Fantastisch goed!!!

Tevreden
Kliniek Derma2care
Specialist: Dr. Willeke Kamphof
    
Kosten behandeling € 200
Naam Dr. Willeke Kamphof
Behandeld op4 augustus 2016
BehandelingFillers | Belotero

Ik heb een beschadigde huid vol acnelittekens uit mijn puberteit. Willeke heeft dit met een 3-malige behandeling van fillers behandeld. Nou heb ik de afgelopen jaren van alles geprobeerd om van mijn littekens (enigszins) af te komen….maar ik kan in alle eerlijkheid vertellen dat de behandeling van Willeke de enige is geweest met een prachtig resultaat!
Daarbij vind ik Willeke een hele prettige arts…ze neemt alle tijd voor je, bespreekt goed met je door welke mogelijkheden er zijn met welke verwachte resultaten, en tevens de kosten voor de behandeling.
Ik ben heel blij dat ik haar gevonden heb!

Geef een reactie


9 − 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Na ee | Microdermabrasie tegen Acne

Niet tevreden
Kliniek Derma2care
    
Kosten behandeling € 45
Naam Marian
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingMicrodermabrasie Acne littekens

Na een acne verleden (nog niet helemaal voltooid verleden tijd) me es laten informeren wat ik tegen de littekentjes en pigmentvlekjes kon laten doen. Ik vond chemische peeling (4 dagen met loshangende velletjes) te heftig klinken. Daarom een aantal microdermobrasie behandelingen gedaan. Het frist op maar ik heb het idee dat het vooral een heel goede en gezonde diepe reiniging is, maar niet dat het nu echt iets heeft gedaan aan mijn probleem. Dus, wel doen maar dan meer voor actieve acne en als periodieke reiniging.

Geef een reactie


6 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

Van he | Couperose Laser coagulatie

Tevreden
Kliniek Derma2care
    
Kosten behandeling € 50
Naam Marian
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCouperose Laser coagulatie

Van het ene op het andere moment had ik ineens een spinnetje in mijn gezicht, bij mijn oog. Een soort concentratie van gesprongen vaatjes. De huidtherapeut heeft een paar seconden laser er op gericht. Voelde als een een scherpe, hete naald. Er kwam een klein roofje op dat er een week ofzo later afviel. En het spinnetje was weg. Ongelooflijk, zo simpel!

Reacties: 2

Geef een reactie


5 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 12

Meer