Blij

Tevreden
    
Kosten behandeling € 130
Naam Diana
Behandeld op23 mei 2017
BehandelingLaser ontharen

Blij dat ik de stap genomen heb om mijn bikinilijn te laten laseren. Haartjes zijn weg en ook de ontstekingen die ik kreeg door het scheren zijn nu verdwenen. Zou het zeker aanraden. Wou dat ik het veel eerder had gedaan,

Geef een reactie


6 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 13

Meer

Aanrader voor pigmentvlekken en couperose

Tevreden
   
Naam Henny Smink
Behandeld op14 december 2016
BehandelingPigmentvlekken handen met laser

Al tijden gelopen met een pigmentvlek op mijn wang en eindelijk er van verlost! Een hele fijn contact gehad met mijn behandelaar, maar het begint al bij de ontvangst. Fijn binnenkomen! Zij denken ook mee als andere oneffenheden gesignaleerd worden, kortom….zeker aan te raden!

Geef een reactie


7 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Laserontharing

Tevreden
   
Naam Denise
Behandeld op2 juni 2016
BehandelingLaser ontharen

Bij Laserkliniek Zwolle ben ik behandeld door Michelle Janssen. Ze is erg vriendelijk, maar uiterst professioneel. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, professionaliteit en service van Laserkliniek Zwolle. Bij het ontharen zag ik meteen na 1 behandeling veel resultaat. Veel haren vielen na week 2 al uit en ik heb absoluut geen last gehad van brandwondjes, stoppeltjes of puistjes. Ik heb een gevoelige eczeem-huid, maar in combinatie met het laser ontharen heb ik er niks van gemerkt.

Geef een reactie


8 − 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Laser ontharing

Tevreden
   
Naam Ilja
Behandeld op23 april 2016
BehandelingLaser ontharen

Professionele kliniek met deskundige specialisten en prettige sfeer. Luisteren goed, stellen de juiste vragen en zijn eerlijk over de (on)mogelijkheden. Zorgvuldig met behandelingen. Ongewenste haargroei is verdwenen dus ik ben zeer tevreden. Aan te raden kliniek!

Geef een reactie


3 + 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Hoe kom je van de overbeharing af?

Tevreden
   
Naam Miny
Behandeld op24 maart 2016
BehandelingLaser ontharen

Mijn eerste kennismaking was op de open dag. Dat voelde gelijk goed. Er werd tijd ingepland en naar je geluisterd.
Dit was ook tijdens de behandeling. Altijd de volgende keer vragen hoe het gegaan was en of er ook klachten waren.
Zeer persoonlijk. De kliniek ziet er helder en fris uit. Er is altijd thee of koffie.
En als je het treft, dan kun je naast de kliniek de auto parkeren.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 4 = 5

Meer

Melasma en acne behandelingen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 190
Naam Jenita
Behandeld op2 maart 2016
BehandelingAcne therapie

Ik had hele erge melasma/pigmentvlekken op mijn voorhoofd en op de rest van mijn gezicht acnelittekens. Microdermabrasie, peelingen en lasers gehad en wat is het resultaat prachtig!
De begeleiding van Michelle tijdens de verschillende behandelingen was erg prettig en professioneel. Ze legt uit wat ze gaat doen en wat je kan verwachten. Al met al een fijne ervaring. Ik ben nu bijna aan het einde van mijn behandelingen en ik ben ontzettend blij dat ik hieraan ben begonnen!
Laserkliniek Zwolle is zeker een aanrader!

Geef een reactie


8 + 5 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Zeer tevreden

Tevreden
   
Naam Jolanda
Behandeld op17 januari 2016
BehandelingAcne therapie

Vanwege ernstige acne vroeger had ik erg veel littekens en vlekken in mijn gezicht. Mijn huid ziet er nu zoveel beter uit. Veel frisser en veel rustiger.
De behandeling was goed te doen. Gedurende de behandeling werd ik steeds geïnformeerd over het verloop. Dat vond ik erg prettig.
Het contact met Michelle en haar collega\’s is prettig. Een gastvrij team, dat elkaar ook betrekt bij behandelingen (bijvoorbeeld bij het gebruik van een nieuw apparaat).

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 4

Meer Meer

Acne behandeling

Tevreden
    
Kosten behandeling € 125
Naam Marieke
Behandeld op26 november 2015
BehandelingAcne therapie

Ik ben via een vriendin terecht gekomen bij de kliniek. Ik zat eerst bij een schoonheidsspecialiste voor mijn acne. Ik merkte dat er weinig verandering in zat. Toen een vriendin van mij bij deze kliniek kwam. Ik dacht: "zo erg is het toch niet, huidtherapie klinkt wel heel erg". Maar blij dat ik ben geweest. Super geholpen door Michelle, denken fijn met je mee en erg eerlijk en vriendelijk. Heel toegankelijk, en laagdrempelig. Voor de kleinste dingen kan je terecht. En het resultaat is super.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 7 = 1

Meer

Zeer goede ervaring

Tevreden
    
Kosten behandeling € 100
Naam Marloes
Behandeld op13 oktober 2015
BehandelingLaser ontharen

Ik ben al een paar keer bij Anouk geweest voor het ontharen van mijn bikinilijn. Daarnaast is ook al 1 keer een IPL behandeling gedaan voor Rosacea. Beide behandelingen zijn super goed gegaan. Alles wordt goed uitgelegd en je wordt met alles begeleidt. Ik kan Laserkliniek Zwolle zeker voor iedereen aanraden.

Geef een reactie


9 − 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

laserontharing * HET juiste professionele adres

Tevreden
   
Naam H.M.
Behandeld op24 september 2015
BehandelingLaser ontharen

Laserkliniek Zwolle, Wilhelminalaan 9, is het juiste adres gebleken voor mijn laserontharing. Ik heb diverse adressen, websites, en professionals gesproken en kwam hier uit. Laserontharing is niet iets voor thuis of bij drogist of schoonheidsspecialiste. Hier is betere apparatuur, goed opgeleide mensen. Dit gaf mij veel vertrouwen. Zij konden uitleggen waarom de hogere prijs ook passend is.
Ik ben nu bijna aan het eind van mijn laserontharing (bikinilijn, benen), en ben zeer tevreden. Elaine Lisman en Michelle Janssen waren prettig in omgang. Ook is er een gemoedelijke sfeer. Ben blij met het resultaat.

Geef een reactie


7 + 5 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Laserkliniek Zwolle – huidtherapie, goede eerlijke kliniek

Tevreden
   
Naam J
Behandeld op17 augustus 2015
BehandelingAcne therapie

Vriendelijke meiden, waaronder Elaine Lisman. Professioneel gaan ze te werk.
Vertellen goed waar je aan toe bent. Goed om te weten is dat acne behandelingen vaak vergoed worden tot een bepaald bedrag door je zorgverzekering. Twijfel niet langer en ga er langs voor een gesprek dan hoor je direct wat ze voor je kunnen doen. Niks is gek of raar.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 4 = 4

Meer