Zeldzaam slechte ervaring

Niet tevreden
Kliniek Bergman Clinics
   
Naam J.Pisano-Kuijper
Behandeld op8 maart 2017
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Afspraak bij Bergmanclinic Willemsparkweg Amsterdam. Compleet behandelplan besproken met chirurg. Met consulent moest afspraak gemaakt worden voor operatie. Deze consulente, geen arts, meende dat zij niets aan mijn oog zag en daarom niet onder de dekking viel. Hele discussies, zelfs verzekering belde dat het wel onder dekking viel. Klacht ingediend. Moest telkens zelf om terugkoppeling vragen. Na 7 maanden klacht toegekend. Geen excuus en geen compensatie voor gemaakte kosten. Klantvriendelijkheid dikke nul, geen inlevingsvermogen, geen reacties kortom bijzonder slecht. Vervolgens probleemloos geholpen bij Velthuis kliniek in Hilversum, gewoon onder de verzekeringsdekking en tot volle tevredenheid.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 8 = 14

Meer

Operatieve ooglidcorrectie Bergman Clinics

Niet tevreden
Kliniek Bergman Clinics
   
Naam em
Behandeld op7 april 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Na jaren van overwegen een ooglidcorrectie laten uitvoeren in de Bergmankliniek. Eindresultaat 2 ongelijke ogen en een duidelijk voelbare verdikking boven 1 vd ogen als ik die open. Op aanraden van een collega-arts vd Bergman teruggeweest, de desbetreffende arts gaf toe dat ze inderdaad ongelijk waren maar was zeer onvriendelijk/uit de hoogte. Dan heb je geen vertrouwen meer, helaas! Geld weg en eindresultaat zeer slecht!

Geef een reactie


9 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1

Meer

Van | Borstverkleining ankermethode

Tevreden
Kliniek Bergman Clinics
Specialist: L.U.M Corion
   
Naam Priscilla
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Vanwege mijn nek en rug klachten Ben ik op 27 augustus 2013 geopereerd bij de Bergman kliniek in Bilthoven heb daar een borstverkleining gehad door dkt corion super aardige en goed gespecialiseerde arts zag heel erg tegen de operatie op het is mij achteraf enigszins meegevallen hele fijne kliniek en hele aardige verpleegkundigen kan de Bergman zeker aanraden

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 13

Meer

gister mijn dual plane borstvergrot | Laser ontharen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4000
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
Behandeling

gister mijn dual plane borstvergroting gehad.. en ik kan niet anders zeggen dat het me 100% is meegevallen toen ik wakker werd van de narcose voelde het een beetje als verzuring in mijn borst.. half uurtje later kreeg ik 2 paracetamol en toen helemaal geen pijn meer.. vanmorgen werd ik wakker toen was alles wel wat gevoelig maar pijn kon ik het niet noemen.. nu heb ik weer mijn pijnstillers genomen en voel ik zo goed als niks.. ik heb een fantastische dokter gehad echt waar.. zij heeft ook de ogen van mijn schoonmoeder gedaan en ik kan haar aan iedereen aanraden

Reacties: 2

  1. Hoi.

    Ik ga morgen een dual plane laten doen bij de bergman in Den Haag. Ben jij ook bij die geweest? Ik ben best nerveus nu het dichterbij komt en ben zo bang voor de pijn erna. ..

  2. je kan me mailen [email protected] ik kan het bericht niet helemaal lezen ben mijn wachtwoord vergeten haha.. maar ik ben in bilthoven geholpen door dokter lichtenegger een vrouw.. heb je een vrouw of een man? ik ben nu anderhalve week post op en ze zien er al super mooi uit alleen slapen op mijn rug is vervelend.. ik heb ook rugpijn smorgens maar de pijn is me 1000% meegevallen dat kan natuurlijk wel per persoon verschillen en ik ben overtuigd dat ik een super goede dokter ookl had! maar we kunnen even mailen als je vragen ofzo hebt ik stel je graag gerust!

Geef een reactie


9 − 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Al | Borstverkleining ankermethode

Tevreden
   
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Al jaren enorm getwijfeld omdat ik erg bang was voor de ingreep.
Van een cup J terug naar een cup E.
Zeer mooi geworden, wel flinke napijn gehad.

Dr. van Engeland is een zeer deskundige en ervaren chirurg; alle twijfels waren meteen weg.
Ik ben zeer goed begeleid en zou iedereen willen adviseren met Dr. van Engeland te gaan praten!

Geef een reactie


4 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer

Een tijdj | Laser tegen pigmentvlek

Niet tevreden
Kliniek Bergman Clinics
   
Naam A
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingLaser tegen pigmentvlek

Een tijdje geleden ben ik bij de Bergman Kliniek in Amsterdam op de Willemsparkweg geweest voor mijn pigmetvlekken. Ze wisten niet precies wat voor soort pigmetvlekken het waren/ waardoor ze veroorzaakt worden. Wel adviseerden ze meteen een zeer agresieve laser. Ze konden echter niet garanderen dat de pigmetvlekken daardoor zouden verdwijnen. Dit leek mij niet zo’n goed advies. Hierdoor zou ik schade aan mijn huid op kunnen lopen en ik had geen enkele garantie dat ik resultaat zou boeken met de behandeling. Ik besloot niet verder te gaan bij de Bergman Kliniek. Bij een andere prive kliniek word iki nu heel goed geholpen en mijn pigmentvlekken verdijnen langzaam doormiddel van de fractional laser.

Reacties: 1

  1. Ik zou willen dat ik dit eerder gelezen zou hebben. Ik heb ervaring. Bergman Kliniek is slecht wat betreft pigment laseren. Ik heb 3 behandelingen gehad van €80,- per keer en geen resultaat! Weg €240,- Zonde van mijn geld. Ik raad NIEMAND aan hier je pigmenten weg te laseren. In welke prive kliniek laat jij je pigmenten nu behandelen?

Geef een reactie


5 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer

In 2010 | Operatieve oglidcorrectie

Tevreden
   
Naam Leontine
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

In 2010 heb ik een ooglidcorrectie uit laten voeren en ik was erg tevreden over het resultaat, het zag er heel natuurlijk uit. Nu, 2 jaar later heb ik er nog steeds plezier van. Tijdens de ingreep heb ik gewoon kunnen praten met de arts die duidelijk vertelde wat ze aan het doen was. De administratie er om heen was minder. Zelf telkens moeten bellen voor tijden, etc. Wat wel weer fijn was dat ze alles bij mijn verzekeraar hebben ingediend en ervoor hebben gezorgd dat alles vergoed werd. Gezien het eindresultaat zou ik deze arts dus aanbevelen als je een ooglidcorrectie wil uit laten voeren.

Geef een reactie


2 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1

Meer

Hal | Borstverkleining ankermethode

Niet tevreden
Kliniek Bergman Clinics
   
Naam natasja
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Hallo,

ik heb zelf op mijn 20ste een borst verkleining laten doen. ging van een g naar een c cup. nu een jaar later heb ik weer een g cup. in het begin was ik er erg blij mee. want had eindelijk mooie borsten die bij mijn lichaam paste. maar helaas. ik heb nu nog steeds veel problemen met mijn borsten wat ik voorheen niet had. mij is niet vertelt dat je tot de 23 ste nog niet volledig uitgegroeit bent. en dat je het beste na je 23ste kan doen. dat vind ik er jammer.

dus ik zou zeggen denk er goed over na. als je het vroeg wilt doen. voor je het weet is het terug. ik heb er erg spijt van. me borsten zijn net zo groot als eerst. alleen nu met vreselijke grote littekens!

Geef een reactie


6 − 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Na regelmatige kruiden pe | Peeling

Tevreden
Kliniek Bergman Clinics
    
Kosten behandeling € 150
Naam Julia Kaiser
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingPeeling

Na regelmatige kruiden peelings (Super Beauty Treatment – Green Peel) en een aantal melkszuur peelings is mijn huidstructuur duidelijk verbeterd. De huid voelt gladder aan en ziet er frisser en minder vlekkerig uit.
Je wordt in een zeer professionele en rustgevende omgeving behandeld. Bij elke schoonheidsbehandeling hoort tevens een kalmerend masker en een nek – schouder massage wat de sessies nóg prettiger maakt.
Na een Green Peel blijft de huid nog een paar uurtjes rood en mag je vervolgens 48 uur lang je gezicht niet wassen om de kruiden nog een tijdje door te laten werken. Dit kan licht prikken. De melkzuur peeling is in zijn geheel wat zachter. Bij beide behandelingen is het raadzaam om daarna uit de zon te blijven.

Geef een reactie


8 + 5 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Ik had al | Dichtspuiten spataderen

Tevreden
   
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBehandelingen tegen spataderen

Ik had al sinds mijn vroege jeugd last van spataderen. Door aan judo te doen werd het alleen maar erger. Ik schaamde me vooral voor de dikke aders in mijn knieholte. De laatste jaren had ik het idee dat het afgeknelde gevoel in mijn knieholten veroorzaakt werd door een grote spatader. Ik zag op tv een filmpje van Bergman Clinics waarin werd verteld dat de behandeling bij medisch indicatie volledig vergoed wordt door je ziektekostenverzekeraar. Ik heb een intake gepland bij Bergman, waarin men mijn aderen heeft doorgemeten. En ik kwam in aanmerking voor volledige vergoeding! Bergman Clinics regelde alles met mijn verzekeraar. De behandeling van het inspuiten van mijn aderen was vrijwel pijnloos en zeer snel voorbij. Ik moest alleen wel 6 weken steunkousen dragen. Maar dat had ik er voor over. Zelfs de meest kleine spataderen hebben ze netjes behandeld. Ik ben erg tevreden!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 5 = 3

Meer

Ik wist | Operatieve oglidcorrectie

Tevreden
Kliniek Bergman Clinics
Specialist: Dr. R.W. Luijendijk
    
Kosten behandeling € 1350
Naam Annette
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Ik wist al jaren dat ik ooit eennkeer mijn oogleden zou laten corrigeren. Omdat ik een rustige periode op mijn werk had moest het er nu van komen. Je moet het echt inplannen omdatbje een tijdje nietbtoonbaar bent.
Het duurde ‘s ochtends steeds langer voordat ik de vermoeide blik kon camoufleren. Had ooit mijn ogen laten laseren daarom zagbik niet echt op tegen deze ingreep.
Vooraf: het intake gesprek met dr luijendijk was kort en helder. Maar een week voor de ingreep nam ik toevallig contact op met de kliniek omdat ik nog geen tijdstip had vernomen. En toen vertelde de consulent me doodleuk dat de operatie een dag eerder moest of een andere arts zou krijgen. Beide geen optie voor mij. Had mijn werk juist hierop afgestemd en voelde vertrouwen bij dr luijendijk. Ik baalde hier echt enorm van. Klaarblijkelijk was er iemand anders belangrijker. Nou ja, uiteindelijk heb ik het geregeld. Dit had ik nou niet verwacht van bergman. Door al dit gedoe ben ik ook onvoldoende geïnformeerd over arnica, gelmaskers na behandeling etc
Ingreep: prikjes waren pijnloos. Na twintig minuten lag ik al weer op de overigensnprachgige uitslaapkamer in Bilthoven. Dr luijendijk praatte me goed door de operatie heen. Wat ik niet wist is dat hij naast huid verwijderen ook wat onderhuids vet heeft verwijderd. Daardoor komt de huid nog mooier op de huid te liggen. Mooie extra service.
Herstel: ik reken op een week thuis en rust . Heb het twee dagen geleden laten doen en ik zie nu al resultaat. Heb verder nog geen pijnstillers nodig gehad. Veel het gelcoolmasker gebruikt.

Geef een reactie


4 + 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

de tips van mij: zo | Zoutoplossing

Tevreden
Kliniek Bergman Clinics
Specialist: Drs. Erik Laban
    
Kosten behandeling € 2500
Naam anoniem
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingZoutwater vulling borstvergroting

de tips van mij: zolang je ze niet TE groot wil,past het bij je lichaam en zal het er natuurlijk uitzien. Dr. Laban van de bergmankliniek in bilthoven kan je er alles over vertellen in een gratis intro gesprekje. je kan er al je vragen kwijt, en duur vind ik ze niet hoor, was voor 2500 klaar (met wat zomermaanden korting )
en.. als je mooie kleine borsten hebt (mooi van vorm enzo) weet je bijna zeker dat ze ook mooi blijven maar dan een (paar) maatje(s) groter !
persoonlijk vind ik de ronde siliconenvorm mooier, die andere is meer een druppelvorm, maar dat ligt misschien ook aan je figuur.
dat vervangen moet geloof ik idd na 15 jaar.. dit omdat ze kunnen ‘beschadigen’ , als je veel sport bv heb je kans dat dat iets eerder gebeurt, is mij verteld.

Reacties: 2

  1. Hallo

    Ik heb je bericht gelezen, maar is het niet zo dat bij berg
    Man kliniek het minimaal rond de 4000 euro kost?

    Groetjes

    • Hoi Mariana, Ja klopt idd. ik heb een operatie gepland voor een borstvergroting bij de bergman clinics en ik betaal er 4020 euro voor. hopen maar dat het mooi wordt. Ik ga in Den haag bij Dr. Koopmann.

      Groetjes Marlous

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 8

Meer
12