Roaccutane top behandeling tegen acne

Tevreden
   
Naam Marian
Behandeld op28 maart 2015
BehandelingRoaccutane

Al sinds mijn 12e heb ik een slechte (acne) huid. In de puberteit alleen in de T-zone. Pas jaren later ook de wangen.
Mijn ervaring met schoonheidsspecialistes is dat alles wat ze aanraken en ‘reinigen’ later gaat ontsteken. Mijn huid is slechter geworden door al die zogenaamde reinigingsbezoekjes.
Later werd de acne iets minder (maar is nooit weggegaan); daar kwam bij: acne littekens, putjes, vlekjes, couperose en grote porien. Ook roodheid en irritatie bij temperatuurswisselingen.
Teneinde raad kwam ik bij Stephan Marks van KVEG. Hij heeft mij verschillende behandelingen aangeraden, en die heb ik allemaal opgevolgd.
Het meeste baat had ik bij de Roaccutane, dat zijn pillen. De dosering en duur van de behandeling is gemaximeerd. Dus je kunt een lage dosering voor een jaar gebruiken of bv een hoge dosering voor 3 maanden. Wij kozen voor een lage dosering,omdat er ook nogal wat bijwerkingen zijn.
Ik heb 8 maanden de roaccutane gebruikt en was dolgelukkig met het resultaat. Mijn huid was 100% gaaf, geen mee-eters, geen vetbultjes, geen ontstekingen, helemaal….NIETS
Na een paar maanden kwam de acne toch licht terug, zeker tijdens menstruatie. Ik heb toen nog een kuur van 3 maanden gedaan. Dat is nu een jaar geleden. Tijdens de menstruatie heb ik nog wel eens een ontsteking maar daar valt heel goed mee te leven
De bijwerkingen waar ik over had gelezen, pfffff een enorme lijst die best wel afschrikwekkend is. Op fora las ik heel verschillende verhalen; van vrijwel geen bijwerkingen tot best heftig. Bij viel het ontzettend mee. Eigenlijk is het belangrijkste effect dat daar waar de huid gewoon goed was (armen, rug, benen etc) dat die huid heel erg droog werd en soms heel erg jeukte. Ook de huid in mijn neus was zo droog dat de huid een beetje brak en roofjes kreeg. Dat was alles. De maandelijkse bloedonderzoeken voelen wel alsof je met iets heftigs bezig bent, maar op zich was dit natuurlijk ook geen belastig.
Ik vind echt maar 1 ding jammer, en dat is dat ik Stephan niet 20 jaar eerder heb ontmoet. Ik krijg nu zoveel complimenten over mijn huid, en ik vertel ook altijd aan wie ik dat te danken heb.
Naast de Roaccutane heeft Stephan nog wat andere behandelingen toegepast. Ten eerste een IPL behandelingen tegen couperose en kleine pigmentvlekjes (restanten van acne); dat hielp ook heel erg om mijn huid egaler te krijgen. En ten tweede houdt Stephan mij al 2,5 jaar aan een strikt regime van Obagi (ZO) producten waar ik een groot fan van ben. Eindelijk een product lijn die afgestemd is op een individueel mens, en niet op 1 miljoen vrouwen. Met de juiste afstemming van producten wordt mijn huid niet te droog (te agressieve producten) en niet te vet (te dikke cremes) en voelt gewoon goed. Stephan kan – als arts – daarnaast nog wat medicinale crèmes voorschrijven met werkzame stoffen die in kant en klare potjes nooit verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 1 = 2

Meer

Ik ben een pa | Couperose IPL / OPL

Tevreden
   
Naam G
Behandeld op8 april 2014
BehandelingCouperose IPL / OPL

Ik ben een paar keer voor een OPL behandeling voor mijn couperose bij Anton en Stefan geweest. Ze hebben beiden erg veel verstand van de huid en nemen alle tijd voor je om alles grondig uit te leggen. Hierdoor heb ik erg veel vertrouwen in ze. Ik had een paar rode vaatjes die goed zichtbaar waren. Deze vaatjes zijn na twee behandelingen zo goed als verdwenen. Mijn gezicht oogt nu rustiger en daar ben ik ontzettend blij mee. Je bent er ook wel snel weer aan gewend. Zodra ik weer meer last van couperose krijg ga ik weer terug naar de kliniek omdat Anton en Stefan het erg professioneel aanpakken.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 13

Meer

Jaren heb ik heerlijke | ZO Medical

Tevreden
    
Kosten behandeling € 600
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingProduct lijn via cosmetisch arts

Jaren heb ik heerlijke cremes gesmeerd van verschillende merken. Door een open dag bij Kliniek voor Esthetische Geneeskunde waar ik advies voor mijn huid heb gekregen. Daarna ben ik ZO medical en ZO Skin Health producten gaan gebruiken. Nu 3/4 jaar later merk ik dat mijn huid minder trekt, egaler is en er gezonder uitziet. Ik geloofde nooit in de mooie verhalen dus kocht wat ik lekker vond ruiken en een mooi potje had, maar ik ben echt om, en een true believer van ZO geworden! Nooit meer wat anders!

Geef een reactie


3 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

Goede perso | Laser tegen littekens

Tevreden
    
Kosten behandeling € 500
Naam Joey Ploch
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFractionele laser littekens

Goede persoonlijke begeleiding en altijd warm en hartelijk ontvangen. Het resultaat is het zeker waard. Mijn littekens zijn aanzienlijk verkleind en minder zichtbaar. Kliniek voor Esthetische Geneeskunde werkt met de nieuwste technieken en is zeer professioneel. Zeker een aanrader.

Geef een reactie


5 + 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Inmiddel | Fractionele laser (Acne)

Tevreden
    
Kosten behandeling € 700
Naam Philip
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFractionele laser littekens

Inmiddels 5 behandelingen gehad om een litteken weg te laten halen, resultaat is nu al geweldig. Na de zomer even aanzien hoe het uiteindelijk is geworden, eventueel nog nabehandeling dan. Ben goed en deskundig geholpen en vind het een erg mooie kliniek. Echt een aanrader!

Geef een reactie


4 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer

Dit kan ik ie | Couperose IPL / OPL

Tevreden
    
Kosten behandeling € 250
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCouperose IPL / OPL

Dit kan ik iedereen met couperose aanraden! Ik had couperose op mijn wangen en neus. Bij Stephan en Anton terecht gekomen die mij een IPL/OPL behandeling aanraadde. De behandeling zelf was niet echt pijnlijk (alleen puntje van je neus!) en erna in eerste instantie alleen een beetje branderig gevoel dat na een uurtje al weg was. Anton raadde me aan thuis nog wel met ijs op mijn gezicht te zitten om zwellingen zo veel mogelijk tegen te gaan. Keurig hun advies opgevolgd maar volgende dag toch helemaal opgezet en werkelijk een gezicht als billie turf. Geen pijn, of gevoel dat het ontstoken was, het was puur vocht. En bij mij erger dan normaal. Dat viel dus wel even tegen. Ik had me daarop niet helemaal voorbereid. Na 5 dagen was de zwelling helemaal weg en ook de roofjes die ontstaan na zo’n behandeling gingen toen van mijn gezicht af.
Nu erg blij want wat is het resultaat erg mooi geworden! Wat een verschil, en maar 1 behandeling nodig! Ik heb een couperose vrij gezicht, en ook pigmentvlekjes zijn minder geworden, mooie extra bijkomstigheid.
Dank jullie wel!

Geef een reactie


1 + 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

M | Pigmentvlekken handen met laser

Tevreden
    
Kosten behandeling € 305
Naam Elvire
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingPigmentvlekken handen met laser

Mijn handen zijn nu 2 keer behandeld met OPL (nieuwe vorm van IPL) en de vlekken zijn echt een stuk minder geworden. De behandeling duurt niet heel lang. Anton is eerst bezig om te kijken wat de maximale sterkte is die ik kan hebben zodat maximaal effect bereikt wordt zonder dat mijn huid verbrand. Daarna gaat het heel snel. Je voelt tijdens de behandeling niet heel veel, naderhand een heel klein beetje branderig maar is na een uurtje al bijna verdwenen. Mijn handen en onderarmen zijn al minder vlekkerig en ik hoop dat het binnenkort weer mooi egaal is. Echt een aanrader want iedereen doet veel aan zijn of haar gezicht maar handen is net zo belangrijk!

Reacties: 2

  1. Hoi Elvire, wat een goed idee, nooit aan gedacht, maar zou ik ook wel willen. Hoe vaak moet dit per jaar?
    groetjes Lisa

Geef een reactie


3 + 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Bij de Klinie | Couperose IPL / OPL

Tevreden
    
Kosten behandeling € 400
Naam Paula
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCouperose IPL / OPL

Bij de Kliniek voor Esthetische Geneeskunde was ik al bezig met andere behandelingen tegen acne en acne littekentjes (Obagi). Dokter Marks raadde me aan om tussendoor met IPL de couperose te lijf te gaan.
De behandeling deed wel wat pijn. Alsof er honderden keren een zweepslagje op een vierkante centimeter huid werd afgevuurd. Ik vond het niet zo pijnlijk dat ze tussendoor moesten stoppen maar echt lachen was het ook niet. Maar goed, ik zat door voor een resultaat. Na afloop voelde het erg branderig alsof ik veel te lang in de zon had gezeten. Mijn gezicht zag wel rood daarna, maar ik kon gewoon (dit was in de lunch pauze) direct weer aan het werk.
Na 3 dagen was de zwelling verdwenen. De eerste week vormden zich allemaal kleine bloedkorstjes op mijn gezicht. Hoe meer, hoe beter, want dat zijn allemaal zichtbare vaatjes die daarna verdwijnen. Met een beetje makeup was het prima te verdoezelen, niemand heeft er een opmekring over gemaakt althans. Na een week waren alle korstjes weg, en toen was mijn huid echt veel egaler. Stephan adviseert om het volgend jaar nog een keer te doen, maar ik ben al ontzettend blij met het resultaat.

Reacties: 2

  1. Ik vind het niet echt bemoedigend dat dit verhaal door Paula is geschreven en onder de laserbehandeling voor littekens precies dezelfde tekst wordt geschreven door iemand die Marian heet.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 8 = 13

Meer

Wil je ee | Laser tegen pigmentvlek

Tevreden
    
Kosten behandeling € 400
Naam Marian
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingLaser tegen pigmentvlek

Wil je een jubelend verhaal lezen van een behandeling tegen pigmentvlekjes, acne littekentjes en couperose? Lees dan verder. Door jarenlange acne had ik veel pigmentatie vlekjes op mijn gezicht. Door de zon werd de huid bij de ontstekeningen donkergekleurd. Na 20 jaar zat mijn gezicht (vooral mijn wangen) vol met kleine vlekjes. Bij de Kliniek voor Esthetische Geneeskunde was ik al bezig met andere behandelingen tegen acne en acne littekentjes (Obagi). Dokter Marks raadde me aan om tussendoor met laser/IPL de vlekjes en couperose te lijf te gaan.
De behandeling deed wel wat pijn. Alsof er honderden keren een zweepslagje op een vierkante centimeter huid werd afgevuurd. Ik vond het niet zo pijnlijk dat ze tussendoor moesten stoppen maar echt lachen was het ook niet. Maar goed, ik zat door voor een resultaat. Na afloop voelde het erg branderig alsof ik veel te lang in de zon had gezeten. Stephan en Anton waren ontzettend aardig en legden koude compressen op mijn gezicht, en daarna cremes zodat de hitte een beetje ontsnapte. Mijn gezicht zag wel rood daarna, maar ik kon gewoon (dit was in de lunch pauze) direct weer aan het werk.
De volgende dag …. was mijn gezicht compleet opgezwollen!!! Ogen, wallen, wangen… het zag er niet uit. Het leek of er overal kussentjes met vocht in zat. Als ik er met mijn vinger tegen duwde bleef er gewoon een kuiltje in de huid/vlees. Het was zaterdag, ik had een weekend met feestjes voor de boeg. Afijn, mocht je deze behandeling overwegen: doe dat dan als je een paar dagen binnen kunt blijven. Ik heb direct contact gehad met de kliniek. Ze waren gelukkig heel geruststellend. Het leek er op dat ik gewoon heel sterk reageerde op de IPL/laser. Dit is dus niet gebruikelijk, maar hou er rekeniing mee dat het kan gebeuren. Even was ik nog bang dat dit te maken had met de fillers die ik onder mijn ogen (om de kringen onder mijn ogen te verdoezelen) maar dat bleek gelukkig niet zo te zijn.
Na 3 dagen was de zwelling verdwenen. Ik heb nog wel wat Diclofenac gekregen en dat heeft denk ik wel geholpen.
De eerste week vormden zich allemaal kleine bloedkorstjes op mijn gezicht. Hoe meer, hoe beter, want dat zijn allemaal vlekjes die daarna verdwijnen. Met een beetje makeup was het prima te verdoezelen, niemand heeft er een opmekring over gemaakt althans. Na een week waren alle korstjes weg, en toen was mijn huid echt ONGELOOFLIJK VEEL MOOIER. Stephan adviseert om het volgend jaar nog een keer te doen, maar ik ben al ontzettend blij met het resultaat. Mijn gezicht is veel rustiger van tint; ik had dit resultaat echt niet durven verwachten.
Nog wat praktische dingen:
* doe dit in de winter, want je mag na de laser niet in de zon
* vertel aan je arts wat je allemaal al gebruikt aan fillers, medicatie etc. Dat kan invloed hebben op het moment dat voor jou geschikt is
* je hebt laser en laser. Bij deze kliniek staat het nieuwste van het nieuwste en dat bepaalt de kwaliteit van de behandeling. WIl je deze behandeling ook, zorg dan dat je weet of de gebruikte laser apparatuur goed geschikt is.
Stephan, Anton, enorm bedankt voor deze behandeling en jullie zorgzaamheid.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 4 = 4

Meer

Ik heb voor he | Fillers | Juvederm

Tevreden
    
Kosten behandeling € 720
Naam Wies
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFillers | Juvederm

Ik heb voor het eerst mijn traangootjes laten behandelen met Juvederm, in deze nieuwe prachtige kliniek. Ik moet zeggen dat de behandeling reuze meeviel. Na 1 week ben ik even langs geweest voor een kleine touch-up, want er was toch nog product over. Mijn dochter zag gelijk dat ik er meer uitgerust uitzag. Ik ben klaar voor de Kerst !

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 1

Meer Meer Meer
12