijn haren blijven langer weg en komen zachter terug. Ook zijn het er aanzienlijk minder!

Geef een reactie

Meer

Heel tevreden

Tevreden
Specialist: Besna Ibrahim
    
Kosten behandeling € 740
Naam Amber
Behandeld op1 oktober 2017
BehandelingLaser ontharen

Mijn ervaring bij Change Laserclinic is erg positief.
Zowel de resultaten van het 100% pijnloos laseren, als de service van de lieve dames.
Ik ga hier met een lach naar toe en loop nog vrolijker de deur uit!!!

Geef een reactie

Meer Meer

Erg tevreden

Tevreden
Specialist: Besna Ibrahim
    
Kosten behandeling € 799
Naam Jacky
Behandeld op10 september 2017
BehandelingLaser ontharen

Ik heb nu 3 behandelingen gehad en ben erg blij over het resultaat. Je kunt al duidelijk verschil zien. Er Komt al veel minder haar terug en het is ook minder dik. Ik vind het zeker een aanrader.

Geef een reactie

Meer Meer