Heel blij met mijn filler

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
    
Kosten behandeling € 650
Naam Ineke
Behandeld op22 april 2015
BehandelingFillers | Sculptra

Mijn slapen waren een beetje aan het invallen. Het is nu opgevuld met een filler en ik ben zo blij! Mijn gezicht is ineens weer de juiste vorm! Dit is echt een aanrader. Wist niet dat het zo veel zou doen.

Geef een reactie


9 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1

Meer

Lipfiller

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Bart Biermans
   
Naam Lisanne
Behandeld op7 april 2015
BehandelingFillers | Emervel

Na een lange zoektocht, terecht gekomen bij The Bodyclinic in Duiven. Eerst een uitgebreid en vrijblijvend consultgesprek gehad en vervolgens laten behandelen. Nu, twee weken later, op controle geweest. Ik ben er super blij mee!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 1 = 2

Meer Meer

skinbooster

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Leonie de Noo
    
Kosten behandeling € 700
Naam Linda
Behandeld op26 maart 2015
BehandelingFillers | Restylane

Bij The Bodyclinic in Duiven behandeld door de arts Leonie de Noo. Ik ben eerder in deze kliniek behandeld door Bart Biermans met botox en lipfillers (ook een hele prettige arts) en was dus een beetje huiverig voor een nieuw gezicht. Maar deze vriendelijke, vakvrouw heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik ben wederom zeer tevreden met het resultaat. Deze kliniek en de artsen die er werken zijn een aanrader voor iedereen.

Geef een reactie


9 − 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Botox

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Bart Biermans
    
Kosten behandeling € 350
Naam Nathalie
Behandeld op16 maart 2015
BehandelingBotox | Azzalure

Ik kom al enkele jaren in deze kliniek voor mijn botox behandelingen. Het resultaat is iedere keer weer perfect, en inmiddels hoef ik ook niet meer iedere 3 maanden terug te komen. Mijn botox blijft nu bijna 6 maanden goed zitten!!
Hele fijne, eerlijke arts en prettige kliniek! Kortom, een aanrader!

Geef een reactie


4 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

Liquid Facelift

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Leonie de Noo
    
Kosten behandeling € 800
Naam Virginia
Behandeld op12 maart 2015
BehandelingFillers | Restylane

Vandaag mijn nacontrole gehad van de liquid facelift, een behandeling waarbij er op meerdere plaatsen in het gezicht fillers worden geïnjecteerd. Ik was na de behandeling al erg enthousiast over het resultaat (dat direct zichtbaar was), maar nu de zwelling is afgenomen is het pas echt prachtig! Ik lijk echt een paar jaar jonger, zonder een chirurgische ingreep.Dit kan ik iedereen die een facelift overweegt of weer een jongere en stevigere huid wilt aanraden. Ook zeer tevreden over de arts, Leonie de Noo, die een eerlijk advies geeft en zeer perfectionistisch werkt.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 1 = 3

Meer

Skinboosters behandeling

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Bart Biermans
   
Naam Lara
Behandeld op4 maart 2015
BehandelingFillers | Restylane

Afgelopen maandag mijn derde en laatste behandelsessie gehad van de skinboosters.
De skinbooster behandeling die bestaat uit een kuur van 3 behandelingen, waarbij je huidkwaliteit verbeterd word. Mijn huid ziet er stralender, steviger en gezonder uit. De fijne lijntjes die ik had rondom mijn mond zijn verdwenen en ook de slapper wordende huid op mijn kaaklijn is weer mooi stevig.
Omdat er in 3 behandelingen gewerkt word is de overgang heel subtiel. In mijn omgeving zegt iedereen dat ik er zo goed uitzie, maar niemand heeft gevraagd of opgemerkt dat ik behandeld ben. Precies zoals ik gehoopt had!
Kortom, ik ben erg tevreden over de behandeling, het resultaat en de behandeld arts. Ik zou deze kliniek iedereen aanraden!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 3

Meer

Eindelijk af van mijn migraine!

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Leonie de Noo
    
Kosten behandeling € 195
Naam Kim
Behandeld op16 februari 2015
BehandelingBotox| migraine

Enkele weken geleden bij The Bodyclinic Duiven geweest voor een behandeling tegen mijn migraine. Ik kan nu al zeggen dat de botox helpt tegen de pijnklachten die de migraine normaal veroorzaakt. En daarnaast een leuke bijkomstigheid, die lelijke fronsrimpel zie je nauwelijks meer! 🙂 Hier ga ik niet meer zonder kunnen!
Fijne arts en prettige kliniek om te bezoeken. Voor mij vanuit Arnhem bijna om de hoek.

Geef een reactie


5 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

Natuurlijk ogende volle lippen

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Leonie de Noo
    
Kosten behandeling € 450
Naam Kim
Behandeld op16 februari 2015
BehandelingFillers | Emervel

Na een lange zoektocht, uiteindelijk door tip van een vriendin bij The Bodyclinic Duiven terecht gekomen. Ik las goede reviews op internet en de ervaring van mijn vriendin was ook zeer positief. Twee weken geleden heb ik me goed laten informeren middels een consult gesprek en wilde daarna meteen behandeld worden. De arts wist mij goed op mijn gemak te stellen en is heel eerlijk in haar advies. Ik heb de intake als zeer prettig ervaren, en de behandeling zelf viel me uiteindelijk erg mee qua pijn.
Vandaag op controle geweest en laten weten dat ik er zeer tevreden mee ben! Mijn lippen zijn mooi vol geworden, maar op een natuurlijke manier. Heel mooi gedaan, deze arts weet wat subtiel is!

Geef een reactie


5 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 11

Meer

Kringen / wallen onder mijn ogen weg met filler

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Monique Dikrama
   
Kosten behandeling € 500
Behandeld op10 februari 2015
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Ik dacht altijd dat de kringen/wallen onder mijn ogen niet weg konden en dat ik daar mee moest leren leven. Nu kwam ik via google op de site van The Body Clinic terecht en zag dat er wel een behandeling bestaat dmv fillers onder de ogen. Ik kwam twee weken terecht bij Monique Dikrama in Amsterdam (wat een lieve en bekwame arts), en na een consult heb ik de behandeling laten uitvoeren. nu twee weken later ben ik terug voor een controle en na een lichte zwelling (verdween na een paar dagen), ben ik super tevreden. Ik zie er uitgeruster en frisser uit. Bedankt Monique

Geef een reactie


4 + 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Lovely Lips

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Bart Biermans
   
Naam M.
Behandeld op3 februari 2015
BehandelingFillers | Emervel

Twee weken geleden geweest bij de kliniek in Duiven voor een behandeling van mijn lippen. Ik wilde graag iets vollere lippen, maar wel subtiel. Drs. Bart Biermans heeft mij hierin goed geadviseerd en gaf aan dat mijn onderlip van nature al mooi vol is en daar minder nodig was dan mijn bovenlip. Hij heeft mijn bovenlip wat voller gemaakt en onder enkel de randjes iets opgevuld. Het resultaat was meteen na de behandeling al mooi, heel natuurlijk. Niemand heeft gezegd; "goh wat heb jij nou met je lippen gedaan?!?" Missie geslaagd dus! 🙂
Vandaag is er nog een klein beetje extra geïnjecteerd, omdat het van mij nog ietsje opvallender mag en zo de overgang van een dunne bovenlip naar een mooie volle iets onopvallender is. Dit is geheel kosteloos gedaan, super service!
Ik ben dus zeer tevreden over deze kliniek en deze arts, die je wensen en grenzen respecteert. Andere positieve bijkomstigheid is de bereikbaarheid van de kliniek, voor mij (vanuit Arnhem) bijna om de hoek, en ook gratis parkeergelegenheid voor de deur!
Kortom, een aanrader!

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

I love my new ME!! Thanks to Bart Biermans :) @ Bodyclinic.nl Amsterdam

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Bart Biermans
    
Kosten behandeling € 600
Naam Aileen
Behandeld op3 februari 2015
BehandelingFillers | Restylane

Na eerste behandeling met fillers en botox 4 maanden geleden een geweldig en vooral natuurlijk resultaat. Ik kreeg en krijg van veel mensen om me heen complimenten over hoe uitgerust, stralend en goed ik eruit zie! Maar niemand die vroeg of ik misschien ‘iets had laten doen’. Ik heb nog steeds hetzelfde gezicht, maar met een zachtere definiëring. Het ziet er heel natuurlijk uit. Het past bij mij en mijn leeftijd (mid 40).
In The Body Clinic werd ik gastvrij ontvangen. De kliniek zelf is licht en ziet er verzorgd uit, met een touch of modern chique.
De arts (Bart Biermans) nam de tijd voor me. Hij besprak mijn wensen met me en gaf me zijn visie daarop, die gericht is op een realistisch en natuurlijk resultaat. Ik ervaar het contact met hem als prettig en zeer professioneel. Ook de nazorg die je na de behandeling krijgt, is top. Toen tijdens de nacontrole twee weken later bleek dat het effect van mijn behandeling nog geoptimaliseerd kon worden, werkte Bart het zonder extra kosten bij. Daarnaast worden er voor- en-na-foto’s gemaakt: zeker bij de tweede behandeling zie je echt het verschil met hoe het eerst was.
Ik ben net voor mijn tweede behandeling geweest en ben weer zeer tevreden. Ik kan iedereen deze kliniek en Bart aanbevelen.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 4

Meer
12