geweldig

Tevreden
    
Kosten behandeling € 150
Naam droopy
Behandeld op22 maart 2017
BehandelingBotox | Botox

had nooooit gedacht dit te doen , maar ben heel blij

Geef een reactie

Meer

heel blij

Tevreden
    
Kosten behandeling € 700
Naam happy
Behandeld op22 maart 2017
BehandelingFillers | Lipofilling

ben erg blij dat ik het heb gedaan , ben heel veel afgevallen en mijn gezicht was heel erg ingevallen .
was er kwa uitstraling niet beter op geworden.

Geef een reactie

Meer Meer Meer Meer Meer Meer

Vacuüm zuigen door de neus

Tevreden
    
Kosten behandeling € 850
Naam Norina Faber Pauletta
Behandeld op1 februari 2017
BehandelingPDO draadlift

Na 2,5 jaar niet lekker in mijn vel zat en dacht dat ik verstopte neus had heb ik de draadlift laten doen om mijn wangen om hoog te laten brengen! Ik ben bij de kno arts geweest en die zei dat ik verstopt zat en wilde mijn neusschot recht zetten. Ook naar de plastisch chirurg geweest en een operatie zag ik niet zitten!!! Ik luister altijd en opserveer mijn lichaam ook altijd en zo kwam ik er achter dat als ik door mijn neus ademde deze dicht zoog! Ik kwam een artikel tegen overdraag lift van renew clinic en heb vervolgens een afspraak gemaakt en in overleg de draden laten plaatsen! Ik heb een heel ander leven gekregen en kan gewoon weer adem halen! De begeleiding van dr. Els was super en ze zag ook meteen wat ik markeerde! Hele goede begeleiding gehad en de behandeling viel ontzettend mee en ik zou het zo weer doen!!! In mijn geval noem ik het een medische ingreep!!!

Geef een reactie

Meer

Super ervaring

Tevreden
   
Kosten behandeling € 150
Behandeld op1 februari 2017
BehandelingBotox | Botox

Tot nu toe zijn mijn vriendin en ik al enige malen bij Dokter Els geweest voor o.a. Botox behandeling en een Peeling. Zij stelt je op je gemak onder het genot van een lekker kopje koffie en neemt de tijd om je wensen door te spreken. Doordat zij de tijd neemt, worden geen overbodige behandelingen voorgesteld. Ondanks de afstand van het huisadres naar Zandvoort, gaan we regelmatig naar haar terug.

Geef een reactie

Meer

Perfect

Tevreden
    
Kosten behandeling € 400
Naam Sabine
Behandeld op31 januari 2017
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Op aanraden van mijn schoonheidsspecialiste ben ik bij Renew Clinic terecht gekomen. Dokter Els neemt uitgebreid de tijd voor je en neemt alle mogelijkheden vooraf met je door. Ik ben zeer tevreden over het verloop van het consult, de behandeling en de nazorg. De behandeling was compleet pijnloos en het resultaat is prachtig. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Geef een reactie

Meer Meer Meer
12