Botox

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
    
Kosten behandeling € 169
Naam Nancy
Behandeld op11 juli 2015
BehandelingBotox | Botox

Dokter Kara neemt de tijd voor je, luistert goed, analyseert je gezicht en komt dan met een advies wat hij nooit opdringt. Het is een heel fijne salon waar je heel netjes wordt behandeld. Ik kom al jaren voor botox en mensen schatten mij altijd jonger en zien nooit dat ik botox gebruik omdat het resultaat altijd heel natuurlijk is. Eens per jaar ga ik voor volume herstel voor mijn gezicht en dan pak ik ook mijn lip mee. Ik ben nooit bang dat ik er na de behandeling raar uit zie. Zo kan ik gracieus ouder worden.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 6 = 9

Meer

Lipfillers hylaronzuur

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
   
Naam Melissa
Behandeld op7 april 2015
BehandelingFillers of Lipofilling

Ik heb hylaronzuur lipfillers gehad. Ben enorm blij met het resultaat. Mijn lippen zijn mooi vol en natuurlijk ogend. Een echte aanrader.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 4

Meer

FUE haartransplantatie (dus GEEN stamceltechniek)

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
   
Naam Ronny
Behandeld op20 december 2014
BehandelingFUE Stamceltechniek

Dec 2014 FUE haartransplantatie ondergaan bij Medikliniek te Amsterdam bij Dr Kara, zeer goede ervaring.
Voor dat de haren worden geschoren wordt er bekeken en afgetekend hoe de natuurlijke haargrens en haargroeirichting is (dit gebeurd niet overal is mijn ervaring).
Dit is natuurlijk HEEL belangerijk om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen.
Voor de behandeling (verdoving) medicatie en een verdovingsspray en een soort van ijspack,zodat van de verdovingprikjes bijna niets wordt vernomen.
Het is een kleine maar schone kliniek met zeer vriendelijk personeel.
Tussen de behandeling door worden er ook fotos genomen.
Bij mijn behandeling werd tussendoor netjes besproken om toch iets meer te gaan transplanteren voor een nog mooier resultaat zonder extra meerkosten, kijk dit is nog eens SERVICE!!!.
Ik schrijf deze ervaring niet om reklame te maken voor Medikliniek, maar omdat dit 1 van de betere en ZEKER niet de duurste kliniek van Nederland is (kon wel eens de goedkoopste zijn).
De behandelende arts Dr Talat Kara is netjes en zeer vakbekwaam.
Heb ervaring gehad in 2011 in Turkije maar NOOIT meer (alles zo snel mogelijk en weer snel naar huis) en Nacontrole??? deze kennen ze niet.
Voordat u ergens anders naar toe gaat, ga hier eerst eens langs voor een intake dan weet u wat ik bedoel met goede/nette behandeling en GEEN geldklopperij!!!

Groeten Ron.

Geef een reactie


7 + 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Haartransplantatie

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
    
Kosten behandeling € 3000
Naam Carlo Kruger
Behandeld op5 november 2014
BehandelingFUE Stamceltechniek

Afgelopen februari 2014 heb ik de stap gezet om een haartransplantatie te doen. Op aanraden van een kennis, die ook een transplantatie heeft ondergaan, ben ik naar dr. Kara gegaan van Medikliniek. Ik kampte al een lange tijd met mijn dunner wordende haar en durfde nooit die stap te zetten om echt daadwerkelijk een transplantatie te doen, totdat ik het resultaat zag van mijn kennis, die van een dunne haarbos naar een volle gezonde haarbos is gegaan! Dit was voor mij ook het moment om stappen te zetten en zodoende ben ik op consult bij dr. Kara gegaan. Een uiterst vriendelijk en ervaren man die je deskundig adviseert om tot het beste resultaat te komen. Ik kreeg het advies om 3000 implantaten te nemen. Deze hoeveelheid, wat normaal in 2 sessie’s wordt gedaan. kon nu in 1 behandeling worden gedaan. Vanwege een geavanceerde methode middels een Medimotor kan in dezelfde sessie veel meer haar worden geoogst dan normaal, dus veel meer haar voor hetzelfde geld! Ik ben totaal 8 uur bezig geweest met de hele transplantatie met tussendoor een uitgebreide lunch. Heb totaal geen pijn gevoeld dankzij de deskundige zorg van het team van dr. Kara. De nazorg na de operatie is tevens erg prettig. Je hebt meerdere malen na de operatie een checkup om te kijken hoe de resultaten vorderen. Al met al, ben ik zeer tevreden met het resultaat en is er van mijn dunne haarbos niks meer te zien! Ik voel me weer stukken zelfverzekerder dankzij mijn nieuwe haar en dankzij dr. Kara.

Geef een reactie


2 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

super tevreden met fillers en botox van dr Kara

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
    
Kosten behandeling € 250
Naam Saskia
Behandeld op22 oktober 2014
BehandelingFillers | Restylane

Ik vond het lelijk dat ik van die ontevreden mondhoeken 🙁 had. ja.. had en niet heb! want ik heb nu gewoon een normaal gezicht omdat ik fillers bij de Medikliniek gedaan. :))))) Dr Kara heeft ook iets bijgevuld op een ander plekje waar het nodig was. Ik denk dat het Restylane is geweest maar dat weet ik niet zeker. Die dokter is echt goed!
Ik heb in die ene behandeling ook botox gedaan dus ik twijfel over wat nou wat kostte. Kijk maar even op hun website voor de prijzen. Een aanrader voor iedereen !!!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 2 = 9

Meer

botox

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
    
Kosten behandeling € 169
Naam Saskia
Behandeld op22 oktober 2014
BehandelingBotox | Botox

Ik heb nu gelukkig dr Kara gevonden. Echt een super aardige en goede dokter die echt goed botox kan prikken! Ik kom nu al jaren bij hem in de Medikliniek in De Clerqstraat. Nacontroles vind ik nooit nodig . Ik neem altijd 2 zones voor 299. Kijk eerst even op hun website voor de aanbiedingen. Ik kan hem echt aanbevelen.
Voordat ik bij dr. Kara terecht kwam, ging ik naar een andere dokter in een veelste mooie kliniek in het chique Oud Zuid; daar betaalde je gewoon teveel en vervolgens vroegen de mensen of ik botox gebruikt had.

Geef een reactie


2 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 11

Meer

mooie handen

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
    
Kosten behandeling € 499
Naam Barbara
Behandeld op22 oktober 2014
BehandelingFillers voor handen

Dr Kara is een fijne dokter die echt naar je luistert. Ik vind de laatste tijd mijn handen lelijk geworden en heb nu een filler laten inbrengen. Echt super! Dat is nog eens een echte opknapper !! Het deed geen pijn en de volgende dag kon ik gewoon weer aan het werk. ik ben echt blij en kan het iedereen aanraden!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 7 = 13

Meer

24 jaar en HT bij Medi-kliniek

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
    
Kosten behandeling € 4500
Naam Andre Smith
Behandeld op8 september 2014
BehandelingLaser haartransplantatie

De operatie is achter de rug

Hoe heb ik de operatie ervaren?
Ik moet zeggen dat de verdovingen vrij pijn deden, maar het werd van tevoren al redelijk goed verdoofd door een spray op mijn hoofd met folie erover. Daarnaast nog een aantal pijnstillers, waardoor de pijn met de helft was gereduceerd. Rond negen uur werden alle follikels er van achter uitgehaald. Dit was een vrij lange zit, ongeveer 3,5 uur. Ik moet zeggen, heb wel eens lekkerder gelegen. Maar goed, wat is een een paar uur afzien in een mensenleven. Tussen half 1 en kwart over een ongeveer zat ik aan de lunch. Daarna werden alle kanalen gemaakt om vervolgens de haarzakjes in te doen. Op de verdovingen na heb ik geen pijn gehad, wat toch wel erg fijn van was. Onder het genot van ”the prestige” en ”Kill Bill 2” heb ik nog zo een 6 uur moeten zitten. Omdat mijn hoofdhuid erg vettig was, was het moeilijk om de haarzakjes eruit te halen en erin te plaatsen, volgens Dr. Kara. Ik moet zeggen dat ik het knap werk vindt van degene die zich zo lang moet concentreren.

Wat vindt ik van het resultaat?
Ik vind de dichtheid er goed uitzien. Toch had ik de haarlijn graag een halve centimeter lager gezien, maar wellicht dat het meer donor overlaat om in de toekomst de overige gebieden te bedekken. Hoe denken jullie hierover?
Ik vind de haarlijn wel erg mooi, wat conservatief en staat over een jaar of 10 a 20 ook nog erg goed.

Al met al ben ik erg blij tot nu toe. Nu wachten op het herstel en op naar het eindresultaat.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Reacties: 1

Geef een reactie


1 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 8

Meer

Top een echte aanrader

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
    
Kosten behandeling € 4000
Naam Mevrouw H. E
Behandeld op7 mei 2014
BehandelingLaser haartransplantatie

Via goede recensies op internet ben ik in aanraking gekomen met Medikliniek. Daarna heb ik een overtuigend gesprek gehad met drs. Kara. Vijf jaar eerder was mijn haar boven op mijn hoofd uitgevallen. Ik heb aangegeven dat een dermatoloog uit het St. Lucas ziekenhuis mij gezegd had, er nooit haar op het gebied zou groeien. Als vrouw had ik ik hier veel moeite mee . Dokter Kara heeft mij gerustgesteld en verzekerd dat het wel mogelijk was door middel van een haartransplantatie. Na dit gesprek hebben we meteen een operatiedatum geprikt. Op de dag van de operatie was ik heel nerveus en paniekerig maar dokter Kara en zijn team hebben mij gelukkig erg gerustgesteld. Mijn operatie is goed en op tijd verlopen. Ik kreeg een hartelijk warm welkom. De operatiekamer was comfortabel, fijn en hygiënisch. Ik heb mijn medicijnen op tijd gekregen en alles werd mij duidelijk uitgelegd. Na de operatie heb ik een hele goede nazorg gehad. Meerdere cliënten gebracht voor verschillende behandelingen. Het is nu al een jaar geleden en heb geen last en ben erg tevreden met het resultaat. Kortom : een aanrader !

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


7 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 0

Meer

Haartransplantatie bij Medikliniek

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
    
Kosten behandeling € 4399
Naam Coskun Kar
Behandeld op7 mei 2014
BehandelingLaser haartransplantatie

Ik zat al een tijdje met kaalheid van mijn inhammen, had al een reis geboekt naar Turkije voor een haartransplantatie. Een kennis heeft mij op Medikliniek gewezen, zijn broer was daar goed behandeld. Ik heb een goede intake gehad en dokter Kara heeft mij de gevolgen en procedure goed uitgelegd. Op de dag van de ingreep werd ik plaatselijk verdoofd en dat deed bijna geen pijn. Een deel van de procedure heb ik geslapen en film gekeken. Er zijn 2000 grafts getransplanteerd en dat is hele hoge dichtheid. De verpleegkundigen en arts waren erg aardig en ik had het eigenlijk naar mijn zin tijdens de operatie. Na de ingreep heb ik geen pijn en last gehad. Vandaag is mijn haar gewassen door dokter Kara en het ziet er al goed uit.

Geef een reactie


7 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 10

Meer

Haartransplantatie

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
    
Kosten behandeling € 5900
Naam Josef
Behandeld op22 april 2014
BehandelingLaser haartransplantatie

Op aanraden van een vriend die al eerder behandeld was door dokter Kara bij Medikliniek heb ik een consult aangevraagd. Dokter Kara is een zeer aardige man met veel kennis van zijn vak en heeft aandacht voor zijn cliënt. Na dat ik overtuigd was van de behandeling ben ik in februari 2013 behandeld. Het fijne is dat ze 3000 haarzakjes in een keer kunnen transplanteren. Bij een andere kliniek moest ik 2 keer behandeld worden. Tussen de behandelingen moest ik één jaar wachten. Dit zou mij bijna 3 keer zoveel geld kosten.
Mijn behandeling is goed gegaan. Na de behandeling ben ik intensief begeleid. Ik heb nu een mooie volle bos haar en ben er super blij mee. Eerlijk gezegd had ik dit resultaat niet verwacht. Deze kliniek is echt een aanrader.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


9 + 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Ik ben erg bli | Fillers | Radiesse

Tevreden
Kliniek Medikliniek
Specialist: Dr. Kara
    
Kosten behandeling € 599
Naam Berber
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFillers | Radiesse

Ik ben erg blij met de filler (hyaluronzuur Princess en Radiesse) en Botox behandeling van dokter Kara in de Medikliniek Amsterdam. Ik ergerde me vooral aan mijn hangende mondhoeken en de plooien ernaast waardoor ik een treurig gezicht kreeg. Hij heeft mijn mondhoeken gelift en die plooien een beetje opgevuld. Ik herken mezelf weer terug van vroeger.
Dr. Kara is een rustige en vriendelijke dokter die alle tijd voor je neemt. Hij is eerlijk tegen je en niet duur. Ik kom al jaren bij hem vooral voor de Botox en kan hem jullie echt aanraden.

En ik weet hoe het anders kan gaan! De eerste keer was ik bij een andere dokter die ik gevonden had in de Consumentengids; als een van de beste. Die kliniek zat in een te chique villa aan het Vondelpark. Na hun Botox en de fillers leek ik op dr Spock! Ik dacht: dit nooit weer!
Daarna kwam ik gelukkig bij dokter Kara van de Medikliniek die me het vertrouwen weer gegeven heeft en me mijn jongere gezicht weer terug getoverd heeft.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 6 = 9

Meer
12