Lang getwijfeld maar de moeite meer dan waard!

Tevreden
   
Naam Dorine Westbeek
Behandeld op30 maart 2017
BehandelingFillers lichaam

Zelf heb ik lang getwijfeld over de rimpels op mijn bovenlip maar uiteindelijk de knoop doorgehakt en naar een consult bij Jan van Goyen in Amsterdam geweest. Daar adviseerde de consulente mij om voor mij bovenlip fillers te gebruiken. Nu moet ik zeggen dat het natuurlijk wel heel erg veel maatwerk is als het gaat om je gezicht. Ga er dus maar niet meteen vanuit dat het voor iedereen werkt, maar voor mij werkte het zeker wel.

Na de intake heb ik meteen een afspraak gemaakt voor de fillers en ik ben nog geen verharding tegengekomen. Ik zou deze methode daarom ook iedereen aanraden! Het verschil is heel mooi maar zeker heel subtiel.
Dit is mijn ervaring. Bij drastische veranderingen zal ik jullie op de hoogte houden!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 8 = 12

Meer

Behandeling met fillers

Tevreden
    
Kosten behandeling € 400
Naam Jet
Behandeld op27 juli 2016
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Na het ouder worden is mijn gezicht meer gaan tekenen en hierdoor zag ik er vermoeid uit. Een vriendin heeft mij EC Jan van Goyen aangeraden. Ik heb mij laten behandelen met fillers. Dr. Tom van Eijk heeft mij behandeld en ik ben zeer tevreden over de behandeling en nog meer over het resultaat!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 6

Meer

Erg tevreden over de V-Soft Lift behandeling

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1200
Naam Olivia
Behandeld op24 juni 2016
BehandelingLiquid facelift

In mei heb ik een V-Soft lift behandeling ondergaan. De vorm van mij gezicht ziet er jonger uit. Ik wilde niet direct een operatie ondergaan. Ik ben erg tevreden over Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Er werken fijne mensen en drs. Tom van Eijk stelt je op je gemak!

Geef een reactie


2 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 8

Meer

V Soft lift en een super resultaat

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1000
Naam Annemijn
Behandeld op12 mei 2016
BehandelingHappy Lift

In mijn gezicht was de huid behoorlijk gezakt. Na deze behandeling heb ik weer een vrolijke en frisse uitstraling. De behandeling is mij erg goed bevallen. Arts Floor Claus heeft mij erg op mijn gemak gesteld en precies verteld wat er gaat gebeuren. Voor mij was het toch wel spannend. Door de persoonlijk begeleiding was het erg prettig en het resultaat is super.

Geef een reactie


3 + 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

botox – fillers

Tevreden
    
Kosten behandeling € 210
Naam J
Behandeld op21 oktober 2015
BehandelingBotox | Botox

Vakkundig, rustig en open. dr. van Eijk weet wat hij doet, stelt je op je gemak en neemt zijn tijd. Eerder ben ik behandeld op de koningslaan in Amsterdam maar was toch niet zo tevreden. dr. van Eijk begrijpt wat ik wil en zo is het resultaat er ook naar! aanrader!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 3

Meer

borsten lipofilling

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3600
Naam M.
Behandeld op11 december 2014
BehandelingFillers borstvergroting

Uitstekend behandeld, weinig napijn, snel herstel. Goed resultaat, maar minder groot dan bij implantanten. Wel duidelijk zichtbaar grotere borsten en een mooiere vorm. Ik had ernstige gezondheidsklachten door bortsimplantaten (werd gediagnosticeerd met een systemische auto-immuunziekte), 6 maanden na de verwijdering ervan heb ik geen klachten meer (ook bloedonderzoek is weer goed). Daarom koos ik voor lipofilling.

Geef een reactie


8 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Lipofilling borsten dr Niessen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3650
Naam Gast
Behandeld op22 mei 2014
BehandelingLipofilling borsten

In mei 2014 lipofilling aan de borsten bij dr Niessen ondergaan. Hij heeft vet bij mijn heupen en lovehandles weggehaald en 200cc vet per borst ingespoten.

Pijn na operatie heb ik amper gevoeld. Gezwollen borsten en beetje steken in benen als ik opstond. Voelde mij gelijk erg goed eigenlijk had veel erger verwacht. Heb wel hulp in de huishouding van mijn man omdat ik nog niet mag stofzuigen en tillen.

Iedereen in de kliniek was heel erg aardig en kundig. De zuster stelde mij gelijk op mijn gemak en zo was zo lief en meelevend.

Zal over 3 maanden een update doen. Hopelijk blijft er veel vet zitten in mijn borsten.

Reacties: 2

  1. Hoi
    Ik ben eigenlijk wel benieuwd of het vet in de borsten goed is blijven zitten. Na na 6 maanden. Ben je nog steeds tevreden?
    groetjes, Judith

  2. Beste Judith

    Ik heb lipofilling laten doen om de deuken in mijn borsten op te vullen nadat ik mijn implantaten had laten verwijderen. De deuken zijn weg maar mijn borsten zijn niet groter geworden helaas. Maar ik heb nu geen ‘verminking’ aan mijn borsten.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 1

Meer

Ivm met | Operatieve oglidcorrectie

Tevreden
   
Naam Annemiek van Meel
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Ivm met hinderlijke pappels kreeg ik het advies voor een onderooglidcorrectie. De chirurg is een goedlachse, geduldige, duidelijke en kundige man. In de kliniek was alle tijd en begrip voor mijn angst. Op de OK was een ontspannen en gezellige sfeer. Vandaag zijn de hechtingen verwijderd, ik ben ook zeer tevreden over het resultaat!

Geef een reactie


6 − 5 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Ik ben vorige | Fillers | Restylane

Tevreden
    
Kosten behandeling € 385
Naam C
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFillers | Restylane

Ik ben vorige week bij Tom van Eijk geweest om mijn (onder) lip te laten opvullen met restylane. Ik was behoorlijk zenuwachtig aangezien ik ooit een nare en zeer pijnlijke ervaring heb gehad met een andere arts in belgie.
Het was nu echt een fluitje van een cent. Verdoving gehad, niets gevoeld. Het resultaat is zo mooi. Ik was 3 dagen wat blauw en gezwollen maar ben nu erg blij. Ik wil zelfs nog wel wat meer maar wacht nog even een aantal weken en bekijk het dan.

Geef een reactie


7 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

Kraaienpootjes en f | Botox | Botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 300
Naam C
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBotox | Botox

Kraaienpootjes en fronsrimpel die zorgt voor een vermoeide blik.

Ik kom al jaren bij Tom van Eijk. Zeer tevreden. Heel subtiel resultaat.
Hij doet meestal anderhalf regio (verdeeld over kraaienpootjes en frons tussen wenkbrauwen)
Ik ben wel eens ‘vreemdgegaan’ en ben verkeerd geprikt. Resultaat een hangend oog. Ook ervaren dat de botox elders meer verdund is of anders ingespoten waardoor het resultaat veel minder lang blijft.
Dit heb ik bij deze arts nog nooit meegemaakt.

Hij neemt ook echt de tijd voor je.
Kortom zeer tevreden en ik zou hem zeker aanraden bij anderen.

Geef een reactie


6 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 14

Meer Meer

Ik heb de eerste bo | Botox | Botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 210
Naam Loes
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBotox | Botox

Ik heb de eerste botox laten prikken in belgie. vreselijk, zag er niet uit. Er was teveel gespoten waardoor dat stukje tussen de wenkbrauwen bijna opzwelt. Daarna heb ik goeie prikker gevonden in amsterdam. Ik ga 1x per 2 jaar. Het hoeft niet vaker bij mij, omdat ik al een tijdje dit laat doen. Hele spuit kost voor 1 regio 210 euro.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 6

Meer
12