Hele slechte ervaring

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 200
Naam Marie
Behandeld op9 februari 2018
BehandelingFillers | Juvederm

Fillers in mijn lip op een hele rare en ontevreden ervaring uitgemond ( letterlijk en figuurlijk). Na de eerste behandeling fietste ik al weg met behoorlijk wat vraagtekens. Ik had namelijk tot op 2 keer toe moeten aangeven dat mijn bovenlip scheef in verhouding was gespoten en op 1 moment was dr. Saphiro bijna van plan de verkeerde kant van mijn lip weer extra bij te spuiten omdat ze duidelijk niet op aan het letten was. Gelukkig kon ik op tijd zeggen dat het de andere kant van de lip was die iets extra nodig had. Ook spoot ze aan de ene kant echt in de liplijn en in de andere kant gewoon in het midden van de lip.
Wat ook heel vreemd is, is dat als ik een filler behandeling koop van 1ml en ik vraag of dit verdeeld kan worden in mijn bovenlip en mijn lachrimpels (zoals ik al aangaf eerder te hebben gehad en heel natuurlijk eruit zag) en er blijkbaar nog 0,25 overblijft. Ik betaal 200 euro wat voor mij heel veel geld is en ook gebasseerd is op de 1ml.

Vervolgens spuit Saphiro in mijn bovenlip en lachrimpels en laat ze het resultaat zien. Ik zeg dat mijn lip wat scheef staat waarop ze zegt, oja ik zie het en vervolgens met haar naald bijna weer prikt in de verkeerde kant van de lip. Daarna kom ik na 15min weer terug de behandelkamer in omdat mijn lip nu alsnog toch niet symetrisch is. Saphiro erkent dit weer en spuit weer meer in mijn lip. Achteraf logisch dat hier teveel in is gespoten na 2 keer nog proberen de lip symetrisch te maken, na al gevuld te hebben!

Lijkt mij dan dus dat de afspraak van 0,5 in lip en 0,5 in lachrimpels al niet klopt. Want als er eerst evenveel in mijn bovenlip en lachrimpels is gespoten, en er vervolgens 2x extra in mijn bovenlip wordt gespoten… Is dit al extreem scheef. En alsnog schijnt ze dus daarna nog 0,25 over te hebben gehad…

Want als ik daarna ( na een week) mail dat ik wil terugkomen, spuit ze nog het restant van 0.25 in mijn onderlip en rimpel onder kin om de boel wat gelijk te proberen te maken. Maar al tijdens het fietsen naar huis voel ik dat er helemaal geen zwelling is en er nauwelijks een filler in lijkt in te zitten. Blijkbaar vooral gezwollen door de Emla verdovende zalf die zoals Saphiro zelf vertelde ook al een zwellend effect heeft.

Ook het feit dat mijn bovenlip helemaal niet meer de vorm heeft die hij eerst had maar nu alleen in het midden dikker is geworden en iedereen opeens extreem opvalt is voor mij echt een verminking. En als ik dan terug kom in de hoop dat ze deze blamage kan oplossen, blijkt er zo extreem weinig in mijn onderlip te zijn gespoten dat er geen enkel verschil zichtbaar is.
En het bericht dat ik zelf de fillers in mijn bovenlip nog kan verschuiven is ook erg onprofessioneel gezien een client overal wordt verzocht niet aan de fillers te komen de eerst 48 uur.

Al met al vind ik dit een hele rare behandeling geworden en ben ik erg ontevreden. Ik ben totaal niet van het zeuren en klagen maar dit is een behoorlijk precieze behandeling die perfect moet worden uitgevoerd en ben geschrokken van de wijze waarop dit is gebeurd.
Nu komt het er dus gewoon op neer dat u mij afwimpelt met het feit dat ik dit zo wilde, maar het is eenfeit dat er gewoon teveel in mijn bovenlip is gespoten doordat er 2 keer extra is bijgespoten om de symmetry te fixen.
200 euro is voor mij een hoop geld en terug moeten komen voor het proberen recht te trekken van de behandeling is ook extreem vervelend dus dit doe ik niet om er een extra slaatje uit te slaan. IK ben gewoon heel verdrietig met dit resultaat.

Reacties: 1

 1. Beste Marie,

  Wij zijn niet de kliniek waar over dit gaat. U hebt onder de verkeerde kliniek geplaatst. Wij hebben geen dokter Saphiro en kennen dit verhaal niet. U bedoelt wellicht een kliniek uit Amsterdam? Wij zitten in Utrecht en heten Crown Beauty Centre. Graag uw beoordeling onder de juiste plaatsen.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 6 = 3

Meer

Botox

Niet tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 150
Naam Anoniem
Behandeld op28 september 2017
BehandelingBotox | Botox

Via Groupon heb ik een aanbieding gezien 150 euro voor 3 zone botox behandeling. Vond dit opvallen duur. Vervolgens heb ik research gedaan naar het bedrijf, echt is informatie over het bedrijf slecht te vinden via internet. Heb besloten het bedrijf te gaan bellen. Kreeg een vrouw aan de telefoon met gebrekkig Nederlands. Vervolgens heb ik gevraagd voor een consult gesprek en eventueel een behandeling. Dit zou ze me per mail sturen. Via mail kreeg ik een aantal datums waarin ik uit mocht kiezen welke dagen mij het beste uitkwam. De "kliniek" heeft openinstijden tot en met 22:00. Ik krijg een datum en tijdstip waarin staat dat ik welkom ben om 21:00. Dit heeft me doen denken! Hoe kan je nou binnen 1 uur een consult gesprek voeren en eventueel de behandeling? Vervolgens heb ik de volgende dag nogmaals gebeld naar de "kliniek". Weer hetzelfde vrouw met haar gebrekkig Nederland genaamd Laura. Het was zo moeilijk om het probleem kenbaar te maken. Ze begree niet waar ik het over had. Met pijn en moeite heb ik me toch verstaanbaar kunnen maken, en ze gaf aan dat ze alleen voor de botox behandeling een afspraak had gemaakt terwijl ik al vaker heb geroepen dat ik eerst een consult gesprek wil. Tevens wat ik vergeet te melden is, zodra ik "Laura" aan de telefoon heb, wordt er continu gezegd dat ik geen Groupon voucher moet kopen. "Je kan namelijk voor hetzelfde bedrag bij ons in de kliniek terrecht" en ja ze hebben een pinautomaat, niet te vergeten. Ze zou kijken naar een alternatief datum met meer tijd voor een gesprek. Dag laten stuur ik het kliniek een mail, om te vragen wat de naam is van het desbetreffende arts. Ik ontvang de naam van de arts en ga op research uit. Arts is nog in opleiding, is nog maar 26 jaar uit (weinig tot geen ervaring). Al met al heb ik besloten niet in zee te gaan met deze "kliniek" vind het erg chaotisch. En heb het vermoeden dat ze niet volgens de officiele richtlijnen werken.

Reacties: 1

 1. Beste “anoniem”,

  Wij vinden het ontzettend jammer dat u op deze manier reageert. Uiteraard zullen wij niet meedoen aan modder gooien en om u te beschermen zullen we ook niet uw berichten aan ons (veelvuldig) openbaar maken. Als u de moeite heeft genomen om in uw niet gebrekkige Nederlands zo’n reactie te schrijven, was het eerlijker geweest te vermelden dat u niet meer welkom was bij ons (wat u schriftelijk heeft ontvangen). Dat is namelijk iets anders dan dat u besluit niet in zee te gaan met ons. Na uitgebreid uitleg en informatie, na meerdere data voorstellen en u netjes te woord staan was de maat namelijk vol nog vóór u langs kon komen. Dit omdat we niet graag gestalkt worden. Wij wensen de collega’s veel sterkte en voor u hopen wij oprecht dat u zult vinden wat u zoekt.

  Met vriendelijke groeten,

  Crown Beauty Centre

Geef een reactie


8 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Aanrader!

Tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 699
Naam J.R.E.
Behandeld op21 oktober 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Tijdens het intakegesprek ben ik vriendelijk ontvangen en keurig te woord gestaan door dr. Gor Khatchikyan. Zijn uitleg was duidelijk, vragen werden goed beantwoord. Meteen een datum geprikt voor de ingreep. De ingreep stelde (voor mij) niets voor, zelfs de verdoving is amper merkbaar. Na ruim een uur was de ingreep achter de rug, met drukverbanden op de ogen naar huis gegaan. De volgende dag de drukverbanden verwijderd. Na 5 dagen werden de hechtingen en de hechtpleisters al verwijderd (die irriteren behoorlijk wanneer de wondjes genezen). Op wat zwelling en aan 1 kant een blauw oog na, is er nagenoeg niets meer te zien van de ingreep. Dr. Gor Khatchikyan reageert meteen wanneer je een vraag smst/apt (zelfs op zondag), dat is een geruststellend gevoel. Wat mij betreft een dikke 10 voor de voorbereiding, de behandeling, de nazorg en de lokatie (lekker voor de deur gratis parkeren). Inmiddels ben ik bijna 2 weken verder, mijn blauwe oog is bijna weg en ik kijk stralend de wereld in. Bedankt Gor en Laura!

Geef een reactie


8 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 12

Meer

Had deze ingreep veel eerder moeten laten doen

Tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 699
Naam Cora
Behandeld op5 augustus 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Heb lang getwijfeld over de kliniek waar ik het wilde laten doen en ben veel vooronderzoek gedaan via internet. Uiteindelijk voor Crown gekozen. Vanwege de goede en duidelijke uitleg bij het eerste consult. Er werd totaal geen druk uitgeoefend maar er werd gezegd dat ik maar even moest nadenken en eventueel ee tweede consult moest aanvragen: dit gaf mij een heel goed gevoel. De ingreep onder plaatselijke verdoving, dit was prima te doen. Tijdens de ingreep werd steeds uitgelegd wat er werd gedaan en op een hele rustige manier. Het resultaat is geweldig. De zwelling is minimaal en het litteken nauwelijks zichtbaar. Het resultaat is nu, na een week, al heel spectaculair, heb alle vertrouwen in een prachtig eindresultaat. Top dr Khatchikyan!

Geef een reactie


7 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1

Meer

Deskundig en goed

Tevreden
    
Kosten behandeling € 699
Naam Cora
Behandeld op23 juli 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Ik durfde eerst niet en twijfelde voor welke kliniek ik moest kiezen. Ik ben zo blij dat ik bij Crown het heb laten doen. De arts is echt heel prettig en deskundig. Legde alles goed uit en heeft geweldig mooi gedaan. Ook geen lange wachttijden vond ik prettig. EEn aanrader.

Geef een reactie


3 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

Ooglidcorrectie

Tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 650
Naam Kristel
Behandeld op22 juli 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Kliniek is kleinschalig ,indruk :
Uitermate vriendelijke begeleiding,ontvangst .
Dr Khatchikyan geeft prima uitleg en begeleiding rondom de ingreep en wat je kunt verwachten na de ingreep.
Zonder narcose ooglidcorrectie is prima te doen,geen pijn ervaren.
Kortom ,prima ervaring.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 11

Meer Meer Meer

Via een actie h | Botox | Bocouture

Tevreden
    
Kosten behandeling € 450
Naam Gerdien
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBotox | Bocouture

Via een actie heb ik een combinatiebehandeling ondergaan met botox en fillers. Ik ben echt verrast door de tijd en aandacht die ik kreeg. Heel anders dan bij Bergman clincs waar ik als massaproductie snel snel snel moest gebeuren. Zeer goede uitleg, zeer deskundig arts. helemaal pijnloos en heel mooi resultaat. En zoveel beter geprijsd dan ik eerder had. Absoluut een top clinic Cronw Beauty Centre. Met gratis parkeerplekken.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 3

Meer

Zeer tevreden | Fillers | Juvederm

Tevreden
    
Kosten behandeling € 428
Naam Gerdien
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFillers | Juvederm

Zeer tevreden over mijn fillers, wangen en mondhoeken!

Reacties: 1

 1. Ik heb hier slechte ervaring mee Harde Bulten heb ik over gehouden en kreeg een allergie aanval
  Vogens de arts zou alles naar een jaartje verdwijnen

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 5 = 3

Meer

Geloof het of n | Fillers | Glytone

Tevreden
Specialist: Altvater
    
Kosten behandeling € 750
Naam Anoniem
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFillers | Glytone

Geloof het of niet, op 2 hele kleine blauwe plekjes na (beide zijden onderaan de neusplooi), hélemaal onbeschadigd uit de filler-behandeling gekomen! Ongelooflijk, zeker als ik het vergelijk met vorig jaar!

Ben erg blij met het resultaat en nòg blijer dat ik nu geen dikke lagen camouflage foundation hoef te gebruiken om blauwe plekken weg te werken. Nogmaals bedankt voor het vriendelijke onthaal en ik zal zéker contact opnemen zodra het is uitgewerkt.

Geef een reactie


6 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 12

Meer Meer
12