Botox voorhoofd frons en kraaienpootjes

Tevreden
   
Naam Denise
Behandeld op25 januari 2017
BehandelingBotox | Botox

Mijn voorhoofds en fronsrimpels waar ik mijn aan stoorde zijn heel mooi vervaagd. Bij de standaardcontrole 2 weken na de behandeling heeft dr Njoo nog wat bijgewerkt waardoor het resultaat natuurlijk eruit ziet. Supertevreden.

Geef een reactie


3 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 10

Meer

Fantastisch

Tevreden
    
Kosten behandeling € 325
Naam Sander
Behandeld op24 januari 2017
BehandelingFillers | Juvederm

Ik heb recentelijk mijn neusbrug opgehoogd met een filler. In 1 woord…Fantastisch !
Ook had ik geen last van complicaties of bijwerkingen.
De neus straalt in verhouding met mijn gezicht nu meer rust uit, hetgeen hiervoor niet het geval was !

Geef een reactie


5 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 14

Meer

Young again !

Tevreden
    
Kosten behandeling € 850
Naam Michelle
Behandeld op26 augustus 2016
BehandelingFillers | Juvederm

Kom al jaren bij dr Njoo voor het opvullen van mijn wangen. Hij is altijd professioneel, en eerlijk. Voel me altijd op mijn gemak bij hem. Elke keer weer voel ik stuk zekerder en frisser na de behandeling. Ook fijn is dat dr Njoo altijd is bereikbaar voor vragen, via zijn whats app, telefoon of email. Je krijgt hem direct aan de lijn, heel persoonlijk . I feel young again !

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 2 = 10

Meer

Even een vlekje wegwerken

Tevreden
    
Kosten behandeling € 150
Naam Claudia
Behandeld op26 april 2016
BehandelingLaser tegen pigmentvlek

Heb enkele pigmentvlekken met de CO2 laser laten weghalen bij dr Njoo. Ben heel tevreden en blij ben met de behandeling en goede zorg. ‘Voordat je het pand verlaat ,eerst factor 50 op het gelaat\" Goede tip van de dokter !

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 6 = 1

Meer

Wonderlaser tegen acne littekens !

Tevreden
    
Kosten behandeling € 600
Naam Jens
Behandeld op13 februari 2016
BehandelingFractionele laser littekens

Al jaren voelde ik mij onzeker over mijzelf door mijn acne littekens in mijn gezicht. Ik had al van alles geprobeerd, peelings abrasie, needling, cremes, noem maar op. Via via kwam ik bij dr Njoo terecht omdat hij de CO2 laser had en daar veel ervaring mee had. Hij bekeek grondig mijn huid en zei dat er 2 tot 4 behandelingen nodig waren. Maar na de eerste behandeling moet er een verschil te zien zijn. En hij had helemaal gelijk ! Na 1 keer was het al een stuk beter, vele littekens waren al minder diep, mijn huid voelde een stuk zachter aan ook. Ik heb nu inmiddels al 3 behandelingen gehad en ik ben super tevreden ! De huid is na iedere behandeling wel even flink rood, maar het herstel komt snel. Dr Njoo schreef mij ook een crème voor om de genezing te versnellen. Ik ga wsch nog voor een vierde keer, maar ben nu al heel blij. Ik kan het iedereen met acne littekens aanraden !

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 2

Meer Meer

Dr Njoo : Goede luisteraar en uitstekende prikker

Tevreden
    
Kosten behandeling € 175
Naam Lizette
Behandeld op8 februari 2016
BehandelingBotox | Bocouture

Jaren terug ben ik regelmatig vanwege mijn fronsrimpel behandeld geweest in een Belgische kliniek. Ik was altijd tevreden. De laatste 2 keren ben ik echter in een kliniek in Utrecht geweest maar het resultaat viel enorm tegen. Er werd toen ook anders dan normaal geprikt. Dit heb ik aan dr Njoo verteld. Hij luisterde goed naar mijn wensen , stelde mij op mijn gemak en behandelde mijn frons met Bocouture. Hij prikte zoals mijn allereerste dokter in Brussel maar hij deed nog meer, een soort “prikpatroon op maat”. Het resultaat is zó mooi. Nog nooit zo mooi geweest. Een goede luisteraar, en een uitstekende prikker dus !

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 7 = 11

Meer

Ontspannen kaken en scherperer kaaklijn

Tevreden
    
Kosten behandeling € 200
Naam Sonja
Behandeld op25 juli 2015
BehandelingBotox | Bocouture

Ik heb nu al een aantal Botox injecties gehad vanwege tandenknarsen. Ik ben weer ontzettend blij met het resultaat en wilde dat even laten weten. Sinds vandaag merk ik dat de spieren in mijn kaken veel soepeler en minder stijf aanvoelen, wat een heel prettig gevoel is. Ik klem veel minder en het lukt me niet eens goed om kracht te zetten met die spieren. Erg fijn. Ik zie het bovendien ook meteen aan m’n gezicht, fijne bijkomstigheid:). Als de klachten weer terugkomen over een paar maanden neem ik weer contact op met dr David Njoo ! Dus weer ontzettend bedankt!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 5 = 1

Meer

Zo heerlijk rustig

Tevreden
   
Kosten behandeling € 275
Behandeld op3 juli 2015
BehandelingBotox | Botox

Ik kwam binnen in de wachtkamer, die deel uitmaakt van een groter gezondheidscentrum. Zo ongeveer op tijd nam David Njoo me mee naar de spreekkamer/behandelruimte, die er prettig en schoon uitzag.
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, goed gekeken naar de mogelijkheden en er werd zoveel uitleg gegeven als ik wilde over de mogelijkheden, de behandeling etc.
En het resultaat is, nu ruim twee weken na de behandeling met botox in mijn fronsrimpel en wenkbrauwen, zeer bevredigend.
Mijn licht overhangende oogleden zijn net genoeg omhoog en mijn boze blik is opgeklaard. Ik zie er weer uitgerust uit: precies wat ik voor ogen had! En als bonus is mijn voorhoofd ook gladder.
Ook prettig: omdat het voor mij de eerste keer was, wilde hij na 11 dagen graag zelf het resultaat beoordelen. Bijwerken was niet nodig, maar het was ook voor mij prettig om even mijn ervaringen van die eerste twee weken te kunnen bespreken.

Geef een reactie


9 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 15

Meer

Droge oksels na een paar prikken

Tevreden
    
Kosten behandeling € 450
Naam Frederique
Behandeld op13 mei 2015
BehandelingBotox | Bocouture

De volgende behandelingen werden door Dr. Njoo bij mij gedaan: botox tegen overmatig zweten van de oksels. Ik ben erg tevreden met het resultaat van de behandelingen! Dr. David Njoo is een zeer ervaren en deskundige dermatoloog, vooral ook op het terrein van de esthetische dermatologie. Hij neemt alle tijd voor zijn patiënten, zowel voorafgaande aan, tijdens, en bij de nazorg van de behandelingen. Dr. Njoo werkt in een goed bereikbaar gezondheidscentrum in Amersfoort en, wat heel belangrijk is, hij doet alles zelf, zodat geen extra kosten worden doorberekend zoals bij de “fancy” prive klinieken met secretaresses en allerlei duur paramedisch personeel! Ik ben zeker van plan om t.z.t. weer bij door Njoo terug te komen.

Geef een reactie


2 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 10

Meer

Kies voor dermatoloog Dr. Njoo te Amersfoort als je je huid je lief is!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 550
Naam Frederique
Behandeld op13 mei 2015
BehandelingFillers | Juvederm

De volgende behandelingen werden door Dr. Njoo bij mij gedaan: Juvederm Volift marionetlijnen. Ik ben erg tevreden met het resultaat van de behandelingen! Dr. David Njoo is een zeer ervaren en deskundige dermatoloog, vooral ook op het terrein van de esthetische dermatologie. Hij neemt alle tijd voor zijn patiënten, zowel voorafgaande aan, tijdens, en bij de nazorg van de behandelingen. Dr. Njoo werkt in een goed bereikbaar gezondheidscentrum in Amersfoort en, wat heel belangrijk is, hij doet alles zelf, zodat geen extra kosten worden doorberekend zoals bij de “fancy” prive klinieken met secretaresses en allerlei duur paramedisch personeel! Ik ben zeker van plan om t.z.t. weer bij door Njoo terug te komen.

Geef een reactie


6 + 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

De spiegel vindt mij weer leuk!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 550
Naam Margaretha
Behandeld op26 januari 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Het nieuwe jaar goed begonnen! In de spiegel zag ik een zorgelijk type en dat ben ik niet. Al een poosje over de mogelijkheden om dit te veranderen nagedacht maar de gang naar een clinic vond ik wat ver gaan. Ik hoorde van de praktijk van Dr.Njoo, gewoon om de hoek. De stap was direct wat minder groot. Na een intake gesprek zijn mijn frons rimpels behandeld met botox en de neus-lip plooien met filler Juvederm. Het resultaat is prima; ik zie er weer ontspannen uit. Als het weer nodig is zal ik zéker niet meer lang na hoeven te denken en weer een nieuwe afspraak maken!
Laagdrempelig, goed advies, goed resultaat.

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 7

Meer
12