Na jaren een ooglidcorrectie..

Tevreden
   
Naam Louisa
Behandeld op10 april 2017
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Na jaren niet gedurfd te hebben heeft Kliniek Veldhoven mij overtuigd om het gewoon te doen! Ik ben zeer angstig en nog hebben ze mij gerustgesteld… super lieve mensen die mij van het begin tot het einde hebben begeleid.
Een aanrader. Het is nu achter de rug en ik ben superblij!.

Geef een reactie


7 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 14

Meer

bovenooglidcorrectie

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
    
Kosten behandeling € 795
Naam Jacco
Behandeld op9 april 2017
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Heel erg tevreden over de de operatie en de medewerksters. Ik ben goed voorgelicht en vond het fijn dat mij tijdens de operatie verteld werd wat men aan het doen was. Ik werd niet alleen gerust gesteld, het was zelfs best gezellig. s’Avonds een beetje pijn gehad maar de dag erna al niet meer. Ik voelde alleen wat trekken van de pleisters. De dag na de operatie ben ik gebeld door een verpleegkundige die wilde weten hoe het met me ging. Al met al is het me zeer goed bevallen.

Geef een reactie


6 − 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Schaamlipcorrectie

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
    
Kosten behandeling € 995
Naam Lotte
Behandeld op4 april 2017
BehandelingSchaamlip correctie

Hele goede ervaring gehad bij Kliniek Veldhoven. Het team bestaat volledig uit vrouwen en dat is heel fijn! Ze nemen de tijd voor je en beantwoorden geduldig al je vragen. Ook de nazorg is goed geregeld: de dag na de operatie werd ik gebeld om te vragen hoe het gaat. Ik beveel kliniek Veldhoven en dr. Derks van harte aan!!

Geef een reactie


1 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer

HEEL ERG TEVREDEN, SUPER BEHANDEL TEAM

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
    
Kosten behandeling € 995
Naam Anoniem
Behandeld op3 april 2017
BehandelingSchaamlip correctie

Eigenlijk al jaren last. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen, ik schaamde me er enorm voor en het was natuurlijk altijd erg lastig. Ik wilde er eigenlijk heel graag vanaf, ik vond het afschuwelijk. Je praat natuurlijk niet even gemakkelijk over dit onderwerp, vandaar dat het bij mij heel lang geduurd heeft voor dat ik de stap heb gezet. Ik vroeg me met name af of deze behandeling nou zo veel uitgevoerd werd? Of dat het bij mij wel erg genoeg was om te laten behandelen of dat ik het maar voor lief moest nemen. Ik heb wat speurwerk verricht op internet en uitgekomen bij kliniek Veldhoven. Zeer goede recensies en het vrouwelijke team heeft mij doen besluiten om contact op te nemen met kliniek Veldhoven.
Het consult verliep naar prima, ik werd op mijn gemak gesteld en kreeg een duidelijke uitleg. Ik heb toen ook vrijwel meteen besloten dat ik de behandeling wilde ondergaan. Gelukkig kon ik na 3 weken al terecht. Ook de dag van de behandeling was ik heel erg zenuwachtig ik vond het doodeng. Allereerst werd ik door de verpleegkundige die me kwam ophalen al heel erg op mijn gemak gesteld, zij heeft mijn ergste zenuwen toch wel weggenomen. Eenmaal in de behandel- ruimte geef je jezelf er aan toe en is het spannend wat er gaat gebeuren. Het blijft eng maar er wordt duidelijk verteld wat ze gaan doen. Alleen de verdovingsspuitjes vond ik erg vervelend maar wel te doen. Daarna voel je echt niks meer in dit gebied. Zowel door de arts als de verpleegkundige wordt je erg op je gemak gesteld, gedurende de hele behandeling. Na een klein uurtje was ik geloof ik weer op de rustkamer. Dan valt er echt een heleboel spanning van je af. Ik kan echt met zekerheid zeggen dat het mij 100% mee is gevallen en super blij ben dat ik de behandeling heb ondergaan.
De eerste dagen na de behandeling is mij ook echt 100% meegevallen (dit blijft natuurlijk wel per persoon verschillend) Het is een wat onwennig en heel erg gevoelig, maar echt hele erge pijn heb ik na de behandeling niet gehad. Ik ben benieuwd hoe het herstel verder verloopt. Ik zie het in ieder geval positief tegemoet.

Geef een reactie


7 + 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

Chirurgisch verwijderen tatoeage

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
   
Naam Evelien
Behandeld op29 maart 2017
BehandelingVerwijderen cosmetische tatoeages

Door medische oorzaken was ik genoodzaakt mijn tatoeage chirurgisch te laten verwijderen bij Kliniek Veldhoven. Ik heb de voorbereidende consulten en de behandeling als zeer positief ervaren. Je wordt door de artsen en verpleegkundigen van Kliniek Veldhoven zeer professioneel geholpen en op een persoonlijke manier benaderd.

Geef een reactie


3 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 0

Meer

Bovenste ooglidcorrectie

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
    
Kosten behandeling € 795
Naam H. Savelkoul
Behandeld op24 maart 2017
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Ik heb van te voren reviews gelezen, die allemaal positief waren.
Dat gaf uiteindelijk de doorslag om de stap toch maar te nemen.
De klantvriendelijkheid en betrokkenheid waren uitstekend.
En het belangrijkste, ook al zijn mijn ogen nog gezwollen, het resultaat wordt prima.
Bedankt team Veldhoven.

Geef een reactie


2 + 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

De schaam

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
   
Kosten behandeling € 750
Behandeld op18 maart 2017
BehandelingSchaamlip correctie

Naar veel wikken en wegen had ik de stap gezet 2 maanden geleden om een Labiacorrectie uit te laten voeren.
Na veel research te hebben verricht en heel veel ervaringen gelezen kwam ik uit bij Kliniek Veldhoven. Een consult verliep prettig en ik voelde me al snel op mijn gemak. Lang denken hoefde ik dan ook niet en de afspraak was gemaakt… Amper 5weken later lag ik op de behandeltafel en hield de verpleegster mijn hand vast bij de verdovingsspuiten (onaangenaam maar niet zo pijnlijk als ik had verwacht)
Alles werd stap voor stap uitgelegd en de specialist was zeer kundig. Iedereen in de kliniek laat je er gelijk thuis voelen en de schaamte die ik zelf voelde over zon correctie was dan ook snel weg.
Nu zijn we 4 dagen verder en het voelt nog wat beurs en gevoelig…over 1,5 week terug voor de eerste controle afspraak. Als het herstel verloopt zoals het nu doet dan ben ik zeer tevreden.

Geef een reactie


7 + 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Oorcorrectie

Tevreden
Specialist: Dr. Kerckhove
    
Kosten behandeling € 1495
Naam Bakker
Behandeld op16 maart 2017
BehandelingFlaporen corrigeren

Oorcorrectie uit laten voeren bij Veldhoven kliniek na een weloverwogen beslissing. Goed geholpen en klantvriendelijke kliniek. Operatie viel niet mee maar ook niet tegen. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Geef een reactie


9 − 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

schaamlip correctie

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
   
Kosten behandeling € 995
Behandeld op11 maart 2017
BehandelingSchaamlip correctie

Consultgesprek was prima. Ik kreeg voldoende informatie om uiteindelijk een goed overwogen beslissing te kunnen nemen. Op de dag van de operatie was ik erg nerveus. Gelukkig werd ik goed opgevangen en alles werd rustig uitgelegd. Stiekem was het best gezellig in de operatiekamer. Een beetje kletsen met de specialist en haar team. De nazorg is goed en fijn!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 2 = 9

Meer

Oorcorrectie

Tevreden
Specialist: Dr. Kerckhove
    
Kosten behandeling € 1495
Naam I. van Oort
Behandeld op8 maart 2017
BehandelingFlaporen corrigeren

Erg tevreden over de operatie en de kliniek. Fijn benaderd in de kliniek, consulten waren ook duidelijk en prima. Keek tegen de operatie op, maar het viel reuze mee. De prikjes voor de verdoving is minder fijn maar de operatie is zeer zeker meegevallen. Gisteren heb ik de ingreep gehad, in de middag kwam de pijn wel opzetten daar voor de nodige pijnstillers gepakt. Vandaag de dag na de operatie is de pijn al stuk minder. Ik zou deze kliniek aanraden, erg goed bevallen.

Geef een reactie


5 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1

Meer