Soprano laser behandeling geen resultaat

Tevreden
Kliniek Clinic63
    
Kosten behandeling € 350
Naam H
Behandeld op30 maart 2016
BehandelingLamp of laser

Soprano haar laser behandeling niks verbetert, geen verschil te zien. Zelfs niet met mijn zwarte haren. Ook utrecht was ineens gesloten en moest ik telkens naar Laren op en neer. Van de ene behandelaar mocht het ineens niet meer rondom mijn ogen en de ander weer wel. Mij is helaas nooit verteld tijdens mijn consult dat 3% van de klanten dus niet kan reageren op de behandeling, ik ben dus het geval. Weggegooit geld.

Geef een reactie


4 + 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Lipo laser

Tevreden
Kliniek Clinic63
    
Kosten behandeling € 269
Naam Tanya
Behandeld op23 september 2015
BehandelingLamp of laser

Aanbieding van Groupon. Bij introductie werd mij duidelijk verteld dat de behandeling alleen succesvol zou zijn als ik ook zou bewegen en veel water zou drinken. Dit ging mij de eerste 4 a 5 behandelingen goed af en ik zag ook resultaat. Door vakantie etc. Dit helaas niet volgehouden waardoor het resultaat minder is dan gehoopt. Dien dan wel de hand in eigen boezem te steken….. Simone die de behandeling deed is uiterst vriendelijk en heb de behandeling dan ook als erg prettig ervaren.

Geef een reactie


5 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 13

Meer

Tanden witten clinic63 NIET DOEN!!

Niet tevreden
Kliniek Clinic63
    
Kosten behandeling € 75
Naam P.S.
Behandeld op28 augustus 2015
BehandelingWhitening gel

NIET DOEN!
Ik heb mijn tanden laten witten via een actie van groupon. Ik dacht laat ik het proberen, reviews gelezen dat het resultaat gaf. Echter ben ik helaas dik teleurgesteld, terwijl ik nog voor de extra wit behandeling heb gekozen!

Ik kwam hoopvol aan in een mooi pand. Helaas was de ontmoeting met de arts erg chaotisch, er werd niet voorgesteld, alles was kort, geen inlichting of uitleg.
Ik wam in een wit kamertje terecht en moest 40 min lang naar een witte muur staren.. De arts liet het resultaat zien en het leek er op dat mijn tanden iets lichter waren maar dit kwam echter door de gel die nog op je tanden zit en die je er vervolgens af moet poetsen.
Ik raad niemand aan om hier je tanden te laten bleken, je hebt er niks aan. Zonde van je tijd en geld!! Ik ben voor niks helemaal naar Amsterdam gereden!

Geef een reactie


1 + 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Zeer slecht bedrijf Clinic63

Niet tevreden
Kliniek Clinic63
    
Kosten behandeling € 575
Naam Janssen
Behandeld op31 juli 2015
BehandelingLaser ontharen

Kennis van medewerkers is slecht. Ik had een Soprano behandeling voor ontharing. Deze werkt met een lazer en gezien ik een kleine tattoeage heb was mijn vraag dan ook of dit uit zou maken. Mederwerker 1 vond dit geen probleem en ging hier gewoon over heen. Op de plek van mijn tattoo deed het extra pijn. De keer erop zei medewerker 2 dan ook dat dit totaal niet mocht want lazerstraling is altijd slecht.
Daarnaast zegt de ene dat je na een behandeling gewoon mag zonnen in de volle zon, terwijl de andere zegt dat dit totaal niet mag. Zeer slecht. Onproffesioneel bedrijf waarbij alles vooral om veel verdiensten gaat, maar de behandelingen zijn het totaal niet waard!

Daarnaast werd mijn laatste behandeling ook nog eens geweigerd omdat de regels ineens aangepast waren en er maar zoveel behandelingen binnen een prijs mochten plaats vinden. Deze regels waren er nog niet toen ik betaald heb dus volledig onterecht.

De ontharings behandeling heeft bij mij ook NIET gewerkt. Mijn haartjes zijn wat dunner geworden, maar ik heb nog steeds veel haargroei en dat na een jaar behandeling die honderden euro’s kost. Begin niet aan dit bedrijf dat alleen uit is op geld en waarbij jij maar als een nummertje wordt behandeld.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 1 = 5

Meer

Ontzettend tevreden

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1600
Naam Feijt
Behandeld op3 juni 2015
BehandelingFillers | Glytone

Mijn eerste kennismaking met de kliniek was via een Groupon aanbieding. Ik heb toen de kliniek te Haarlem rechtstreeks benaderd voor uiteindelijk een andere behandeling. De arts Aleid Koppius raadde mij Botox aan. Dit is inmiddels anderhalf jaar geleden Rn ik was enorm blij met haar advies en het resultaat. Na mijn verhuizing naar Maastricht kwam in aanraking met Babak in de vestiging te Maastricht. Hij was erg vriendelijk en nam tijd om naar mijn wensen te luisteren. Inmiddels heb ik de nodige behandelingen ondergaan en ziet mijn huid er veel mooier uit dan ooit. TCA peeling heeft ervoor gezorgd dat oppervlakkige pigmentvlejes en acne littekens zijn verdwenen. Botox voor frons en kraaienpootjes waardoor mijn huid er rustig uitziet. Neuslippenplooi oppervlakkig aangepakt met 0,5 ml. Radiesse 1,5ml in jukbeenderen geïnjecteerd waardoor gezicht meer in verhouding (weerlegt aandacht brede kaken meer naar jukbeen). Ook mijn lippen wat voller laten maken met 1,0ml Glytone. Ik krijg van iedereen complimenten over dat ik er zo goed uitzie en het er ontzettend natuurlijk uitziet. Ik raad iedereen dan ook Babak en Aleid aan.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 12

Meer

Fillers en laser

Tevreden
Kliniek Clinic63
Specialist: Drs. A. Koppius
    
Kosten behandeling € 350
Naam Froukje
Behandeld op15 april 2015
BehandelingFractionele laser littekens

Ik ben heel er tevreden met het werk van Aleid. Zij heeft mijn acne littekens en neus lippenplooi super mooi opgevuld met Glytone, zelfs na 9 maanden zit het nog perfect. Ook heeft ze mijn gezicht 2 maanden geleden gelaserd en dit is ook weer erg mooi geworden. Ik krijg nu vaak complimentjes over hoe mijn huid er nu uitziet. Daarnaast is zij ook een geduldige en lieve arts.
Aleid, jammer dat je nu meer in de randstad werkt bij de andere vestigingen, ik mis je in Nijmegen. 🙂

Geef een reactie


5 − 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer Meer Meer

lippen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 420
Naam D. Snel
Behandeld op25 januari 2015
BehandelingFillers | Glytone

Een paar maanden geleden heb ik mijn lippen gedaan bij een andere kliniek. Op het eerste oog was ik hier tevreden over, maar nadat de zwelling was verdwenen bleken mijn lippen zeer ongelijk te zijn. Ik ben terug geweest en ze hebben dit geprobeerd te corrigeren. Helaas weer ongelijk. Nu kreeg ik opmerkingen van mijn omgeving, wat ik met mijn lippen had gedaan en waarom ze ongelijk waren. Ik had veel goede berichten gelezen over dokter Delavary en heb een afspraak bij zijn kliniek gemaakt. Na een fijn en geruststellend gesprek heeft hij opnieuw mijn lippen gedaan gevuld/gecorrigeerd. Nu 2 weken na de behandeling zijn mijn lippen symmetrisch en ben ik blij met het resultaat. Ik vind dokter Delavary zeer professioneel en vriendelijk. Ik ga zeker terug naar hem.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 5 = 9

Meer Meer

Clinic63

Tevreden
    
Kosten behandeling € 189
Naam Hans
Behandeld op18 januari 2015
BehandelingBotox | Bocouture

Enige minpuntje is dat ik wat langer in de wachtkamer had moeten wachten dan gepland. Maar ben goed opgevangen door zeer vriendelijke baliemedewerker met een heerlijke kop thee en koekjes. Dank daarvoor! En arts een zeer ervaren professionele vriendelijke man.

Geef een reactie


6 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer